Kimyasal Sızıntı

Kimyasal Sızıntı

Son dakika kimyasal sızıntı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kimyasal sızıntı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kimyasal sızıntı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kimyasal Sızıntı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kimyasal sızıntı gelişmeleri de dahil olmak üzere 80 kimyasal sızıntı haberi bulunmuştur. Tüm kimyasal sızıntı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Antalya'da plastik fabrikası alev alev yandı! Her şey kül oldu
Antalya'da plastik fabrikası alev alev yandı! Her şey kül oldu Antalya'da plastik kasa üretimi yapılan fabrikada çıkan yangında yüzlerce kasa yandı. 1 saatte kontrol altına alınan yangında, itfaiye erleri de zor anlar yaşadı.
14.11.2023 Gündem
İşçilerin önlem alınmayan kurumlarda çalışmama hakkı var mı? Çalışmaktan kaçınma hakkı nedir?
İşçilerin önlem alınmayan kurumlarda çalışmama hakkı var mı? Çalışmaktan kaçınma hakkı nedir? İş hayatında en önemli konuları başında İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) geliyor. Araştırmalara göre iş kazalarının yüzde yüzde 98'i, meslek hastalıklarının yüzde yüzde 99'u önlenebilirken, gerekli önlemler alınmadığı için her yıl iş kazaları ve meslek hastalıklarından dolayı birçok kayıp yaşanıyor. Peki, İşçilerin önlem alınmayan kurumlarda çalışmama hakkı var mı? Çalışmaktan kaçınma hakkı nedir? Hangi durumlarda çalışmaktan kaçınma hakkı kullanılabilir? İş Sağlığı ve İş Güvenliği Uzmanı Şebnem Akman Balta anlattı.
İstanbul'da kayıp üniversite öğrencisinin cesedi ormanda bulundu
İstanbul'da kayıp üniversite öğrencisinin cesedi ormanda bulundu İstanbul Sarıyer, 6 gün önce kaldığı öğrenci yurdundan ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan üniversite öğrencisi Hamit Egemen'in, cesedi bulundu. Yurdun yakınlarındaki ormanda, yanında av tüfeği ile cansız bedeni bulunan Egemen'in ilk incelemelere göre intihar ettiği değerlendiriliyor.
6.04.2022 Yaşam
Yavrusunu takip edip 2 saat boyunca hastane kapısında bekledi
Yavrusunu takip edip 2 saat boyunca hastane kapısında bekledi Bursa'da yol kenarında bir vatandaş tarafından bulunup hayvan hastanesine getirilen hasta yavrusunu takip eden sokak köpeği, yaklaşık 2 saat kapıda bekledi. Veteriner hekimlerin fark edip içeri aldığı köpek ile yavrusunun kavuşma anı, kameralara yansıdı.
6.04.2022 Yaşam
İzmir'de orman yangını! Alevlere karadan müdahale ediliyor
İzmir'de orman yangını! Alevlere karadan müdahale ediliyor İzmir'in Ödemiş ilçesinde orman yangını çıktı. Alevlere karadan müdahale ediliyor.
6.04.2022 Yaşam
Adresi karıştırdı, yanlış binayı yıktı! Karadeniz fıkrası gibi olay...
Adresi karıştırdı, yanlış binayı yıktı! Karadeniz fıkrası gibi olay... Samsun’da bir kepçe operatörü yıkım için gideceği adresi karıştırınca yanlış binayı yıktı. Durum komşuların müteahhit firmaya haber vermesiyle anlaşıldı. Kepçe operatörü yanlış binayı yıktığı gibi bir de üzerine yıkım masraflarını talep etti...
6.04.2022 Yaşam
İstanbul'da bir ilçede kimyasal sızıntı! Çok sayıda kişi hastanelere akın etti
İstanbul'da bir ilçede kimyasal sızıntı! Çok sayıda kişi hastanelere akın etti İstanbul Gaziosmanpaşa'da kimyasal madde depolama alanında bulunan çamaşır suyu yapımında da kullanılan 'sodyum hipoklorit' tankındaki sızıntıdan çok sayıda kişi etkilenerek hastaneye başvurdu. Depo alanında bekçilik yapan bir kişinin yoğun bakımda tedavisi sürerken, zehirlenen başka bir bekçi taburcu edildi. Sızıntı nedeniyle 2 köpek öldü, depo çevresindeki bitkilerin sarardığı belirtildi.
6.04.2022 Yaşam
Ankara'da kimyasal sızıntı tedirginliği! Cıva bulunan 3 şişeden 2'sinin kırıldı
Ankara'da kimyasal sızıntı tedirginliği! Cıva bulunan 3 şişeden 2'sinin kırıldı Ankara Adliyesi'nde, içerisinde cıva bulunan delil paketinin deforme olduğunun anlaşılması üzerine, adliyede kimyasal sızıntı endişesi yaşandı. Uzman ekip tarafından yapılan incelemede sızıntıya rastlanmadı.
31.03.2022 Gündem
Temizliği abarttı, komşular kimyasal sızıntı sandı, ekipler alarma geçti!
Temizliği abarttı, komşular kimyasal sızıntı sandı, ekipler alarma geçti! Sivas’ta bir kişi ev temizliğini abartınca karıştırdığı kimyasal temizleyicilerden çıkan koku apartmanda paniğe neden oldu.
10.08.2020 Yaşam
İngiltere'de kimyasal sızıntı alarmı! Kapatıldı
İngiltere'de kimyasal sızıntı alarmı! Kapatıldı İngiltere'nin başkenti Londra'da, alışveriş merkezi olarak bilinen Brampton Caddesi, kimyasal sızıntısı şüphesiyle trafiğe kapatıldı.
30.10.2019 Dünya
Büyük panik yaşanmıştı! Faaliyeti durduruldu
Büyük panik yaşanmıştı! Faaliyeti durduruldu Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde, deposunda patlama ile kimyasal sızıntı meydana gelen fabrikanın faaliyeti durduruldu.
28.06.2019 Gündem
Tekirdağ'da kimyasal madde deposunda patlama
Tekirdağ'da kimyasal madde deposunda patlama Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde, tekstil fabrikasının kimyasal deposunda meydana gelen patlama sonucu etrafa yayılan kimyasal sızıntı kontrol altına alındı.
27.06.2019 Yaşam
Tehditler insansız araçla tespit edilecek
Tehditler insansız araçla tespit edilecek Türk savunma sanayisinde insan hayatını tehdit eden kimyasal, biyolojik, radyolojik ve nükleer (KBRN) risklerin tespiti ve koruyucu tedbirlerin hızla alınmasına yönelik milli bir sistem geliştirildi.
26.05.2019 Bilim ve Teknoloji
ABD'de kimyasal üretim yapan fabrikada patlama
ABD'de kimyasal üretim yapan fabrikada patlama ABD'de kimyasal üretim yapan bir fabrikada meydana gelen patlamada 20 kişinin yaralandığı, bir kişinin de kayıp olduğu bildirildi.
19.05.2018 Dünya
ABD'den Suriye açıklaması: Rus hava savunma...
ABD'den Suriye açıklaması: Rus hava savunma... ABD Genelkurmay Başkanlığı Sözcüsü Korgeneral Kenneth McKenzie, geçen hafta düzenlenen ABD öncülüğündeki Suriye saldırısının ülkede stratejik bir değişiklik yapmak üzere tasarlanmadığını ve Rus hava savunma sistemlerinin ABD füzelerini gördüğü halde angaje olmadığını söyledi.
19.04.2018 Dünya
Tekirdağ'da kimyasal sızıntı! İşçiler hastaneye kaldırıldı
Tekirdağ'da kimyasal sızıntı! İşçiler hastaneye kaldırıldı Saray ilçesindeki bir cam fabrikasında sızıntıdan etkilenen 30 işçi çevredeki hastanelere kaldırıldı
10.04.2018 Gündem
İngiltere'de kimyasal sis: 150 kişi zehirlendi!
İngiltere'de kimyasal sis: 150 kişi zehirlendi! İngiltere'nin Sussex kentinde kimyasal sızıntıdan kaynaklandığı düşünülen zehirli gaz bulutlarının bölgede ortaya çıkması sonucu 150 kişi zehirlendi.
28.08.2017 Dünya
Katliam gibi trafik kazası: 9 ölü, 43 yaralı
Katliam gibi trafik kazası: 9 ölü, 43 yaralı Çin'de meydana gelen zincirleme trafik kazasında 9 kişi öldü, 43 kişi yaralandı.
17.06.2021 Dünya
İsveç'te kimyasal sızıntı paniği!
İsveç'te kimyasal sızıntı paniği! İsveç’in başkenti Stockholm’de bir laboratuvardaki kimyasal sızıntı nedeniyle yaklaşık 500 kişi tahliye edildi.
12.05.2016 Dünya
Kimya mühendislerinden korkutan iddia
Kimya mühendislerinden korkutan iddia Bursa'nın Gemlik ilçesinde, dernekler tarafından yapılan toplantıda, kimyasal ürün depolama tesisleri tartışıldı.
29.09.2021 Gündem
Bursa'da gübre fabrikasında sızıntı
Bursa'da gübre fabrikasında sızıntı Bursa'nın Gemlik ilçesindeki bir gübre fabrikasında meydana gelen kimyasal sızıntı sebebiyle, çok sayıda işçi zehirlendi.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da kimyasal sızıntısı alarmı
İstanbul'da kimyasal sızıntısı alarmı Tuzla Organize Deri Sanayi bölgesindeki bir fabrikada kimyasal madde tankerinde asit sızıntısı meydana geldi. Özel kıyafetli ekiplerin yaklaşık 5 saat süren çalışmasının ardından nitrik asit sızıntısı sonlandırdı.Söz konusu nitrik asidin halk arasında “kezzap” olarak bilinen kimyasal olduğu ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
ABD'de kimyasal alarm!
ABD'de kimyasal alarm! Los Angeles eyaletine bağlı Santa Paula'da sabah saatlerinde kimyasal yüklü bir araç infilak etti
18.11.2014 Dünya
ABD'de kimyasal sızıntı: 4 ölü
ABD'de kimyasal sızıntı: 4 ölü ABD’nin Texas eyaletine bağlı La Porte kentindeki DuPont tesislerinde meydana gelen kimyasal sızıntı sonucu dört kişi yaşamını yitirdi, bir kişi de hastaneye kaldırıldı...
16.11.2014 Dünya
Kimyasal ürün devinde büyük şok!
Kimyasal ürün devinde büyük şok! ABD’nin Texas eyaletine bağlı La Porte kentindeki DuPont tesislerinde meydana gelen kimyasal sızıntı sonucu 4 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi de hastaneye kaldırıldı.
16.11.2014 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kimyasal Sızıntı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kimyasal sızıntı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.