Kız Kardeşler

Kız Kardeşler

Son dakika kız kardeşler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kız kardeşler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kız kardeşler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kız Kardeşler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kız kardeşler gelişmeleri de dahil olmak üzere 601 kız kardeşler haberi bulunmuştur. Tüm kız kardeşler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eşinin yeğenlerine 8 yıl boyunca kabusu yaşattı, Yargıtay'ın kararı aileyi isyan ettirdi
Eşinin yeğenlerine 8 yıl boyunca kabusu yaşattı, Yargıtay'ın kararı aileyi isyan ettirdi Adana’da eşinin yeğenleri olan üç kız kardeşe cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla 26 yıl ceza alan H.İ. (48), Yargıtay’ın kararı bozmasının ardından yeniden yapılan yargılamada beraat etti. Ailenin avukatı karara itiraz ederken, kardeşlerden Tuğçe Y. (23), yaklaşık 2 yıldır Yargıtay’dan gelecek yeni kararı beklediklerini belirterek, “Her an karşıma çıkacakmış gibi hissediyorum. 'Çocuğun beyanı esastır denildi' ama bizim beyanımız esas alınmadı. Kendim, kardeşlerim ve dışarıdaki tüm çocuklar için tedirginim. Bu yüzden gereken cezanın verilmesini istiyoruz" dedi.
13.03.2024 Adana
Büyük gizem 10 dakikada çözüldü! 22 aylık bir bebekken kaçırıldı gerçek ailesine 51 yıl sonra kavuştu
Büyük gizem 10 dakikada çözüldü! 22 aylık bir bebekken kaçırıldı gerçek ailesine 51 yıl sonra kavuştu ABD'nin Teksas eyaletinde 22 aylıkken kaçırılan bir kadın gerçek ailesine 51 yıl sonra kavuştu. Melissa'nın annesi bebeğine bir bakıcı bulmak için gazeteye ilan verirken, yarım asır sürecek bir acının temellerini attığından habersizdi. Bakıcı ilanına cevap veren bir kadın, Melissa'yı alıp götürdü ve bir daha da geri getirmedi...
8.05.2023 Dünya
Çadır yangınında ölen Elif Mislina'dan 24 gün sonra ablası Yeşim de hayatını kaybetti
Çadır yangınında ölen Elif Mislina'dan 24 gün sonra ablası Yeşim de hayatını kaybetti Hatay'da depremzedelerin kaldığı çadırda çıkan yangında hayatını kaybeden Elif Mislina Eker'den (4), 24 gün sonra da ablası Yeşim Eker (17) yaşamını yitirdi.
20.04.2023 Yaşam
İstanbul’da öldüresiye dövülen kız kardeşlerden “basit yaralama” tepkisi: “Ölmemiz mi gerekiyor?”
İstanbul’da öldüresiye dövülen kız kardeşlerden “basit yaralama” tepkisi: “Ölmemiz mi gerekiyor?” Kağıthane’de kaldırımda yürüyen kız kardeşleri otomobilinden inerek öldüresiye döven ve 2 ay hapiste kaldıktan sonra tutuksuz yargılanan şüphelinin “basit yaralama” suçundan 2 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi. Savcının hazırladığı iddianameye tepki gösteren kız kardeşler, “Biz bu kadar sıkıntı çekerken adam dışarıda rahat bir şekilde gezip tozuyor. Herhalde haklı olmak için benim ölmem gerekiyordu” dedi.
8.04.2023 Gündem
Aşkı Memnu yeni Nihal kim olacak? 2023 Aşkı Memnu filmindeki Nihal’i Helin Kandemir mi canlandıracak, Helin Kandemir kimdir, kaç yaşında, nereli?
Aşkı Memnu yeni Nihal kim olacak? 2023 Aşkı Memnu filmindeki Nihal’i Helin Kandemir mi canlandıracak, Helin Kandemir kimdir, kaç yaşında, nereli? Aşkı Memnu yeni Nihal Helin Kandemir mi, Helin Kandemir kimdir, nereli, kaç yaşında, nereli? Türk dizi tarihinde yerini alan, yayınlandığı dönem kadar tekrarlarıyla da reyting rekorları kıran Aşk-ı Memnu’nun film versiyonu geliyor. Oyuncu kadrosu merak edilirken Nihal karakterini kimin oynayacağı belli oldu.
24.01.2023 Magazin
Üç Kız Kardeş AB kategorisinde en çok izlenen dizi oldu!
Üç Kız Kardeş AB kategorisinde en çok izlenen dizi oldu! Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, 30’uncu bölümüyle AB kategorisinde 5,16 reyting ve 11,27 izlenme payı elde ederek en çok izlenen dizi oldu.
14.12.2022 Televizyon
Tek yumurta ikizi kardeşler aynı erkekle evlendi!
Tek yumurta ikizi kardeşler aynı erkekle evlendi! Dünya bu olayı konuşuyor. Görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Tek yumurta ikizi olan kız kardeşler, tanıştıkları erkekle evlendi. Bu evlilik sonrası polis de harekete geçti. İşte detaylar...
6.12.2022 Dünya
25 Kasım ne günü? 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü mü?
25 Kasım ne günü? 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü mü? 25 Kasım ne günü, 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü mü? 25 Kasım günü, BM tarafından 1999 yılında kadına karşı şiddete önlemek ve farkındalık yaratmak amacıyla "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" ilan edildi.
25.11.2022 Gündem
Kız kardeşlere havuzda taciz davası sanığına, ilk duruşmada tahliye
Kız kardeşlere havuzda taciz davası sanığına, ilk duruşmada tahliye Antalya'nın Manavgat ilçesinde, 5 yıldızlı otelde tatil yapan kız kardeşler E.A. (14) ile S.A.'nın (18) havuzda bacaklarına dokunduğu iddiasıyla tutuklanarak, hakkında 'sarkıntılık suretiyle çocuğun cinsel istismarı' suçundan dava açılan Akif K. (34), ilk duruşmada adli kontrol şartıyla tahliye edildi.
23.09.2022 Yaşam
Paraya para demiyorlar! 25 yıldır bu işi yapıyorlar, beyaz altına talep yağıyor
Paraya para demiyorlar! 25 yıldır bu işi yapıyorlar, beyaz altına talep yağıyor Türkiye'nin çeltik ambarı Edirne'de babadan kalma çiftçiliği sürdüren iki kız kardeş, Mayıs ayında başlayan beyaz altın mesaisinde, ilaçlamasından gübrelemeye, tarlalardaki suyun kontrol edilmesinden yabancı otla mücadeleye kadar birçok aşamada gösterdiği mücadele sayesinde yüksek verim bekliyor.
1.09.2022 Ekonomi
Kız kardeşlerin gizemli ölümü ülkeyi şok etti! Emel ve Esra'nın korkunç sonu...
Kız kardeşlerin gizemli ölümü ülkeyi şok etti! Emel ve Esra'nın korkunç sonu... 24 yaşındaki Esra ve 23 yaşındaki Emel kimseyle gereksiz diyaloglara girmiyor, vakitlerinin çoğunu evin içinde adeta parmak uçlarında hareket ederek geçiriyorlardı. Yepyeni bir başlangıç yapmak için bu ülkede şanslarını denemek istemişlerdi. Başlangıçta her şey yolunda gidiyordu. Fakat son dönemde gitgide daha da tedirgin olmaya başladılar. Sanki başlarına gelecek olan olayı hissetmiş gibiydiler.
2.08.2022 Dünya
Erol Büyükburç’un 5 milyonluk mirasına 4'üncü ortak...
Erol Büyükburç’un 5 milyonluk mirasına 4'üncü ortak... 7 yıl önce kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Erol Büyükburç’un anneleri ayrı olan kızları Evren Büyükburç, Jeyan Büyükburç ve Özlem Derya Büyükburç yasal mirasçı olarak belirlendi.
28.07.2022 Magazin
Kız kardeşler, serinlemek için girdikleri gölde boğuldu!
Kız kardeşler, serinlemek için girdikleri gölde boğuldu! Batman'ın Hasankeyf ilçesinde piknik yaptıkları alanda serinlemek için göle giren Fatma Taymur (25) ile kız kardeşi Evin Taymur (22), boğuldu.
23.07.2022 Yaşam
Düğünde "saça dokunma" kavgasında engelli kız darp edildi, 1 kişi vuruldu
Düğünde "saça dokunma" kavgasında engelli kız darp edildi, 1 kişi vuruldu Adana’da akrabasının düğününe giden bir ailenin down sendromlu kızının bir genç kızın saçına dokunması sonucu çıkan kavgada engelli kız darp edilince babası da olaya karışan bir kişiyi ayağından tabancayla vurdu.
30.06.2022 Yaşam
Esra Ersoy olayı ne? Ciciş Esra Ersoy tutuklandı mı, neden?
Esra Ersoy olayı ne? Ciciş Esra Ersoy tutuklandı mı, neden? “Esra Ersoy olayı ne?” ve “Ciciş Esra Ersoy tutuklandı mı?” sorularına yanıt aranıyor. Bodrum'da "Çocuğa cinsel istismar" ve "Konut dokunulmazlığını ihlal" suçlarından toplam 10 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırılarak yakalama kararı çıkarılan Ciciş Kardeşler'den Esra Ersoy, mahkeme kararı yüzüne okunduktan sonra tutuklandı. Esra Ersoy'un avukatı Merve Uçanok, "Biz Esra Hanım'ın masumiyetine inanıyoruz ve dosyada toplanmayan birçok delil var. Biz istinaf aşamasında bunları da sunduk. Sonuç alacağımıza inanıyoruz" dedi.
22.03.2022 Magazin
Osmanlı Sadrazamı Avonyalı Mehmed Ferid Paşa'nın 100 milyon TL'lik mirası davalık oldu
Osmanlı Sadrazamı Avonyalı Mehmed Ferid Paşa'nın 100 milyon TL'lik mirası davalık oldu II. Abdülhamit döneminde Sadrazamlık yapan Avonyalı Mehmed Ferid Paşa'nın 100 milyon TL üzerindeki mirası davalık oldu. Sadrazam'ın günümüzdeki mirasçıları O.V. ile kuzenleri ikiz kız kardeşler, İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'ne deliller eşliğinde dava açtı. Mahkeme, DNA tespiti yapılması için Fethi Kabir kararı verdi. Celalettin Paşa'nın 80 yıllık mezarları açılarak kemik örnekleri alınarak Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
10.02.2022 Gündem
NASA kadrosundaki Feryal Özel, uzay bilimiyle ilgilenen Mardinli kızlarla görüştü
NASA kadrosundaki Feryal Özel, uzay bilimiyle ilgilenen Mardinli kızlarla görüştü NASA Hubble kadrosuna kabul edilmiş ilk ve tek Türk bilim insanı olan Prof. Dr. Feryal Özel, Mardin’de uzay bilimi alanında kendini yetiştirmek isteyen liseli kız öğrencilerle online bir araya geldi. Özel, öğrencilerin hem uzayla hem de uzayı araştıracak kariyere giden yollarla ilgili sorularını yanıtladı.
4.01.2022 Bilim ve Teknoloji
'Yargı' dizisinin İnci'si Ece Yüksel: 'Ölmeyi hak etmiş' dediler
'Yargı' dizisinin İnci'si Ece Yüksel: 'Ölmeyi hak etmiş' dediler Kanal D'nin pazar günleri yayınlanan ve ilgiyle izlenen dizisi 'Yargı'da İnci karakterini canlandıran Ece Yüksel, diziyle ilgili merak edilenleri yanıtladı. İnci’nin yaptığı hataların ilerleyen bölümlerde ortaya çıkmasıyla izleyici tarafından eleştiriler de aldığını belirten oyuncu, "Hiçbir kadın ölmeyi hak etmez" dedi.
7.11.2021 Magazin
Evde sevgilisinin yanında görünce kıskançlık krizine girdi! Pencereden düşerek öldü
Evde sevgilisinin yanında görünce kıskançlık krizine girdi! Pencereden düşerek öldü Adana’da evine gittiği kız arkadaşı Dilber Çiftçi'nin (23) yanındaki kişileri görünce kıskançlık krizine giren Mustafa Su (42), çıkan kavganın sonrasında 2. kattaki pencereden düşüp öldü. Su'yu pencereden atmış olabilecekleri üzerinde durulan Dilber Çiftçi ile bu sırada evde bulunan ablası ve 3 erkek arkadaşı tutuklandı.
4.11.2021 Gündem
Esra Ersoy'a cinsel taciz soruşturması!
Esra Ersoy'a cinsel taciz soruşturması! Kamuoyunda 'cicişler' olarak tanınan kız kardeşlerden Esra Ersoy, kendisi hakkında 'cinsel taciz' iddiasıyla suç duyurusunda bulunan Ankaralı iş insanı M.Y. için 'iftira'dan suç duyurusunda bulundu. Ersoy, M.Y. ile 11 yıllık duygusal beraberlik yaşadıklarını ileri sürüp, birlikte fotoğrafları ile tatil yaptıkları otel kayıtlarını delil olarak sundu.
8.10.2021 Yaşam
İkizler muradına erdi! Belediye başkanı şaşkına döndü
İkizler muradına erdi! Belediye başkanı şaşkına döndü Adıyaman'da, ikiz kardeşler Nursel (28) ve Nurgül Tepe (28) kendileri gibi ikiz olan Abuzer (28) ve Gaffari Koparal (28) ile evlendi.
5.09.2021 Yaşam
İkiz kız çocuğuna cinsel saldırı davasında flaş karar!
İkiz kız çocuğuna cinsel saldırı davasında flaş karar! Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde 10 yaşındaki ikiz kız kardeşler E.K. ve M.K.'nin, anneleri B.T., onun sevgilisi G.A. (43), G.A.'nın oğlu U.A. (17) ve onun arkadaşı S.B. (17) tarafından cinsel istismar uğradıkları gerekçesiyle açılan davanın 3'üncü duruşmasında, son tutuklu sanık G.A. da tahliye edildi. Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM) avukatlarından Yeşim Aydın, karara tepki göstererek, "Mahkeme tahliye gerekçesini, çocukların ifadelerini değiştirmeleri olarak açıklıyor. Çocuklar da 'Biz hep kurum bakımında, annemiz de cezaevinde kalacak. Biz annemizin bu şekilde cezaevine kalmasını istemiyoruz" korkusu oluşmuş. Çocuk kalbiyle böyle ifade değişikliği olmuş. Ancak mahkemenin, çocukların kendi el yazılarıyla beyanları varken, sanıkları serbest bırakması anlaşılır bir durum değil" dedi.
2.07.2021 Yaşam
Türk kadın futboluna ABD'den destek
Türk kadın futboluna ABD'den destek Türkiye'de kadın futbolunu geliştirmek için 14 yaşındaki Ela Demiral ile 17 yaşındaki Olivia Rose Auffarth kolları sıvadı. "Geleceğe Gol" projesi ile desteğe ihtiyacı olan kadın futbolculara ulaşmayı hedefleyen Demiral ve Auffarth, küçük sayılacak yaşlarına rağmen büyük bir adım atarak kadın futbolunun gelişmesi için ellerinden geleni yapmaya karar verip harekete geçti.
12.05.2021 Futbol
“Ameliyat olursan ölürsün” denildi, aynı anda 4 ameliyatla hayata döndü!
“Ameliyat olursan ölürsün” denildi, aynı anda 4 ameliyatla hayata döndü! Kalp hastası olan ve gittiği her doktordan “Ameliyat olursan ölürsün ama ameliyattan başka çaren yok "denilen Vasfiye Yardım (72) aynı anda gerçekleştirilen 4 ameliyatla hayata döndü.
2.05.2021 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Kız Kardeşler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kız kardeşler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.