Kepenk

Kepenk

Son dakika kepenk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kepenk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kepenk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kepenk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kepenk gelişmeleri de dahil olmak üzere 885 kepenk haberi bulunmuştur. Tüm kepenk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hırsız çalmaya çalıştığı kasanın altında kaldı! O anlar güvenlik kamerasına yansıdı
Hırsız çalmaya çalıştığı kasanın altında kaldı! O anlar güvenlik kamerasına yansıdı Esenler'de eczaneye giren hırsızlar yeşil ve kırmızı reçeteli ilaçların olduğu çelik kasayı çaldı. Hırsızlardan biri çelik kasayı sürüklerken, kasanın altında kaldı. Kasanın altında kalan hırsız arkadaşları kurtardı. Hırsızlık anları iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
14.02.2024 Gündem
Fenerbahçe'nin puan kaybı sonrası yerden yere vurdu!
Fenerbahçe'nin puan kaybı sonrası yerden yere vurdu! Süper Lig lideri Fenerbahçe 21. haftada konuk ettiği Samsunspor karşısında hesapta olmayan puan kaybı yaşadı. Karşılaşma 1-1 sona ererken, Galatasaray'ın farklı galibiyeti sonrası zirvede puanlar eşitlendi. 90 dakika sonrası spor yazarlarından teknik direktör İsmail Kartal'a eleştiri geldi.
22.01.2024 Şampiy10
Yanardağdan çıkan küller toz fırtınasına neden oldu
Yanardağdan çıkan küller toz fırtınasına neden oldu Meksika’daki Popocatepetl Yanardağı’nın yoğun faaliyeti sonucu meydana gelen kül yağışı, şiddetli rüzgarın etkisiyle toz fırtınasına neden oldu.
25.05.2023 Dünya
Bakan Bozdağ: Hayvanların dahi gezemediği yerlerde şimdi halaylar çekiliyor
Bakan Bozdağ: Hayvanların dahi gezemediği yerlerde şimdi halaylar çekiliyor Şanlıurfa'da konuşan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, “Huzur, barış, güvenlik her yerde; dağda da ovada da merada da. Hayvanların dahi dağlarda gezemediği yerlerde şimdi halaylar çekiliyor, düğünler yapılıyor. Bu istikrar ve huzur Türkiye'nin gücüdür" dedi.
17.04.2023 Gündem
Bakan Soylu: 88 terörist kaldı, hepsi o kadar bitireceğiz
Bakan Soylu: 88 terörist kaldı, hepsi o kadar bitireceğiz AK Parti Şişli İlçe teşkilatını ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, " Biz 29 Ekim 2023'te Cumhuriyetin 100. yılının şanına, Türkiye'nin dağlarında terörist bırakmayacağız. 88 terörist kaldı, hepsi o kadar bitireceğiz. Ya teslim olacaklar ya da gereğini yerine getireceğiz" dedi.
15.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan 'Hane Başı Destek Ödemesi' açıklaması: Hesaplara yatırılmıştır
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan 'Hane Başı Destek Ödemesi' açıklaması: Hesaplara yatırılmıştır Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay AFAD Genel Merkezi'nde açıklamalarda bulundu. Fuat Oktay "Evim Yuvan Olsun kampanyası kapsamında kaydedilen 15 binin üzerinde konuta şu ana kadar 6 bin 946 kişi yerleştirildi. 10 bin lira tutarındaki Hane Başı Destek Ödemesi, 1 milyon 376 bin 947 depremzede ailemizin hesaplarına yatırılmıştır. " ifadelerini kullandı.
14.03.2023 Gündem
Adıyaman Sanayi Sitesi'nde kepenkler açıldı
Adıyaman Sanayi Sitesi'nde kepenkler açıldı Kahramanmaraş merkezli depremin vurduğu Adıyaman'da, 600 işletme kapasiteli Küçük Sanayi Sitesi'nde esnaf, dükkanlarını açtı.
25.02.2023 Gündem
İş yerini kurşunladı, 'Alkollüydüm, rastgele ateş açtım' dedi
İş yerini kurşunladı, 'Alkollüydüm, rastgele ateş açtım' dedi Adana'da, motosikletli Sercan Çelik (24) ile Fırat Sevimli (22), saat mağazasına otomatik tabancayla ateş açarak kaçtı. İş yerine 28 merminin isabet ettiğini belirleyen polis, 5 şüpheliyi gözaltına aldı. İfadesinde "Alkollüydüm, rastgele ateş açtım" diyen Çelik ve motosikleti kullanan Sevimli ile saldırıyla bağlantısı olduğu öne sürülen Ferit Dokuyucu (29) tutuklandı.
26.01.2023 Gündem
Kira artışına yeni sınır mı geliyor? Dikkat çeken açıklama
Kira artışına yeni sınır mı geliyor? Dikkat çeken açıklama İşyerlerine yapılacak kira artışı yüzde 72’yi aşarak zirveyi gördü. Kimi mal sahipleri ise yüzde 200’ün üzerinde zam talep ediyor. “Esnaf kira sorununa çözüm bekliyor” diyen TESK Başkanı Bendevi Palandöken, “Konutta olduğu gibi işyerinde de kira artışına bir süreliğine zam sınırı getirelim. Bu yüzde 25 değil, yüzde 30 da olabilir. Aksi takdirde esnaf bu yükü kaldıramaz” şeklinde konuştu.
7.01.2023 Ekonomi
12 milyonluk vurgunun mağduru: Onun yüzünden akciğer kanseri oldum
12 milyonluk vurgunun mağduru: Onun yüzünden akciğer kanseri oldum Kocaeli'de yatırım vaadiyle 98 kişiyi 12 milyon TL dolandırdığı iddia edilen kuyumcunun yargılanmasına devam edildi. Sanıktan şikayetçi olan bir mağdur, "Sanık 10 yıllık aile dostumuz olurdu. Ödeme yapacağını söyleyerek benden borç istedi. Dostumuz olması ve yardımcı olmak amacıyla 170 gram altın verdim. Altınları diğer mağdurlar gibi yatırım amacıyla vermemiştim, borç olarak verdim ancak altınlarımı alamadım. Sanık yüzünden akciğer kanseri oldum" dedi.
15.12.2022 Yaşam
Meteoroloji "turuncu" kodla uyardı: Trakya’ya fırtına ve sağanak geliyor
Meteoroloji "turuncu" kodla uyardı: Trakya’ya fırtına ve sağanak geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AFAD, Trakya Bölgesi’nde yaşanacak fırtına ve sağanak yağışlar için vatandaşları uyardı.
10.12.2022 Gündem
Peru’da Kongreyi fesheden Devlet Başkanı Castillo gözaltına alındı, yeni başkan seçildi
Peru’da Kongreyi fesheden Devlet Başkanı Castillo gözaltına alındı, yeni başkan seçildi Perulu milletvekilleri, Devlet Başkanı Pedro Castillo’nun Cumhuriyet Kongresi’ni feshetme kararına uymayarak yaptıkları oylamayla Castillo’yu görevden aldı. Görevine son verilerek gözaltına alınan eski Başkan Pedro Castillo’nun yerine Başkan Yardımcısı Dina Boluarte yemin ederek göreve geldi.
7.12.2022 Dünya
Bakan Nebati'den flaş enflasyon açıklaması!
Bakan Nebati'den flaş enflasyon açıklaması! Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Döviz kuru oynaklığı minimum seviyede. Öngörülebilirliğin arttığı, insanların hesaplarını çok rahat bir şekilde yapabildiği bir dönemdeyiz. Enflasyon, aralık ayından itibaren baz etkisiyle de olsa hızlı bir şekilde düşmeye başlayacak ve hedefimiz olan tek rakamlı enflasyonu yakalayacağız" dedi.
4.11.2022 Ekonomi
4 yıldır evlat nöbetinde olan aileler vatandaşa kepenk kapatan HDP’nin kepengini kapattı
4 yıldır evlat nöbetinde olan aileler vatandaşa kepenk kapatan HDP’nin kepengini kapattı Çocuklarının kandırılarak HDP’liler aracılığıyla dağa kaçırıldığını ileri süren ailelerin evlat nöbeti 4’üncü yılına girerken, bir zamanlar vatandaşa kepenk kapatan HDP İl Başkanlığı binasının kepengi kapatıldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yanı sıra Türkiye’nin dört bir yanından vatandaşlar da ailelerin yanında oldu.
3.09.2022 Gündem
Zam geldi! Kırmızı et fiyatları arttı, en düşük kilo fiyatı 150 TL
Zam geldi! Kırmızı et fiyatları arttı, en düşük kilo fiyatı 150 TL Kırmızı et fiyatlarına zam gelmeye devam ediyor. Et fiyatlarında, Kurban Bayramı'ndan hemen sonraki hafta, ortalama 10 lira zam geldi. Sektör temsilcileri, bayramdan sonra durgunluk beklediklerini, ancak zammın devam ettiğini belirtiler. Fiyatlardaki artış nedeniyle vatandaşın kırmızı ete olan talebi azaldı. Bu nedenle kasaplar kepenk kapatıyor. Haziran ayında İstanbul'da 17 kasap kapandı.
2.08.2022 Ekonomi
Avcılar'da komşuların tepkisine rağmen hırsızlık
Avcılar'da komşuların tepkisine rağmen hırsızlık Avcılar'da elektrik malzemeleri satılan mağazanın kepenk ve cam kapısını kıran 6 hırsız, 15 dakika içerisinde kablo çaldı. Komşuların tepkilerine aldırmayan şüpheliler kaçtı.
11.07.2022 Yaşam
Hubeti ile Sarmudi aşiretleri arasında kavga! Yeni görüntüler ortaya çıktı, 3'ü polis, 14 kişi yaralanmıştı
Hubeti ile Sarmudi aşiretleri arasında kavga! Yeni görüntüler ortaya çıktı, 3'ü polis, 14 kişi yaralanmıştı Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde, arazi meselesi yüzünden Hubeti ile Sarmudi aşiretleri arasında çıkan 3'ü polis, 14 kişinin yaralandığı kavgaya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, güvenlik güçlerinin taraflara müdahale ettiği, olayın ardından ara sokaklara kaçan yüzleri poşulu gençlerin ellerinde sopa, zincir ve bıçakla yürüdükleri görüldü.
4.06.2022 Yaşam
Evlat nöbetindeki baba: HDP ve PKK’dan korkmayın
Evlat nöbetindeki baba: HDP ve PKK’dan korkmayın Diyarbarı'da, 7 yıl önce 15 yaşındayken kaçırılan oğlu Özkan için HDP binası önünde evlat nöbeti tutan Süleyman Aydın, "HDP’den ve PKK’dan korkmayın. Gelin, hep birlikte bize destek verin" dedi.
24.05.2022 Gündem
Odessa'da hayat normale dönüyor
Odessa'da hayat normale dönüyor Ukrayna’nın liman kenti Odessa'da günlük hayat, Rusya'nın hava saldırılarının neredeyse tamamen sona ermesiyle savaş öncesi döneme döndü.
15.04.2022 Dünya
Bakan Ersoy: 124 türbenin, ihyası çalışmasını gerçekleştiriyoruz
Bakan Ersoy: 124 türbenin, ihyası çalışmasını gerçekleştiriyoruz Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy II. Mahmud Türbesi'nde yapılan restorasyon çalışmalarını inceledi. Bakan Mehmet Nuri Ersoy "Bu proje kapsamında, İstanbul Türbeler Müze Başkanlığımız ve Galata Mevlevihanesi Müze Başkanlığımız sorumluluğunda 124 tane türbenin, ihyası çalışmasını gerçekleştiriyoruz. 124 tanenin 15 tanesi padişah türbesi 28 tanesi hanedan türbesi, 60 tanesi sadrazam ve paşaların olduğu türbe ve 21 tane de önemli dini şahsiyetin türbesi var. Şu ana kadar 45 tanesi ile ilgili çalışmamızı başlattık" dedi.
14.04.2022 Siyaset
Balık tezgahlarını fırtına vurdu! Kilosu 50 liraya çıktı
Balık tezgahlarını fırtına vurdu! Kilosu 50 liraya çıktı Marmara, Ege ve Karadeniz’de etkili olan fırtına, balık tezgahlarını etkiledi. İstavritin kilosu 59, kolyozun 50, yerli hamsi 50, Karadeniz hamsisinin de kilosu 50 liradan satılıyor. Yarın fırtınanın dinmesi bekleniyor.
21.03.2022 Yaşam
Karamollaoğlu: Zamların makul seviyelere çekilmesine ihtiyaç var
Karamollaoğlu: Zamların makul seviyelere çekilmesine ihtiyaç var Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, elektrik ve doğal gaz zamlarına ilişkin "Bir an önce bu zamların tekrar gözden geçirilmesine, mümkünse ortadan kaldırılmasına, makul seviyelere çekilmesine ihtiyaç vardır" dedi.
9.02.2022 Siyaset
Transferde dolandırılmıştı! Parayı Empoli'ye yatıracağına alım - satım şirketine göndermişti...
Transferde dolandırılmıştı! Parayı Empoli'ye yatıracağına alım - satım şirketine göndermişti... Zajc transferinde ödenecek tutarı Empoli kulübüne göndereceğine parayı Hollanda'da bir araba alım-satım şirketi hesabına yatıran Ali Koç parayı almaya hak kazandı ama...
21.01.2022 Fenerbahçe
Bulgar turistlere PCR engeli! Esnaf endişeli
Bulgar turistlere PCR engeli! Esnaf endişeli Bulgaristan'ın artan koronavirüs vakaları ve ülkelerinde aşılama oranının düşük olması nedeniyle Türkiye'yi 'kırmızı bölge'ye almasının ardından ülkeye girişlerde PCR testi zorunluluğuna geçmesi, Edirne'ye gelen Bulgar turist sayısını düşürdü. Kentte çoğu Bulgar turiste satış yapan bazı işletmeciler de müşteri gelmediği için kepenk kapattı.
21.01.2022 Gündem
Balık fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! İstavrit, kolyoz, hamsi...
Balık fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! İstavrit, kolyoz, hamsi... Balık fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! İstavrit, kolyoz, yerli hamsi, Karadeniz hamsisi... Hepsi tükendi, balıkçı esnafı kepenk kapattı. Marmara, Ege ve Karadeniz’de etkili olan fırtına balık tezgahlarını etkiledi. İşte balık fiyatlarında son durum...
13.01.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kepenk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kepenk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.