Kendini Yaktı

Kendini Yaktı

Son dakika kendini yaktı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kendini yaktı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kendini yaktı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kendini Yaktı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kendini yaktı gelişmeleri de dahil olmak üzere 354 kendini yaktı haberi bulunmuştur. Tüm kendini yaktı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ne Zaha ne de Tete, Okan Buruk'la birbirine girdi! Yıldız isim kendini yaktı
Ne Zaha ne de Tete, Okan Buruk'la birbirine girdi! Yıldız isim kendini yaktı Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Okan Buruk ile yaşadığı tartışma sonrası geleceği merak konusu olan Sergio Oliveira'ya verilecek ceza ortaya çıktı. İşte detaylar...
7.03.2024 Galatasaray
ABD askeri Filistin için kendini yaktı! Washington'da şok protesto
ABD askeri Filistin için kendini yaktı! Washington'da şok protesto Bugün Lahey'de beş ülke söz alacak, gözler Türkiye'de olacak. Washington'daki İsrail Büyükelçiliği önüne gelen bir Amerikan Hava Kuvvetleri askeri, "Artık soykırımın suç ortağı olmayacağım" diyerek kendini ateşe verdi.
26.02.2024 Dünya
İş yerini kundaklamak isterken kendini yaktı
İş yerini kundaklamak isterken kendini yaktı İzmir’in Tire ilçesinde bulunan giyim mağazasını kundaklamaya çalışan kadın, hem kendini hem iş yerini yaktı. Panikle olay yerinden kaçan kadın, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
3.03.2023 Gündem
Serdar'ın asıl katili kim? Ortaya çıktı
Serdar'ın asıl katili kim? Ortaya çıktı Pazar gecelerine damga vuran Yargı dizisi dün akşam yine soluksuz izlendi. Ailesinin davranışından şüphelenen Ceylin harekete geçti. Peki Serdar'ın katili kim? İşte son bölümde yaşananlar...
5.12.2022 Magazin
29 Ekim kutlamalarında alevli gösteri yaptı; kendini yaktı
29 Ekim kutlamalarında alevli gösteri yaptı; kendini yaktı Ankara'da, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında 'Atlantik Sirk' adlı bir gösteri grubu, çocuklar için alev gösterisi yaptı. Gösteriyi yapan kişi sahnede kendini yakarken, o anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. 
29.10.2022 Yaşam
Zonguldak'ta korkunç olay! Kadın bir anda kendini ateşe verdi
Zonguldak'ta korkunç olay! Kadın bir anda kendini ateşe verdi Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir kadın, üzerine benzin döküp kendini yaktı. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen kadının yardımına plajdaki vatandaşlar koşarken, kadının vücudunda ağır yanıklar oluştu.
9.06.2022 Yaşam
Galata'da panik anları, kendini ateşe verdi!
Galata'da panik anları, kendini ateşe verdi! Beyoğlu Galata Kulesi Meydanı'nda bir kişi kendini ateşe vererek intihar girişiminde bulundu. Ağır yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı.
31.05.2022 Yaşam
Dünya korku içinde! ABD'den Rusya'ya nükleer mesaj!
Dünya korku içinde! ABD'den Rusya'ya nükleer mesaj! Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki, Rusya’nın caydırıcı güçlerini yüksek alarma geçirmesinin ardından ABD'nin kendini savunmak için yeterli yetenek ve kapasiteye sahip olduğunu, nükleer alarm seviyelerini değiştirmediğini söyledi. Psaki, "Nükleer savaş bir seçenek değil. Dünya Putin'e karşı bir duvar örüyor." dedi.
1.03.2022 Dünya
Ukrayna'dan Rus askerlerine çarpıcı silah bırakma teklifi!
Ukrayna'dan Rus askerlerine çarpıcı silah bırakma teklifi! Ukrayna, silah bırakan Rus askerlerini affedeceğini açıklayıp para teklif etti. Teklif Ukrayna Savunma Bakanı Oleksii Reznikov tarafından duyuruldu. Reznikov pazartesi günü Ukrayna'da çatışmaya katılan Rus askerlerine, "Katil olup ölmek istemeyenler kendini kurtarabilir" diye çağrıda bulundu.
28.02.2022 Dünya
Rus zırhlı aracına molotof atan Ukraynalı kendini yaktı!
Rus zırhlı aracına molotof atan Ukraynalı kendini yaktı! Ukrayna’da Rus askeri aracına molotof atan Ukraynalı kadın yanlışlıkla kendini yaktı.
28.02.2022 Dünya
Kendini yaktı! Bir ameliyat daha
Kendini yaktı! Bir ameliyat daha Fenerbahçe'de gözden çıkarılan Diego Perotti bir ameliyat operasyonu daha geçirecek.
18.07.2021 Fenerbahçe
Midilli Adası'ndaki hamile bir Afgan sığınmacı kendini  yaktı
Midilli Adası'ndaki hamile bir Afgan sığınmacı kendini yaktı Yunanistan'ın Midilli Adası'ndaki bir Afgan sığınmacının, hamileliğinden dolayı Almanya'ya transfer edilemeyeceğini öğrenince kendini yaktığı bildirildi.
24.02.2021 Dünya
Mersin'de dehşet anları! Çocuklarının evini basıp kendini yaktı...
Mersin'de dehşet anları! Çocuklarının evini basıp kendini yaktı... Tarsus'da tartıştığı oğullarının evine molotof kokteyli atan baba daha sonra kendisini yaktı.
1.01.2021 Gündem
Akrabasını uyuşturucudan ihbar edince pişman olup kendini yaktı
Akrabasını uyuşturucudan ihbar edince pişman olup kendini yaktı Samsun’da bir kişi sabah saatlerinde otobüs terminalinde üzerine benzin dökerek kendini yaktı.
19.08.2020 Gündem
Tinerle soba tutuşturmak isterken kendini yaktı!
Tinerle soba tutuşturmak isterken kendini yaktı! Uşak'ta yanıcı madde olan tinerle sobayı tutuşturmak isteyen adam, feci şekilde yanarak ağır yaralandı.
2.12.2019 Yaşam
İranlı kadın stadyum yasağı nedeniyle kendini yaktı
İranlı kadın stadyum yasağı nedeniyle kendini yaktı İran'da erkek kılığında stadyuma girmeye çalışırken yakalanarak tutuklanan kadın yargılanmayı beklerken kendini yaktı ve yaşamını yitirdi.
11.09.2019 Dünya
Seul'de bir kişi Japonya Büyükelçiliği önünde kendini yaktı
Seul'de bir kişi Japonya Büyükelçiliği önünde kendini yaktı Güney Kore'nin başkenti Seul'de, 78 yaşındaki kişi Japonya Büyükelçiliği önünde kendini yakarak intihar etti.
19.07.2019 Dünya
Bitlenen saçlarını benzinle yıkamak isterken kendini yaktı
Bitlenen saçlarını benzinle yıkamak isterken kendini yaktı Erzincan'da bitlenen saçlarını benzinle yıkamak isteyen lise öğrencisi 16 yaşındaki Gözde K., sobayla temas edince alevler içinde kaldı.Babası Erdal K.tarafından ağır yaralı olarak kurtarılan Gözde K., sevk edildiği Erzurum'da tedaviye alındı. Ailesinin maddi durumu iyi olmayan Gözde K. için sosyal medyada da yardım kampanyası başlatıldı.
6.03.2019 Yaşam
Çocuklarının aç kalmasına dayanamayan Suriyeli kadın kendini yaktı
Çocuklarının aç kalmasına dayanamayan Suriyeli kadın kendini yaktı Ürdün-Suriye sınırındaki kampta çocuklarının aç kalmasına dayanamayan 32 yaşındaki kadın, ağır yaralandı.
14.01.2019 Dünya
Dehşet! Eşine kızınca kendini yaktı
Dehşet! Eşine kızınca kendini yaktı Antalya'da tartıştığı eşine kızan ve üzerine yanıcı madde dökerek kendini çakmakla ateşe veren Mehmet Ali A. (40), "Eşimle bir konuda tartışıyorduk. Kendimi ona inandıramadım. İnandırmak için de yaktım" dedi.
16.12.2018 Yaşam
Madde bağımlısı şahıs cami avlusunda kendini yaktı
Madde bağımlısı şahıs cami avlusunda kendini yaktı Ataşehir’de madde bağımlısı bir şahıs henüz bilinmeyen bir sebeple cami avlusunda kendini ateşe verdi. Şahıs alev alev yandıktan sonra söndü, sağlık ekipleri ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırdı.
24.11.2018 Yaşam
Öğretmen katilleri, kanlı kıyafetlerle bara gitmiş
Öğretmen katilleri, kanlı kıyafetlerle bara gitmiş Antalya'da, ilkokul öğretmeni Ahmet Kahraman'ı (62) boğarak öldürmekten yargılanan tutuklu 2 sanık, cinayetin ardından kanlı kıyafetlerle bara gidip, sabaha kadar alkol aldıklarını söyledi.
17.09.2018 Yaşam
Çorum'da feci olay! Otları yakmak isterken kendini yaktı
Çorum'da feci olay! Otları yakmak isterken kendini yaktı Çorum’un Sungurlu ilçesinde bahçesindeki otları yakmak isterken yere düşen şahıs yanarak ağır yaralandı.
26.08.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kendini Yaktı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kendini yaktı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.