Kobra Murat

Kobra Murat

Son dakika Kobra Murat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kobra Murat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kobra Murat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kobra Murat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kobra murat gelişmeleri de dahil olmak üzere 63 kobra murat haberi bulunmuştur. Tüm kobra murat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kobra Murat gençlik halini paylaştı! Yorumlar gecikmedi
Kobra Murat gençlik halini paylaştı! Yorumlar gecikmedi Roman müziğinin efsane ismi Kobra Murat, Instagram hesabından gençlik fotoğrafını paylaştı. Ünlü şarkıcının yaptığı paylaşım kısa sürede birçok beğeni ve yorum aldı.
18.04.2024 Magazin
Bağırsak neden çatlar, bağırsak çatlaması belirtileri nedir? Kobra Murat’ın hastalığında ameliyat nasıl yapılır?
Bağırsak neden çatlar, bağırsak çatlaması belirtileri nedir? Kobra Murat’ın hastalığında ameliyat nasıl yapılır? Belçika dönüşü uçakta bağırsak çatlaması yaşayan Kobra Murat ölüm tehlikesi olan bir ameliyata gireceğini ve iyileşme sürecinin de bir ayı bulacağını söyledi. Peki, Bağırsak neden çatlar, bağırsak çatlaması ne demek? Kobra Murat’ın hastalığının belirtileri nedir, ameliyatı nasıl yapılır?
27.12.2023 Sağlık
Kobra Murat'tan kötü haber! Uçakta fenalaştı, ölüm tehlikesiyle ameliyata alındı
Kobra Murat'tan kötü haber! Uçakta fenalaştı, ölüm tehlikesiyle ameliyata alındı Kobra Murat lakabı ile tanınan Murat Divandiler'den sevenlerini üzen haber geldi. Belçika konseri dönüşü uçakta fenalaşan ve ülkeye adımını atar atmaz soluğu hastanede alan Kobra Murat için, doktorlar "durumu acil" dedi ve ölüm tehlikesiyle ameliyata alındı.
27.12.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her Roman'a bir yuva
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her Roman'a bir yuva Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen 'Roman Buluşması'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hedefimiz her Roman'a bir yuva. Uygun ödeme imkanlarıyla her kardeşimizi modern, ferah, huzurlu bir eve kavuşturmak istiyoruz. Ülkemizin dünyaca ünlü klarnet sanatçısı Mustafa Kandıralı'nın ismini yaşatacak sizlerin arasından yeni değerlerin yetişmesini temin edecek bir güzel sanatlar lisesi açıyoruz. Roman vatandaşlarımıza yönelik 2020, 2030 strateji belgesinin ilk aşama eylem planıyla ilgili genelgeyi de imzaladım. İnşallah, yarınki resmi gazetede yayınlanıyor. Roman kültürünü yaşatacak ve gelecek nesillere aktaracak bir müze kuruyoruz" dedi.
20.01.2023 Gündem
Kobra Murat mal varlığını açıkladı: 18 kilo altın, 18 ev ve 4 tane yazlığım var!
Kobra Murat mal varlığını açıkladı: 18 kilo altın, 18 ev ve 4 tane yazlığım var! Kobra Murat lakabı ile tanınan Murat Divandiler, katıldığı bir programda mal varlığını açıkladı. Genç yaşta sahne hayatına başlayan Divandiler, '18 kilo altın, 18 ev ve 4 tane yazlığım var' dedi.
5.10.2022 Magazin
Kobra Murat gelirini açıkladı! 'Çocuklarımın hepsine ev ve yazlık aldım'
Kobra Murat gelirini açıkladı! 'Çocuklarımın hepsine ev ve yazlık aldım' Ufak bir terzi dükkanında sökük dikerek başlayan Murat Divandiler, 'Kobra Murat' oluş hikayesini anlatırken, "Maddi anlamda gelecek garantiniz var mı?" sorusunu da cevapladı.
6.02.2021 Magazin
Roman festivali İzmirliler ile buluşuyor!
Roman festivali İzmirliler ile buluşuyor! Romanival, Bir Roman Karnavalı sloganıyla 4 Mayıs’ta Hıdırellez’i ve Roman kültürünü yaşatmak için İzmirliler ile buluşacak.
16.04.2019 Kültür Sanat
Bir Roman karnavalı!
Bir Roman karnavalı! Romanival, Bir Roman Karnavalı sloganıyla 4 Mayıs’ta Hıdırellez’i ve Roman kültürünü yaşatmak için İzmirliler ile buluşuyor.
7.03.2019 Kültür Sanat
'Parçalanırsanız sizi birileri yönetir!'
'Parçalanırsanız sizi birileri yönetir!' CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde Fantasia Otel’de Roman Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenen "Türkiye Roman Platformu Çalıştayı"na katıldı.
29.09.2021 Gündem
‘Neden olmasın’
‘Neden olmasın’ Bakan Çelik, Roman dernek ve federasyon yöneticileriyle kahvaltıda bir araya geldi
5.01.2011 Siyaset
Edirne'de 230 tüp kobra yılanı zehri ele geçti
Edirne'de 230 tüp kobra yılanı zehri ele geçti Edirne'de polisin bir otomobilde yaptığı aramada, piyasa değeri 6 milyon 430 bin lira olan 230 tüp kobra yılanı zehri ele geçirildi. Gözaltına alınan 5 şüpheli sevk edildikleri adliyede, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
1.09.2020 Gündem
MİT'i tarayan eski yarbayın Akıncı Üssü'ndeki görüntüleri ortaya çıktı
MİT'i tarayan eski yarbayın Akıncı Üssü'ndeki görüntüleri ortaya çıktı FETÖ/PDY'nin 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi faaliyetlerine katıldığı ve helikopterle MİT'i taradığı suçlamasıyla yargılanan eski pilot yarbay Murat Karakaş'ın, darbe girişiminin merkez üssü Akıncı'daki görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, Karakaş'ın, üzerinde bulunan FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in 'Sabah Akşam Zikirleri' adlı kitabını koridordaki dergiliğin rafına koyduğu görüldü.
7.01.2019 Gündem
Aref Ghafouri kimdir?
Aref Ghafouri kimdir? Aref Ghafouri kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde sıkça araştırılıyor. Kobra yılanının ısırması sonucu panzehir için Mısır'a götürülen Aref Ghafouri, gündeme bomba gibi düştü. İşte Aref Ghafouri'nin hayatı hakkında merak edilenler...
17.07.2018 Gündem
Aref Ghafouri kimdir? Aref'i kobra yılan soktu
Aref Ghafouri kimdir? Aref'i kobra yılan soktu Bir dönem Yetenek Sizsiniz programında yaptığı gösteriler ile yarışmaya damga vuran Aref Ghafouri Antalya'da Kobra yılan tarafından sokuldu. İran asıllı Türk vatandaşı olan Aref Gahfouri için Mısır'dan Panzehir getirtilmek için harekete geçildi. Peki Aref Ghafouri kimdir?
16.07.2018 Gündem
‘Neron’un FETÖ itirafı
‘Neron’un FETÖ itirafı En son yakalanan FETÖ’cü subay olan eski yarbay Karacan, FETÖ’yle gönül bağı olduğunu, 6-7 Temmuz’da örgütteki sorumlusundan emir aldığını, Yenimahalle’deki darbeye hazırlık toplantısına katıldığını anlattı
29.09.2021 Gündem
Şok detay ortaya çıktı! Ülkeyi yerle bir edip Erdoğan'ı...
Şok detay ortaya çıktı! Ülkeyi yerle bir edip Erdoğan'ı... Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın rehin alınmasına ilişkin planların detayları ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Terör örgütü PKK köşeye sıkıştı!
Terör örgütü PKK köşeye sıkıştı! PKK'ya, güvenlik güçlerince son bir ayda hem kırsal hem de şehir merkezlerinde düzenlenen operasyonlarda büyük darbe vuruldu.
29.09.2021 Gündem
FETÖ’cü pilot binbaşı: O gece kobra kullandım
FETÖ’cü pilot binbaşı: O gece kobra kullandım 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi Ankara'da polislerle çatıştığı düşünülen pilot annesinin evinde yakalandı
29.09.2021 Gündem
21 terörist öldürüldü
21 terörist öldürüldü TSK: Hakkari Çukurca'da 21 terörist etkisiz hale getirildi.
29.09.2021 Gündem
Hakkari'den acı haber!
Hakkari'den acı haber! Hakkari’ nin Çukurca ilçesi Güven dağı bölgesinde çıkan çatışmada şehit sayısının 2’ ye yükseldiği bildirildi, 5 asker yaralı. Bölgede çatışmanın sürdüğü bildirildi.
29.09.2021 Gündem
İşte ÖSO’nun çatışma anları
İşte ÖSO’nun çatışma anları Fırat Kalkanı Operasyonu kapsamında daha önce DEAŞ’ın elinden alınan köyler ÖSO’dan bazı birliklerin ayrılması üzerine yeniden DEAŞ’ın eline geçmişti...
29.09.2021 Gündem
Fırat Kalkanı’nda 3’üncü aşama!
Fırat Kalkanı’nda 3’üncü aşama! Türk Silahlı Kuvvetleri ve ÖSO’nun ortak operasyonu sonrası sınırdaki Cerablus’tan kaçan IŞİD’li teröristler El Bab’a sığınmıştı. Dün bu kentin de teröristlerden arındırılması için Fırat Kalkanı’nın 3’üncü aşaması başlatıldı.
29.09.2021 Gündem
Akıncı’ya 1 ton mühimmat götürmüş!
Akıncı’ya 1 ton mühimmat götürmüş! FETÖ’nün darbe girişiminde Ankara’da kullanılan helikopterlerden birinin pilotu Deniz Aldemir, Harp Okulu’ndan aldığı öğrencileri Genelkurmay’a indirdiğini söyledi. Aldemir, o gece helikoptere Çankırı'dan 1 ton piyade ve makinalı tüfek mermisi yüklendiğini belirterek "Emre uymayarak mühimmatı Akıncı'ya götürdüm” dedi.
29.09.2021 Gündem
Yarbay itiraf etti: Erdoğan'ın Marmaris'e gitmesi planları bozdu!
Yarbay itiraf etti: Erdoğan'ın Marmaris'e gitmesi planları bozdu! Yarbay Murat Bolat itiraf etti: Erdoğan, Yıldırım, Fidan ve Ala eşzamanlı alınacaktı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kobra Murat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kobra murat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.