Kepenk Kapatma

Kepenk Kapatma

Son dakika kepenk kapatma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kepenk kapatma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kepenk kapatma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kepenk Kapatma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kepenk kapatma gelişmeleri de dahil olmak üzere 154 kepenk kapatma haberi bulunmuştur. Tüm kepenk kapatma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Teknede yakalanan FETÖ'nün sözde 'mülkiye imamına' 22,5 yıl hapis istemi
Teknede yakalanan FETÖ'nün sözde 'mülkiye imamına' 22,5 yıl hapis istemi Erzurum'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasının (FETÖ/PDY) mülki idari yapılanmasında sözde "Erzurum Büyük Bölgesinin İmamı" olduğu, mülki idarecilere hükümet aleyhine ve örgütü lehine emir ile talimatlar verdiği öne sürülen Feramuz Hakan Durukal hakkında "silahlı terör örgütü kurma veya yönetme" suçundan 15 yıldan 22,5 yıla, eşi Ayşegül Durukal hakkında ise "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 7,5 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
26.07.2019 Gündem
İran'da bankacılık sistemine sızan 17 kişiye gözaltı
İran'da bankacılık sistemine sızan 17 kişiye gözaltı İran'da bankacılık ve döviz sistemine sızarak, sahte belgelerle resmi kurdan (4 bin 200 tümen) alınan dövizi serbest piyasada (11 bin tümen) satan bir şebekeye yönelik düzenlenen operasyonlarda 17 kişi gözaltına alındı.
25.12.2018 Dünya
Son dakika... İran karıştı! Parçalanabilir!
Son dakika... İran karıştı! Parçalanabilir! İranlı siyasetçi ve akademisyen Elahe Kulayi, İran'da yaşanan son gelişmeleri kastederek eğer önlem alınmazsa İran'ın Sovyetler Birliği gibi parçalanabileceğini iddia etti.
29.06.2018 Dünya
ABD, İran petrolüne savaş açıyor
ABD, İran petrolüne savaş açıyor Washington yönetimi, müttefiklerinin İran'dan petrol ithalatını Kasım ayına kadar durdurmasını talep etmeye hazırlanıyor. ABD'nin bu adımı petrol ihtiyacının yarısını İran'dan karşılayan Türkiye'yi de etkileyecek.
27.06.2018 Dünya
Bakan Albayrak: Bakalım Kandil orada duruyor mu?
Bakan Albayrak: Bakalım Kandil orada duruyor mu? Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Diyarbakır'da STK ve iş çevreleriyle bir araya geldi. Türkiye’nin kardeşlik köprüsünü geçtiğini, bundan sonraki sürecin zaman meselesi olduğunu ve bu süreçte tüm terör örgütlerinin tasfiye olacağını kaydeden Albayrak, “Kandil orada durduğu sürece öyle mi? Bakalım Kandil orada duruyor mu? Sincar orada duruyor mu? Minbiç orada duruyor mu?” dedi.
8.06.2018 Siyaset
Terör gasp etti, kayyum devlete kazandırdı
Terör gasp etti, kayyum devlete kazandırdı İçişleri Bakanlığı tarafından Muş'un Bulanık Belediye Başkanlığına kayyum olarak görevlendirilen Kaymakam Hacı Arslan Uzan, çoğunluğu terör örgütü PKK'ya müzahir şahıslarca gasp edilen devlete ait 100 dönümlük araziyi yeniden devlete kazandırarak, bu alanları sosyal tesis olarak vatandaşın hizmetine sundu.
8.02.2018 Gündem
Münbiç'te esnaf PYD/PKK cinayetlerine karşı kepenk indirdi
Münbiç'te esnaf PYD/PKK cinayetlerine karşı kepenk indirdi Suriye'nin Halep ilinde terör örgütü PKK/PYD'nin işgalindeki Münbiç esnafı, örgütün iki genç sivili işkence ederek öldürmesini kepenk kapatarak protesto etti. Terör örgütü ise protestoya destek veren bazı iş yerlerinin kepenklerini kırdı.
14.01.2018 Dünya
PYD/PKK'ya karşı "kepenk kapatma" çağrısı!
PYD/PKK'ya karşı "kepenk kapatma" çağrısı! Suriyeli aktivistler, terör örgütü PYD/PKK'nın işgal ettiği Münbiç ilçesinde iki sivili işkence ederek öldürmesini protesto etmek amacıyla yarın kentteki esnafa kepenklerini açmama çağrısı yaptı.
13.01.2018 Dünya
ABD'de kepenk kapattılar!
ABD'de kepenk kapattılar! ABD'nin Maine ve New Jersey eyalet yönetimlerinin, bütçelerinin meclisten geçmemesi nedeniyle acil hizmetler dışındaki birçok hizmeti geçici olarak durdurduğu bildirildi.
3.07.2017 Dünya
Hakkari'de toplu kepenk kapatma yasaklandı
Hakkari'de toplu kepenk kapatma yasaklandı HAKKARİ Valiliği, Öcalan'ın Kenya'da yakalanarak Türkiye'ye getirilişinin 18'inci yıl dönümü nedeniyle, kentte esnafın kepenkleri toplu olarak kapatmasını yasakladığını duyurdu.
29.09.2021 Gündem
New York'ta esnaf kepenk kapattı
New York'ta esnaf kepenk kapattı New York'taki Yemenli bakkallar, Trump'ı protesto etmek için kepenk kapatma eylemi yaptı.
17.06.2021 Dünya
O ülkede siyasi kriz durulmuyor! Saldırıda 13 kişi öldü
O ülkede siyasi kriz durulmuyor! Saldırıda 13 kişi öldü Devlet Başkanı Kabila'nın görevi bırakmasını isteyen esnaf kepenk kapatma eylemi yaptı
17.06.2021 Dünya
Bingöl’de toplantı ve gösteri yürüyüşleri yasaklandı
Bingöl’de toplantı ve gösteri yürüyüşleri yasaklandı Bingöl Valiliği, miting, halk buluşması, toplantı ve gösteri yürüyüşlerinin geçici süreyle yasaklandığı bildirdi.
29.09.2021 Gündem
BM protestosunda 4 kişi hayatını kaybetti!
BM protestosunda 4 kişi hayatını kaybetti! Başkentte mavi bereliler ile eylemciler arasında çıkan çatışmada 4 kişi öldü
17.06.2021 Dünya
Tunceli'de DBP ve HDP eş başkanları gözaltına alındı
Tunceli'de DBP ve HDP eş başkanları gözaltına alındı TUNCELİ'de, geçtiğimiz Cuma günü gerçekleşen kepenk kapatma eyleminden sonra yürütülen soruşturma kapsamında HDP il Eş Başkanı Aslan Çağı ve DBP il Eş Başkanı Hülya Yer'in de aralarında bulunduğu 8 kişi gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Tunceli'de kepenk kapatma eylemi sonrası 12 gözaltı
Tunceli'de kepenk kapatma eylemi sonrası 12 gözaltı TUNCELİ'de cuma günü yapılan 'Kepenk kapatma' eylemi ardından Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında, kepenkleri kapatmaları yönünde esnafa baskı yaptıkları öne sürülen aralarında esnaf, HDP, DBP'lilerin de bulunduğu 12 kişi gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Tunceli'de kepenkler açılmadı
Tunceli'de kepenkler açılmadı TUNCELİ kent merkezinde bugün eczane ve fırınlar dışında esnaf kepenklerini açmadı, taksiciler ise kontak kapattı...
29.09.2021 Gündem
Varto'da, esnafa kepenk kapatma  talimatı veren kişi gözaltına alındı
Varto'da, esnafa kepenk kapatma talimatı veren kişi gözaltına alındı Muş'un Varto ilçesinde, esnafa kepenk kapatma talimatı verdiği iddia edilen kişi gözaltına alındı...
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır'da önemli zirve!
Diyarbakır'da önemli zirve! Diyarbakır'da bulunan iş dünyası temsilcileri, Ankara'da bakanlarla yaptıkları görüşmeden sonra HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile görüştü. Yaklaşık 2.5 saat süren görüşmede iş adamları, Demirtaş'a yaşananların ekonomiye etkisini içeren rapor sundu.
29.09.2021 Gündem
Esnaf kapısına kilit vurdu
Esnaf kapısına kilit vurdu Şırnak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Heşar Haşimoğlu, bölgedeki olumsuz gelişmelerden dolayı esnafın ekonomik yönden perişan olduğunu, 330 üyenin işletmesinin kapısına kilit vurduğunu söyledi...
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır karıştı! Polis müdahale etti
Diyarbakır karıştı! Polis müdahale etti DİYARBAKIR'da HDP'lilerin Sur İlçesi'ndeki sokağa çıkma yasağını protesto etmek için bugün 'Sur için yaşam dursun' çağrısı kapsamında yapılan yürüyüşün ardından kentte olaylar çıktı...
29.09.2021 Gündem
Batman’da esnaf işyerlerini açmadı
Batman’da esnaf işyerlerini açmadı BATMAN’da esnafın büyük bölümü, Diyarbakır’ın Sur ilçesinde devam eden sokağa çıkma yasağını protesto amacıyla bugün işyerlerini açmadı...
29.09.2021 Gündem
Sur'da esnaf kepenk kapatıyor
Sur'da esnaf kepenk kapatıyor Diyarbakır'da tarihi çarşılarıyla "alışverişin merkezi" olan Sur ilçesinde terör örgütü PKK'nın saldırıları nedeniyle 200'ü aşkın esnaf kepenk kapattı, siftah yapamaz hale gelen çok sayıda esnaf da kepenk kapatmanın eşiğinde...
29.09.2021 Gündem
Cizre’de olaylı gün
Cizre’de olaylı gün Şırnak’ın Cizre İlçesi’nde PKK’nın gençlik yapılanması YDG-H’liler, PKK’nın elebaşı Abdullah Öcalan’ın Suriye’den çıkarılışının yıldönümünü bahane ederek olay çıkardı...
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır'da tutuklanan gazeteciler hakkında flaş gelişme
Diyarbakır'da tutuklanan gazeteciler hakkında flaş gelişme Diyarbakır'da 27 Ağustos Perşembe akşamı gözaltına alındıktan sonra tutuklanan İngiliz gazeteciler serbest bırakıldı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kepenk Kapatma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kepenk kapatma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.