Kısa Saç

Kısa Saç

Son dakika kısa saç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kısa saç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kısa saç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kısa Saç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kısa saç gelişmeleri de dahil olmak üzere 721 kısa saç haberi bulunmuştur. Tüm kısa saç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aleyna Tilki'den yıllar sonra bir ilk! Görenler şaşırdı
Aleyna Tilki'den yıllar sonra bir ilk! Görenler şaşırdı Aleyna Tilki geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda bazı menajerler tarafından konserlerinin engellendiğini iddia ederek isyan etmişti. Açıklamaları gündem olan Tilki sonrasında katıldığı bir programda ise ölüm tehditleri aldığını söyleyerek şaşırtmıştı. Aleyna Tilki şimdi ise yeni tarzıyla gündeme geldi.
26.01.2024 Magazin
Melisa Sözen saçlarını kısacık kestirdi!
Melisa Sözen saçlarını kısacık kestirdi! Mor ve Ötesi'nin solisti Harun Tekin ile aşk yaşayan ünlü oyuncu Melisa Sözen, imaj değişikliğine gitti. Saçlarını kısacık kestiren oyuncu bambaşka birine dönüşürken, takipçilerini ikiye böldü.
9.11.2023 Magazin
Jada Smith kimdir? Will Smith’in eşi Jada Smith’in hastalığı ne, kanser mi?
Jada Smith kimdir? Will Smith’in eşi Jada Smith’in hastalığı ne, kanser mi? Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından 1929'dan bu yana verilen Oscar Ödülleri, bu yıl 94. kez sahiplerini buldu. Ödül töreni pandemi öncesinde olduğu bu yıl geniş bir katılımla düzenlendi. Törene, ünlü oyuncu Will Smith'in sunucu Chris Rock'a tokat atması damga vurdu. Will Smith'in eşi Jada Pinkett Smith kimdir, Jada Smith’in hastalığı ne? Jada Pinkett Smith kanser mi?
29.03.2022 Televizyon
Ezgi Mola kesik saçları ile bakın kime benzedi!  Sosyal medyayı yıktı geçti...
Ezgi Mola kesik saçları ile bakın kime benzedi! Sosyal medyayı yıktı geçti... TRT1'in sevilen dizisi Masumlar Aparmanı'nda Safiye karakteri ile oyunculuk gücünü sergileyen Ezgi Mola 61. bölümde saçlarını kökünden keserek izleyenleri ekrana kilitlemişti. Ezgi Mola son halini paylaştı ve kendini bakın hangi ünlüye benzetti. Ezgi Mola bu paylaşımı ile de sosyal medyayı yıktı,geçti...
17.03.2022 Magazin
Pandemi saç trendlerini de değiştirdi
Pandemi saç trendlerini de değiştirdi Pandemi saç trendlerini de etkiledi. Yaşam tarzlarının şekil değiştirmesi, koronavirüs tedbirleri ve evden çalışma modeli saçların uzunluklarından renklerine kadar farklı bir saç modası yarattı. Ünlü şarkıcı Tarkan’ın son paylaşımındaki uzun saçlı hali ünlü saç tasarımcılarının “uzun saçlı erkekler, kısa saçlı kadınlar” trend tanımını bir kez daha doğrulamış oldu.
26.06.2021 Yaşam
Seray Kaya yine imaj değiştirdi
Seray Kaya yine imaj değiştirdi 'Kadın' dizindeki 'Şirin' karakteriyle hafızalara kazınan Seray Kaya, dizinin final yapmasının ardından saçlarını kestirerek hayranlarını şaşırtmıştı. Bir kısa bir uzun saç kullanarak imajına karar veremeyen Seray Kaya, bir kez daha imaj değiştirdi.
25.08.2020 Magazin
Ercan Kesal kimdir? Ercan Kesal kaç yaşında ve nereli?
Ercan Kesal kimdir? Ercan Kesal kaç yaşında ve nereli? Ercan Kesal katıldığı programlar, oynadığı diziler ve canlandırdığı karakterlerle gündemde. İnternette Ercan Kesal kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ercan Kesal'ın eşi kim? Ercan Kesal'ın asıl mesleği ne? soruları aratılıyor. İşte Ercan Kesal'ın biyografisi...
26.05.2020 Gündem
Resmen değişti! Binlerce kişiyi kapsıyor, artık 4 yıl...
Resmen değişti! Binlerce kişiyi kapsıyor, artık 4 yıl... Binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiren yeni düzenleme yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan ve Resmi Gazete'de yayımlanan düzenleme ile Ticaret Bakanlığı'nda çalışan memurları ilgilendiren iki önemli değişikliği hayata geçirdi. Bakanlık yurt dışında görevli personelin görev süresini 3 yıldan 4 yıla çıkarırken, taşra teşkilatında görevli personelin kılık kıyafet yönetmeliğinde de değişiklik yaptı. İşte o iki düzenleme...
13.05.2020 Çalışma Hayatı
Berberler ve Kuaförler corona salgını nedeniyle kapandı! Berberler ne zaman açılacak? Berberler odası açılış tarihi verdi mi?
Berberler ve Kuaförler corona salgını nedeniyle kapandı! Berberler ne zaman açılacak? Berberler odası açılış tarihi verdi mi? Corona virüs tedbirleri kapsamında virüs yayılımını önlemek amacıyla kuaför ve berberler kapatılmıştı. İçişleri Bakanlığı'nın 81 İle gönderdiği genelgeyle kapatılan berber ve kuaförlerin corona virüs süresince faaliyeti durdurulmuştu. Evde sosyal mesafe sürecini yaşayan pek çok kişi berber ve kuaförlerin ne zaman açılacağını merak ediyor. Peki, Kuaförler ve berberler ne zaman açılacak? Evde saç nasıl kesilir? İşte merak edilen soruların yanıtları...
18.04.2020 Gündem
Evde erkek saçı nasıl kesilir? Makine ile saç kesimi nasıl yapılır? Erkek saç kesiminin püf noktaları
Evde erkek saçı nasıl kesilir? Makine ile saç kesimi nasıl yapılır? Erkek saç kesiminin püf noktaları Corona virüs nedeniyle tüm berberler ve kuaförlerin kapalı olması aynı zamanda sokağa çıkma yasağının da bulunması nedeniyle çoğu erkek saç kesimi evde kendi yapıyor. Evde saç kesimi ise oldukça dikkat isteyen ve bazı kuralları olan bir işlemdir. Peki, Erkekler için evde saç nasıl kesilir? Makine ile saç kesimi nasıl yapılır? İşte erkek saç kesiminin püf noktaları
2.05.2021 Gündem
Oğlan çocuğu modası
Oğlan çocuğu modası Önceki akşam son kez izleyici karşısına çıkan ‘Vatanım Sensin’in final bölümünü oyuncular hep birlikte izledi.
8.06.2018 Magazin
'Kardeşimin telefonunda 'biraderim' diye kayıtlıyım'
'Kardeşimin telefonunda 'biraderim' diye kayıtlıyım' Sunucu ve oyuncu Evrim Akın, Emre Saygı'nın sorularını yanıtladı.
1.03.2018 Magazin
Elçin Sangu'dan radikal karar! Artık...
Elçin Sangu'dan radikal karar! Artık... Kısa saç, taşıması zor model olarak bilinir. Elçin Sangu'nun son paylaşımı da bu tartışmayı alevlendirdi.
15.12.2017 Magazin
Sıla yeni imajıyla Bodrum'da!
Sıla yeni imajıyla Bodrum'da! Türk pop müziğinin güçlü seslerinden Sıla, Muğla'nın Bodrum ilçesinde ikinci kez konser verdi. Saçlarını kestiren ve yeni imajıyla sahneye çıkan Sıla'nın konsere gelen sevgilisi Ahmet Kural'ı da imajını değiştirmiş olması dikkat çekti.
2.09.2017 Kültür Sanat
Kısa saç modasına uydu
Kısa saç modasına uydu Kristen Stewart, Katy Perry’den sonra Cara Delevingne de saçlarını kısacık kestirdi
23.04.2017 Magazin
Zehra'nın büyük değişimi!
Zehra'nın büyük değişimi! Hülya Avşar, üniversite eğitimine Londra’da devam eden kızı Zehra’nın hasretine dayanamadı, soluğu İngiltere’de aldı.
12.02.2017 Magazin
"Doğa kısa saç seviyor"
"Doğa kısa saç seviyor" Bir yıl önce nikah masasına oturan Doğa Rutkay ve Kerimcan Kamal, önceki akşam Cihangir’in yeni mekanı Hazine’de görüntülendi...
18.10.2016 Magazin
Bağ evi cinayetine müebbet hapis cezası
Bağ evi cinayetine müebbet hapis cezası İZMİR’in Bornova İlçesinde, bir yıl önce, bağ evinde Mete Yüksel’i tabancayla vurarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Hülya D. ile suç ortağı olduğu belirtilen Nazif A. hakkında ’kasten öldürme’ suçundan müebbet hapis cezası istemiyle açılan davada karar çıktı. Mahkeme, Hülya D.’yi müebbet, Nazif A.’yı ise 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırdı.
23.06.2016 Yaşam
Bikinili First Leydi!
Bikinili First Leydi! Tüm dünyada ilgiyle izlenen ‘House of Cards’ dizisinde ABD Başkanı Frank Underwood’un (Kevin Spacey) karısını canlandıran ünlü oyuncu Robin Wright (Clare Underwood) Meksika’da tatil yaparken objektiflere yakalandı...
2.06.2015 Magazin
Bağ evindeki cinayetin sırrı çözüldü!
Bağ evindeki cinayetin sırrı çözüldü! İZMİR’in Bornova İlçesi’ndeki bağ evinde cesedi bulunan Mete Yüksel’in, katil zanlısı olan kadın ile suç ortağı yakını yakalandı...
4.04.2015 Yaşam
Mükemmel kadının 100 yıllık değişimi
Mükemmel kadının 100 yıllık değişimi Kadınların mükemmel vücut tanımı son 100 yılda sürekli değişti...
31.01.2015 Arşiv
‘Facebook hesabı olmayan erkek ilgimi çeker’
‘Facebook hesabı olmayan erkek ilgimi çeker’ Şu sıralar Benim Kuaförüm adlı yarışma programını sunan Benan Bal, aynı zamanda başarılı bir tasarımcı...
15.08.2014 Arşiv
Türk erkeğinin saç idolleri
Türk erkeğinin saç idolleri Türk erkeğinin saç trendlerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Kenan İmirzalıoğlu belirliyor!
17.04.2014 Arşiv
UEFA geleceğin Messileri'ni açıkladı
UEFA geleceğin Messileri'ni açıkladı UEFA, Avrupa'da gösterdiği performansla umut vaat eden geleceğin "Messi"leri olarak lanse edilen genç yeteneklere yer verdi.
6.02.2014 Futbol
Mourinho bunu da yaptı!
Mourinho bunu da yaptı! İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, yeni saç modeline ilişkin esprili açıklamalarda bulundu.
26.11.2013 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Kısa Saç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kısa saç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.