Kızılderili

Kızılderili

Son dakika kızılderili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kızılderili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kızılderili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kızılderili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kızılderili gelişmeleri de dahil olmak üzere 162 kızılderili haberi bulunmuştur. Tüm kızılderili haberleri aşağıda listelenmiştir.
2024 Oscar adayları belli oldu
2024 Oscar adayları belli oldu Bu yıl 96’ncısı düzenlenecek olan Oscar Ödülleri’nde adaylar açıklandı. Ünlü yönetmen Christopher Nolan imzalı Oppenheimer filmi 13 dalda aday göstererek, zirveye oturdu.
23.01.2024 Magazin
Meksika’da araç hırsızı yakılarak öldürüldü
Meksika’da araç hırsızı yakılarak öldürüldü Meksika’da araç hırsızlığı çetesi üyesi olduğu ve 1 kişiyi öldürdüğü iddia edilen şahıs yakılarak öldürüldü. Yetkililer cinayet kapsamında soruşturma başlattı.
30.12.2022 Dünya
Tanesi 250 liraya satılıyor, ekecek yer bulamıyor! Verimli, doğal ve çok nadir
Tanesi 250 liraya satılıyor, ekecek yer bulamıyor! Verimli, doğal ve çok nadir Bir girişimci, ABD’den gelen bir avuç Kızılderili tohumuyla rengarenk mısırlar elde etti. Öncelikle bir avuç tohumla evde saksıda ekerek bu işe başlayan Habip Yıldız, sonrasında ise mısır üretimini çoğaltmak isteyerek bahçeye yöneldi. Ancak yeri olmaması sebebiyle bu işte ilerleyemediğini belirtti. Koçanı 200-250 liraya satılan renkli mısırlarla ilgili bilgi de veren Yıldız, yetkililerden yer tahsisi talebinde bulundu. İşte detaylar...
31.10.2022 Ekonomi
3 Ekim ne günü, 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü? 3 Ekim Dünya ne günü?
3 Ekim ne günü, 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü? 3 Ekim Dünya ne günü? 3 Ekim ne günü olarak kutlanır? 3 Ekim'de yaşanmış doğumlar, yaşanan vefatlar ve meydana gelen önemli olaylar, günün önemi gibi konu başlıkları merak ediliyor. Peki, 3 Ekim Dünya ne günü? 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü?
3.10.2022 Gündem
Ezra Miller olayı nedir, ne yaptı? Ezra Miller kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne?
Ezra Miller olayı nedir, ne yaptı? Ezra Miller kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne? Fantastik Canavarlar ve Flash yıldızı gibi popüler yapımlar arasında yer alan ve kısa sürede yıldızı parlayan Esra Miller’in ismi çeşitli taciz ve şiddet suçlamalarının ardından kendisinin mesih ya da şeytan olarak anılmasını istemesiyle gündeme geldi. Peki, Ezra Miller olayı nedir, ne yaptı? Ezra Miller kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne?
19.09.2022 Magazin
Jada Smith kimdir? Will Smith’in eşi Jada Smith’in hastalığı ne, kanser mi?
Jada Smith kimdir? Will Smith’in eşi Jada Smith’in hastalığı ne, kanser mi? Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından 1929'dan bu yana verilen Oscar Ödülleri, bu yıl 94. kez sahiplerini buldu. Ödül töreni pandemi öncesinde olduğu bu yıl geniş bir katılımla düzenlendi. Törene, ünlü oyuncu Will Smith'in sunucu Chris Rock'a tokat atması damga vurdu. Will Smith'in eşi Jada Pinkett Smith kimdir, Jada Smith’in hastalığı ne? Jada Pinkett Smith kanser mi?
29.03.2022 Televizyon
ABD'de yaşayan Türk bilim insanından 'rahim kanseri' çalışması
 ABD'de yaşayan Türk bilim insanından 'rahim kanseri' çalışması ABD’de yaşayan Moleküler Biyoloji ve Genetik Uzmanı Dr. Semir Beyaz, ‘Irklara Dayalı İnsan Endometrium Hücre Atlası Projesi’ ile rahmin yüzeyini kaplayan endometrium hücresinin gizemini çözecek. Kanser hastalarının her gün kendilerine sordukları ‘Neden ben kanser oldum?’ sorusunun yanıtını bulabilmek için bu soruyu kendine sorduğunu söyleyen Dr. Beyaz, bu çalışmanın bilim dünyasının boynunun borcu olduğunu belirtti.
20.12.2021 Sağlık
Ay tutulması başladı! Son 6 asrın en uzunu olacak
Ay tutulması başladı! Son 6 asrın en uzunu olacak NASA, bu gece ve sabahın erken saatlerine değin 581 yılın en uzun Ay tutulmasının yaşanacağını açıkladı. Kasım dolunayı 3 saat 28 dakika boyunca dünyanın gölgesinde kalacak. New York'ta ise kasım dolunayı, Queensboro Köprüsü üzerinde güzel görüntüler oluşturdu.
19.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Ay tutulması canlı izle 2021! Ay tutulması başladı!
Ay tutulması canlı izle 2021! Ay tutulması başladı! 581 yılın en uzun Ay tutulması başladı. Kuzey Amerika, tutulma sırasında ayın yüzde 97'sinin kırmızıya döndüğünü gözlemleyebilecek; fakat Ay tutulması Türkiye'de görülemeyecek. İşte Ay tutulması canlı izleme ekranı…
19.11.2021 Gündem
6 asır sonra bir ilk! En uzun Ay tutulması yaşanacak, yüzde 99 seviyesine çıktı
6 asır sonra bir ilk! En uzun Ay tutulması yaşanacak, yüzde 99 seviyesine çıktı ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Ajansı (NASA), yarın gece, sabahın erken saatlerine değin 581 yılın en uzun Ay tutulmasının yaşanacağını bildirdi.
18.11.2021 Yaşam
Mısır püskülünün faydaları neler? Mısır püskülü çayı zayıflatır mı?
Mısır püskülünün faydaları neler? Mısır püskülü çayı zayıflatır mı? Mısır koçanında bulunan püskülleri çoğu kez önemsemeyip atıyoruz. Bitkisel bir ilaç olarak mısır püskülü yüzyıllardır geleneksel Çin ve Kızılderili tıbbında kullanılıyor. Bugün hala Çin, Fransa, Türkiye ve Amerika Birleşik Devletleri dahil olmak üzere birçok ülkede kullanılıyor. Peki, Mısır püskülünün faydaları neler? Mısır püskülü ne işe yarar? Mısır püskülü çayının faydaları neler? Mısır püskülü çayı zayıflatır mı? İşte mısır püskülünün kullanımları, faydaları ve dozu dahil olmak üzere mısır püskülü hakkında bilmeniz gereken her şey...
25.07.2021 Sağlık
Kanada'da kilise okulu bahçesinde 751 çocuğun cesedi bulundu
Kanada'da kilise okulu bahçesinde 751 çocuğun cesedi bulundu Kanada'nın Saskatchewan eyaletindeki Marieval Yatılı Kilise Okulu'nun bahçesinde bulunan kayıt dışı mezarlarda 751 çocuğa ait ceset kalıntıları tespit edildi
24.06.2021 Dünya
Papa, Kanada'daki yerli çocuk kalıntılarına ilişkin özür dilemedi!
Papa, Kanada'daki yerli çocuk kalıntılarına ilişkin özür dilemedi! Katolik aleminin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa Franciscus, Kanada'da Katolik Kilisesi'ne ait bir okulun bahçesinde 215 çocuğun kalıntısının bulunması haberlerini acı içinde takip ettiğini belirtti ancak özür dilemedi.
6.06.2021 Gündem
Kanada’da okul bahçesinde 215 çocuğa ait ceset bulundu
Kanada’da okul bahçesinde 215 çocuğa ait ceset bulundu Kanada’nın British Columbia eyaletine bağlı Kamloops kentinde, eski bir yatılı kilise okuluna ait arazide 215 çocuk cesedi kalıntılarının olduğu mezarlık bulundu.
29.05.2021 Dünya
ABD'den corona virüs aşısı için heyecanlandıran açıklama
ABD'den corona virüs aşısı için heyecanlandıran açıklama Amerikan ilaç firması Moderna, yeni tip corona virüse (Kovid-19) karşı geliştirdiği aşının, yaşlılar ve gençlerde benzer bağışıklık tepkisi gösterdiğini bildirdi.
26.08.2020 Corona Virüsü
MHP lideri Bahçeli'den ABD'ye sert tepki!
MHP lideri Bahçeli'den ABD'ye sert tepki! MHP lideri Bahçeli, "Bir defa şunu söylemeliyim ki, Temsilciler Meclisi'nin Barış Pınarı Harekatıyla ilgili yaptırım kararları, ayrıca 1915 olaylarını soykırım olarak değerlendiren tasarıyı kabul etmesi izah ve ifadesi olmayan çarpıklıktır" dedi.
30.10.2019 Siyaset
Selçuk ve Kasapoğlu, Öğretmenler Kupası'nı tanıttı
Selçuk ve Kasapoğlu, Öğretmenler Kupası'nı tanıttı Milli Eğitim Bakanlığında görev yapan öğretmenlere yönelik düzenlenen Türkiye Öğretmenler Kupası, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun katıldığı törenle tanıtıldı.
24.10.2019 Eğitim
Asmalılar Alman çifti bekliyor
Asmalılar Alman çifti bekliyor Marmara Adası Asmalı Köyü’ne katamaranlarıyla gelen ve 5 yıl burada yaşayan Alman Schlögl çifti, 2 yıl önce tedavi için gittikleri Almanya’dan dönmedi. Katamaranlarını bırakan çiftten haber alamadıklarını söyleyen köy halkı, dostları için endişeli.
26.08.2019 Yaşam
ABD'nin kısırlaştırdığı kadınlar konuştu!
ABD'nin kısırlaştırdığı kadınlar konuştu! ABD'nin kısırlaştırdığı ve Navaho Kabilesi'nin bir üyesi olan Jean 'Doğmamış çocuklarımı benden aldılar' diyor.
28.01.2019 Dünya
ABD Kongresinde Türk rüzgarı
ABD Kongresinde Türk rüzgarı Washington DC merkezli düşünce kuruluşu Turkish Heritage ORGANİZATİON, ABD Kongresinin ilk günü yapılan yemin töreninde hazır bulunarak kırkın üzerinde Kongre ve Senato Üyesi ile görüştü.
4.01.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da konuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da konuştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da fidan dikme töreninde konuştu. Erdoğan, "10 milyon fidan okul çağındaki evlatlarımız adına toprakla buluşuyor. Hayırlı olsun." dedi.
6.11.2018 Siyaset
Heyecan dorukta! ABD'de Kongre ara seçimlerine günler kaldı
Heyecan dorukta! ABD'de Kongre ara seçimlerine günler kaldı 6 Kasım'da yapılacak Kongre ara seçimleri öncesinde ABD Kongresinin her iki kanadını da elinde bulunduran Cumhuriyetçilerin, Temsilciler Meclisin'deki çoğunluğu Demokratlara kaptırabileceği yönündeki tahminler güç kazanıyor.
2.11.2018 Dünya
‘Trump Baba’ sendromu
‘Trump Baba’ sendromu 14 Trump muhalifine bombalı paket gönderen kişi, Müslüman, Yahudi ve eşcinsel karşıtı bir Trump fanatiği çıktı. Kendini Kızılderili olarak gören bombacı Trump’ı da kendine ‘baba figürü’ yapmış
27.10.2018 Dünya
San Francisco'da Kızılderilileri aşağılayan heykel kaldırılacak
San Francisco'da Kızılderilileri aşağılayan heykel kaldırılacak Bir Kızılderili'nin kovboy ile Katolik misyonerin ayakları altında tasvir edildiği "Early Days" (İlk Günler)
14.09.2018 Dünya
"ABD önümüzdeki bir kaç gün içinde vurabilir"
"ABD önümüzdeki bir kaç gün içinde vurabilir" İstinye Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mesut Hakkı Caşın, Türkiye'yi ekonomik yaptırımlar ve silah ambargosuyla tehdit eden ABD'nin bu politikadan derhal geri dönmesi gerektiğini belirterek, "Silah vermediği taktirde Türkiye yargı yoluna gidecek, Amerika'nın güvenilir bir tedarikçi olmadığını tescil ettirecektir. Böylelikle ABD, 40 milyar dolarlık savunma bütçesi olan, NATO'nun güney kanadını, boğazları ve üç kıtayı kontrol eden Türkiye'yi kaybetmiş olacak. Bu da ABD'nin bölgeden çıkması demektir."dedi. Caşın, son dönemdeki Türkiye-ABD ilişkilerini AA muhabirine değerlendirdi.
29.08.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kızılderili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kızılderili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.