Gazete Vatan Logo

13 yaşındaki kızının kesik başıyla sokakta çıplak yürürken yakalandı!

Ukrayna'da korkunç bir olay yaşandı. 38 yaşındaki kadın, 13 yaşındaki kızını öldürdü ve başını kesti. Çıplak halde sokakta kesik başla yürürken yakalandı.

13 yaşındaki kızının kesik başıyla sokakta çıplak yürürken yakalandı!

Ukrayna'nın Harkov kentinde kan donduran bir olay yaşandı. 38 yaşındaki Tatiana Pyanova, tek çocuğu olan 13 yaşındaki Kristina'yı öldürdü.

ELİNDE KESİK BAŞLA YAKALANDI

Kızının kafasını kesen kadın ardından çıplak halde sokağa çıkıp yürümeye başladı. Elinde kesik başla yakalanan kadın polisi de bıçakla tehdit etti.

CESEDİN ÜZERİNDE 20 BIÇAK DARBESİ

Gözaltına alınan şüphelinin erkek kardeşi polisi arayarak, Pyanova ile beraber yaşadıkları evde yeğeninin cesedini bulduğunu söyledi. Olay yerine giden polis ekipleri, 13 yaşındaki kızın başsız cesedine ulaştı. Polis açıklamasında, ilk bulguların kızın annesi tarafından öldürüldüğü şüphesini doğurduğu belirtildi. Aynı zamanda küçük çocuğun cesedinde 20 bıçak darbesi tespit edildi.

KIZI VE KARDEŞİ İLE BİRLİKTE YAŞIYORDU

Ukrayna basınına konuşan zanlının komşuları, gözaltına alınan Pyanovanın eşinden ayrı olduğunu, 13 yaşındaki kızı ve erkek kardeşi ile birlikte yaşadığını, ailenin yoksul bir hayat sürdüğünü belirtti. Ancak kadının sevgi dolu bir anne olduğunu ve böyle bir şey yapmayacağını da düşündüklerini söyledi. Kristina'nın öldürüldüğüne inanılan garip sesler olmadığını da belirttiler.

Haberin Devamı

Şüpheli, yakalanmasının ardından çıkarıldığı mahkemede saldırgan tavırlar sergiledi. Duruşma salonunda hakime bağıran ve küfürler savuran zanlı, "Sizi dinlemeyeceğim. Beni ancak Tanrı yargılar. Ben sizin göstermek istediğiniz gibi biri değilim" ifadelerini kullandı. Tutuklu yargılanmasına hükmedilen kadın cezaevine götürüldü.