Khk

Khk

Son dakika khk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan khk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını khk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Khk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan khk gelişmeleri de dahil olmak üzere 874 khk haberi bulunmuştur. Tüm khk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Varank: O zamanlar terörü temizleseydiniz de bu petrolü siz bulsaydınız
Bakan Varank: O zamanlar terörü temizleseydiniz de bu petrolü siz bulsaydınız Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Günlük 80 bin varil üretimimiz varken; Gabar'da bulduğumuz petrol 100 bin varil. Buna da inanmıyorlar ama onlara da o petrolü göstereceğiz. O zamanlar terörü temizleseydiniz de bu petrolü siz bulsaydınız" dedi.
5.05.2023 Ekonomi
Kılıçdaroğlu'nun 'ABD'li şirket' vaadine Bakan Varank'tan yanıt: Atatürk Havalimanı'nın yabancı şirketlere ihtiyacı yok
Kılıçdaroğlu'nun 'ABD'li şirket' vaadine Bakan Varank'tan yanıt: Atatürk Havalimanı'nın yabancı şirketlere ihtiyacı yok Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, CNN Türk'te Kılıçdaroğlu'nun Atatürk Havalimanıyla ilgili ABD’li şirket vaadine yanıt verdi. Bakan Varank, "Daha önceki açıklamalarını hatırlayın. 'Havalimanı yapacağız tekrar' diyorlardı. Bundan da vazgeçtiler. Şimdi 'ABD'li şirketi getireceğiz' diyor. Atatürk Havalimanı'nın yabancı şirketlere ihtiyacı yok" dedi.
29.04.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu: Togg'a dünyanın her yerinden çok büyük ilgi var
Bakan Çavuşoğlu: Togg'a dünyanın her yerinden çok büyük ilgi var DIŞİŞLERİ Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye’nin yerli otomobil Togg'u inceledi. Bakan Çavuşoğlu, Togg'a dünyanın her yerinden çok büyük ilgi olduğunu ve Uzak Doğu'ya kadar her yerde Togg'un boy göstereceğini dile getirdi.
8.04.2023 Gündem
EYT düzenlemesi Meclis'te kabul edildi
EYT düzenlemesi Meclis'te kabul edildi TBMM Genel Kurulu’nda, Emeklilikte Yaşa Takılanlar(EYT) ile ilgili yasa teklifi kabul edildi. Prim gün sayısını ve çalışma sürelerini dolduranlar yaşa takılmadan emekli olabilecekler. Teklif, tüm partilerin oylarıyla kabul edildi. Böylece 2 milyon 250 bin kişiye emeklilik yolu açıldı.
28.02.2023 Ekonomi
EYT'de son dakika gelişmesi! Gözler perşembe gününe çevrildi
EYT'de son dakika gelişmesi! Gözler perşembe gününe çevrildi EYT yasa teklifi 2 Şubat Perşembe günü saat 11.00'de TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda ele alınacak.
30.01.2023 Ekonomi
2023 maaş katsayıları! Maaş katsayısı ne oldu, nasıl hesaplanır? Memur maaş katsayıları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
2023 maaş katsayıları! Maaş katsayısı ne oldu, nasıl hesaplanır? Memur maaş katsayıları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından 05 Ocak 2023 tarihi itibariyle yayımlanan genelgesi ile aylık katsayı, memuriyet taban aylığı gibi pek çok alanlarda yeni düzenlemeye gidildi. Peki, Maaş katsayısı nasıl hesaplanır, memur maaş katsayıları ne oldu? 2023 memur maaş katsayısı kaç? İşte 2023 maaş katsayıları…
13.01.2023 Memur
FETÖ iddianamesinde şok eden detaylar ortaya çıktı! İstanbul'u üçe bölmüşler
FETÖ iddianamesinde şok eden detaylar ortaya çıktı! İstanbul'u üçe bölmüşler İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ’nün ‘güncel yapılanmasına’ ilişkin iddianame hazırlandı. Örgütün kullandığı şifreler ve kodlamalara yer verilen iddianamede “Yüzme Kursuna Yazılmak” ifadesinin yurt dışına çıkış, “Kurs Fiyatı” ifadesinin ise yurt dışına çıkış yapmak amacıyla harcanması planlanan para için kullanılan tabirler olduğu kaydedildi. Öte yandan örgüt üyeliği suçundan ceza talep edilen 29 sanık iddianame çerçevesinde önümüzdeki günlerde yargılanmaya başlanacak.
12.01.2023 Gündem
İçişleri Bakanlığı'ndan belediyelere işe alım soruşturması açıklaması
İçişleri Bakanlığı'ndan belediyelere işe alım soruşturması açıklaması İçişleri Bakanlığı Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanlığı, 'Belediyelerde 31/07/2022 tarihinden önce işe alınmış olan terör örgütleriyle irtibatlı veya iltisaklı kişiler çalıştırılıyor ve bu kişilere dokunulamıyor ise bunun sorumlusunun Belediyeler değil İl Valileri veya İçişleri Bakanı olduğu' iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.
24.12.2022 Gündem
Gümrük muayene memuru maaşı ne kadar? Gümrük muayene memuru ne iş yapar?
Gümrük muayene memuru maaşı ne kadar? Gümrük muayene memuru ne iş yapar? Kamu personel alımı ilanlarında dönem dönem gümrük muayene memuru alımı ilanları yayınlanıyor. Ticaret Bakanlığı tarafından yayınlanan ilanlara pek çok kişi ilgi gösteriyor. Gümrük Muayene Memurunun görevi, sorumlulukları ve maaşı da sıklıkla merak ediliyor. Peki, Gümrük muayene memuru maaşı ne kadar? Gümrük muayene memuru ne iş yapar? Gümrük muayene memuru nasıl olunur? İşte gümrük muayene memuru maaşı ve aldıkları eğitimler…
16.11.2022 Memur
2022/10 tercih kılavuzu yayınlandı! Çevre, Şehircilik Bakanlığı sözleşmeli personel alımı başvurusu ne zaman, nasıl yapılır, şartlar neler?
2022/10 tercih kılavuzu yayınlandı! Çevre, Şehircilik Bakanlığı sözleşmeli personel alımı başvurusu ne zaman, nasıl yapılır, şartlar neler? Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılacak sözleşmeli personel alımı için ÖSYM KPSS-2022/10 tercih kılavuzu yayınlandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı sözleşmeli personel alımı tercihleri 11 Kasım - 17 Kasım tarihleri arasında ÖSYM AİS üzerinden gerçekleştirebilecek. Peki, Çevre, Şehircilik Bakanlığı sözleşmeli personel alımı başvurusu ne zaman, nasıl yapılır? Çevre ve Şehircilik Bakanlığı personel alımı şartları nelerdir?
11.11.2022 Eğitim
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) personel alacak! İşte başvuru şartları!
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) personel alacak! İşte başvuru şartları! Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) duyurdu! Sözleşmeli personel alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, Hizmet Sunumu Genel Müdürlüğünde çalıştırılmak üzere 10 sözleşmeli bilişim uzmanı ile 34 sözleşmeli programcı ve 11 sözleşmeli çözümleyici alınacak. Peki, SGK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? SGK personel alımı başvuru şartları ne? İşte SGK personel alımı başvuru şartları!
10.11.2022 Personel Alımı
750 bin işçiyi ilgilendiriyor! EYT çıkarsa iş sözleşmeleri feshedilebilir!
750 bin işçiyi ilgilendiriyor! EYT çıkarsa iş sözleşmeleri feshedilebilir! Taşerondan işçi kadrosuna geçen 750 bin işçiyi ilgilendiriyor! 696 sayılı KHK işçisi olarak adlandırılan taşerondan kadroya aktarılan çalışanların, EYT çıkarsa emekliliğe hak kazananların iş sözleşmelerinin feshedilmesi gerekiyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın EYT düzenlemesi ile ilgili çalışmaları sürerken 696 sayılı KHK kapsamındaki işçilerin durumunun ne olacağı, konu ile ilgili çalışmanın yapılıp yapılmayacağı ise merak konusu. Peki, Taşerondan işçi kadrosuna geçenler EYT ile emekli mi edilecek? Zorunlu emeklilik ne demek? 696 sayılı KHK kalkacak mı? İşte merak edilenler…
12.10.2022 Çalışan Hakları
90 bin taşerona kadro kimleri kapsıyor, 90 bin taşeron işçi hangi kurumlar? İşçiler ne zaman kadroya geçecek?
90 bin taşerona kadro kimleri kapsıyor, 90 bin taşeron işçi hangi kurumlar? İşçiler ne zaman kadroya geçecek? 90 bin taşeron ne zaman kadroya geçecek, 90 bin taşerona kadro kimleri kapsıyor? Soruları Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in 90 bin taşerona kadro planlaması yapılacağını açıklamasıyla gündeme geldi. Bakan Bilgin tarafından yapılan açıklamada, "90 bin civarında bir işçi kapsam dışında kaldı. Kamuya kadrolu işçi olarak geçmesi konusundaki bütün çalışmalarımızı tamamladık." İfadelerini kullandı. İşte detaylar.
29.09.2022 Çalışan Hakları
90 bin taşerona kadro kimleri kapsıyor, kadroya kimler geçecek, hangi kurumlar? Taşerona kadro 2022 şartları neler?
90 bin taşerona kadro kimleri kapsıyor, kadroya kimler geçecek, hangi kurumlar? Taşerona kadro 2022 şartları neler? 90 bin taşeron işçi kim, taşerona kadro kimleri kapsıyor 2022? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, kamudaki taşeron işçiler için verdiği müjdede "90 bin civarında taşeron işçinin kamuya kadrolu işçi olarak geçmesi konusundaki bütün çalışmalarımızı tamamladık" ifadelerini kullandı. Söz konusu açıklamanın ardından Taşerona kadro için yapılan aramalar arttı. Peki, kadroya kimler geçecek, taşerona kadro şartları nelerdir, 90 bin taşerona kadro kimleri kapsıyor? İşte 90 bin işçinin kadroya geçirilmesi ile ilgili merak edilenler…
27.09.2022 Çalışma Hayatı
İŞKUR sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
İŞKUR sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) duyurdu! Sözleşmeli personel alınacak. Resmi Gazete’de yayımlanan İŞKUR’un personel alımı ilanına göre, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı’nda istihdam edilmek üzere yazılı ve sözlü/uygulamalı sınav başarı sırasına göre yapılacak yerleştirme ile 13 sözleşmeli bilişim personeli alınacak. Peki, İŞKUR personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte İŞKUR personel alımı şartları ve ilanın detayları…
17.09.2022 Personel Alımı
CHP'li Özel: KHK mağduriyeti var ama hepsi mağdur değil
CHP'li Özel: KHK mağduriyeti var ama hepsi mağdur değil CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile ihraç edilenlere ilişkin, "Türkiye'de bir KHK mağduriyeti var ama bunların hepsi mağdur değil; bir kısmı katil, bunların bir kısmı darbe planlayıcısı, bir kısmı darbe finansörü, bir kısmı darbe yöneticisi. Onları affetmek, aklımızın ucundan geçmez" dedi.
9.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüşme öncesi açıkladı: Özellikle isteyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüşme öncesi açıkladı: Özellikle isteyeceğiz Balkanlar turunu tamamlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hırvatistan dönüşü uçakta gazetecilerle sohbet ederek açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Merkez Bankası rezervlerinin yükselmeye başladığının altını çizdi. Avrupa'da yaşanan doğal gaz kriziyle ilgili Erdoğan 'Avrupa için bu kış öyle kolay geçmeyecek, çok sorunlu bir kış olacak, mali noktadan faturası çok ağır bir kış olacak' dedi. Yunanistan'ın Ege Denizi'ndeki tacizlerine sert tepki gösteren Erdoğan, 'Ege’de ve Doğu Akdeniz’de bize dayatmaya çalıştıkları maksimalist tezler var. Bunun da yenilir yutulur bir yanı yok. Türkiye ile doğrudan konuşmak yerine Birleşmiş Milletler’de, Amerika Birleşik Devletleri’nde, Avrupa Birliği’nde ve hatta en güçlü üyelerinden olduğumuz NATO’da bizi sürekli şikayet suretiyle adeta tehdit mekanizmaları çalıştırıyorlar. Bunu tabii kabullenmek mümkün değil. Onların anlayacağı dil neyse biz parantez açarak o dille konuşuyoruz' ifadelerini kullandı. Sosyal konut projesi ve yüksek kira sorununa da değinen Erdoğan, 'Gençler, emekliler, engelliler, şehit yakınları ve gazilere yönelik özel kontenjanlar olacak. Vatandaşlarımıza böylece ev sahibi olabilme kolaylığı sunuyoruz. Bunlarla birlikte inanıyoruz ki yüksek kira bedeli almak suretiyle korsanlık yapanlar da burada en büyük darbeyi yiyecekler" açıklamasında bulundu.
9.09.2022 Siyaset
MHP'li Büyükataman: Kılıçdaroğlu, teröristlerin dertleriyle dertlenmektedir
MHP'li Büyükataman: Kılıçdaroğlu, teröristlerin dertleriyle dertlenmektedir Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "CHP Lideri Kılıçdaroğlu her konuşmasında, 'Yönetime geldiğimizde helalleşeceğiz' diyerek FETÖ, PKK ve DHKP-C tutuklularına umut olmaktadır. Kılıçdaroğlu hangi hakla terör örgütlerinin şehit ettiği binlerce vatandaşımız adına konuşmakta, hangi vicdanla şehitlerimizin katilleriyle helalleşeceğini söylemektedir? Kılıçdaroğlu, milletin değil teröristlerin, Türkiye düşmanlarının dertleriyle dertlenmektedir" dedi.
7.09.2022 Siyaset
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'tan erken seçim tartışmalarına yanıt
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'tan erken seçim tartışmalarına yanıt AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, CNN Türk canlı yayınında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, erken seçim iddialarıyla ilgili, "Seçim inşallah vaktinde, 2023'ün Haziran ayında gerçekleştirilecektir" dedi.
3.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na KHK tepkisi: Bu milleti aldatmak böyle bir yetkisi yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na KHK tepkisi: Bu milleti aldatmak böyle bir yetkisi yok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da Kerem Aydınlar Camii’nde cuma namazının ardından gazetecilerin gündeme dair sorularını cevapladı. Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun KHK'lı açıklamasına tepki göstererek "Kendisine milletin verdiği yetki yok. Bu milleti ahmak yerine koyup aldatmaktan başka bir şey değildir. KHK ile ilgili bir şeyler bekleyen vatandaşı aldatmak" dedi.
2.09.2022 Siyaset
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: S-300'le yapılan taciz karşılıksız bırakılmamalı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: S-300'le yapılan taciz karşılıksız bırakılmamalı MHP lideri Bahçeli, TBMM açılır açılmaz sosyal medya düzenlemesinin kanunlaşması gerektiğini belirtti. Bahçeli, Yunanistan'ın bardağı taşırmak üzere olduğunun altını çizerek 'S-300'le yapılan taciz karışılıksız bırakılmamalı' ifadelerini kullandı. Seçim için de hazır olduklarını kaydeden MHP lideri "Adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır" dedi.
1.09.2022 Siyaset
Mahsuplaşma nedir, mahsuplaşmak ne demek? Sağlık Bakanlığı mahsuplaşma kalktı mı?
Mahsuplaşma nedir, mahsuplaşmak ne demek? Sağlık Bakanlığı mahsuplaşma kalktı mı? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık çalışanlarına teşvik ödemesi ile ilgili açıklama yaparak Teşvik ödemesinden mahsuplaşma yok. Her işlemin bir karşılığı var. Ek ödeme almayan hekim veya sağlık çalışanı personel kalmayacak" dedi. Söz konusu açıklamanın ardından “Mahsuplaşma nedir, mahsuplaşmak ne demek?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
29.08.2022 Çalışma Hayatı
Maaşlarda ve ikramiyelerde büyük artış! Tablo değişti, 1.946 lira fark oluştu
Maaşlarda ve ikramiyelerde büyük artış! Tablo değişti, 1.946 lira fark oluştu Memur ve memur emeklisi milyonları ilgilendiren açıklama! 5,3 milyon kamu personeli ve emeklisi bekliyordu. 3600 ek gösterge düzenlemesi resmen onaylandı. Maaş ve aylıkların yanında emekli ikramiyeleri de artıyor. Rakamlar tek tek açıklandı, tamamen değişti. 3600 ek gösterge düzenlemesine göre, birinci derece olmak şartıyla tüm öğretmenlerin, 2 yıl ve üzeri yükseköğrenim mezunu polislerin, alan sınırlaması olmaksızın 2 yıl ve üzeri yükseköğrenim mezunu tüm sağlık çalışanı ve din görevlilerinin ek göstergeleri 3600’e yükseltildi. Kapsam genişletildi, düzenleme sadece polis, öğretmen, hemşire ve din görevlilerini değil, tüm kamu çalışanlarını ilgilendiriyor. Emekli aylıklarına 1.946 lira, ikramiyelere ise 70.210 lira ilave ödeme geliyor. İşte 3600 ek gösterge düzenlemesinin tüm detayları...
Hanefi Avcı kimdir, Hanefi Avcı’nın rütbeleri nelerdir? Hanefi Avcı Selahattin Demirtaş için ne dedi?
Hanefi Avcı kimdir, Hanefi Avcı’nın rütbeleri nelerdir? Hanefi Avcı Selahattin Demirtaş için ne dedi? Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Dairesi eski başkanı ve emekli emniyet müdürü Hanefi Avcı'nın rütbeleri geri alındı. Peki, Hanefi Avcı kimdir, Hanefi Avcı’nın rütbeleri nelerdir? Hanefi Avcı Selahattin Demirtaş için ne dedi?
23.06.2022 Gündem
Adalet Bakanlığı personel alımı ilanı yayınlandı! Sözleşmeli personel alınacak!
Adalet Bakanlığı personel alımı ilanı yayınlandı! Sözleşmeli personel alınacak! Adalet Bakanlığı personel alımı ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı! İlan göre, Bilgi İşlem Genel Müdürlüğü emrinde istihdam edilmek üzere sözleşmeli bilişim personeli alınacak. Başvurular 2 Haziran’da sona erecek. Peki, Adalet Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Adalet Bakanlığı personel alımı başvuru şartları!
17.05.2022 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Khk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki khk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.