Kickboks

Kickboks

Son dakika Kickboks haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kickboks ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kickboks haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kickboks

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kickboks gelişmeleri de dahil olmak üzere 100 kickboks haberi bulunmuştur. Tüm kickboks haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ümraniye'de imam nikahlı eşi ve iki kızını öldüren cani yakalandı: Ben öldürmedim. Uzaylılar öldürdü
Ümraniye'de imam nikahlı eşi ve iki kızını öldüren cani yakalandı: Ben öldürmedim. Uzaylılar öldürdü İstanbul Ümraniye’de tartıştığı Yasemin Ünlü ile kızları Mine Güney ve Zeliha Güney’i tabancayla vurarak katleden Suat Güney yakalandı. Suat Güney’in saklanmak için gittiği kickboks salonunda gözaltına alındığı ortaya çıktı. İş insanın üzerinden 3 tabanca çok sayıda mermi ve bir bıçak ile yüklü miktarda döviz ele geçirildiği öğrenildi. Psikolojik durumunun iyi olmadığı belirtilen şüpheli, adliyeye gönderilirken “Ben öldürmedim. Uzaylılar öldürdü" ifadelerini kulandı.
24.02.2024 Yaşam
Survivor Sabriye Şengül yeni imajıyla herkesi şoke etti!
Survivor Sabriye Şengül yeni imajıyla herkesi şoke etti! Survivor Sabriye Şengül değişimiyle sık sık gündeme geliyor. Katıldığı Survivor yarışmasıyla adını duyuran Milli sporcu Sabriye Şengül son olarak da imaj değişikliğine gitti ve saç rengini değiştirdi. Survivor Sabriye son halini paylaşarak "Nasıl olmuş?" diye sordu.
2.06.2023 Magazin
Pelin Karahan spor paylaşımıyla dikkat çekti!
Pelin Karahan spor paylaşımıyla dikkat çekti! 'Bir Zamanlar Kıbrıs' adlı dizisi final yapan ünlü oyuncu Pelin Karahan son haliyle şaşırtıyor. Verdiği kilolarla dikkat çeken güzel oyuncu kickboksa başladı.
11.03.2022 Magazin
Survivor 2022 All Star yedek kadrosu! Survivor 2022 yedek kadrosunda hangi isimler var?
Survivor 2022 All Star yedek kadrosu! Survivor 2022 yedek kadrosunda hangi isimler var? Survivor 2022 All Star yedek kadrosu belli oldu! Acun Ilıcalı açıkladı! Acun Ilıcalı, Survivor 2022'in ilk elemesinden sonra adaya gelecek yedek isimleri açıkladı! Elemenin ardından 2 kadın 2 de erkek yarışmacı Survivor All Star'a dahil olacak. Peki, Survivor 2022 All Star yedek kadrosunda kimler var? Hangi isimler Survivor'a gelecek? İşte Acun Ilıcalı'nın açıkladığı o isimler!
22.01.2022 Gündem
Avatar Atakan kimdir? Survivor 2022 Çağan Atakan Arslan kaç yaşında, nereli, evli mi, eşi kim?
Avatar Atakan kimdir? Survivor 2022 Çağan Atakan Arslan kaç yaşında, nereli, evli mi, eşi kim? Çağan Atakan Arslan Survivor All Star 2022 ile yeniden TV8 ekranlarına gelecek. Avatar Atakan olarak tanınan, Arslan Survivor tarihinin en sevilen yarışmacılardan biri olmuştu. Peki, Survivor Atakan Arslan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Çağan Atakan Arslan evli mi, çocuğu var mı?
15.01.2022 Televizyon
Avrupa kickboks şampiyonu Frédéric Sinistra koronavirüsten hayatını kaybetti
Avrupa kickboks şampiyonu Frédéric Sinistra koronavirüsten hayatını kaybetti Koronavirüs salgınının gerçek olmadığına inanan ve aşı karşıtı Avrupa kickboks şampiyonu 40 yaşındaki Frédéric Sinistra Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybetti.
25.12.2021 Dünya
Survivor 2022 yarışmacısı Avatar Atakan kimdir? Survivor Çağan Atakan Arslan kaç yaşında ve nereli?
Survivor 2022 yarışmacısı Avatar Atakan kimdir? Survivor Çağan Atakan Arslan kaç yaşında ve nereli? Ekranların ilgiyle takip edilen yarışma programı Survivor All Star 2022’nin yarışmacıları açıklandı. Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından Survivor 2022’nin yarışmacılarını açıkladı. Survivor 2016'da şampiyonluk yaşayan Avatar Atakan da Survivor 2022’de mücadele verecek yarışmacılardan. Peki, Survivor 2022 yarışmacısı Avatar Atakan kimdir? Survivor Çağan Atakan Arslan kaç yaşında ve nereli? İşte Avatar Atakan’ın hayatı!
12.12.2021 Gündem
Leyla Süleymanova ve Sinan Ulutürk kimdir, aslen nerelidir?
Leyla Süleymanova ve Sinan Ulutürk kimdir, aslen nerelidir? Sunucu Leyla Süleymanova, 6 yıllık eşi milli boksör Sinan Ulutürk'ten şiddet gördüğünü öne sürerek boşanma davası açtı. Süleymanova, "Eşim, 'sen benden büyüksün. Gidip Aleyna Tilki ile evleneceğim' diyor" açıklamalarında bulunduğunu da aktardı. Söz konusu gelişmelerin ardından Leyla Süleymanova hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Leyla Süleymanova ve Sinan Ulutürk kimdir, kaç yaşında?
1.12.2021 Televizyon
Eliz Şakuçoğlu: Hiç kadınsı bulmuyorum
Eliz Şakuçoğlu: Hiç kadınsı bulmuyorum Sosyal medyada paylaştığı iddialı pozlarla magazin gündemine gelen Eliz Şakuçoğlu, spor hayatı hakkında konuştu.
7.08.2021 Magazin
Avatar Atakan'dan kötü haber! Hastaneye kaldırıldı!
Avatar Atakan'dan kötü haber! Hastaneye kaldırıldı! Ünlü kickboksçu ve Survivor eski yarışmacılarından “Avatar Atakan” lakabı ile tanınan Çağan Atakan Arslan koronavirüse yakalandı. Hastaneye kaldırılan Avatar Atakan sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Tedavi altına alınan Avatar Atakan'ı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ziyaret etti.
25.04.2021 Magazin
Bakan Kasapoğlu, Gençlik Merkezleri ve Gençlik Kampları'nda uygulanacak tedbirleri duyurdu
Bakan Kasapoğlu, Gençlik Merkezleri ve Gençlik Kampları'nda uygulanacak tedbirleri duyurdu Bakan Kasapoğlu, spor tesisleri ile bakanlığa bağlı Gençlik Merkezleri ve Gençlik Kampları'nda uygulanacak tedbirleri duyurdu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Umut Duygu kimdir? Burçin Terzioğlu ile anılan Umut Duygu ne iş yapıyor?
Umut Duygu kimdir? Burçin Terzioğlu ile anılan Umut Duygu ne iş yapıyor? Filipinlere tatile giden ve keyifli anlarını takipçileri ile paylaşan Burçin Terzioğlu, paylaştığı fotoğraf ile yeni bir aşka mı yelken açtı sorusunu akıllara getirdi. Sahilde gün batımına doğru çekilen karenin aynısını aynı zamanda Umut Duygu'da paylaşınca ikilinin birlikte tatil yaptıkları iddia edildi.
15.02.2020 Gündem
Survivor Sabriye'nin motosiklet tutkusu!
Survivor Sabriye'nin motosiklet tutkusu! Dünya Kickboks şampiyonu Sabriye Şengül resmi sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla binlerce beğeni aldı.
9.07.2019 Magazin
Emre Altuğ'dan aşk açıklaması
Emre Altuğ'dan aşk açıklaması İki çocuk babası Emre Altuğ, “Çocuk, babayı bilmek, görmek ve hissetmek ister. Dolayısıyla onu yok etmeden, anlayışlı bir arkadaş olmaya çalışıyorum” dedi.
16.06.2019 Magazin
Milli boksörün pasaport mücadelesi
Milli boksörün pasaport mücadelesi TÜRK kickboks tarihinin yetiştirmiş olduğu en büyük yeteneklerden biri olan milli sporcu Erkan Varol, Iğdır Valiliğinin imza engelini aşabilirse Yunanlı Mike Zambidis ile unvan maçına çıkacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Yüreğin Kadar başlıyor
Yüreğin Kadar başlıyor Yeni sezonda ekrana gelecek olan yeni yarışma programı ‘Yüreğin Kadar’ın yayın tarihi belli oldu. 28 Ağustos’ta başlayacak yarışma, 16 kickboksçunun mücadelesini ekrana getirecek
17.08.2018 Magazin
Ryan Donk mucizesi!
Ryan Donk mucizesi! Tudor döneminde bir dakika bile kadroda yer almayan Hollandalı, küsmek yerine özel çalışmalar yaparak Terim’in vazgeçilmesi oldu.
18.04.2018 Galatasaray
Suudi kadınlar için yumruk atıyor
Suudi kadınlar için yumruk atıyor Cidde kentinde 2 yıl önce spor salonu açan kadın boksör Halah el Hamrani, Suudi kadınların hakları için sıra dışı bir mücadele veriyor
7.02.2018 Dünya
Şampiyonların gecesinde kazanan Deno El Sueno
Şampiyonların gecesinde kazanan Deno El Sueno Deno El Sueno ile Hayk Harutyunyan, dün akşam 80 kiloda 'Dünya Şampiyonu' olmak için kozlarını paylaştı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Ünlü boksçu kazayla kendini vurdu
Ünlü boksçu kazayla kendini vurdu İzmir'in Menderes ilçesinde, dünya kickboks şampiyonu evinde silahını temizlerken kazayla kendini vurdu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Crossfit ile iki beden küçüldü
Crossfit ile iki beden küçüldü Gündüz kuşağının sevilen sunucularından Zahide Yetiş yeni sezona 8 kilo vererek formda bir başlangıç yaptı. Yaz boyunca crossfit ve yüzme ile iki beden küçüldüğünü anlatan Yetiş beslenmesiyle ilgili de özel tariflerini verdi.
7.10.2017 Arşiv
Aksiyon oynamak isteyen dans ve yoga öğrenmeli
Aksiyon oynamak isteyen dans ve yoga öğrenmeli Jimnastikle başlayan, dansla devam eden ve şu an aksiyon yönetmeni olarak tanınan Uğur Yıldıran İçerde dizisinde hazırladığı aksiyon sahneleriyle dikkat çekti. Yıldıran oyunculara da bu konuda tavsiyeler veriyor
7.09.2017 Arşiv
Survivor Sabriye'den şoke eden paylaşım!
Survivor Sabriye'den şoke eden paylaşım! Survivor 2017 ile adını duyuran ünlü Kickboksçu ve Boksör Sabriye Şengül sosyal medya hesabından paylaştığı görüntü ile sevenlerini korkuttu...
28.07.2017 Magazin
Survivor Sabriye'ye teklif yağıyor!
Survivor Sabriye'ye teklif yağıyor! Survivor 2017’ye damga vuran, en çok akıllarda kalan isimlerden biri olan kickboks şampiyonu Sabriye Şengül, Ekim’de Amerika’da ringe çıkacak ve çok kritik bir unvan maçı yapacak.
5.07.2017 Magazin
Yumruklarım öldürmez ama süründürür
Yumruklarım öldürmez ama süründürür Oyuncu Sedef Şahin, kickboks eğitimiyle taciz ve şiddete karşı kendini savunmayı öğrendiğini söylüyor. Şahin, "Bir tacizle karşılaşırsam kendimi nasıl savunacağımı biliyorum. Yumruklarım çok iyidir” diyor.
24.06.2017 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Kickboks ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kickboks haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.