Araç Kiralama

Araç Kiralama

Son dakika araç kiralama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan araç kiralama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını araç kiralama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Araç Kiralama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan araç kiralama gelişmeleri de dahil olmak üzere 760 araç kiralama haberi bulunmuştur. Tüm araç kiralama haberleri aşağıda listelenmiştir.
20 ilde “Sibergöz-20” operasyonları: 64 şüpheli yakalandı
20 ilde “Sibergöz-20” operasyonları: 64 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, internet üzerinden sanal ortamda “nitelikli dolandırıcılık” suçuna yönelik 20 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen “Sibergöz-20” operasyonlarında 64 kişinin yakalandığını açıkladı.
29.01.2024 Gündem
ATSO Başkanı Ali Bahar: “Faiz artışlarında artık sona gelindiğini düşünüyoruz”
ATSO Başkanı Ali Bahar: “Faiz artışlarında artık sona gelindiğini düşünüyoruz” Faiz artışlarında sona gelindiğine dikkat çeken Başkan Ali Bahar “Bu ay yapılan 250 puanlık faiz artışı bizim de beklentimiz dâhilinde gerçekleşti ancak faiz artışlarında artık sona gelindiğini düşünüyoruz” dedi.
26.01.2024 Gündem
Sahte araç kiralama sitesiyle 111 bin 400 liralık vurgun! Çok sayıda gözaltı var
Sahte araç kiralama sitesiyle 111 bin 400 liralık vurgun! Çok sayıda gözaltı var İzmir merkezli 10 ilde, eş zamanlı operasyonda, sahte araç kiralama siteleri hazırlayıp 111 bin 400 TL dolandırıcılık yaptıkları öne sürülen 28 şüpheli gözaltına alındı.
26.01.2024 Gündem
9 ilde “Sibergöz-18” operasyonu: 28 gözaltı
9 ilde “Sibergöz-18” operasyonu: 28 gözaltı 9 ilde internet üzerinden sanal ortamda “Nitelikli Dolandırıcılık” suçuna yönelik eşzamanlı olarak gerçekleştirilen “Sibergöz-18” operasyonunda 28 şüpheli yakalandı.
26.01.2024 Gündem
Eski iş ortağı ile yanındaki 3 kişi, otomobiline kurşun yağdırdı
Eski iş ortağı ile yanındaki 3 kişi, otomobiline kurşun yağdırdı Kocaeli'de İsmail K., yanındaki 3 kişi ile eski iş ortağı Arda A.'nın (35) içinde bulunduğu otomobile tabanca ile defalarca ateş açıp, kaçtı. Arda A. saldırıdan yara almadan kurtulurken, 4 şüpheli aranıyor.
4.01.2024 Gündem
19 ilde "Sibergöz-11" operasyonu! 45 kişi yakalandı
19 ilde "Sibergöz-11" operasyonu! 45 kişi yakalandı Ödeme sistemleri ve bilişim suçlarıyla, yasa dışı bahisle, çevrimiçi çocuk müstehcenliği ve tacizi suçlarıyla, mücadele kapsamında 19 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen “Sibergöz-11” operasyonlarında 45 şüpheli yakalandı. Yakalananlardan 14'ü tutuklandı.
4.01.2024 Gündem
Bir pastaya onlarca kişiyi dolandırdı! Akılalmaz olayın detayları ortaya çıktı
Bir pastaya onlarca kişiyi dolandırdı! Akılalmaz olayın detayları ortaya çıktı Kahramanmaraş'ta araç kiralama firması aracılığıyla birçok kişiyi dolandırdığı iddia edilen 8'i tutuklu, 23 sanık hakkında 2 ile 806 yıl arasında değişen hapis cezaları istemi ile dava açıldı. Mustafa Can K.'nin (27), icraya vereceği müşterinin birinci derece yakınlarının TC kimlik numaralarını noter katibi M.P.'den temin ettiği, bunun karşılığında da sanık M.P.'ye pasta gönderdiği yazışmalar da dava dosyasına girdi.
14.12.2023 Gündem
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Tazminat ödemek zorunda kalabilirsiniz
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Tazminat ödemek zorunda kalabilirsiniz Arabası olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Kazaya karışan kusurlu olan sürücü, karşı tarafın masrafları yanında bir de tazminat ödemek zorunda kalıyor. Avukat Cansen Erdoğan, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak kaza sonrası kusurlu tarafın ödemesi gereken tazminatlar ile ilgili bilgi verdi.
30.10.2023 Gündem
Borlease Otomotiv (BORLS) halka arz katılım endeksine uygun mu? Borlease halka arz ne zaman, hangi bankalarda var, Borlease kaç lot verir?
Borlease Otomotiv (BORLS) halka arz katılım endeksine uygun mu? Borlease halka arz ne zaman, hangi bankalarda var, Borlease kaç lot verir? Uzun dönem araç kiralama firması Borlease Otomotiv’in halka arz için yaptığı başvuru Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı. BORLS bist kodlu halka arzın aracı kurumu, Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. olarak belirlenirken, şirket Yıldız Pazar'da işlem görecek. Peki, Borlease katılım endeksine uygun mu? Borlease halka arz ne zaman, Borlease Otomotiv halka arz hangi bankalarda var, Borlease halka kaç lot verir?
6.10.2023 Ekonomi
Arabası olan herkesi kapsayan yeni karar! Bunu yapan sürücü tazminat ödeyecek
Arabası olan herkesi kapsayan yeni karar! Bunu yapan sürücü tazminat ödeyecek Arabası olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Kazaya karışan kusurlu olan sürücü, karşı tarafın masrafları yanında bir de tazminat ödemek zorunda kalıyor. Avukat Cansen Erdoğan, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak kaza sonrası kusurlu tarafın ödemesi gereken tazminatlar ile ilgili bilgi verdi.
29.09.2023 Gündem
Mustafa Sandal'a Emina Jahovic'ten kiralık araba' davası
Mustafa Sandal'a Emina Jahovic'ten kiralık araba' davası Emina Jahovic ve Mustafa Sandal mahkemelik oldu. Daha önce çocukların nafakası nedeniyle Sandal’a dava açan Sırp şarkıcı bu kez de eski eşinin boşanma protokolündeki araç kiralama yükümlülüğüne aykırı davrandığını iddia ederek mahkemeye başvurdu.
20.09.2023 Magazin
Maske takıp yaşlı adamı darp etmişlerdi! İfadeleri ortaya çıktı
Maske takıp yaşlı adamı darp etmişlerdi! İfadeleri ortaya çıktı Bursa'da, tartıştıkları Cengiz B.'yi (54) ofislerine getirip, maske takarak, müzik eşliğinde saatlerce döverek işkence yapan, oto kiralama şirketi sahibi Melih Karalar (28) ve Ahmet Duran Uçar (31) ve olaya karışan Yunus Emre K. (35) ile birlikte yargılanan Muzaffer Veyisoğlu (21), mahkemede suçlamaları reddetti. Olay sırasında yaşananları kayda alan Veyisoğlu, "Ben, iş yerinde stajiyer olarak çalışıyorum. Sesleri duyunca korktum. Görüntüleri ise, 'Olay ile ilgim olmadığını kanıtlamak için' çektim. Üniversite öğrencisiyim. Cezaevinde kaldığım süre içinde sınavlara giremedim. Mağdurum" dedi. Duruşmayı erteleyen mahkeme heyeti, Veyisoğlu'nun tahliyesine, Karalar ve Uçar'ın tutukluluk halinin devamına karar verdi.
6.09.2023 Yaşam
Devlet arazisini satıp 16 milyonluk vurgun yapan Sülün Osman Çetesi çökertildi!
Devlet arazisini satıp 16 milyonluk vurgun yapan Sülün Osman Çetesi çökertildi! Devlet arazisini satıp vurgun yaptılar! ‘Sülün Osman’ çetesi İzmir merkezli 4 ilde yapılan operasyonla çökertildi. 16 milyonluk vurgun yapan 14 çete üyesi gözaltına alındı. Dolandırıcılık çetesinin elde ettiği paralar ile araç kiralama şirketi kurduğu ortaya çıkarken lüks otomobilleri ünlü isimlere de kiraladıkları belirlendi. Operasyonun detaylarını ise CNN Türk İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ aktardı…
31.07.2023 Gündem
Müzik dinleyerek işkence yaptılar: Araç kiralama kavgasına 20'şer yıl hapis!
Müzik dinleyerek işkence yaptılar: Araç kiralama kavgasına 20'şer yıl hapis! Bursa'da araç kiralama nedeniyle aralarında husumet bulunan 54 yaşındaki Cengiz B.'yi zorla ofislerine götüren Melih Karalar ve Ahmet Duran Uçar, müzik eşliğinde saatlerce işkence yaptı. Şüphelilerin arkadaşı Muzaffer Veyisoğlu o anları kameraya aldı.
30.07.2023 Yaşam
Kiralık ev arayanlara sahte ilan tuzağı! Yüzlerce kaparo mağduru var
Kiralık ev arayanlara sahte ilan tuzağı! Yüzlerce kaparo mağduru var Sahte ilanlarla ev kiralamak isteyenleri hedef alan dolandırıcılar, yüzlerce kişiyi mağdur ediyor. Avukat Abdulsamet Çeker, “Sadece ilandaki uygunluğa kanarak görmeden bir kaparo bedeli ödenmemesi gerekiyor” dedi.
28.07.2023 Yaşam
Bayramda 'Aracınızı kapınıza kadar vale getirecek' diyorlar! Kritik ödeme uyarısı
Bayramda 'Aracınızı kapınıza kadar vale getirecek' diyorlar! Kritik ödeme uyarısı Kurban Bayramı'na sayılı günler kalmasıyla birlikte birçok sektörde olduğu gibi 'rent a car' sektöründe de hareketlilik başladı. Araç kiralama işletmecileri son zamanlarda artan internet dolandırıcılığına dikkat çekerken, dolandırıcıların ulaştıkları kişilerden ‘aracı kapınıza kadar vale getirecek' şeklinde vaatler üzerine ödeme yapmamaları konusunda uyarıda bulundu.
26.06.2023 Gündem
Bayram öncesi kiralık araçlara talep arttı; uzmanlardan dolandırıcılara karşı uyarı
Bayram öncesi kiralık araçlara talep arttı; uzmanlardan dolandırıcılara karşı uyarı Kurban Bayramı öncesi araç kiralama firmalarında yoğunluk yaşanıyor. Araç kiralama firması sahibi Enes Bayram, elindeki araçların tümünün bayram için rezervasyon yapıldığını belirterek "Şu an aşırı derece bir yoğunluğumuz var. Hem bayram arifesi hem de sezonumuz yeni açıldı ondan dolayı" dedi. Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu ise bayram yoğunluğundan faydalanmak isteyen dolandırıcılara karşı dikkatli olunması gerektiğini vurgulayarak, “Kurumsal olmayan firmalarla ilgili de mutlaka iyi bir araştırma yapılmalı ondan sonra araç kiralanmalı. Kiralık araç fiyatları çok arttı. İşte bu nedenle tüketiciler riske giriyor, ucuz gördükleri ilanlara yöneliyorlar" ifadelerini kullandı.
22.06.2023 Gündem
Ulaşımda bayram tarifesi! Fiyatlar açıklandı
Ulaşımda bayram tarifesi! Fiyatlar açıklandı Kurban Bayramı’na günler kala tatil rotalarını son anda belirleyenler için uçaklarda yer bulmak zorlaştı. Otobüs ve Yüksek Hızlı Tren için rezervasyonlar sürüyor. 9 günlük tatil döneminde İstanbul’dan Antalya ve Bodrum’a gidiş-dönüş uçak bileti kişi başı en az 2 bin 350 TL. Otobüsle aynı rota gidiş-dönüş 1.000 TL ila 1.500 TL arasında değişiyor. Bu bayramda en ekonomik otomobili kiralamanın günlüğü ise 1.300 TL’den başlıyor.
16.06.2023 Ekonomi
Araba kiralamak isteyen tatilcilere kopya site tuzağı! Ucuz fiyatları gören oyuna geldi
Araba kiralamak isteyen tatilcilere kopya site tuzağı! Ucuz fiyatları gören oyuna geldi İnternetten araç kiralamak isterken kopya sitelere yönlendirilen yaklaşık 5 bin tatilci dolandırıldı. Çoğunluğu gurbetçilerden oluşan mağdurların ucuza kiraladıkları lüks araçları kaçırmamak için hesap numaralarına istenen kapora ücretini de gönderdikleri ortaya çıktı. Dolandırıcılık olayının detayları şoke ederken, uzmanlardan kritik uyarılar geldi.
8.06.2023 Yaşam
Dingil Mesafesi Nedir, Ne İşe Yarar? Dingil Mesafesi Neden Önemlidir?
Dingil Mesafesi Nedir, Ne İşe Yarar? Dingil Mesafesi Neden Önemlidir? Dingil mesafesi, aracın ön ve arka aksı arasındaki merkez mesafedir. Araç üreticileri tarafından belirtilen aracın önemli ölçülerinden biridir. Bu terim bisikletler, iki tekerlekli araçlar, dört tekerlekli araçlar, kamyonlar vb. her araç türü için geçerlidir.
6.06.2023 Gündem
Podye Nedir, Ne İşe Yarar? Araçta Podye Neresidir?
Podye Nedir, Ne İşe Yarar? Araçta Podye Neresidir? Araçlarda iskelet olarak bilinen şasi, aracın bir bütün halinde durmasına olanak sağlar. Şasi herhangi bir kaza anında aracın dağılmasını önlemektedir. Podye ise bu bütünün bir parçası olarak nitelendirilir. Podye özellikle ikinci el araç alıcılarının ilanlarda çok sık gördüğü bir terimdir. Aracın güvenliği açısından oldukça önemli bir yere sahiptir. Podye, şasi gibi olası bir trafik kazası sırasında aracın bütünlüğünü korur ve dağılmasını önler.
3.06.2023 Gündem
M Ehliyet Nedir, Ne İşe Yarar? M Sınıfı Ehliyet Hangi Araçları Kullanabilir?
M Ehliyet Nedir, Ne İşe Yarar? M Sınıfı Ehliyet Hangi Araçları Kullanabilir? Araç kullanırken ehliyete ihtiyaç duyulmaktadır. Bu ehliyetlerin çeşitleri ise oldukça fazladır. Özellikle de M ehliyet almak için sürücü kursuna gitmek ve sınavlara girmek gerekmektedir. 
1.06.2023 Gündem
Araba kiralayan ve ikinci el otomobil alacakları ilgilendiriyor! 'Hiçbir bayide araç yok'
Araba kiralayan ve ikinci el otomobil alacakları ilgilendiriyor! 'Hiçbir bayide araç yok' Adana’da araç kiralama ve ikinci el araç satışı yapan firmaların yetkilileri, bayilerin sıfır araç stokladığını, bu yüzden Kurban Bayramı öncesi oluşan yüksek talebe cevap veremediklerini, bir an önce stokçuluğun önüne geçilmesi gerektiğini söyledi.
31.05.2023 Otomobil
Cesedi ormanlık alanda bulunan Tatiana’nın katili belli oldu
Cesedi ormanlık alanda bulunan Tatiana’nın katili belli oldu Antalya'da işlenen vahşet kan dondurdu. Evli ve bir çocuk annesi Moldavya uyruklu Tatiana Aksu'nun cesedi ormanlık alanda bulundu. Cinayet sonrası harekete geçen ekipler soruşturma sonrası katili kısa sürede yakaladı.
22.05.2023 Yaşam
Araba kiralayacaklara sahte senet tuzağı! Ev ve maaşlara haciz geliyor
Araba kiralayacaklara sahte senet tuzağı! Ev ve maaşlara haciz geliyor Ramazan Bayramı'nda şehir dışında tatile çıkmak isteyenler, uygun araç kiralama şirketi aramaya başlarken, vatandaşları bekleyen tehlike ise kapora dolandırıcılığı ve sahte senet tuzağı oldu. Dolandırılanlardan Neşet Yılmaz, sahte senet tuzağını detayları ile anlattı.
18.04.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Araç Kiralama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki araç kiralama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.