Kızını Öldürdü

Kızını Öldürdü

Son dakika kızını öldürdü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kızını öldürdü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kızını öldürdü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kızını Öldürdü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kızını öldürdü gelişmeleri de dahil olmak üzere 452 kızını öldürdü haberi bulunmuştur. Tüm kızını öldürdü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Engelli kızını öldürüp, intihar etti
Engelli kızını öldürüp, intihar etti Trabzon'da Yaşar Aytekin (80), zihinsel engelli kızı Gülgün Aytekin'i (52) tabanca ile vurup öldürdükten sonra intihar etti.
30.12.2023 Gündem
Eşini ve kızını öldürüp evin bahçesine gömdü!  Mahkemeden Hayriye Fındıklıoğlu için flaş karar çıktı
Eşini ve kızını öldürüp evin bahçesine gömdü! Mahkemeden Hayriye Fındıklıoğlu için flaş karar çıktı Kahramanmaraş’ta 27 yıl önce eşi Arap Tanıdır ile kızı Zeynep Tanıdır’ı öldürüp evin bahçesine gömdüğü suçlamasıyla tutuklanan Hayriye Fındıklıoğlu (76) hakkında 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle açılan dava, zaman aşımı gerekçesiyle düştü. Kahramanmaraş 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi, suçun işlendiği tarihte zaman aşımının 20 yıl olduğu gerekçesiyle davayı düşürüp Fındıklıoğlu ve diğer 2 tutuklu sanığın tahliyesine karar verdi.
20.09.2023 Gündem
Korkunç olay: 3 kızını öldürdü, mahkemede gözyaşlarına boğuldu
Korkunç olay: 3 kızını öldürdü, mahkemede gözyaşlarına boğuldu Yeni Zelanda'da yaşayan 42 yaşındaki Lauren Anne Dickason, 3 çocuğunu boğarak öldürdü. Suçunu kabul eden Dickason, akıl sağlığının yerinde olmadığını iddia etti.
9.08.2023 Dünya
Konya'da dehşete düşüren olay! 3 yaşındaki kızını alıp uyumaya gitti sonrası korkunç...
Konya'da dehşete düşüren olay! 3 yaşındaki kızını alıp uyumaya gitti sonrası korkunç... Konya'nın Sarayönü ilçesinde kızı Sema Nur K.'yi (3) boğazından bıçaklayarak öldüren Sevda K.'nin eşi Mehmet K., eşinin psikolojik tedavi gördüğünü belirterek, "Olay günü eşim, kızımız Sema'yı da alıp uyumaya gideceklerini söyledi. Onlar eve gitti, ben de koyunları otlatmaya gittim. 45 dakika sonra eve döndüğümde, eşim koşarak bana doğru geliyordu. Kanlar içindeydi, müdahale ettim" dedi.
28.03.2023 Yaşam
Şırnak'ta eşi ile 3 kızını öldüren caninin ifadesi ortaya çıktı! Her satırı korkunç...
Şırnak'ta eşi ile 3 kızını öldüren caninin ifadesi ortaya çıktı! Her satırı korkunç... Şırnak'ın İdil ilçesinde eşi Leyla (37) ile kızları Derya (17), Melek (16) ve Şerife (13) Karaaslan'ı pompalı tüfekle öldürüp, teslim olan Hasan Karaaslan'ın (40) polisteki ifadesi ortaya çıktı. Karaaslan, olaydan 5 gün önce inşaat halindeki evini 800 bin TL'ye sattığını, bu durumdan sonra birtakım sesler duyduğunu ileri sürdü. Bu sesler nedeniyle zayıf düştüğünü, olay sırasında da kendinde olmadığını iddia eden Karaaslan, "Ben de 'Delirttiniz beni' dedim. Klimanın altında, köşede duran tüfeği elime aldım. Eşim ve çocuklarımın olduğu odaya geçtim. Tüfekle birlikte odaya girdiğimde, eşimin ve kızlarımın seslerini duydum. Eşim koridora doğru kaçtı. Tamamen hatırlamamakla birlikte bir defa daha ateşlemiş olabilirim" dedi.
26.08.2022 Gündem
Annesinin öldürdüğü minik Ela’ya acı veda!
Annesinin öldürdüğü minik Ela’ya acı veda! Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde annesi tarafından öldürülen 6 yaşındaki kız çocuğu toprağa verildi. Cenazede Ela’nın acılı babasını vatandaşlar sakinleştirmekte güçlük çekti.
23.05.2022 Yaşam
Genç yaştaki anne 6 yaşındaki kızını öldürdü! Komşuları korkunç şekilde buldu
Genç yaştaki anne 6 yaşındaki kızını öldürdü! Komşuları korkunç şekilde buldu Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde Sevda K. (25), işitme engelli kızı Ela K.'yi (6) bıçaklayarak öldürdü. Sevda K.'nin ilk ifadesinde cinnet getirip çocuğunu bıçaklayarak öldürdüğü ve pişman olduğunu söylediği öğrenildi.
22.05.2022 Yaşam
Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un pozları sosyal medyayı salladı! Resmi fotoğrafçısı Instagram'da paylaştı...
Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un pozları sosyal medyayı salladı! Resmi fotoğrafçısı Instagram'da paylaştı... Emmanuel Macron'un pozları sosyal medyada olay oldu. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turuna hazırlanan Fransa bugün Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un verdiği pozları konuşuyor. Macron'un pozları kimi taklit ettiği sorusuyla gündeme geldi.
18.04.2022 Dünya
ABD polisi her yerde onu arıyor! 'Türklerden nefret ediyorum' dedi Türk vatandaşına saldırdı...
ABD polisi her yerde onu arıyor! 'Türklerden nefret ediyorum' dedi Türk vatandaşına saldırdı... ABD'nin New York kenti ırkçı bir saldırıya sahne oldu. Kentte bir Türk vatandaşı, kimliği belirsiz bir kişi tarafından ırkçı saldırıya uğradı.
18.04.2022 Dünya
Şangay kabusu yaşıyor! Ölümler başladı... Sosyal medyada milli marş sansürlendi
Şangay kabusu yaşıyor! Ölümler başladı... Sosyal medyada milli marş sansürlendi Dünyanın geri kalanı neredeyse koronavirüs salgınını unutmuş gibi görünürken Covid-19’un ilk görüldüğü Çin, kâbus dolu günlerine geri döndü. Milyonlarca kişinin haftalardır karantinada olduğu Şangay kentinde koronavirüs kaynaklı ölümler yaşanmaya başlarken Çin’in sosyal medya platformu Weibo Çin milli marşının dizelerini sansürledi…
18.04.2022 Dünya
Dünyaca ünlü Amerikalı yazar Paul Auster’ın oğlu 10 aylık öz kızını öldürdü!
Dünyaca ünlü Amerikalı yazar Paul Auster’ın oğlu 10 aylık öz kızını öldürdü! ABD'nin dünyaca tanınan, en ünlü yazarlarından olan Paul Auster’ın oğlu Daniel, 10 aylık kızının ölümünden sorumlu olduğu gerekçesiyle tutuklandı. Olayla iliği soruşturmanın sürdüğü açıklandı.
18.04.2022 Dünya
Şoke eden gerçek telefon mesajından ortaya çıktı! Yasak ilişkisini söylemesin diye...
Şoke eden gerçek telefon mesajından ortaya çıktı! Yasak ilişkisini söylemesin diye... Ankara'da, 18 yaşındaki kızı Esmanur Çakmak'ı boğarak öldürdükten sonra intihar ettiğini yönünde ihbarda bulunan Hamide Çakmak'ın (37), kızını, yasak ilişkisini eşine söylememesi için öldürdüğü ortaya çıktı.
25.01.2022 Gündem
Kendisini öldürmek isterken evlat katili oldu! Gerçeği tutuklanınca öğrendi
Kendisini öldürmek isterken evlat katili oldu! Gerçeği tutuklanınca öğrendi Kırıkkale'de tabanca ile intihar kalkışan baba, omzundan çıkan kurşun ile kapının arkasında kendisini ikna etmeye çalışan 12 yaşındaki kızının ölümüne sebep oldu. 10 günlük tedavi sürecinin ardından taburcu edilerek cezaevine gönderilen şahıs, tutuklanınca kızını öldürdüğünü öğrendi.
17.12.2021 Gündem
Korkunç olay! Komşular seslere koştu! 3 kişi hayatını kaybetti!
Korkunç olay! Komşular seslere koştu! 3 kişi hayatını kaybetti! Aydın'ın Kuyucak ilçesinde ayrı yaşadığı karısını ve kızını tabancayla öldüren kişi, aynı silahla yaşamına son verdi.
2.11.2021 Yaşam
Cinsel ilişkiye girebilmek için küçük kızını öldürdü
Cinsel ilişkiye girebilmek için küçük kızını öldürdü İngiltere'de yaşanan korkunç bir olayın detayları sosyal medya paylaşımlarıyla ortaya çıkınca gündeme bomba gibi düşmüştü. 23 yaşındaki anne, 3 yaşındaki kızını feci şekilde döverek öldürdü. Cani kadının bunu yapma sebebi ve cinayetten sonra yaptığı paylaşımlarsa adeta saç baş yoldurdu. Olayla ilgili kan donduran habere göre katil anne kızına kıymadan önce Tiktok'a birlikte dans ettikleri videoları yüklemiş.
12.08.2021 Dünya
Sosyal medya paylaşımı yürek burktu: 'Bir baba düşünün...'
Sosyal medya paylaşımı yürek burktu: 'Bir baba düşünün...' Elazığ’da eşinden boşanan bir baba, şehir dışından üniversite sınavı için yengesine gelen 20 yaşındaki kızını öldürdü, kendini de vurarak ağır yaraladı. Ölen genç kızın sosyal medyada "Herkesi affederim babamı asla" paylaşımını beğendiği ayrıca daha önce "Bir baba düşünün gözünü kırpmadan kızını öldürüyor her şeyi örnek gösterdiniz de çocukları için canını verecek babaları örnek alsaydınız sizde keşke" diye yazması dikkat çekti.
17.06.2020 Gündem
13 yaşındaki kızının kesik başıyla sokakta çıplak yürürken yakalandı!
13 yaşındaki kızının kesik başıyla sokakta çıplak yürürken yakalandı! Ukrayna'da korkunç bir olay yaşandı. 38 yaşındaki kadın, 13 yaşındaki kızını öldürdü ve başını kesti. Çıplak halde sokakta kesik başla yürürken yakalandı.
1.05.2020 Dünya
Cani baba kızını öldürdü! İşte vahşetin bahanesi...
Cani baba kızını öldürdü! İşte vahşetin bahanesi... Ankara'nın Çubuk ilçesinde lise öğrencisi Şeyma Yıldız'ın, yol kenarında cansız bedeni bulundu. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı kontrollerde, Şeyma Yıldız'ın tabancayla vurulduğu belirlendi. Polise teslim olan babası H.Yıldız'ın, erkek arkadaşı olduğunu öğrenerek kızını öldürdüğü ileri sürüldü. Vahşetin yeni detayları ortaya çıktı.
12.02.2020 Yaşam
Dehşet! Cani baba kızını öldürdü!
Dehşet! Cani baba kızını öldürdü! ANKARA'nın Çubuk ilçesinde lise öğrencisi Şeyma Yıldız'ın, yol kenarında cansız bedeni bulundu. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı kontrollerde, Şeyma Yıldız'ın tabancayla vurulduğu belirlendi. Polise teslim olan babası H.Yıldız'ın, erkek arkadaşı olduğunu öğrenerek kızını öldürdüğü ileri sürüldü.
7.02.2020 Yaşam
Cin zannettiği kızını öldürdü
Cin zannettiği kızını öldürdü Osmaniye'de 23 yaşındaki iki çocuk annesi Tuğba Kaya'nın öz babası tarafından cin zannedilerek silahla vurulup öldürüldüğü ortaya çıktı.
28.12.2019 Yaşam
Eşini ve kızını öldüren zanlıdan şoke eden sözler: Yanlışlıkla vurmuşumdur!
Eşini ve kızını öldüren zanlıdan şoke eden sözler: Yanlışlıkla vurmuşumdur! Ağrı'nın Patnos ilçesinde, kuma getirmesine karşı çıkan eşi Fezile Solmaz (52) ile evli 5 çocuklu kızı Keziban Kaya'yı (32) tabanca ile vurarak öldüren Bünyamin Solmaz'ın (57) ifadesinde "Kızım 'Baba ne yapıyorsun?' diyerek beni engellemeye çalıştı. Kızımı vurup vurmadığımı hatırlamıyorum. Vurduysam o anda yanlışlıkla vurmuşumdur. Eşimin neresine ateş ettiğimi bilmiyorum. Tabancamdaki mermi bitene kadar ateş ettim" dedi.
8.10.2019 Yaşam
Aile faciası! Eşini ve kızını öldürdü
Aile faciası! Eşini ve kızını öldürdü Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde, bir kişi tartıştığı eşini ve kızını öldürdü.
8.08.2019 Gündem
Bahçelievler'de anne ve kızı evlerinde cinayete kurban gitti
Bahçelievler'de anne ve kızı evlerinde cinayete kurban gitti Bahçelievler'de, hırsız oldukları düşünülen kişi ya da kişiler, girdikleri evde anne Kezban Ercan(82) ile kızı Ayşe Solmaz'ı(52) öldürdü. Korkunç cinayet saatler sonra fark edilirken, evin önünde toplanan yüzlerce kişi cinayetlere tepki gösterdi.
5.03.2019 Yaşam
Eve geç gelen kızını boğarak öldürdü! "Öldürdüm, gidin alın"
Eve geç gelen kızını boğarak öldürdü! "Öldürdüm, gidin alın" Van'ın Tuşba ilçesinde 18 yaşındaki kızını boğarak öldüren anne, polis merkezine giderek teslim oldu.
28.01.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kızını Öldürdü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kızını öldürdü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.