Kısıtlama Açıklaması

Kısıtlama Açıklaması

Son dakika kısıtlama açıklaması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kısıtlama açıklaması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kısıtlama açıklaması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kısıtlama Açıklaması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kısıtlama açıklaması gelişmeleri de dahil olmak üzere 149 kısıtlama açıklaması haberi bulunmuştur. Tüm kısıtlama açıklaması haberleri aşağıda listelenmiştir.
31 Aralık koronavirüs tablosu! İşte yeni vaka ve vefat sayısı...
31 Aralık koronavirüs tablosu! İşte yeni vaka ve vefat sayısı... Sağlık Bakanlığı tarafından 31 Aralık koronavirüs tablosu, vaka, hasta, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Son 24 saatte 163 kişinin hayatını kaybetti, 40 bin 786 kişiye ise koronavirüs tanısı konuldu.
31.12.2021 Gündem
Yasaklar geri gelir mi? Gözler kabine toplantısına çevrildi! 25 Ekim kabine toplantısı saat kaçta?
Yasaklar geri gelir mi? Gözler kabine toplantısına çevrildi! 25 Ekim kabine toplantısı saat kaçta? Kabine toplantısı ne zaman yapılacak, yeni yasaklar gelecek mi? Koronavirüsle mücadele devam ederken, son dönemde vaka sayılarında artış yaşanıyor. Vakalarda yaşanan artışlar yeni yasakların ve kısıtlamaların olup olmayacağının merak edilesine neden oluyor.
25.10.2021 Gündem
Kabine ne zaman toplanacak? 25 Ekim'de Kabine toplantısı var mı?
Kabine ne zaman toplanacak? 25 Ekim'de Kabine toplantısı var mı? Koronavirüste vaka sayısının artması endişeleri beraberinde getirirken yüz yüze eğitim ve aşılama süreci ile ilgili gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilecek Kabine toplantısına çevrildi. Kabine toplantısından yeni önlemlerin çıkıp çıkmayacağı merak ediliyor. Peki, Kabine ne zaman toplanacak? 25 Ekim'de Kabine toplantısı var mı? Kabine toplantısında okullar görüşülecek mi? İşte detaylar...
24.10.2021 Gündem
Yasaklarla ilgili son dakika açıklaması! Resmen duyuruldu ve belli oldu, Türkiye'de kısıtlamalar...
Yasaklarla ilgili son dakika açıklaması! Resmen duyuruldu ve belli oldu, Türkiye'de kısıtlamalar... Yasaklarla ilgili son dakika açıklaması! Kısıtlamaların vaka artışlarının devam etmesi halinde gündeme gelip gelmeyeceği merak ediliyordu. Bilim kurulu üyesi duyurdu. Yasaklarla ilgili açıklamada bulunan Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, kısıtlama yapmanın zamanı olmadığını belirterek şu an en güçlü silahın aşı olduğunu vurguladı ve kısıtlamaların değerlendirilmesinin söz konusu olmadığını bildirdi.
18.10.2021 Gündem
Prof. Dr.  Ceyhan'dan kısıtlama açıklaması: Uygulamak zorundayız
Prof. Dr. Ceyhan'dan kısıtlama açıklaması: Uygulamak zorundayız Türkiye'nin koronavirüs tablosu açıklandı. Açıklanan tabloda vaka sayısında endişelendiren bir artış yaşandı ve vaka sayısı 55 bine yaklaştı. Koronavirüs salgınıyla ilgili olarak CNN TÜRK ekranlarına bağlanan Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, Ahmet Hakan'a dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
8.04.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika kısıtlama açıklaması! Kafe, restoran ve lokantalar açılacak mı?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika kısıtlama açıklaması! Kafe, restoran ve lokantalar açılacak mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, "Bizim bir Bilim Kurulumuz var. Çalışmaları pazartesi günü Kabine'ye gelecek, orada müzakeresini yapacağız. Mutasyonun hangi ilimizde, ne konumda olduğunu Sağlık Bakanımız bizlere sunacak. Sunumdan sonra ne gibi tedbirler alabiliriz, lokantalarla, kafelerle ilgili ne yapabiliriz bunları pazartesi günü ifade edeceğim." dedi.
26.02.2021 Siyaset
Kısıtlamaya ilişkin flaş açıklama! İçişleri Bakanlığı duyurdu, 12-13-14 Şubat...
Kısıtlamaya ilişkin flaş açıklama! İçişleri Bakanlığı duyurdu, 12-13-14 Şubat... Sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. İçişleri Bakanlığı duyurdu. Sokağa çıkma yasağı saat 21:00’de başladı, yasak 15 Şubat Pazartesi saat 05.00'te sona erecek. Vatandaşların temel ihtiyaç malzemelerine ulaşmaları noktasında herhangi bir zorlukla karşı karşıya kalmamaları için gerekli tüm tedbirler alındı. Öte yandan 81 il valiliğine "Sevgililer Günü"nü de kapsayan 12-13-14 Şubat tarihlerindeki kısıtlamalara yönelik ek genelge gönderilmişti. İşte bakanlığın yaptığı sokağa çıkma yasağı açıklaması...
12.02.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş açıklama! Bakanlık duyurdu...
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş açıklama! Bakanlık duyurdu... Sokağa çıkma yasağı ile ilgili açıklama geldi. İçişleri Bakanlığı duyurdu. Yapılan açıklamada 18 Ocak Pazartesi gününden itibaren hafta içi 21.00 ila 05.00 saatleri arasında, hafta sonu 22 Ocak Cuma akşamı saat 21.00’de başlayıp 25 Ocak Pazartesi günü saat 05.00’e kadar süren sokağa çıkma yasağına uymayan 27 bin 839 kişiye işlem yapıldığı belirtildi.
25.01.2021 Gündem
Hafta içi ve hafta sonu yasakları ne zaman kalkacak? Kısıtlamalar ne zaman bitecek?
Hafta içi ve hafta sonu yasakları ne zaman kalkacak? Kısıtlamalar ne zaman bitecek? 'Hafta içi ve hafta sonu yasakları ne zaman kalkacak? Sokağa çıkma yasakları ne zaman bitecek?' soruları vatandaşın gündeminde yer almaya devam ediyor. Son aylarda vaka sayılarında yaşanan artış nedeniyle hükümet önlem amaçlı hafta sonları yurt genelinde hafta içi ve hafta sonu yasakları uygulamaya koymuştu. Pek çok kişi yasakların devam ettiği bu hafta sonu da, kısıtlamaların ne zaman biteceğini araştırıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamanın ardından sokağa çıkma yasakları araştırılan konuların başında geliyor. Peki, Hafta içi ve hafta sonu yasakları ne zaman kalkacak? Kısıtlamalar ne zaman bitecek? Sokağa çıkma yasakları ne zaman bitecek? İşte yasaklar ile ilgili detaylar...
23.01.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş gelişme! Bakanlık duyurdu...
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş gelişme! Bakanlık duyurdu... Sokağa çıkma yasağı ile ilgili önemli bir açıklama yapıldı. O tarihe işaret edildi. Sokağa çıkma yasağı ile ilgili haberler ve yeni gelişmeler peş peşe duyuruluyor. İçişleri Bakanlığı'ndan duyuru geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan da bugün kısıtlama ile ilgili soruya yanıt verdi. Sokağa çıkma yasağı pazartesi saat 05.00'da sona erecek. Herkesin merak ettiği soru sokağa çıkma yasağı ne zaman esnetilecek? Geçen haftadan bu yana sokağa çıkma yasağında değişen bir durum var mı? Restoranlar açılacak mı? İşte kısıtlamaya dair tüm yeni gelişmeler...
22.01.2021 Gündem
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş gelişme! Ve belli oldu, peş peşe duyuruyorlar...
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş gelişme! Ve belli oldu, peş peşe duyuruyorlar... Sokağa çıkma yasağı ile ilgili önemli açıklamalar peş peşe geliyor. Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili gelişmeler yaşanıyor. Ve tarih belli oldu. Tüm Türkiye yasakların ne zaman kalkacağını ya da esnetileceğini merak ediyor. Şu anlık yeni planlamalar tartışılıyor. Saatler değişebilir. Cumartesi ve pazar günü sokağa çıkma yasağı sabah saatleri için kaldırılabilir. Hafta içi akşam saatleri için de düzenleme yapılabilir. Yüz yüze eğitim de diğer tartışılan konular arasında. Tek tek açıklandı. Neler değişecek? İşte yanıtı...
20.01.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş açıklama! Bakanlık duyurdu...
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş açıklama! Bakanlık duyurdu... Sokağa çıkma yasağı ile ilgili İçişleri Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Yapılan açıklamada 11 Ocak Pazartesi gününden itibaren hafta içi 21.00 ila 05.00 saatleri arasında, hafta sonu 15 Ocak Cuma akşamı saat 21.00’de başlayıp 18 Ocak Pazartesi günü saat 05.00’e kadar süren sokağa çıkma yasağına uymayan toplam 24 bin 755 kişiye işlem yapıldığı belirtildi
18.01.2021 Gündem
İçişleri'nden flaş kısıtlama açıklaması! Bu akşam...
İçişleri'nden flaş kısıtlama açıklaması! Bu akşam... İçişleri Bakanlığı'ndan hafta sonu kısıtlaması ile ilgili açıklama yapıldı.
8.01.2021 Gündem
İçişleri'nden Ankara'da 15 günlük kısıtlama açıklaması
İçişleri'nden Ankara'da 15 günlük kısıtlama açıklaması İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı, "Ankara Valiliği'nin 15 gün süreyle aldığı kısıtlama kararı sadece baroların gösteri ve yürüyüşü için değil her türlü gösteri yürüyüş ve toplantının kısıtlamasını içeriyor. Sağlık Bakanlığı, vakalarda Ankara'da artış olduğunu açıkladı. O çerçevede kısıtlama kararı alındı" dedi.
3.07.2020 Gündem
Bakanlıktan zeytinyağı açıklaması: Fiyatlar geriye çekilecek
Bakanlıktan zeytinyağı açıklaması: Fiyatlar geriye çekilecek Ticaret Bakanlığı'nca, "Bolluk döneminde zeytinyağı ihracatımızın katma değerli ve yüksek fiyatlı olmasından memnuniyet duyarız. Ancak iç tüketimde vatandaşımızın yüksek fiyatla mağdur edilmesine de göz yummayız. Nitekim varili ve dökme zeytinyağının ihracatını kısıtlama kararımız, kısa sürede iç piyasadaki yükselmiş fiyatları geriye çekecektir" açıklaması yapıldı.
5.08.2023 Ekonomi
İkinci el arabada fiyat kısıtlaması başladı! Araba fiyatlarını görenler şok oldu, işte son durum
İkinci el arabada fiyat kısıtlaması başladı! Araba fiyatlarını görenler şok oldu, işte son durum Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Araba fiyatlarında kısıtlama içeren kanun uygulanmaya başlandı. Fakat galericiler bu yasağa uymadı. Vatandaşlar ise fiyatlarda düşüş beklerken daha fazla fiyat artışı ile karşılaşınca şok oldu. İkinci el bir araca 2 milyon 90 bin TL fiyat belirleyen işletmecinin sattığı aracın Türkiye distribütörü firmanın internet sitesinde 1 milyon 562 bin TL olduğu görüldü. Vatandaşlar 1 Ocak 2024'e kadar uygulanması planlanan yasak kararında denetimlerin ve cezaların artmasını istiyor. Galericiler ise konu ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte araba fiyatlarıyla ilgili tüm gelişmeler...
17.07.2023 Ekonomi
Litvanya'daki 3'lü zirveden sonuç çıktı! Türkiye'den İsveç'e NATO vizesi
Litvanya'daki 3'lü zirveden sonuç çıktı! Türkiye'den İsveç'e NATO vizesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ve İsveç Başbakanı Kristersson ile Litvanya'nın başkenti Vilnius'ta görüştü. Görüşmede İsveç'in NATO üyeliğine ilişkin atılacak adımların masaya yatırıldı. Görüşme sonrası açıklama yapan Stoltenberg, “Türkiye, İsveç’in NATO üyeliği kararını Meclis'e götürecek. Sayın Erdoğan ben ve İsveç mutabakata varmış ve bir bildiriye imza atmış bulunuyoruz. Bizim terörle mücadele kararımız, Türkiye'nin güvenliğine bir katkıdır.” dedi.
10.07.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu'nun 'ABD'li şirket' vaadine Bakan Varank'tan yanıt: Atatürk Havalimanı'nın yabancı şirketlere ihtiyacı yok
Kılıçdaroğlu'nun 'ABD'li şirket' vaadine Bakan Varank'tan yanıt: Atatürk Havalimanı'nın yabancı şirketlere ihtiyacı yok Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, CNN Türk'te Kılıçdaroğlu'nun Atatürk Havalimanıyla ilgili ABD’li şirket vaadine yanıt verdi. Bakan Varank, "Daha önceki açıklamalarını hatırlayın. 'Havalimanı yapacağız tekrar' diyorlardı. Bundan da vazgeçtiler. Şimdi 'ABD'li şirketi getireceğiz' diyor. Atatürk Havalimanı'nın yabancı şirketlere ihtiyacı yok" dedi.
29.04.2023 Gündem
Bakanlık: 158 tren seferi ile 30 bin depremzede tahliye edildi
Bakanlık: 158 tren seferi ile 30 bin depremzede tahliye edildi Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nca deprem nedeniyle trafiğe kapalı güzergah bulunmadığı, 158 tren seferi ile afetten etkilenen yaklaşık 30 bin kişinin tahliye edildiği açıklandı.
13.02.2023 Gündem
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 2 bin 921'e yükseldi.
7.02.2023 Gündem
Okullardan teknoloji devlerine ruh sağlığı davası!
Okullardan teknoloji devlerine ruh sağlığı davası! ABD'nin Seattle kentinde devlet okulları, çocukların ruh sağlığına olumsuz etkileri nedeniyle popüler sosyal medya platformlarının bağlı olduğu teknoloji devi şirketleri dava etti. Çocuklar teknolojinin esiri oldu. Sosyal medyanın çocukların ruh sağlığını bozduğunu ve eğitime engel olduğu gerekçe gösterildi. Peki sosyal medya çocukları olumsuz etkiliyor mu? Aileler ve öğretmenler bu konuyla ilgili neler yapmalı? Sosyal medyaya kısıtlama getirmek doğru mu? İşte detaylar...
12.01.2023 Bilim ve Teknoloji
Bakan Çavuşoğlu'ndan flaş F-16 açıklaması: Kısıtlama getirilmesi kabul edilebilir değil
Bakan Çavuşoğlu'ndan flaş F-16 açıklaması: Kısıtlama getirilmesi kabul edilebilir değil Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, New York’ta BM Genel Kurulu görüşmeleri kapsamındaki temaslarına ilişkin basın toplantısı düzenledi. ABD ile F-16 görüşmelerine değinen Çavuşoğlu net mesajlar verdi.
23.09.2022 Siyaset
Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Araba alacakları ilgilendiriyor! Beklenen oluyor
Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Araba alacakları ilgilendiriyor! Beklenen oluyor Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Araba almak isteyen milyonları ilgilendiriyor. Ticaret Bakanı Mehmet Muş, sıfır kilometre araçların satın alındıktan sonra hiç kullanılmadan daha yüksek fiyattan satılarak yaratılan fırsatçılığı önlemek için, ikinci el otomobillere ilk tescil tarihinden itibaren 6 ay ve 6 bin kilometreyi geçmeden satılamama kısıtlaması getirecekleri duyurmuştu. Bu gelişme sonrası araba fiyatlarında indirim beklentisi oluştu. Araba fiyatlarının geri çekilmesi bekleniyor. Peki bu düzenlemenin duyurulması piyasada ne gibi değişiklikler yarattı? İşte araba alacak milyonları ilgilendiren flaş detaylar...
15.08.2022 Ekonomi
İzmir için Vali Köşger'den kısıtlama ve yasak açıklaması
İzmir için Vali Köşger'den kısıtlama ve yasak açıklaması İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, kentte, koronavirüs vaka sayılarında artış yaşandığını ancak kısıtlama ve yasak getirilmesinin söz konusu olmadığını söyledi.
27.07.2022 Gündem
Kredilerle ilgili flaş açıklama! Alt ve orta gelirliye müjde gibi haber
Kredilerle ilgili flaş açıklama! Alt ve orta gelirliye müjde gibi haber Kredilerle ilgili son dakika açıklaması. BDDK'nın kredilerle ilgili kararı sonrası önemli değişlikler gerçekleşti. Kredi çekip ev almak isteyen vatandaşlı ilgilendiren açıklama geldi. Konut satışları açısından 2022 yılı hareketli geçiyor. Bu yılın ilk beş ayında konut satışları 2021’in ayını dönemine göre yüzde 37.7 oranında artarak 575 bin 889 olarak gerçekleşti Yıl sonunda satış adetlerinin geçen yılın üstüne çıkarak 1.5 milyon adete ulaşması bekleniyor. Sektörde satış hareketliliği sürerken, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından konut kredilerine yönelik kısıtlama devreye alındı. Yeni uygulama kapsamında fiyatı 10 milyon TL'nin üstünde olan konutlara kredi verilmezken, fiyatı 5 ila 10 milyon TL olan A enerji sınıfı yeni konutlarda 3.5 milyon lira, ikinci el konutlara ise 2.5 milyon TL kredi imkanı sağlanacağı belirtildi. Düzenlemede fiyatı 2 milyon TL’nin altında kalan yeni konutlara verilen destek ise artırıldı. Birinci el konutlarda verilen kredi desteğinin yüzde 90’a çıkarılmasıyla sektörde ikinci yarıdan itibaren üretimin alt ve orta gelire yönelik projelere kayabileceği ifade ediliyor.
30.06.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kısıtlama Açıklaması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kısıtlama açıklaması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.