Kiralık Araç

Kiralık Araç

Son dakika kiralık araç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kiralık araç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kiralık araç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kiralık Araç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kiralık araç gelişmeleri de dahil olmak üzere 356 kiralık araç haberi bulunmuştur. Tüm kiralık araç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bayram öncesi kiralık araçlara talep arttı; uzmanlardan dolandırıcılara karşı uyarı
Bayram öncesi kiralık araçlara talep arttı; uzmanlardan dolandırıcılara karşı uyarı Kurban Bayramı öncesi araç kiralama firmalarında yoğunluk yaşanıyor. Araç kiralama firması sahibi Enes Bayram, elindeki araçların tümünün bayram için rezervasyon yapıldığını belirterek "Şu an aşırı derece bir yoğunluğumuz var. Hem bayram arifesi hem de sezonumuz yeni açıldı ondan dolayı" dedi. Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu ise bayram yoğunluğundan faydalanmak isteyen dolandırıcılara karşı dikkatli olunması gerektiğini vurgulayarak, “Kurumsal olmayan firmalarla ilgili de mutlaka iyi bir araştırma yapılmalı ondan sonra araç kiralanmalı. Kiralık araç fiyatları çok arttı. İşte bu nedenle tüketiciler riske giriyor, ucuz gördükleri ilanlara yöneliyorlar" ifadelerini kullandı.
22.06.2023 Gündem
Ay'da kiralık araç devri: Astronotlar 1-2 km'den fazla yürüyemiyor
Ay'da kiralık araç devri: Astronotlar 1-2 km'den fazla yürüyemiyor Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), astronotları Ay'a yeniden ulaştırma hedefi ile yeni bir iniş aracı, yeni uzay giysileri ve hatta Ay'ın yörüngesinde dönecek bir uzay istasyonu için kontratlar yaptı.
5.06.2023 Bilim ve Teknoloji
Düğünleri felaketle sonlandı! Yeni evli çifte kabusu yaşattı, gelin hayatını kaybetti
Düğünleri felaketle sonlandı! Yeni evli çifte kabusu yaşattı, gelin hayatını kaybetti Samantha Miller ve Aric Hutchinson çiftinin düğünü felaketle sonlandı. Gelin hayatını kaybederken, damat da ağır yaralandı. Korkunç olay ABD'nin en çok konuşulan konularından biri oldu.
2.05.2023 Dünya
Bayram öncesi fiyatlar arttı! Yüzde 20 zam geldi: 1.000 TL'den başlıyor
Bayram öncesi fiyatlar arttı! Yüzde 20 zam geldi: 1.000 TL'den başlıyor Bayram tatili yapacakları yakından ilgilendiriyor. Yoğun talep fiyatlara yansıdı. Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala kiralık araç piyasasında hareketli günler yaşanıyor. İşte detaylar...
12.04.2023 Ekonomi
Bayramda kiralık araba fiyatları ile ilgili açıklama! Güne göre değişiyor
Bayramda kiralık araba fiyatları ile ilgili açıklama! Güne göre değişiyor Eskişehir’de bir oto kiralama firmasının sahibi olan Hasan Köle, Ramazan Bayramı tatilinde otomobil kiralamak isteyen vatandaşların rezervasyon işlemlerini erkenden yapması gerektiğini söylerken, dolandırıcılara karşı dikkatli olunması konusunda uyarılarda bulundu. Öte yandan bayram zamanında kiralık otomobil fiyatlarına da değinen isim, günlük, haftalık ve aylık olarak fiyatların değişkenlik gösterdiğini belirterek rakamları açıkladı.
4.04.2023 Ekonomi
Araba kirayacaklara kritik uyarı geldi! Önemli detaylar açıklandı
Araba kirayacaklara kritik uyarı geldi! Önemli detaylar açıklandı Araba kiralamak isteyen vatandaşlara kritik uyarı geldi. Konuyla ilgili merak edilen detaylar tek tek açıklandı. Daha önce araç kiralama deneyimi olmayan veya araç kiralamakla ilgili önemli detayları öğrenmek isteyenler için konuyla ilgili detaylı rehber hazırlandı. İşte araç kiralamayla ilgili bilinen doğrular ve yanlışlar...
31.03.2023 Ekonomi
50 milyon liralık dolandırıcılığın 24 şüphelisi adliyede
50 milyon liralık dolandırıcılığın 24 şüphelisi adliyede Nevşehir merkezli 4 ilde, 1000 kişinin 50 milyon lirasını dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alınan 24 şüpheli, adliyeye sevk edildi.
23.12.2022 Yaşam
Araç kiralayacak herkes için flaş açıklama! 'İlk 1 saat' detayı
Araç kiralayacak herkes için flaş açıklama! 'İlk 1 saat' detayı Birçok kişi tatil ve iş seyahatlerinde araç kiralama ihtiyacı duyabiliyor. Bu nedenle uzmanlar, kullanıcılara araç kiralamada nelere dikkat etmesi konusunda uyarıda bulundu. Özellikle kiralanan araçta ilk 1 saatin çok önemli olduğunu belirtilirken, boş senede imza atılmaması gerektiği de vurgulandı. İşte detaylar...
7.12.2022 Ekonomi
Kiralık arabalarla ilgili flaş açıklama! Fiyatlar uçtu, 10 bin lira...
Kiralık arabalarla ilgili flaş açıklama! Fiyatlar uçtu, 10 bin lira... Kiralık arabalarla ilgili açıklama geldi. Kurban Bayramı’na sayılı günler kala kiralık araçlara talep arttı. Artan talep fiyat artışlarını da beraberinde getirdi. Geçen yıl 10 günlüğü 3 bin 500 olan kiralık araç fiyatları şu anda 10 bin liraya kadar yükseldi.
5.07.2022 Ekonomi
İkinci el ve sıfır araba fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Bayram öncesi...
İkinci el ve sıfır araba fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Bayram öncesi... Sıfır ve ikinci el araba fiyatları ile ilgili yeni açıklama! Araba alma planı yapanları yakından ilgilendiriyor. Sıfır araba fiyatlarında çip krizi nedeni ile başlayan tedarik sorunu devam ediyor. Araç bulunurluğu konusunda yaşanan sıkıntılara rağmen haziranda Türkiye otomobil ve hafif ticari araç toplam pazarı, yaklaşık yüzde 1’lik artışla 80 bin 652 adet oldu. Ancak otomotiv sektöründe yaşanan tedarik sorunu hem sıfır hem de iinci el araba fiyatlarının artmasına yol açıyor. Araba almak için fiyatların düşmesini bekleyenler için önemli bir uyarı yapıldı. Uzmanlardan 'beklemeyin' uyarısı geldi. MASFED Başkanı Aydın Erkoç, “İkinci el şu an daha çok yatırım aracı olarak görülüyor. Bu durumun önümüzdeki süreçte de devam edeceğini öngörüyoruz. Şu an piyasada araç bulmakta zorlanıyoruz. O yüzden vatandaşlarımıza otomobil ihtiyaçları varsa bir an önce karşılamalarını tavsiye ediyoruz.’’ diye konuştu. İşte sıfır ve ikinci el araba piyasasındaki son dakika gelişmelerinin detayları...
5.07.2022 Ekonomi
İkinci el ve sıfır araba fiyatlarında son dakika gelişmesi! Fiyatlar saatlik değişiyor, büyük zam kapıda
İkinci el ve sıfır araba fiyatlarında son dakika gelişmesi! Fiyatlar saatlik değişiyor, büyük zam kapıda Sıfır ve ikinci el araba fiyatları ile ilgili yeni açıklama! Araba alma planı yapanlar fiyatların düşmesini bekliyordu. Ancak kötü haber geldi. Sıfır araçlarda devam eden tedarik sorunu ikinci el araba piyasasına da yansıdı. Araba fiyatlarındaki yukarı yönlü ivme sürüyor. Peki ikinci el araba ve sıfır otomobillerde fiyatlar düşecek mi? Bayram tatili öncesi araba piyasası hareketlendi. Fiyatların günlük olarak değişmesi alım yapmak isteyenleri düşündürüyor. Ancak uzmanlardan 'beklemeyin' uyarısı geldi. MASFED Başkanı Aydın Erkoç, “İkinci el şu an daha çok yatırım aracı olarak görülüyor. Bu durumun önümüzdeki süreçte de devam edeceğini öngörüyoruz. Şu an piyasada araç bulmakta zorlanıyoruz. O yüzden vatandaşlarımıza otomobil ihtiyaçları varsa bir an önce karşılamalarını tavsiye ediyoruz.’’ diye konuştu. İşte sıfır ve ikinci el araba piyasasındaki son dakika gelişmelerinin detayları...
30.06.2022 Ekonomi
Ucuz tatil fırsatı! Tüm seçenekler verildi! Paranız cebinizde kalsın
Ucuz tatil fırsatı! Tüm seçenekler verildi! Paranız cebinizde kalsın Ucuz tatil yapmak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Tatil yapmak isteyen vatandaşlar erken rezervasyonla büyük kar etti. Öte yandan tatil planını yeni yapan vatandaşlar için ise yeni fırsatlar tek tek sıralandı. Peki tatil için yeterli bütçesi olmayanlar ne yapmalı? Erken rezervasyon ucuzluğu sürüyor mu? Tatili ucuza getirmenin püf noktaları neler? İşte 12 başlıkta merak edilenler...
27.05.2022 Ekonomi
Bayramda talep patladı! Kiralık araba fiyatları uçuşa geçti! 1400 lira...
Bayramda talep patladı! Kiralık araba fiyatları uçuşa geçti! 1400 lira... Bayramda kiralık araba fiyatları uçuşa geçti. Kiralık arabaya talep patladı. Otomobil fiyatları artmaya devam edince Ramazan Bayramı öncesi vatandaş araç satın almak yerine kiralamaya koşuyor. Rezervasyonlar hızla dolmaya başladı. Günlük araç kiralama bedeli 140 TL ile 1.400 TL arasında. Yüzde 70 ile en çok otomatik vites ile Egea ve Clio modeller tercih ediliyor.
24.04.2022 Ekonomi
Kiralanan 4 araçtan biri “ticari” olacak!
Kiralanan 4 araçtan biri “ticari” olacak! Hafif ticari araçların 2018’de kiralama sektörü filosunda yüzde 2,9’luk payı yüzde 5,3’e yükseldi.
22.04.2022 Otomobil
Bayramda fiyatlar tavan yaptı! En ucuzu 400 lira
Bayramda fiyatlar tavan yaptı! En ucuzu 400 lira Araba kiralamak isteyenlere kötü haber geldi. Araba kiralama fiyatları bayramda tavan yaptı. Ramazan Bayramı öncesinde kiralık araçların fiyatlarını araştırdık. Sezonun ilk tatil döneminde araç kiralamanın günlük fiyatı 400 liradan başlıyor, aracın sınıfına göre 2 bin liraya kadar çıkıyor. Bir haftalık kiralama bedeli 2 bin 800 lira ila 9 bin lira arasında değişiyor. Artan otel fiyatlarından dolayı kiralık karavanlar kapış kapış gidiyor. Bayramda bir haftalık karavan kiralamak için 14 bin lira ödemek gerekiyor. Bu yıl ‘çip krizi’ nedeniyle kiralık araç bulmak ise hayli zor.
22.04.2022 Ekonomi
KDV indiriminin ardından harekete geçildi! Değişiklik öncesi ve sonrası satış fiyatlarında...
KDV indiriminin ardından harekete geçildi! Değişiklik öncesi ve sonrası satış fiyatlarında... KDV indiriminin ardından Hazine ve Maliye Bakanlığı bünyesinde 2 bin 800 kişilik enflasyon timi oluşturuldu. Her biri 2 vergi müfettişi, 2 gelir uzmanından oluşan timler temel tüketim ürünlerine ilişkin olarak Anadolu'nun her tarafında günde 2 bin adrese gidecek.
21.02.2022 Gündem
Et, yumurta ve tavuk fiyatlarıyla flaş açıklama! Enflasyon timi göz açtırmıyor
Et, yumurta ve tavuk fiyatlarıyla flaş açıklama! Enflasyon timi göz açtırmıyor Et, yumurta ve tavuk fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Bakanlık bünyesindeki 2 bin 800 kişilik ‘Enflasyon Timi’ yurt genelinde KDV indirimi ve zam denetimleri yapıyor. Stokları kontrol edip mal alış fiyatlarına bakan ekipler önceliği et, yumurta ve tavuk ürünlerine veriyor. Bugüne kadar 10 bin 336 yeri denetleyen timler önümüzdeki günlerde denetimleri günde 3’e çıkaracak.
21.02.2022 Ekonomi
Uyuşturucu baronunun kazancı şok etti! Parayı böyle aklamışlar
Uyuşturucu baronunun kazancı şok etti! Parayı böyle aklamışlar Ankara'da uyuşturucu ticaretinin yüzde 70'ini elinde tutan Muzaffer Arkaç'ın paraları nasıl akladığı ortaya çıktı. MASAK raporuna göre çete lideri Arkaç'ın özel okulda temizlik görevlisi olan annesi A.K. üzerine kayıtlı 33 daire, 10 dönüm arsa var. TIR şoförü kayınbiraderi M.Z. 8 kamyon almış. Birçok şehirde taksi plakası ve dolmuş hattı satın alan çetenin hurdacılık yapan kişiler üzerine otomotiv, araba kiralama, nakliye şirketleri kurduğu da tespit edildi.
7.11.2021 Yaşam
Paranız buharlaşıyor! Talep arttı, kredi kartı, EFT...
Paranız buharlaşıyor! Talep arttı, kredi kartı, EFT... Paranız dakikalar içerisinde yok oluyor! Kredi kartı yerine EFT tercih ediliyor. Pek çok kişi farkında bile olmuyor. Araba kiralamada büyük oyun. İnternetteki dolandırıcılık hikayelerine bir yenisi daha eklendi. Kurumsal oto kiralama şirketi gibi görünen sahte ve kopya siteler üzerinden onlarca kişi dolandırıldı. Mağdurlar muhatap bulamazken hem paraları hem de işleri aksadı.
7.11.2021 Ekonomi
Araç kiralama 134 milyar dolara ulaşabilir!
Araç kiralama 134 milyar dolara ulaşabilir! Koronavirüs salgını bazı sektörleri olumsuz etkilerken, tüketici davranışların değişmesi ile bazı alanların da parlak bir dönem yaşamasına neden oluyor.
27.10.2021 Otomobil
‘Abdestim bozuldu’ kavgası! Ölü ve yaralılar var
‘Abdestim bozuldu’ kavgası! Ölü ve yaralılar var Antalya’da restoranda yemek yiyen 3 kişi, yanlarına gelip içlerinden birine temas eden köpeğin sahibine “abdestinin bozulduğu” gerekçesiyle tepki gösterdi. Çıkan kavgada, 3 kişiden birinin tabancayla ateş açtığı köpek sahibi yaralandı, arkadaşı da hayatını kaybetti.
20.10.2021 Gündem
Polis memurunun aracından uyuşturucu çıktı! 'Cinsel içerikli video görüntülerim...'
Polis memurunun aracından uyuşturucu çıktı! 'Cinsel içerikli video görüntülerim...' Diyarbakır'da kadın polis memurunun kullandığı araçtan 4 kilo 600 gram uyuşturucu çıktı. Polis memuru Emine E.'nin, "Serdar K., isimli kişi Lice'ye kendileriyle birlikte gelmem konusunda elinde bulunan cinsel içerikli videodan dolayı tehditlerde bulundu. Uyuşturucu madde getireceklerini bilmediğimden dolayı gitmek zorunda kaldım'' dediği öğrenildi.
17.09.2021 Yaşam
Kira gider limitinde “güncelleme” beklentisi!
Kira gider limitinde “güncelleme” beklentisi! Bu yılın ilk 6 ayında uzun dönem kiralık araç sayısı 2020 sonuna göre yüzde 7,1 azalarak 244 bin adede geriledi. Sektör aylık 6 bin TL olan kira gider tavan limitinin güncellenmesini istiyor.
30.08.2021 Otomobil
Ticari araç kiralamada avantaj!
Ticari araç kiralamada avantaj! Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen düzenlemeyle ticari araç kiralamalarının önü tamamen açıldı.
19.08.2021 Otomobil
Trafik cezaları ile ilgili flaş açıklama! 2 bin 698 lira...
Trafik cezaları ile ilgili flaş açıklama! 2 bin 698 lira... Trafik cezasıyla ilgili dikkat çeken açıklama! Yüz binlerce kişi merak ediyordu. Kiralık araç ile ihlal edilen trafik kurallarının cezaların kim öder? Trafik cezalarıyla ilgili o soru cevabını buldu.
14.08.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kiralık Araç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kiralık araç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.