Klavuz

Klavuz

Son dakika klavuz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan klavuz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını klavuz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Klavuz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan klavuz gelişmeleri de dahil olmak üzere 59 klavuz haberi bulunmuştur. Tüm klavuz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tedirgin eden görüntü! Şehrin her yerini kapladı, 'Böylesini ilk kez gördüm'
Tedirgin eden görüntü! Şehrin her yerini kapladı, 'Böylesini ilk kez gördüm' Sivas’ta otluk alanlar, ağaçlar ve direkler salyangozla kaplandı. Ortaya çıkan görüntü görenleri tedirgin etti.
7.08.2022 Yaşam
MEB harekete geçti ve tarih belli oldu! 27 Ağustos...
MEB harekete geçti ve tarih belli oldu! 27 Ağustos... Milli Eğitim Bakanlığı milyonlarca kişinin beklediği açıklamayı yaptı. MEB tarafından 81 ile gönderilen yazıda 020-2021 Destekleme ve Yetiştirme Kursları e-kılavuzu güncellendiği belirtildi. Kurslar 27 Ağustos'ta bitecek... Öte yandan Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na ilişkin eğitim bilgisi kontrol, seçme ve onaylama işlemleri 6 Temmuz saat 16.00'da sona erecek. Adayların değerlendirme ve yerleştirme işlemlerinde kullanılmasını istedikleri eğitim bilgilerini kontrol etmeleri ve bu eğitim bilgilerini onaylamaları gerekiyor.
29.06.2021 Eğitim
MEB'den, öğretmenlere 'Dijital Okuryazarlık Kılavuzu'
MEB'den, öğretmenlere 'Dijital Okuryazarlık Kılavuzu' Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), öğretmenler için 'Dijital Okuryazarlık Öğretmen Kılavuzu' hazırladı. Covid-19 salgınıyla birlikte dijital teknolojilerin öğrenme sürecinin merkezi haline geldiğini kaydeden Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, kılavuzun dünya literatüründeki tüm yayınların uzmanlarca harmanlanması sonucu hazırlandığını belirtti.
16.12.2020 Eğitim
Okullar ne zaman açılacak? Milli Eğitim Bakanı Selçuk açıkladı
Okullar ne zaman açılacak? Milli Eğitim Bakanı Selçuk açıkladı Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı yapıldı. Toplantı sonrası Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk 2020-2021 eğitim öğretim durumuna ilişkin açıklama yaptı. Selçuk, "21 Eylül'de Bilim Kurulu tarafından tavsiye edilen sınıflarda, aşamalı ve seyreltilmiş şekilde yüz yüze eğitime başlanacak.Dileyen özel okullar 17 Ağustos itibarıyla uzaktan eğitim araçlarıyla eğitim faaliyetlerine başlayabilecek. " dedi.
12.08.2020 Gündem
YKS'ye girecek adaylar için flaş açıklama! Güncellendi
YKS'ye girecek adaylar için flaş açıklama! Güncellendi ÖSYM'den YKS'ye girecek adaylar için son dakika açıklaması yapıldı. ÖSYM'nin yaptığı açıklamada, Yükseköğretim Kurumları Sınavı kılavuzunun güncellendiği bildirildi.
14.05.2020 Eğitim
Uzaktan Eğitim Yakından İlgi setine 'Kriz Durumunda Oyun' kılavuzu eklendi
Uzaktan Eğitim Yakından İlgi setine 'Kriz Durumunda Oyun' kılavuzu eklendi Milli Eğitim Bakanı Selçuk, Uzaktan Eğitim Yakından İlgi setine, "Kriz Durumunda Oyun" başlıklı yeni bir kılavuz eklediklerini belirtti.
19.04.2020 Eğitim
DGS ek tercih başvuruları bugün başladı? (DGS ek tercih 2019)
DGS ek tercih başvuruları bugün başladı? (DGS ek tercih 2019) DGS ek tercihleri ne zaman başlayacak? 30 bin kontenjan için başvuru yapmak isteyen binlerce kişi bu soruya cevap arıyordu. Gözler, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ek tercih sonuçlarının ÖSYM tarafından açıklanmasından sonra DGS ek tercihlerine çevrilmişti. DGS ek yerleştirme konusunda ÖSYM son dakika açıklaması geldi.
1.10.2019 Eğitim
Kadıköy'de batan tekneden kurtulanın iş adamı Murat Goldştayn olduğu ortaya çıktı
Kadıköy'de batan tekneden kurtulanın iş adamı Murat Goldştayn olduğu ortaya çıktı Kadıköy açıklarında dün batan tekneden sağ kurtulan kişilerin iş adamı Murat Goldştayn ve ailesi olduğu ortaya çıktı.
16.06.2019 Yaşam
Boğaz’dan geçişe güvenlik ayarı
Boğaz’dan geçişe güvenlik ayarı İstanbul ve Çanakkale boğazlarından geçen gemilerin uymaları gereken deniz trafik kurallarına yenileri eklendi. Karaya oturan gemilere artık Kıyı Emniyeti müdahale edecek. Gemiler köprü ayaklarına 100 metreden fazla yanaşamayacak
2.09.2018 Gündem
Bitlis'te sokağa çıkma yasağı
Bitlis'te sokağa çıkma yasağı Bitlis'in Hizan ilçesinde bazı köy ve bağlı mezralarda ikinci bir emre kadar 19.00-05.00 saatlerinde sokağa çıkma yasağı ilan edildiği bildirildi.
20.04.2018 Gündem
İki bölgede sokağa çıkma yasağı kaldırıldı
İki bölgede sokağa çıkma yasağı kaldırıldı Bitlis'in Hizan İlçesinde 7 Haziran'da bazı köy ve mezralarda ilan edilen sokağa çıkma yasağı, 8 Haziran 2017'de saat 24.00den itibaren kaldırıldı.
29.09.2021 Gündem
Bitlis'de sokağa çıkma yasağı
Bitlis'de sokağa çıkma yasağı Bitlis'in Hizan ilçesinde bazı mezra ve bölgelerde sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
29.09.2021 Gündem
Bitlis'te sokağa çıkma yasağı
Bitlis'te sokağa çıkma yasağı Hizan'daki 14 mezrada ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
29.09.2021 Gündem
Rıdvan Dilmen: 'Ayıp ederler'
Rıdvan Dilmen: 'Ayıp ederler' NTVSpor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Lyon-Beşiktaş maçında yaşananlara dair açıklamalarda bulundu.
15.04.2017 Beşiktaş
13 Ekim'de bu ilçelere elektrik verilmeyecek
13 Ekim'de bu ilçelere elektrik verilmeyecek Anadolu Yakası'ndaki bazı ilçelere 13 Ekim'de elektrik verilemeyecek
11.10.2016 Yaşam
İstanbul'da elektrik kesintisi!
İstanbul'da elektrik kesintisi! Ataşehir, Beykoz, Çekmeköy, Kadıköy, Maltepe, Pendik, Tuzla, Ümraniye ve Üsküdar'ın bazı mahallelerine 5 Eylül'de elektrik verilemeyecek...
29.09.2021 Gündem
Bakırköy’de tutuklanan hakim ve savcıların sayısı 74’e ulaştı
Bakırköy’de tutuklanan hakim ve savcıların sayısı 74’e ulaştı BAKIRKÖY Cumhuriyet Başsavcılığı’nca haklarında gözaltı kararı verilen 140 hakim ve savcıdan bugüne kadar 106’si gözaltına alındı...
29.09.2021 Gündem
Yazarlar Okullarda Projesi galası yapıldı
Yazarlar Okullarda Projesi galası yapıldı "Yazarlar Okullarda" Projesi Galası ve Yazarlık Atölyesi açılışı Üsküdar Adile Sultan Kasrı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu´nda gerçekleştirildi.
28.05.2015 Eğitim
Folkart'tan sosyal sorumluluk projesi
Folkart'tan sosyal sorumluluk projesi Folkart Gallery ile minikler istedikleri gibi resim yapabilecek.
22.05.2015 Arşiv
Sudan’da Türk denizci gemiden düşüp kayboldu
Sudan’da Türk denizci gemiden düşüp kayboldu Sudan’da, CY Thunder gemisinde çalışan Türk denizci Ali Özcan, helikopterle gemiye gönderilen klavuz kaptanın indirilmesi sırasında denize düştü. Özcan’ın güvertede iken can yeleğini giymesi gerektiği ancak o esnada giymediği ileri sürüldü
22.03.2015 Yaşam
'9 yaşında kızın evlenmesinde sorun yok'
'9 yaşında kızın evlenmesinde sorun yok' Kendilerini "el Hansa Tugayları" olarak adlandıran kadın IŞİD destekçilerinin yayımladığı kılavuzda, 9 yaşında bir kızın evlendirilmesinin meşru olduğu ve "moda evlerinin ve güzellik salonlarının iblisin işi olduğu" yazıyor.
5.02.2015 Dünya
MEB'den öğrencilere müjde!
MEB'den öğrencilere müjde! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi (TEOG) kapsamında, belirttiği 3 ilçe dışında ikamet adreslerine uzak okullara sistem tarafından yerleştirilen veya bu sebeple açık liseye naklini alan öğrencilerin, adreslerine en yakın okullara nakil ve geçişlerini 17 Ekim'e kadar yapacak...
29.09.2021 Gündem
Everest'e çıkmak artık hayal!
Everest'e çıkmak artık hayal! Himalaya eteklerindeki köylerde yaşayan Şarpalar yasta...
24.04.2014 Dünya
LYS başvuruları başladı
LYS başvuruları başladı Haziran ayında yapılacak Lisans Yerleştirme Sınavlarına müracaatlar başladı. Başvurular, 30 Nisana kadar yapılabilecek.
29.09.2021 Gündem
Dikkat! Yarın başlıyor
Dikkat! Yarın başlıyor Haziran ayında yapılacak Lisans Yerleştirme Sınavları'na (LYS) başvurular yarın başlayacak. 30 Nisan olarak açıklanan son başvuru süresi uzatılmayacak.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Klavuz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki klavuz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.