Kick Boks

Kick Boks

Son dakika Kick Boks haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kick Boks ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kick Boks haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kick Boks

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kick boks gelişmeleri de dahil olmak üzere 238 kick boks haberi bulunmuştur. Tüm kick boks haberleri aşağıda listelenmiştir.
Avrupa Şampiyonu milli sporcu Buket Kaya kazada hayatını kaybetti
Avrupa Şampiyonu milli sporcu Buket Kaya kazada hayatını kaybetti Kayseri'de otomobilin TIR'a arkadan çarptığı kazada hayatını kaybeden Buket Kaya'nın (21), Wushu Kung Fu dalında Avrupa Şampiyonu milli sporcu olduğu ortaya çıktı.
23.10.2023 Gündem
Kaan Kazgan kimdir, Kaan Kazgan Savaş Cebeci kavgası neden çıktı? Kaan Kazgan kaç yaşında, nereli, kaç kilo, boyu kaç km? Kaan Kazgan’ın lisansı iptal edildi mi?
Kaan Kazgan kimdir, Kaan Kazgan Savaş Cebeci kavgası neden çıktı? Kaan Kazgan kaç yaşında, nereli, kaç kilo, boyu kaç km? Kaan Kazgan’ın lisansı iptal edildi mi? Sosyal medya üzerinden tartışan ve dün kavga eden vücut geliştirmeci Savaş Cebeci ile MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan hakkında polis ekipleri tarafından işlem yapıldı. İki ismin ifadeleri alınırken, Kazgan'ın "Kavga etmedik, spor müsabakası yaptık" dediği öğrenildi. Söz konusu videosunun sonra medyaya yansımasının ardından ardı sıra Kaan Kazgan kimdir, Kaan Kazgan Savaş Cebeci kavgası neden çıktı? Kaan Kazgan kaç yaşında, nereli, kaç kilo, boyu kaç km? Kaan Kazgan’ın lisansı iptal edildi mi?
20.09.2023 Gündem
Öldüresiye dövülen akaryakıt istasyonu çalışanı dehşeti anlattı! 'Polisin de silahını almaya çalıştı'
Öldüresiye dövülen akaryakıt istasyonu çalışanı dehşeti anlattı! 'Polisin de silahını almaya çalıştı' Şişli'de Akaryakıt istasyonu çalışanı 19 yaşındaki Ali Kemal Şimşek, 3 kişi tarafından öldüresiye dövüldü. Saldırı sonrası kendisini dövenlerden şikayetçi olmayan Şimşek o gece yaşananları anlattı.
2.07.2023 Yaşam
Emine Arslan ve Buse Naz Çakıroğlu Avrupa'da tarih yazdı
Emine Arslan ve Buse Naz Çakıroğlu Avrupa'da tarih yazdı Avrupa Oyunları kadınlar kick boks 'full contact' 52 kg'da ülkemizi temsil eden Emine Arslan, finalde İtalyan rakibini 3-0 yenerek altın kazandı. Buse Naz Çakıroğlu ise boks 50 kiloda Fransız rakibi Wassila Lkhadiri'yi mağlup ederek zirvenin sahibi oldu.
2.07.2023 Diğer Sporlar
Hadise'den 'Mutluluktan uçuyorum' pozu!
Hadise'den 'Mutluluktan uçuyorum' pozu! Hadise son günlerde müzik kariyeriyle ve özel hayatıyla magazin gündemine sık sık geliyordu.Ünlü şarkıcı Hadise, son paylaşımıyla akıllarda soru işareti bıraktı. 37 yaşındaki ünlü şarkıcı o anlarını "Mutluluktan uçtuğumu görmüyorsunuz" notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.
9.04.2023 Magazin
Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul'un yerine kim gelecek? Teşkilat dizisine Survivor'dan kim gelecek?
Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul'un yerine kim gelecek? Teşkilat dizisine Survivor'dan kim gelecek? Ekranların sevilen dizisi Teşkilat ile ilgili yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul'un ayrılmasının ardından yerine kimin geleceği merak ediliyordu. Dizinin kadrosuna Survivor'dan bir ismin katılacağı iddia edildi. Peki, Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul'un yerine kim gelecek? Teşkilat dizisine Survivor'dan kim gelecek? İşte detaylar…
3.08.2022 Televizyon
Muay-Thai dalında 127 madalya
Muay-Thai dalında 127 madalya Avrupa Şampiyonası’nda ise milli sporcularımız, 91’i altın, 118’i gümüş ve 129’u bronz olmak üzere toplam 338 madalya kazandı.
12.07.2022 Diğer Sporlar
Türkiye’den 2022'nin ilk 6 ayında madalya yağmuru
Türkiye’den 2022'nin ilk 6 ayında madalya yağmuru Milli sporcular 2022’nin ilk 6 ayında (1 Ocak 2022 ile 7 Temmuz 2022) arasında uluslararası arenada madalyalara ambargo koydular. Branş sporlarında milliler, 6 aylık dönem içerisinde katıldıkları dünya, Avrupa, Akdeniz Oyunları, balkan şampiyonaları ve diğer organizasyonlarda 774’ü altın, 801’i gümüş ve 1057’si bronz madalya olmak üzere toplam 2 bin 632 madalya kazanarak Türkiye’ye büyük gurur yaşattılar.
12.07.2022 Diğer Sporlar
İrem Yaman kimdir, kaç yaşında, nereli? İrem Yaman İYİ Parti’ye mi katıldı? Eski milli tekvandocunun hayatı hakkında merak edilenler…
İrem Yaman kimdir, kaç yaşında, nereli? İrem Yaman İYİ Parti’ye mi katıldı? Eski milli tekvandocunun hayatı hakkında merak edilenler… Türk spor tarihine adını altın harfle yazdıran eski milli tekvandocu İrem Yaman, İYİ Parti'ye katıldı. Yaman sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Profesyonel sporculuk kariyerimdeki mücadelemi bundan sonra ülkemin refahı için sizlerin temsilcisi olarak sürdürmeye karar verdim. Ve ilk adımı bugün attık. Çünkü yenilikçi ve Cumhuriyetçi olanların yeri, gerçekten yenilikçi ve Cumhuriyetçi olanların yanıdır" dedi. Peki, İrem Yaman kimdir, kaç yaşında, nereli?
22.06.2022 Gündem
Işıl Reçber: Bu sene bizim gümüş yılımız
Işıl Reçber: Bu sene bizim gümüş yılımız Eski milli kaleci Rüştü Reçber ile mutlu bir evlilik sürdüren Işıl Reçber, sosyal medya hesabından eşiyle 25'inci evlilik yıl dönümlerini kutladı. Bir hayli mutlu olan Işıl Reçber "Bu sene bizim silver(gümüş) yılımız" dedi.
30.05.2022 Magazin
Hatice Akbaş kimdir, nereli, kaç yaşında? Dünya şampiyonu olan Milli boksör Hatice Akbaş hakkında merak edilenler…
Hatice Akbaş kimdir, nereli, kaç yaşında? Dünya şampiyonu olan Milli boksör Hatice Akbaş hakkında merak edilenler… Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda 54 kiloda milli boksör Hatice Akbaş, Romanyalı rakibi Lacramioara Perijoc'u yenerek dünya şampiyonu oldu. Peki, Hatice Akbaş kimdir, nereli, kaç yaşında? Dünya şampiyonu olan Milli boksör Hatice Akbaş hakkında merak edilenler…
21.05.2022 Diğer Sporlar
14 yaşındaki çocuğun acı ölümü! Caddede yürürken kalp krizi geçirdi
14 yaşındaki çocuğun acı ölümü! Caddede yürürken kalp krizi geçirdi Kastamonu’da caddede fenalaşarak yere yığılan ve kalp krizi geçirdiği belirlenen 14 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.
6.05.2022 Yaşam
ultrAslan sosyal medya hesabından duyurdu! Şampiyon boksör Yavuz Ertürk hayatını kaybetti
ultrAslan sosyal medya hesabından duyurdu! Şampiyon boksör Yavuz Ertürk hayatını kaybetti WBC Başkan şampiyonluğu bulunan boksör Yavuz Ertürk hayatını kaybetti. Genç boksörün ölümünü ise ultrAslan grubu sosyal medya hesabından duyurdu.
14.03.2022 Diğer Sporlar
Pelin Karahan spor paylaşımıyla dikkat çekti!
Pelin Karahan spor paylaşımıyla dikkat çekti! 'Bir Zamanlar Kıbrıs' adlı dizisi final yapan ünlü oyuncu Pelin Karahan son haliyle şaşırtıyor. Verdiği kilolarla dikkat çeken güzel oyuncu kickboksa başladı.
11.03.2022 Magazin
TSK muvazzaf subay alacak! Subay alımı 2021 başvuru şartları ve kılavuzu
TSK muvazzaf subay alacak! Subay alımı 2021 başvuru şartları ve kılavuzu Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Tabip Sınıfı Sözleşmeli veya Özel Nitelikli Beden Eğitimi Öğretmeni Sınıfı Muvazzaf Subay olarak istihdam edilmek üzere, personel alacak. TSK subay alımı 2021 başvuru kılavuzu yaykmlandı. Peki, TSK muvazzaf subay alımı başvurusu nasıl yapılır? TSK subay alımı 2021 başvuru şartları!
18.10.2021 Personel Alımı
Bakan Yanık: "Devlet korumasında yetişen çocuklarımızla gurur duyuyoruz"
Bakan Yanık: "Devlet korumasında yetişen çocuklarımızla gurur duyuyoruz" Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Bakanlığa bağlı kuruluşlarda yetişen çocukların spor, sanat ve kültürel faaliyetlere yönlendirildiğini belirterek, “Çocuklarımız özellikle sporda ulusal ve uluslararası alanlarda düzenlenen yarışmalardaki başarılarıyla dikkati çekiyor. Kuruluşlarımızdaki çocuklarımızdan 14’ü milli sporcu olmak üzere 2394’ü lisanslı spor yapıyor.” dedi
3.10.2021 Gündem
Salon sporları, dijital bağımlılığın ilacı
Salon sporları, dijital bağımlılığın ilacı SİVAS Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi ve Dijital Bağımlılıkla Mücadele Derneği Başkanı Prof. Dr. Tuncay Dilci, dijital nesne tutkunu çocuklara önerdikleri terapi modellerinin başında sporun yer aldığını belirterek, "Planlı ve programlı salon sporlarını öneriyoruz. Salon sporlarında çocuklarda laktik asidin dışa vurumu ile bu yönde bir rahatlama sağlar" dedi.
11.09.2021 Sağlık
Sapık antrenör 5 çocuğa istismarda bulundu!
Sapık antrenör 5 çocuğa istismarda bulundu! Ankara'nın Çankaya ilçesinde işlettiği spor salonuna kursa gelen, 3'ü 18 yaşından küçük 4 kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla yargılandığı davada, toplam 72,5 yıl hapis cezasına çarptırılan kick boks antrenörü Yavuz Özdemir (65), 11 yaşında bir çocuğa yönelik cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla yargılandığı davada beraat etti.
14.06.2021 Yaşam
Baba dehşeti! 20 yaşındaki kızını tüfekle vurdu
Baba dehşeti! 20 yaşındaki kızını tüfekle vurdu Denizli'nin Buldan ilçesinde, babası tarafından pompalı tüfekle vurulan 20 yaşındaki Kadriye Esenay Akçaöz ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan genç kızın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.
6.06.2021 Yaşam
Işıl Reçber ameliyat oldu! Sağlık durumu...
Işıl Reçber ameliyat oldu! Sağlık durumu... Kick boks yaparken dizi dönen Işıl Reçber, ameliyat oldu. Operasyon sonrası hastane odasında fotoğrafını paylaşan Reçber, sağlık durumu hakkında sevenlerine bilgi verdi.
26.02.2021 Magazin
Işıl Reçber: Hala yerimde olmak isteyen var mı?
Işıl Reçber: Hala yerimde olmak isteyen var mı? Rüştü Reçber’in eşi Işıl Reçber daha önce boynundan ve kolundan sakatlanmıştı. Bu kez de dizi döndü.
22.02.2021 Magazin
13 gündür kayıp olan kick boks sporcusu Nesibe Betül Tüysüz bulundu
13 gündür kayıp olan kick boks sporcusu Nesibe Betül Tüysüz bulundu 1 Şubat'ta evinden ayrılıp bir daha kendisinden haber alınamayan kick boks sporcusu Nesibe Betül Tüysüz, Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulundu.
13.02.2021 Yaşam
Kick boks sporcusu Betül'den 13 gündür haber yok!
Kick boks sporcusu Betül'den 13 gündür haber yok! Muğla’nın Milas ilçesinde kick boks sporcusu 14 yaşındaki Nesibe Betül Tüysüz'den 13 gündür haber alınamıyor.
13.02.2021 Gündem
Merve Oflaz'ın formunun sırrı
Merve Oflaz'ın formunun sırrı Kanal D'de yayınlanan 'Arka Sokaklar' dizisinin 'Bahar Komiser'i Merve Oflaz, Form Sante dergisine konuştu.
2.02.2021 Magazin
Kick-boks antrenörüne 4 kız sporcuya cinsel istismardan rekor ceza!
Kick-boks antrenörüne 4 kız sporcuya cinsel istismardan rekor ceza! Ankara'da, spor salonunda 3'ü 18 yaşından küçük 4 kız sporcuya cinsel istismarda bulunmak suçundan tutuklu yargılanan kick-boks antrenörü Yavuz Özdemir (65), 71 yıl 18 ay hapis cezasına çarptırıldı.
8.12.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kick Boks ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kick boks haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.