Gazete Vatan Logo

Survivor 2022 All Star yedek kadrosu! Survivor 2022 yedek kadrosunda hangi isimler var?

Survivor 2022 All Star yedek kadrosu belli oldu! Acun Ilıcalı açıkladı! Acun Ilıcalı, Survivor 2022'in ilk elemesinden sonra adaya gelecek yedek isimleri açıkladı! Elemenin ardından 2 kadın 2 de erkek yarışmacı Survivor All Star'a dahil olacak. Peki, Survivor 2022 All Star yedek kadrosunda kimler var? Hangi isimler Survivor'a gelecek? İşte Acun Ilıcalı'nın açıkladığı o isimler!

Survivor 2022 All Star yedek kadrosu! Survivor 2022 yedek kadrosunda hangi isimler var?

Survivor 2022 All Star macerasında ilk hafta geride kaldı. Survivor All Star'da birbirinden iddialı yarışmacılarıyla yeni sezona başlarken ilk eleme de bu hafta yapılacak. Acun Ilıcalı, ilk elemenin ardından adaya yedek yarışmacıların geleceğini duyurdu. Programnın sıkı takipçileri yedek yarışmacıların kimler olacağını merak ediyor. Peki, Survivor 2022 All Star yedek kadrosunda kimler var? Hangi isimler Survivor'a gelecek? İşte Survivor 2022 All Star yedek kadrosu!

SURVİVOR ALL STAR 2022 YEDEK KADROSUNDA KİMLER VAR?

Acun Ilıcalı, 2022 sezonunun ilk elemesinden hemen önce adaya yedeklerden 4 ismin geleceğini duyurdu. Ilıcalı, adaya gelecek yedek yarışmacılardan birinin adını da açıkladı. Programın yapımcısı Acun Ilıcalı, ''Yedek yarışmacılar yarın itibariyle dahil olacak. Yarın 2 erkek 2 kadın yarışmacı geliyor. İsimlerden biri Nisa diğerlerini yarın göreceksiniz" dedi. Hastalığı nedeniyle yarışmaya dahil olamayan Nisa Bölükbaşı da bu akşam oyuna dahil olacak.

Survivor 2022 yeni bölüm fragmanın yayımlanmasının ardından diğer yedek yarışmacılarda belli oldu. Yedek kadrosunda şu isimler bulunuyor;

Haberin Devamı

Yunus Emre,
Nisa,
Parviz
Ayşıl

NİSA BÖLÜKBAŞI KİMDİR?

2 Temmuz 1998 tarihinde Prag'da doğdu. Daha 3 aylıkken önce annesiyle, sonra yalnız yüzmeye başladı.

6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti'ndeki en iyi takım için yüzmeye başladı, aynı yıl içinde de profesyonel kayak yapmaya davet edildi, ancak dağlar Prag'dan uzak olduğu için bu teklifi reddetmek zorunda kaldı. 8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başlayan Nisa, Prag Tenis Kulübü Cibulka'da 15 yıl performans sergiledi. 15 yaşındayken yüzmeyi bırakıp yüzme hocası oldu fakat yaşamak için takım sporuna ihtiyacı vardı ve bu yüzden voleybol oynamaya başladı.
Neredeyse takımın en küçüğü olarak, libero olmaya karar veren Nisa, planladığı şekilde yoluna devam ederken, 2018'de Çek Cumhuriyeti'nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti.

YUNUS EMRE KİMDİR?

Yunus Emre Özden 29 Mart 1993 tarihinden İstanbul'un Silivri ilçesinde dünyaya geldi. Yunus Emre Özden hala Silivri'de yaşamaktadır. 1.85 boyunda ve 82 kilo olan Yunus Emre Özden 2 çocuklu ailenin tek oğludur ve Açıköğretim Fakültesi’nde Ulaştırma Lojistik okumaktadır.

Haberin Devamı

PARVİZ ABDULLAYEV KİMDİR?

Parviz Abdullayev, 5 Ocak 1986 yılında Azerbaycan'da doğdu. Şimdiye kadar profesyonel olarak 55 dövüşe katılan Parviz'in bu dövüşlerden 49 galibiyeti, 26 nakavtı ve 6 yenilgisi bulunuyor.

2010 yılında Azerbaycan'da yılın ilk 10 sporcusundan biri ilan edilen Parviz Abdullayev, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından spordaki başarısından dolayı yeni bir daire ile ödüllendirildi.

2011 itibariyle "Cobra Kickboks Kulübü'ne" liderlik eden Parviz Abdullayev, 2013 yılından bu yana Olağanüstü Haller Bakanlığı Spor Sağlıklı Merkezi'ne katkıda bulunmaktadır.

Aynı zamanda Gabala Spor Kulübü'nü de temsil eden sporcu, evli ve 2 çocuk babası olmakla birlikte, genç olmasına rağmen oğlu Yusif'i de boksta eğitmektedir.

AYŞIL ÖZASLAN KİMDİR?

Ayşıl Özaslan kimdir, 1978 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Marmara Üniversitesi'nde Dış Ticaret okuduktan sonra New York’ta Berkeley College üniversitesine giderek Ekonomi eğitimi almıştır. Bir dönem Amerika'da yaşamaya başlamış ve kendisine bir işletme açmıştır. Daha sonra tekrar Türkiye'ye dönerek özel bir firmayla anlaşmış ve 7 yıldır bu firmanın Türkiye müdürlüğünü yapmaktadır.

Haberin Devamı

Çocukluk yaşlarından beri spora ilgi duyan ve sporla ilgilenen Ayşıl Özaslan, 20 senedir çeşitli spor dallarıyla uğraşmıştır. Ayrıca Almanca, Rusça, İngilizce olmak üzere 4 dil bilmektedir.

Daha önceden Survivor ve Fear Factor yarışmalarına katılmış bir isim olan Ayşıl Özaslan, "Boxun Yıldızları" programına da katılmıştır.