Kına Gecesi

Kına Gecesi

Son dakika kına gecesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kına gecesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kına gecesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kına Gecesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kına gecesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 341 kına gecesi haberi bulunmuştur. Tüm kına gecesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
3 gün 3 gece sürecek düğünü ölüm haberi bitirdi! 17 yaşındaki çiftin aileleri birbirine girdi
3 gün 3 gece sürecek düğünü ölüm haberi bitirdi! 17 yaşındaki çiftin aileleri birbirine girdi 17 yaşındaki çiftin 3 gün sürmesi planlanan düğünü, son gün polis merkezinde bitti. Balıkesir'de ailelerinin onayıyla resmi nikahları kıyılan O.K. (17) ile D.K.'nin (17), 3 gün 3 gece sürmesi planlanan düğünleri, 3'üncü gün polis merkezinde bitti. Takı töreninin ardından bir yakınlarının öldüğünü söyleyerek, memleketleri Konya'ya dönmek isteyen kız tarafı ile damadın ailesi arasında arbede çıktı. Damadın ailesi, düğünde takılan altınların bir kısmını geri aldı, bir kısmı ise gelinin üzerinde kaldı. Erkek tarafı dolandırıldıkları, gelinin ailesi ise kızlarının evde zorla tutulduğu ve şiddet gördüğü iddiasıyla şikayetçi oldu.
30.10.2023 Gündem
Sosyal medyada büyük tuzak! Avukat  gelen telefonla şoka uğradı, şantaj ve tehditle para 'koparıyorlar'
Sosyal medyada büyük tuzak! Avukat gelen telefonla şoka uğradı, şantaj ve tehditle para 'koparıyorlar' İzmir'de, avukat Ahmet Can Gürlek, adını kullanıp halkı 'uzlaştırma' yalanıyla dolandıran şüpheliler hakkında suç duyurusunda bulunarak, "Hesaplarımıza göre yaklaşık 2 milyon liralık dolandırılma vakası var. Olayda resmi belgede sahtecilik de var. Adımı kullanıp, 'Nitelikli dolandırıcılık' suçunu işliyorlar" dedi.
4.09.2023 Yaşam
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den olay sözler: Asalaklar, annenin karnında nasıl durdun?
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den olay sözler: Asalaklar, annenin karnında nasıl durdun? Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. İstifa iddialarına sert yanıt veren Çebi'nin özellikle TFF ve Pendikspor maçının hakem yönetimine ilişkin sözleri gündeme oturdu. Çebi ayrıca Dusan Tadic, Anderson Talisca, Sergio Ramos, Tayyip Talha, Milot Rashica, Halil Dervişoğlu ve Onana transferleri hakkında da konuştu.
29.08.2023 Beşiktaş
Otel odasında yeni evli çiftin sır ölümü! '24 saatten fazla maruz kalmışlar'
Otel odasında yeni evli çiftin sır ölümü! '24 saatten fazla maruz kalmışlar' İstanbul'da Cumartesi günü gerçekleşen düğünlerinden sonra balayı için gittikleri Kapadokya'da kaldıkları otelde ölü bulunan Mutlu Akbaş (27) ile Kader Akbaş (24) toprağa verildi. Geriye çiftin en mutlu günlerinde çekilmiş görüntüler kaldı. Çiftin yakınları, yaşanan ihmalin sorumlularının cezalandırılmasını istedi. Karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitiren Mutlu ve Kader Akbaş çiftine mezar olan otelde incelemeler sürüyor.
15.03.2023 Yaşam
Perihan Savaş'tan Melis Ketenci'ye hediye!
Perihan Savaş'tan Melis Ketenci'ye hediye! Perihan Savaş ve 1995 yılında hayatını kaybeden oyuncu Yılmaz Zafer’in oğlu Savaş Zafer'i düğün heyecanı sardı. Melis Ketenci dün akşam kına gecesi yaptı. Perihan Savaş gelinine altın taktı!
16.01.2023 Magazin
Survivor yarışmacıları İlayda Şeker ile İsmail Balaban evlendi!
Survivor yarışmacıları İlayda Şeker ile İsmail Balaban evlendi! 'Survivor 2021' şampiyonu, Antalyalı güreşçi İsmail Balaban ile aynı yıl yarışmada mücadele eden İlayda Şeker, önceki akşam aile arasında gerçekleşen törenle evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Sadece bir gün nişanlı kalan ikili, dün akşam Ürgüp'te hem kına gecesi hem de düğün yaptı.
20.11.2022 Magazin
Yıldız Çağrı Atiksoy'dan Berk Oktay'a aşk dolu kutlama: Bu dünyanın baş kahramanı sensin
Yıldız Çağrı Atiksoy'dan Berk Oktay'a aşk dolu kutlama: Bu dünyanın baş kahramanı sensin Yıldız Çağrı Atiksoy, kendisi gibi oyuncu olan eşi Berk Oktay'ın doğum gününde duygusal bir paylaşıma imza attı. Kına gecesi ve düğünden fotoğrafları 1.6 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınlayan 36 yaşındaki güzel, "Bana bu duyguları, aşka dair tüm güzellikleri yaşattığın için teşekkür ediyorum" dedi. Berk Oktay'dan da romantik bir yorum geldi.
30.10.2022 Magazin
Gelin ve damada 'gelinlik' şoku! Uyuyup bekledi, sonra böyle görüntülendi
Gelin ve damada 'gelinlik' şoku! Uyuyup bekledi, sonra böyle görüntülendi Sultangazi'de Furkan ve Esma Gökdemir çiftinin düğün için kiraladığı gelinlik ve kına gecesi giysileri, teslim etsin diye verdikleri yeğenlerinin panelvanından çalındı. Hırsızın önce panelvan bagajında uyuduğu, daha sonra da gelinlik ve kına gecesi giysilerini çalıp kaçtığı ortaya çıktı. 
7.10.2022 Yaşam
Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy kına gecesi yaptı! "Benim güzel gelinim"
Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy kına gecesi yaptı! "Benim güzel gelinim" Berk Oktay iki yıl önce meslektaşı Yıldız Çağrı Atiksoy ile aşk yaşamaya başlamıştı . Mutlu birlikteliklerini evlilikle taçlandırmaya karar veren ünlü çitten Atiksoy, dün akşam İzmir'de kına gecesi yaptı. Oyuncu çift, kına gecesinden kareleri takipçileriyle paylaştı. İşte renkli görüntüler...
31.08.2022 Magazin
Demet Özdemir kına gecesinde gözyaşlarını tutamadı!
Demet Özdemir kına gecesinde gözyaşlarını tutamadı! Şarkıcı Oğuzhan Koç ve oyuncu Demet Özdemir bugün evleneceklerdi. Hava muhalefeti dolayısıyla düğün 28 Ağustos'a ertelendi. Özdemir, dün akşam kına gecesi yaptı. Duygusal anlar yaşayan ünlü oyuncu, gözyaşlarını tutamadı
26.08.2022 Magazin
Petek Dinçöz ile Nida Büyükbayrakdar evleniyor! Kına gecesinde kurtlarını döktü
Petek Dinçöz ile Nida Büyükbayrakdar evleniyor! Kına gecesinde kurtlarını döktü Geçtiğimiz hafta eski aşkı Nida Büyükbayrakdar ile nişanlandığını duyuran Petek Dinçöz bu akşam nikah masasına oturuyor. Dinçöz, dün akşam kına gecesi yaptı. Yakın arkadaşlarını çağırdığı gecede kurtlarını döken Dönçöz, bugün nikah masasına oturacak.
16.08.2022 Magazin
Müge Anlı'yı kahreden acı haber! Hayatını kaybetti
Müge Anlı'yı kahreden acı haber! Hayatını kaybetti Yıllardır ATV ekranlarında 'Müge Anlı ile Tatlı Sert'i sunan Müge Anlı, geçtiğimiz ay 2021 yılında İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne atanan Şinasi Yüzbaşıoğlu ile dünyaevine girmişti. Şimdilerde mutlu günler geçiren Anlı, aldığı acı haberle sarsıldı. Ünlü ismin babası İhsan Anlı, hayatını kaybetti.
31.07.2022 Televizyon
Türkiye'ye dolar akacak! 500 milyon doların üzerinde...
Türkiye'ye dolar akacak! 500 milyon doların üzerinde... Türkiye'ye 500 milyon doların üzerinde dolar getirecek. Düğün turizminde yeniden atağa geçen Türkiye, 7 ayda 2019 rakamlarını yakaladı. Körfez ülkeleri, Hindistan ve Pakistan’dan 1.000’in üzerinde çift Türkiye’de mutluluğa ‘evet’ diyecek. Düğün turizmi 500 milyon doların üzerinde gelir bırakacak
24.07.2022 Ekonomi
Müge Anlı ne zaman evlenecek? Müge Anlı kimle evleniyor? Müge Anlı sevgilisi Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir?
Müge Anlı ne zaman evlenecek? Müge Anlı kimle evleniyor? Müge Anlı sevgilisi Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir? Kayıpları, cinayet dosyaları ve olay çözümleri ile ekranların ilgiyle takip edilen program yapımcısı Müge Anlı şu sıralar evlilik hazırlığında. Geçtiğimiz günlerde canlı yayınında Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini açıklayan Müge Anlı evlilik tarihini de programında açıklamıştı. Müge Anlı’nın takipçileri sıklıkla, Müge Anlı ve nişanlısı Şinasi Yüzbaşıoğlu hakkındaki detayları araştırıyor. Peki, Müge Anlı ne zaman evlenecek? Müge Anlı kimle evleniyor? Müge Anlı sevgilisi Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir? İşte detaylar…
24.06.2022 Ünlüler Dünyası
Müge Anlı ne zaman evleniyor? Müge Anlı kiminle evleniyor, Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir?
Müge Anlı ne zaman evleniyor? Müge Anlı kiminle evleniyor, Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir? Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir, Müge Anlı ne zaman evleniyor? Müge Anlı, dünkü canlı yayında özel hayatıyla ilgili bir müjde paylaşarak evlilik kararı aldığını açıkladı. İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile birlikte olan Anlı, yakında nikah masasına oturacağını söyledi. İşte Müge Anlı’nın nikah ve düğün töreniyle ilgili detaylar…
21.06.2022 Magazin
Zam geldi! Fiyatlar katlandı, beyaz eşya, mobilya,  küçük ev aletleri...
Zam geldi! Fiyatlar katlandı, beyaz eşya, mobilya, küçük ev aletleri... Fiyat artışları vatandaşın gündeminde. Temel gıda maddesinden kiraya, beyaz eşyadan mobillyaya tüm ürünlerde fiyat artışları görülmeye devam ediyor. Özellikle buzdolabı, çamaşır - bulaşık makinesi ile küçük ev alatlerinin fiyatları son bir yıl içerisinde katlandı. Evlilik planı yapanların masrafları da bu nedenle bir hayli arttı. Beyaz eşya, oturma takımları, düğün organizasyonu, kına gecesi, bohça, gelinlik-damatlık ve nikâh şekeri derken ortalama bir evlilik bugünkü şartlarda 150 bin lirayı buluyor.
5.06.2022 Ekonomi
Demet Evgar karnı burnunda kına gecesinde göbek attı!
Demet Evgar karnı burnunda kına gecesinde göbek attı! Geçtiğimiz günlerde 'baby shower partisi' yerine 'anneliğe geçiş kutlaması' yapan Demet Evgar bu kez kına gecesinde boy gösterdi. Karnı burnunda göbek atan Evgar'ın o anları sosyal medyada büyük ilgi gördü.
17.05.2022 Magazin
Demet Evgar'dan kına gecesi! Karnı burnunda göbek attı
Demet Evgar'dan kına gecesi! Karnı burnunda göbek attı 6 aylık hamile olan ve geçtiğimiz günlerde 'baby shower partisi' yerine 'anneliğe geçiş kutlaması' yapan Demet Evgar bu kez kına gecesi yaptı. Karnı burnunda göbek atan Evgar'ın o anları sosyal medyaya büyük ilgi gördü.
17.05.2022 Magazin
Kafa kafaya dehşet! 4 ölü, 5 yaralı
Kafa kafaya dehşet! 4 ölü, 5 yaralı Mardin'de 2 hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı kazada 4 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Yaşamını yitirenlerin cenazeleri ise otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.
19.03.2022 Yaşam
Yeliz Yeşilmen yeni yaşını hamamda kutladı!
Yeliz Yeşilmen yeni yaşını hamamda kutladı! Yeliz Yeşilmen yeni yaşını hamamda dansözlü bir partiyle kutladı. Dansözlerin göbek taşı üstünde dans ettiği kutlamada Yeşilmen de geleneksel Hint kıyafeti giydi, gösterişli takılar taktı.
14.12.2021 Magazin
Demet Akalın, 774. Bölümde en beğendiği yemeğe 5 puan verdi!
Demet Akalın, 774. Bölümde en beğendiği yemeğe 5 puan verdi! Demet Akalın, gelinlerin yaptığı yemeklerden yedi ve damak tadına uygun olarak 1'den 5'e kadar puanladı. En yüksek ve en düşük puanı kime verdi?
7.10.2021 Televizyon
Düğünler serbest mi? 1 Temmuz’dan sonra düğünler nasıl olacak, Kına nişan yasağı kalktı mı?
Düğünler serbest mi? 1 Temmuz’dan sonra düğünler nasıl olacak, Kına nişan yasağı kalktı mı? Koronavirüs vaka ve ölü sayılarının her geçen gün azalması ile kademeli normalleşme sürecine geçilmişti. Bugün gerçekleşen Bakanlar Kurulu Kabine Toplantısı’nda da Bilim Kurulu’nun önerileriyle atılacak yeni adımlar masaya yatırıldı. Peki, Düğünler serbest mi? 1 Temmuz’dan sonra düğünler nasıl olacak? Kına, nişan yasağı kalktı mı?
21.06.2021 Gündem
Camdaki kız yeni oyuncu kim, Camdaki kız Hayri'yi kim oynayacak? Camdaki Kız Hayri karakteri tahminleri!
Camdaki kız yeni oyuncu kim, Camdaki kız Hayri'yi kim oynayacak? Camdaki Kız Hayri karakteri tahminleri! Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız, en heyecanlı yerinde sezon finali yapıyor. Ekranlara merhaba dediği andan bu yana Camdaki Kız ilginç ve bir o kadar da etkileyici hikayesi ile izleyenleri ekranlara bağlamayı başarmıştı. Sezon finalinde beklenen düğün gerçekleşiyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız'ın hikayesinde en önemli karakter 'Hayri' sezon finalinin son sahnesinde diziye girecek. Pek çok kişi de Camdaki Kız Hayri karakterini araştırıyor. Dizi ile ilgili bir kaç ünlü oyuncunun adı zikrediliyor. Peki, Camdaki Kız Hayri'yi kim oynayacak? Camdaki kız Hayri kim? Camdaki Kız'ın yeni oyuncusu kim olacak? Hayri karakteri ile ilgili adı geçen o isimler...
10.06.2021 Gündem
Hafta içi hafta sonu sokağa çıkma yasakları ile ilgili son dakika gelişmesi! Ve değişti bakanlık duyurdu...
Hafta içi hafta sonu sokağa çıkma yasakları ile ilgili son dakika gelişmesi! Ve değişti bakanlık duyurdu... Türkiye'de milyonlarca kişi merakla bekliyordu ve İçişleri Bakanlığı 17 Mayıs sonrası hafta içi hafta sonu sokağa çıkma yasakları ile ilgili yeni genelge yayımladı. Kademeli normalleşmenin ilk adımı atıldı. Yüz yüze eğitim, kamuda mesai, kafeler, restoranlar, AVM'ler, seyahat yasakları, 65 yaş üstü, 18 yaşın sokağa çıkma yasağı, halı saha, yüzme havuzu, spor salonları, sinemalar, pazarlar, marketler ile ilgili kararlar...
16.05.2021 Gündem
Tuğba Özerk'e canlı yayında kına gecesi
Tuğba Özerk'e canlı yayında kına gecesi Şarkıcı Tuğba Özerk, 'Demet ve Alişan ile Sabah Sabah' programına katıldı.
9.04.2021 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Kına Gecesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kına gecesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.