Kobra

Kobra

Son dakika kobra haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kobra ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kobra haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kobra

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kobra gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.089 kobra haberi bulunmuştur. Tüm kobra haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kobra Murat gençlik halini paylaştı! Yorumlar gecikmedi
Kobra Murat gençlik halini paylaştı! Yorumlar gecikmedi Roman müziğinin efsane ismi Kobra Murat, Instagram hesabından gençlik fotoğrafını paylaştı. Ünlü şarkıcının yaptığı paylaşım kısa sürede birçok beğeni ve yorum aldı.
18.04.2024 Magazin
Polise yakalandı, zehirli yılanla intihar etti
Polise yakalandı, zehirli yılanla intihar etti Güney Afrika'da polis tarafından yakalanan bir hayvan kaçakçısı, ev araması sırasında zehirli yılana kendisini ısırtarak intihar etti.
9.04.2024 Dünya
Bağırsak neden çatlar, bağırsak çatlaması belirtileri nedir? Kobra Murat’ın hastalığında ameliyat nasıl yapılır?
Bağırsak neden çatlar, bağırsak çatlaması belirtileri nedir? Kobra Murat’ın hastalığında ameliyat nasıl yapılır? Belçika dönüşü uçakta bağırsak çatlaması yaşayan Kobra Murat ölüm tehlikesi olan bir ameliyata gireceğini ve iyileşme sürecinin de bir ayı bulacağını söyledi. Peki, Bağırsak neden çatlar, bağırsak çatlaması ne demek? Kobra Murat’ın hastalığının belirtileri nedir, ameliyatı nasıl yapılır?
27.12.2023 Sağlık
Kobra Murat'tan kötü haber! Uçakta fenalaştı, ölüm tehlikesiyle ameliyata alındı
Kobra Murat'tan kötü haber! Uçakta fenalaştı, ölüm tehlikesiyle ameliyata alındı Kobra Murat lakabı ile tanınan Murat Divandiler'den sevenlerini üzen haber geldi. Belçika konseri dönüşü uçakta fenalaşan ve ülkeye adımını atar atmaz soluğu hastanede alan Kobra Murat için, doktorlar "durumu acil" dedi ve ölüm tehlikesiyle ameliyata alındı.
27.12.2023 Magazin
Borsa İstanbul'dan illüzyonist Aref'e tedbir! Hisse kısa sürede yüzde 576 yükseldi...
Borsa İstanbul'dan illüzyonist Aref'e tedbir! Hisse kısa sürede yüzde 576 yükseldi... BİST, illüzyonist Aref Ghafouri ve Eren Çayır isimli kişiler hakkında yatırımcı bazında tedbir uygulama kararı aldı. İki ismin BİST'te işlem gören ve kısa sürede katbekat yükseliş gösteren Avrupa Yatırım Holding hissesinde işlem yaptıkları tespit edildi.
22.06.2023 Ekonomi
Havada kobra paniği! Uçakta pilotu ısırdı yolcular dondu kaldı...
Havada kobra paniği! Uçakta pilotu ısırdı yolcular dondu kaldı... Güney Afrika'da özel bir uçuş gerçekleştiren uçakta yaşananlar akıllara durgunluk verdi. Uçağa nasıl girildiği henüz belirlenemeyen yılan hem pilota hem de yolculara havada dehşeti yaşattı.
6.04.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her Roman'a bir yuva
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her Roman'a bir yuva Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen 'Roman Buluşması'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hedefimiz her Roman'a bir yuva. Uygun ödeme imkanlarıyla her kardeşimizi modern, ferah, huzurlu bir eve kavuşturmak istiyoruz. Ülkemizin dünyaca ünlü klarnet sanatçısı Mustafa Kandıralı'nın ismini yaşatacak sizlerin arasından yeni değerlerin yetişmesini temin edecek bir güzel sanatlar lisesi açıyoruz. Roman vatandaşlarımıza yönelik 2020, 2030 strateji belgesinin ilk aşama eylem planıyla ilgili genelgeyi de imzaladım. İnşallah, yarınki resmi gazetede yayınlanıyor. Roman kültürünü yaşatacak ve gelecek nesillere aktaracak bir müze kuruyoruz" dedi.
20.01.2023 Gündem
Kobra Murat mal varlığını açıkladı: 18 kilo altın, 18 ev ve 4 tane yazlığım var!
Kobra Murat mal varlığını açıkladı: 18 kilo altın, 18 ev ve 4 tane yazlığım var! Kobra Murat lakabı ile tanınan Murat Divandiler, katıldığı bir programda mal varlığını açıkladı. Genç yaşta sahne hayatına başlayan Divandiler, '18 kilo altın, 18 ev ve 4 tane yazlığım var' dedi.
5.10.2022 Magazin
EFES-2022 Tatbikatı nefes kesti! Hedefler tam isabet vuruldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan da izliyor
EFES-2022 Tatbikatı nefes kesti! Hedefler tam isabet vuruldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan da izliyor EFES-2022 Tatbikatı Seçkin Gözlemci Günü'nün gündüz safhası başladı. İzmir’de 37 ülkeden 11 bin personelin katılımıyla devam eden tatbikatı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de izliyor. Özellikle Yunanistan’da tedirginlik yaratan ve TSK’nın en büyük planlı tatbikatı olan Efes-2022 Birleşik Müşterek Fiili Atışlı Tatbikatı’nın gündüz safhasında nefes kesen görüntüler ortaya çıktı.
9.06.2022 Gündem
R harfi ile hayvan isimleri - R ile başlayan hayvanlar...
R harfi ile hayvan isimleri - R ile başlayan hayvanlar... İnsanlar özellikle de bulmaca çözerken ve isim şehir oyunu oynarken bir harf ile başlayan hayvanları sıkça düşünür. Bazı harflerde bulunan hayvanlar çoğu zaman insanların aklına gelmeyebiliyor. Bu nedenle de en çok aranan kelimeler arasında yer alan "R" harfi ile başlayan hayvanlar sıkça araştırılıyor.
22.02.2022 Gündem
Zırh delici mermilere karşı balistik koruma sağlayan zırh üretilecek
Zırh delici mermilere karşı balistik koruma sağlayan zırh üretilecek Bartın Üniversitesi tarafından hazırlanan ve TÜBİTAK tarafından desteklenen proje ile askeri kara araçları için zırh delici mermilere karşı balistik koruma sağlamaya yönelik yeni bir zırh üretilecek.
29.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Tunceli kırsalında 6 terörist kaldı
Tunceli kırsalında 6 terörist kaldı Tunceli'de, güvenlik güçlerince terörislerin kış üslenmesini önlemeye yönelik başlatılan operasyonlar sürüyor. Tunceli Valiliği, 5 yıl önce kırsal alanda sayıları 570'i bulan terörist sayısının 6’ya düştüğünü ve kısa sürede sayının sıfıra düşeceğini bildirdi.
15.12.2021 Gündem
PKK'nın kullandığı sığınaklarda 2 kardeşi şehit eden mühimmatın aynısı bulundu
PKK'nın kullandığı sığınaklarda 2 kardeşi şehit eden mühimmatın aynısı bulundu Tunceli'de 'Eren Kış-6 Mercan Dağları' operasyonu kapsamında terör örgütü PKK'nın kullandığı çok sayıda sığınak ve içerisinde mühimmat ile yaşam malzemeleri bulundu. Sığınaklarda ayrıca, 2018 yılında 8 yaşındaki Ayaz ve 4 yaşındaki Nupelda Güloğlu kardeşlerin yaşamını yitirmesine sebep olan el yapımı patlayıcının içine yerleştirilen 40 milim bomba atar mühimmatla aynı olan bir adet bomba atar mühimmatı da bulundu.
25.11.2021 Gündem
Karısını öldürmek için yılan kiraladı! Akılalmaz olay
Karısını öldürmek için yılan kiraladı! Akılalmaz olay Hindistan'da geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden bir kadının kocasının 'kiraladığı' zehirli yılanın ısırığı yüzünden öldüğü anlaşılmış, olay basına yansıyınca adeta tüm dünyayı şoke etmişti. Bu korkunç cinayetin davası görüldü ve cani koca çifte müebbetle cezalandırıldı. Mahkemeye yansıyan ifadelerse herkesin kanını dondurdu.
21.11.2021 Dünya
Kobra yılanı zehri ve arı zehri ele geçirildi! Piyasa değeri 3 milyon 350 bin lira
Kobra yılanı zehri ve arı zehri ele geçirildi! Piyasa değeri 3 milyon 350 bin lira Artvin'in Sarp Sınır Kapısı'ndan, yurda yasa dışı yollardan sokulduğu belirlenen piyasa değeri 3 milyon 350 bin lira olan 110 tüp kobra yılanı zehri ve 120 tüp arı zehri ele geçirildi.
31.05.2021 Gündem
Bel ağrısı tedavisi için ulaşılabilir ve kolay 2 tedavi
Bel ağrısı tedavisi için ulaşılabilir ve kolay 2 tedavi Çoğu bel ağrısının evde tedavi edilebildiğini söyleyen Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Özkan Yükselmiş, bel ağrısına karşı ne yapılması gerektiğini açıkladı.
10.03.2021 Sağlık
Kobra Murat gelirini açıkladı! 'Çocuklarımın hepsine ev ve yazlık aldım'
Kobra Murat gelirini açıkladı! 'Çocuklarımın hepsine ev ve yazlık aldım' Ufak bir terzi dükkanında sökük dikerek başlayan Murat Divandiler, 'Kobra Murat' oluş hikayesini anlatırken, "Maddi anlamda gelecek garantiniz var mı?" sorusunu da cevapladı.
6.02.2021 Magazin
İskenderun’da 152 tüp kobra zehri ele geçirildi
İskenderun’da 152 tüp kobra zehri ele geçirildi Hatay’ın İskenderun ilçesinde, otogarda şüphe üzerine M.S. adlı kişinin çantasında yapılan aramada 152 tüp kobra zehri ele geçirildi. Gözaltına alınan M.S., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
4.12.2020 Gündem
Edirne'de 230 tüp kobra yılanı zehri ele geçti
Edirne'de 230 tüp kobra yılanı zehri ele geçti Edirne'de polisin bir otomobilde yaptığı aramada, piyasa değeri 6 milyon 430 bin lira olan 230 tüp kobra yılanı zehri ele geçirildi. Gözaltına alınan 5 şüpheli sevk edildikleri adliyede, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
1.09.2020 Gündem
Akılalmaz olay! Üstlerinden 115 tüp kobra zehri ele geçirildi
Akılalmaz olay! Üstlerinden 115 tüp kobra zehri ele geçirildi Hatay'ın İskenderun ilçesinde otogarda şüphe üzerine durdurulan 3 kişinin üzerinde 115 tüp kobra yılanı zehri ele geçirildi.
30.07.2020 Gündem
Otogarda 115 tüp kobra yılanı zehri ile yakalandılar
Otogarda 115 tüp kobra yılanı zehri ile yakalandılar Hatay'ın İskenderun ilçesinde otogarda şüphe üzerine durdurulan 3 kişinin üzerinde 115 tüp kobra yılanı zehri ele geçirildi.
30.07.2020 Gündem
Zekai Aksakallı kimdir? Zekai Aksakallı emekli oldu!
Zekai Aksakallı kimdir? Zekai Aksakallı emekli oldu! Yüksek Askeri Şûra’da 30 general ve amiral kadrosuzluk nedeniyle emekliye sevk edildi. Emekliye sevk edilen paşalar arasında 2. Kolordu Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı da var. Peki, Zekai Aksakallı kimdir? Zekai Aksakallı'nın askeri kariyeri...
23.07.2020 Gündem
Yılın ısırığıyla ilgili önemli açkılama!
Yılın ısırığıyla ilgili önemli açkılama! Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Acil Tıp Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erkan Göksu, diş izi olan bir ısırığı yılan diye düşünmek gerektiğinin altını çizerek, "Yılan ısırdığı zaman yüzde 25'i kuru ısırıktır. Sadece ısırıyor. Zehrini zerk etmiyor. İnsanların sık yaptığı hatalardan biri yılanın ısırdığı yeri emmek. Bunun hiçbir faydası yok. Isırılan yeri kalp seviyesinin üzerinde tutmak, sağlık kuruluşuna mesafe çok uzak ise ısırılan yerin üzerine elastik bandaj uygulamak gerekiyor. Yılan tarafından ısırılan hastaların hızlıca sağlık kuruluşuna ulaşmaları lazım" dedi.
13.07.2020 Sağlık
Türkiye'nin yerli silah ve teçhizatları bu oyunda yer buldu
Türkiye'nin yerli silah ve teçhizatları bu oyunda yer buldu Dünyanın en çok oynanan FPS online oyunlarından birine Turkish Mod Team üyelerince geliştirilen yamayla Bayraktar İHA ve SİHA, Anka, Kobra, Akrep, Kirpi, Atak helikopteri ve Altay tankı gibi yerli üretim araç, mühimmat ve silahlar dahil edildi.
11.07.2020 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Kobra ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kobra haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.