Klasik Otomobil

Klasik Otomobil

Son dakika klasik otomobil haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan klasik otomobil ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını klasik otomobil haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Klasik Otomobil

haberleri sayfasında son dakika yaşanan klasik otomobil gelişmeleri de dahil olmak üzere 214 klasik otomobil haberi bulunmuştur. Tüm klasik otomobil haberleri aşağıda listelenmiştir.
Klasik otomobil tutkunları, 312 km’lik parkura hazır
Klasik otomobil tutkunları, 312 km’lik parkura hazır Mercedes-Benz ile Klasik Otomobil Kulübü iş birliği ile düzenlenen Mercedes-Benz Cumhuriyet Rallisi, bu yıl da 28-29 Ekim tarihleri arasında düzenleniyor. Ralli iki gün boyunca klasik otomobil tutkunlarını bir araya getiriyor.
28.10.2022 Otomobil
1,5 milyon lira teklif ettiler yine de satmadı! 'Hurdasına 30 bin euro istiyorlar'
1,5 milyon lira teklif ettiler yine de satmadı! 'Hurdasına 30 bin euro istiyorlar' Amasya’nın Suluova ilçesinde yaşayan Kemal Bektaş’a ait 70 yıllık klasik otomobil görenleri hayran bırakıyor. Oto tamir ustası Bektaş, Türkiye’de benzerini görmediğini belirttiği BMW marka aracını 1,5 milyon liraya varan tekliflere rağmen satmayı düşünmediğini söyledi.
25.09.2022 Ekonomi
70 yıllık klasik otomobil görenleri hayran bırakıyor: Son gelen teklif 1,5 milyon lira
70 yıllık klasik otomobil görenleri hayran bırakıyor: Son gelen teklif 1,5 milyon lira Amasya’nın Suluova ilçesinde yaşayan Kemal Bektaş’a ait 70 yıllık klasik otomobil görenleri hayran bırakıyor. Oto tamir ustası Bektaş, Türkiye’de benzerini görmediğini belirttiği BMW marka aracını 1,5 milyon liraya varan tekliflere rağmen satmayı düşünmediğini söyledi.
25.09.2022 Gündem
Bahçeli klasik otomobili ile Ankara turu attı
Bahçeli klasik otomobili ile Ankara turu attı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da direksiyonuna geçtiği klasik otomobil ile tur yaptı.
21.09.2022 Siyaset
Elektrikli otomobiller ile ilgili yeni karar! Yüzde 10 ek vergi...
Elektrikli otomobiller ile ilgili yeni karar! Yüzde 10 ek vergi... Araba alma planı yapanlar son yıllarda elektrikli otomobillere yöneliyor. Fiyatllar diğer araçlara göre daha yüksek olmasına rağmen çevreye herhangi bir fosil yakıt bırakmaması ve karbon salınımı yapmaması nedeniyle tercih ediliyor. Çevre dostu olan elektrikli arabalarda egzoz bulunmaması ve gürültü kirliliği yapmıyor olması da yeni nesli araçların dikkat çekici özellikleri arasında bulunuyor. Çip krizi ile otomotiv sektöründe üretimin aksamasının ardından firmaların klasik otomobil üretimini azaltıp elektrikli otomobil üretiminin artırılması da yönünde harekete geçmesi de gündemde. Öte yandan elektrikli otomobiller ile ile ilgili yeni bir karara imza atıldı. Bugün Resmi Gazete'de yayınlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile ithal elektrikli otomobil modelleri için ek vergi getirildi.
28.07.2022 Ekonomi
Hangi araçlar klasik sayılıyor?
Hangi araçlar klasik sayılıyor? Uzmanlar klasik otomobillerin tanım ve ekspertiz işlemleri konusunda akla takılan konular hakkında bilgi verdiler.
9.06.2022 Otomobil
Arabasına binmeye kıyamıyor! Streç filmlere sararak koruyor: 'Değerini verene satabilirim'
Arabasına binmeye kıyamıyor! Streç filmlere sararak koruyor: 'Değerini verene satabilirim' İzmir'in Tire ilçesinde klasik araç tutkunu Hasan Karadişoğlu, bayramdan bayrama kullandığı 79 model orijinal otomobilini streç filmlere sararak koruyor.
6.05.2022 Yaşam
Türkiye'nin ilk Bilim ve Teknoloji Tarihi Sergisi, yeniden ziyarete açılacak
Türkiye'nin ilk Bilim ve Teknoloji Tarihi Sergisi, yeniden ziyarete açılacak Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde (ODTÜ) içerisinde bulunan, koronavirüs salgını nedeniyle geçen yıl mart ayında ziyarete kapatılan Türkiye'nin ilk Bilim ve Teknoloji Tarihi Sergi Alanı, 2022 yılının mart ayında yeniden ziyarete açılacak.
27.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Galatasaray'ın eski yıldızlarından Hakan Ünsal kaza geçirdi
Galatasaray'ın eski yıldızlarından Hakan Ünsal kaza geçirdi Hakan Ünsal, Başakşehir'de yola fırlayan köpeğe çarparak kaza yaptı. Ünsal'ın kullandığı klasik otomobil hasar görürken, köpeğin öldüğü öğrenildi.
8.12.2021 Şampiy10
Lösemili çocuklara destek ve farkındalık için saçlarını kazıttılar
Lösemili çocuklara destek ve farkındalık için saçlarını kazıttılar Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Hobifest 2021 etkinliğine katılan kulüp üyeleri, lösemili çocuklara destek vermek ve farkındalık yaratmak için saçlarını kazıttı. Etkinliğe katılan 9 yaşındaki kanser hastası Samet Efe Cazgır, “Kemoterapi alıyorum. Benden başka çocuklar da var lütfen onlar için de kan bağışında bulunun" çağrısı yaptı.
7.11.2021 Sağlık
Usta oyuncu Rasim Öztekin'in binmeye doyamadığı klasik otomobili
Usta oyuncu Rasim Öztekin'in binmeye doyamadığı klasik otomobili Çocukken başlayan klasik otomobil hobisini profesyonelliğe dökerek mesleğe dönüştüren İKOD Kurucu Üyesi Semih Erüstün, Beykozda düzenlenen 'Yaza Merhaba Partisi'ne 54 model Plymouth Belvedere otomobiliyle katıldı. 8 Martta hayata veda eden usta oyuncu Rasim Öztekin'in 1972 model Chevroleti ise, bu yıl 'Yaza Merhaba Partisi'nde yoktu. Öztekin'in klasik otomobilini de restore ettiğini söyleyen Erüstün, "Çok sevdiği otomobile doya doya binemedi" dedi.
28.06.2021 Magazin
Avusturyalı otomobil tutkunu koleksiyonuna 80’inci Porsche'u ekledi
Avusturyalı otomobil tutkunu koleksiyonuna 80’inci Porsche'u ekledi Avusturya’da yaşayan 80'lik otomobil tutkunu, otomobil koleksiyonuna 80’inci Porsche’sini de ekledi.
23.12.2020 Dünya
Kadıköy'de klasik otomobillerden Cumhuriyet konvoyu
Kadıköy'de klasik otomobillerden Cumhuriyet konvoyu Klasik Otomobilciler Derneği (İKOD) üyeleri, Kadıköy’de onlarca klasik otomobilden oluşan konvoy ile Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.Renkli görüntülerin yaşandığı konvoya çevredeki vatandaşlar ve araçlarda eşlik etti.Konvoy drone ile havadan da fotoğraflandı.
29.10.2020 Yaşam
İçişleri Bakanı Soylu: Türkiye dünyada en çok uluslararası yardım yapan ülkedir
İçişleri Bakanı Soylu: Türkiye dünyada en çok uluslararası yardım yapan ülkedir İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Deniz Feneri Derneği'nin 1000 Şehidimiz Adına 100 Su Kuyusu" Proje Tanıtım ve İmza Törenine katıldı.
10.07.2020 Gündem
Skoda Jeep Kodiaq 2020 fiyat listesi! Survivor araba ödülü Skoda Kodiaq teknik özellikleri nelerdir?
Skoda Jeep Kodiaq 2020 fiyat listesi! Survivor araba ödülü Skoda Kodiaq teknik özellikleri nelerdir? Survivor 2020 Ünlüler ve Gönüllüler yarışmasında araba ödülü için dahil olan Annenize Sorduk oyununda kazanana araba ödülü verildi. Survivor araba ödülü Skoda Kodiaq oldu. Yarışmada ödül olarak verilen Skoda Kodiaq fiyatı ve teknik özellikleri günün merak konusu oldu. İşte Skoda Kodiaq marka arabanın özellikleri ve Skoda Kodiaq 2020 Türkiye satış fiyatı ile fiyat listesi...
26.06.2020 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Eğer bulamıyorlarsa yetki versinler, biz buluruz bunları
MHP lideri Bahçeli: Eğer bulamıyorlarsa yetki versinler, biz buluruz bunları MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, FETÖ'nün siyası ayağıyla ilgili sert eleştirilerini sürdürerek "Bunların sivil ayağı Çankaya’da mıdır, neredeyse bulun getirin kardeşim. Kim bunlar, CHP’de, MHP’de, hangi partide varsa çıkartın. Eğer bulamıyorsa yetki versinler, biz buluruz bunları" dedi. Erken seçim tartışmaları ile ilgili de konuşan Bahçeli, "Erken seçime bizim dışımızda, AK Parti'nin dışında çok ciddi hazırlık yapanlar var. 'Haziran ayından sonraki her Pazar günü erken seçim yapılır' diyerek, birbirlerine destek verenler var. Yeni kurulacak partileri aralarına alanlar var. Biz kaya gibi Cumhur İttifakı olarak yolumuza devam ediyoruz" dedi.
17.01.2020 Siyaset
Devlet Bahçeli'den MHP'li vekile büyük sürpriz!
Devlet Bahçeli'den MHP'li vekile büyük sürpriz! Klasik otomobillere olan tutkusuyla bilinen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 06 BJK 006 özel plakalı Mercedes marka aracını MHP İstanbul Milletvekili Bülent Karataş'a hediye etti.
16.01.2020 Siyaset
Süleyman Demirel'in ilk otomobili, Niğde'de satışta
Süleyman Demirel'in ilk otomobili, Niğde'de satışta Türkiye Cumhuriyeti'nin 9'uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in 1969 model olan ilk otomobili, Niğde'de 110 bin TL'ye satışa çıkarıldı.
7.08.2019 Gündem
Cem Yılmaz 1 milyon euroluk tekne baktı
Cem Yılmaz 1 milyon euroluk tekne baktı Klasik otomobil meraklısı Cem Yılmaz, şimdi de yeni bir tekne almaya niyetlendi.
30.06.2019 Magazin
Ailece tatil
Ailece tatil Cem Yılmaz, Bodrum’da bulunan evinde sevgilisi Defne Samyeli, Deren Talu ve oğlu Kemal'le tatil yapmaya devam ediyor.
14.06.2019 Magazin
Bakan Kasapoğlu: Otomobil sporlarının gelişimini ve ilerleyişini önemsiyoruz
Bakan Kasapoğlu: Otomobil sporlarının gelişimini ve ilerleyişini önemsiyoruz Otomobil sporlarının 2018 sezonunda branşlarında dereceye giren sporcu ve takımların ödüllerinin dağıtıldığı "2018 TOSFED Gala Gecesi" Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun da katılımıyla yapıldı.
24.12.2018 Arşiv
Beren’i unuttuk
Beren’i unuttuk Kenan Doğulu ailesi ve yakın dostlarıyla Asmalımescit’te bir araya geldi.
26.10.2018 Magazin
Devlet Bahçeli için özel olarak yaptı
Devlet Bahçeli için özel olarak yaptı Takı tasarımcısı Servet Küçükdemirel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli için üzerinde MHP liderinin 1982 model Chrysler marka otomobilin figürü ile ülkücülüğün ilkesi 9 ışığı sembolize eden yıldızların bulunduğu yüzük tasarladı. Gümüş ve bronz kullanılarak ve tamamen elde işlenerek iki haftada tamamlanan yüzük, Bahçeli'ye hediye edildi.
28.09.2018 Siyaset
Bahçeli, klasik otomobiliyle Ankara sokaklarında
Bahçeli, klasik otomobiliyle Ankara sokaklarında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tam bir klasik otomobil tutkunu. Zaman zaman klasik otomobilleriyle gezen Bahçeli, bugün de MHP Genel Merkezi'ne kadar kendi kullandığı otomobili ile geldi. Bahçeli'nin turu kısa sürede sosyal medyada en çok izlenenler arasına girdi.
30.07.2018 Siyaset
500 klasik otonun festivali TÜYAP’ta
500 klasik otonun festivali TÜYAP’ta Mustafa Koç’tan Ayhan Işık’a kadar birçok ünlünün de kullandığı otomobillerin yer aldığı Klasik Otomobil Festivali kapılarını açtı. Festivalde 500 klasik otomobil sergileniyor.
29.06.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Klasik Otomobil ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki klasik otomobil haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.