Kıyıköy

Kıyıköy

Son dakika kıyıköy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kıyıköy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kıyıköy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kıyıköy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kıyıköy gelişmeleri de dahil olmak üzere 92 kıyıköy haberi bulunmuştur. Tüm kıyıköy haberleri aşağıda listelenmiştir.
1'i turuncu 2'si gri kategoride 3 terörist etkisiz hale getirildi
1'i turuncu 2'si gri kategoride 3 terörist etkisiz hale getirildi Diyarbakır Lice Kıyıköy kırsalında 1'i turuncu 2'si gri kategoride olmak üzere 3 terörist etkisiz hale getirildi. Şırnak'ta da 1 terörist yakalandı.
25.10.2023 Gündem
Eski Kıyıköy Belediye Başkanına 'Rüşvet'ten 5,5 yıl hapis! Deliller tek tek toplandı
Eski Kıyıköy Belediye Başkanına 'Rüşvet'ten 5,5 yıl hapis! Deliller tek tek toplandı Kırklareli'nin Vize ilçesi Kıyıköy beldesinin eski belediye başkanı Ender Sevinç, 'Rüşvet' suçlamasıyla tutuksuz yargılandığı davada 5 yıl 6 ay 20 gün hapis cezasına çarptırıldı.
22.09.2023 Yaşam
İstanbul için barajlarda endişelendiren manzara
İstanbul için barajlarda endişelendiren manzara İstanbul için endişelendiren görüntü. Kırklareli'nden İstanbul'a su sağlayan iki baraj kuruma noktasına geldi. Kırklareli Vize ilçesi Kıyıköy beldesinde bulunan Pabuçdere ve Kazandere Barajları, hava yağışlarının azlığı ve sıcaklığın mevsim normallerinin üzerinde seyretmesinden dolayı kuruma noktasına geldi.
17.07.2023 Gündem
İstanbul'un arka bahçesi! Ege ve Akdeniz'e gidemeyenler akın etti
İstanbul'un arka bahçesi! Ege ve Akdeniz'e gidemeyenler akın etti Ege ve Akdeniz'e gidemeyenler, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde Kırklareli sahillerine akın etti. İstanbul ve Tekirdağ'ın ilçelerinden gelen vatandaşlar, İğneada ve Kıyıköy sahillerini doldurdu.
1.07.2023 Yaşam
İğneadalı balıkçılar, mayın mağduru
İğneadalı balıkçılar, mayın mağduru İstanbul Boğazı ve Bulgaristan sınırı yakınlarında 2 mayının bulunup, imha edilmesinin ardından Kırklareli'nin Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesinde ikinci duyuruya kadar balık avlanması yasaklandı. İğneada Limanı'na kayıtlı tekneler, mayın nedeniyle Karadeniz'e açılamazken, paydos eden balıkçılar da Rusya-Ukrayna savaşında mayın mağduru olduklarını, zarara uğradıklarını ve avlanmak istediklerini söyledi.
29.03.2022 Yaşam
Kıyıköy'ün yeni Belediye Başkanı Tercan Yatkın oldu
Kıyıköy'ün yeni Belediye Başkanı Tercan Yatkın oldu Kırklareli'nin Vize ilçesine bağlı Kıyıköy Belediye Başkanı Ender Sevinç'in, 'rüşvet  almak ve usulsüzlük' iddiaları üzerine tutuklanıp, görevden uzaklaştırılmasının ardından başkanlığa Tercan Yatkın seçildi.
6.12.2021 Gündem
Kıyıköy Belediye Başkanı Ender Sevinç tutuklandı
Kıyıköy Belediye Başkanı Ender Sevinç tutuklandı Kırklareli’nin Vize ilçesine bağlı Kıyıköy Belediyesine usulsüzlük ve rüşvet iddiaları üzerine düzenlenen operasyonda gözaltına alınan Belediye Başkanı Ender Sevinç tutuklandı.
1.12.2021 Gündem
Belediye başkanı cinsel istismardan yargılanıyordu! Rüşvetten gözaltına alındı
Belediye başkanı cinsel istismardan yargılanıyordu! Rüşvetten gözaltına alındı Kırklareli’nin Vize İlçesi’ne bağlı Kıyıköy Belde Belediye Başkanı Ender Sevinç, usulsüzlük ve rüşvet suçlamasıyla 12 kişiyle gözaltına alındı. Sevinç hakkında belediyede çalışan kadınlara cinsel taciz suçundan dava açılmıştı.
30.11.2021 Yaşam
Belediyede cinsel istismar skandalı! Flaş iddia
Belediyede cinsel istismar skandalı! Flaş iddia Kırklareli'nin Vize ilçesine bağlı Kıyıköy Belediye Başkanı E.S. hakkında belediye çalışanı 4 kadına cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla dava açıldı.
15.11.2021 Gündem
2 bin nüfuslu yere 50 bin kişi geldi! Başkandan 'Gelmeyin' çağrısı
2 bin nüfuslu yere 50 bin kişi geldi! Başkandan 'Gelmeyin' çağrısı Kırklareli'nin Vize ilçesine bağlı Karadeniz kıyısındaki 2 bin 77 nüfuslu sahil beldesi Kıyıköy, Kurban Bayramı'nda tatilcilerin akınına uğradı. Nüfusun yaklaşık 50 bine çıktığı Kıyıköy'ün Belediye Başkanı Ender Sevinç, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla tatilcilerden başka tatil beldelerini tercih etmelerini istedi.
23.07.2021 Gündem
Arnavutköy'de tekne alabora oldu! 1 kişi kayıp
Arnavutköy'de tekne alabora oldu! 1 kişi kayıp Rumeli Feneri'nden denize açılan içinde 2 kişinin bulunduğu tekne, Arnavutköy, Karaburun Sahili açıklarında alabora oldu. Bir kişi 2 saat boyunca yüzerek kıyıya ulaşarak kurtulurken, kaybolan bir kişiyi arama çalışmaları devam ediyor.
2.05.2021 Yaşam
Sahte alkol kabusu devam ediyor! Ölü sayısı 27'e yükseldi
Sahte alkol kabusu devam ediyor! Ölü sayısı 27'e yükseldi Sahte içki nedeniyle ülke çapında yaşanan ölümlerden görüldüğü kentlerden İzmir'de hayatını kaybedenlerin sayısı 24'e yükseldi. Öte yandan Kırklareli'de de sahte içkiden ölenlerin sayısı 3'e yükseldi.
17.10.2020 Gündem
Hidrat gaz nedir? TUNA 1'deki önemli detay! Doğalgazdan 164 kat daha değerli!
Hidrat gaz nedir? TUNA 1'deki önemli detay! Doğalgazdan 164 kat daha değerli! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Karadeniz'de bulunduğu öne sürülen rezervle ilgili yeni detaylar da gelmeye devam ediyor. Karadeniz'de hidrat-gaz olduğu ve bu gazın doğalgazdan 164 kat daha değerli olduğu ifade ediliyor. Peki, Hidrat gaz nedir? İşte Hidrat gaz hakkında merak edilenler...
21.08.2020 Gündem
Tuna 1 bölgesi neresi? Tuna 1 ve Kıyıköy nerede? Karadeniz’de petrol ve 800 m3 doğalgaz bulundu iddiası!
Tuna 1 bölgesi neresi? Tuna 1 ve Kıyıköy nerede? Karadeniz’de petrol ve 800 m3 doğalgaz bulundu iddiası! Enerji Bakanı Fatih Dönmez geçtiğimiz ay Fatih sondaj gemisinin Karadeniz'de Ereğli açıklarında "Tuna-1" bölgesinde sondaj çalışmalarına başladığını duyurmasından sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Cuma günü vereceği müjdenin bu bölgeyle alakalı olacağı iddia edildi. Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cuma günü vereceği müjdeyi beklerken Tuna 1 bölgesi neresi, soruları da arttı. Peki, Tuna 1 ve Kıyıköy nerede? İşte Tuna 1 kuyusu hakkında merak edilenler…
21.08.2020 Gündem
Kontrolden çıkan midibüs yan yattı: 4 yaralı
Kontrolden çıkan midibüs yan yattı: 4 yaralı Tekirdağ'ın Saray ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkıp ağaçlık alana yan yatan midibüste 4 kişi yaralandı.
21.06.2020 Yaşam
TürkAkım doğal gaz boru hattı açıldı! Burhan Özcan kimidir?
TürkAkım doğal gaz boru hattı açıldı! Burhan Özcan kimidir? TürkAkım doğal gaz boru hattı açılmasından sonra, BOTAŞ Genel Müdürü Burhan Özcan hakkında yapılan aramalar da arttı.
8.01.2020 Gündem
Tarihi gün! TürkAkım'da vanalar açıldı!
Tarihi gün! TürkAkım'da vanalar açıldı! Rus doğal gazını Türkiye'ye ve Türkiye üzerinden Avrupa'ya nakledecek TürkAkım'da vanalar açıldı. Açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan törende yaptığı açıklamada; "Doğu Akdeniz'de, ülkemizin dışlandığı hiçbir projenin ekonomik, hukuki, diplomatik bakımdan hayata geçme şansı yoktur" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD ile İran arasında yaşanan gerilime ilişkin; "Hiç kimsenin sadece kendi çıkarları uğruna Irak başta olmak üzere tüm bölgeyi yeni bir ateş çemberine atmaya hakkı yoktur." açıklamasında bulundu.
8.01.2020 Gündem
Dev proje 8 Ocak’ta açılıyor
Dev proje 8 Ocak’ta açılıyor Kırklareli Valisi Osman Bilgin ve AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Rus doğalgazını Türkiye üzerinden Avrupa’ya bağlayacak olan Türk Akım Projesi’nin Kıyıköy Alım Terminali’nde incelemelerde bulundu. Gaz akışı 8 Ocak’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in de katılmasının beklendiği törenle açılacak.
31.12.2019 Ekonomi
Bakan Dönmez: Türk Akım projesi bu yıl sonuna kadar tamamlanacak
Bakan Dönmez: Türk Akım projesi bu yıl sonuna kadar tamamlanacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Rus doğal gazını Türkiye'ye ulaştıracak Türk Akım Doğal Gaz Boru Hattı çalışmalarında sona gelindiğini belirterek, "İnşallah bir aksilik olmazsa bu yıl sonuna kadar projeyi bitirmiş olacağız" dedi.
16.11.2019 Ekonomi
Cumhurbaşkanı kararları Resmi Gazete'de
Cumhurbaşkanı kararları Resmi Gazete'de Ankara'nın Kızılcahamam ilçesi sınırları içerisinde bulunan "Belpınar Fosil Yatakları Doğal Sit Alanı" kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilirken, İstanbul, Manisa, Bursa ve Kırklareli'ndeki bazı taşınmazların enerji projeleri nedeniyle acele kamulaştırılması kararlaştırıldı.
7.11.2019 Gündem
TürkAkım alım terminalinin yüzde 95'i tamamlandı
TürkAkım alım terminalinin yüzde 95'i tamamlandı Rus gazını Türkiye'ye ulaştıracak ve buradan da Avrupa'ya taşıyacak TürkAkım doğal gaz boru hattının Trakya kıyısındaki Kıyıköy'de yer alan alım terminalindeki inşaat çalışmalarının yüzde 95'i tamamlandı.
14.08.2019 Ekonomi
TürkAkım'da ilk gaz aktarımı için kritik eşik aşıldı
TürkAkım'da ilk gaz aktarımı için kritik eşik aşıldı Rus gazını Türkiye'ye ulaştıracak, buradan da Avrupa'ya taşıyacak TürkAkım Doğal Gaz Boru Hattı'nın Kıyıköy alım terminalindeki inşaat çalışmalarının yüzde 90'ı tamamlandı.
24.07.2019 Ekonomi
Denizde kaybolan Yasir'den acı haber
Denizde kaybolan Yasir'den acı haber Kırklareli'nin Vize ilçesine bağlı Kıyıköy beldesinde pazar günü serinlemek için girdiği denizde akıntıya kapılıp kaybolan Yasir İskar'ın (16), dün akşam saatlerinde cesedine ulaşıldı.
23.07.2019 Gündem
TürkAkım’da son aşamaya gelindi
TürkAkım’da son aşamaya gelindi TürkAkım Sözcüsü Aslı Esen, Rus gazını Türkiye’ye ve Avrupa’ya ulaştıracak doğal gaz boru hattının yıl sonunda devreye gireceğini belirterek, "Projenin son aşaması olan ve Kıyıköy’de yapımı devam eden alım terminalinde inşaat çalışmalarının yüzde 70’ten fazlası tamamlandı. Projeyi, öngördüğümüz takvime uygun olarak tamamlayacağımıza olan inancımız tam." diye konuştu.
11.05.2019 Ekonomi
TürkAkım Kıyıköy'ün hayatına dokunuyor
TürkAkım Kıyıköy'ün hayatına dokunuyor Rus doğal gazını Türkiye ve Avrupa'ya taşıyacak TürkAkım Doğal Gaz Boru Hattı'nın Türkiye'ye ulaştığı nokta olan Kıyıköy'de proje şirketince toplumsal sorumluluk çerçevesinde gerçekleştirilen yatırımlarla bölge sakinlerine kalıcı kazanımlar bırakılması hedefleniyor.
6.04.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kıyıköy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kıyıköy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.