Kenan İmirzalıoğlu Dizi

Kenan İmirzalıoğlu Dizi

Son dakika Kenan İmirzalıoğlu dizi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kenan İmirzalıoğlu dizi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kenan İmirzalıoğlu dizi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kenan İmirzalıoğlu Dizi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kenan imirzalıoğlu dizi gelişmeleri de dahil olmak üzere 228 kenan imirzalıoğlu dizi haberi bulunmuştur. Tüm kenan imirzalıoğlu dizi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mehmed Bir Cihan Fatihi’nin ilk tanıtımı yayınlandı!
Mehmed Bir Cihan Fatihi’nin ilk tanıtımı yayınlandı! Kanal D'nin iddialı dizisi Mehmed Bir Cihan Fatihi, yakında başlıyor.
13.02.2018 Televizyon
Yılın dizisinden ilk kare yayınlandı!
Yılın dizisinden ilk kare yayınlandı! O3 Medya'nın Kanal D için hazırladığı dönem draması Fatih dizisinden Kenan İmirzalıoğlu'na ait ilk kare yayınlandı.
5.10.2017 Televizyon
'Fatih' dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu!
'Fatih' dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu! Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, Fatih dizinine dahil olan oyuncuları yazdı.
31.08.2017 Televizyon
Cansu Dere ve Kenan İmirzalıoğlu yeniden aynı dizide!
Cansu Dere ve Kenan İmirzalıoğlu yeniden aynı dizide! 'Ezel' dizisinde başrol oynayan Cansu Dere ve Kenan İmirzalıoğlu, yeni başlayacak olan 'Fatih' dizisinde yeniden bir araya gelecek.
3.08.2017 Televizyon
'Fatih' dizisinde Tuba Büyüküstün bombası!
'Fatih' dizisinde Tuba Büyüküstün bombası! Tuba Büyüküstün’e Kenan İmirzalıoğlu’nun oynayacağı ‘Fatih’ projesinden teklif geldi. Projeyi beğenen oyuncu, ücreti artınca teklife sıcak bakıyor.
19.06.2017 Televizyon
'Fatih' dizisinde kriz çıktı!
'Fatih' dizisinde kriz çıktı! Kenan İmirzalıoğlu, 'Fatih' dizisinde Fatih Sultan Mehmet'i oynayacak; ancak senaryoda 'yaş krizi' çıktı.
18.06.2017 Televizyon
Kenan İmirzalıoğlu: Bende hakkı büyüktür
Kenan İmirzalıoğlu: Bende hakkı büyüktür Payidar Tüfekçioğlu son yolculuğuna uğurlandı. Kenan İmirzalıoğlu da cenaze törenine katıldı.
19.05.2017 Magazin
Kenan İmirzalıoğlu kararını verdi! Çekimler başlıyor...
Kenan İmirzalıoğlu kararını verdi! Çekimler başlıyor... Kenan İmirzalıoğlu’nun merakla beklenen projesi artık netleşti. Yakışıklı oyuncu 'Cingöz Recai' filmiyle ekranlara gelecek...
4.05.2017 Magazin
Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni rolü belli oldu!
Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni rolü belli oldu! Kenan İmirzalıoğlu, iki yıl aradan sonra dev bütçeli bir diziyle ekrana dönmeye hazırlanıyor. İşte İmirzalıoğlu'nun yeni rolü...
13.04.2017 Televizyon
Kenan İmirzalıoğlu geri dönüyor!
Kenan İmirzalıoğlu geri dönüyor! En son Karadayı dizisinde oynayan ve uzun bir süredir ekrandan uzak kalan Kenan İmirzalıoğlu, ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor.
12.04.2017 Magazin
Kenan’ın filmi iptal
Kenan’ın filmi iptal Kenan İmirzalıoğlu, dizi sürelerinin uzunluğu nedeniyle ekranlara rest çekip sinemaya yönelmiş, ‘El Turco’ isimli filmde oynayacağını açıklamıştı. Ancak son bilgilere göre, film çekimi bir süreliğine rafa kalktı.
21.03.2016 Magazin
Üç yıldızdan şok karar!
Üç yıldızdan şok karar! Türkiye'nin en beğenilen oyuncularından üçü önümüzdeki sezon...
18.01.2014 Magazin
'Sonuna kadar direneceğim!'
'Sonuna kadar direneceğim!' GQ Dergisi tarafından en iyi erkek oyuncu seçilen Kenan İmirzalıoğlu, isyan etti.
2.12.2013 Magazin
Sabaha karşı Kenan’la
Sabaha karşı Kenan’la Kenan İmirzalıoğlu, tatil için gittiği Çeşme’de manken Ebru Destan’la öpüşürken görüntülendi
5.08.2010 Magazin
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Zeynep Beşerler - Emir İçgören boşanıyor mu? Ünlü oyuncudan ihanet iddialarına imalı yanıt
Zeynep Beşerler - Emir İçgören boşanıyor mu? Ünlü oyuncudan ihanet iddialarına imalı yanıt Emir İçgören ile 2013 yılında nikâh masasına oturan Zeynep Beşerler, 'boşanma' haberleriyle gündemde. Yedi yaşında bir oğlu olan oyuncunun, ihanete uğradığı ve bir süredir eşiyle ayrı yaşadığı konuşuluyor. Asmalımescit'te görüntülenen Zeynep Beşerler, ihanet iddiasına yanıt verdi.
5.11.2023 Magazin
Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni dizisi belli oldu! Setlere bomba gibi dönüyor!
Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni dizisi belli oldu! Setlere bomba gibi dönüyor! Oyuncu ve sunucu Kenan İmiralıoğlu uzun süredir bir rolde oynamıyordu. Setlere ara veren ve Sinem Kobal'la olan evliliğinden çocuğu olan İmirzalıoğlu yıllar sonra ekrana dönüyor. 49 yaşındaki Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni dizisi belli oldu. 2023 kış sezonunda yeniden dizi setlerine dönecek ünlü oyuncu Kim Milyoner Olmak İster programına da devam ediyor.
11.08.2023 Televizyon
'Kim Milyoner Olmak İster'de soruyu gören yarışmacı gözyaşlarına boğuldu!
'Kim Milyoner Olmak İster'de soruyu gören yarışmacı gözyaşlarına boğuldu! Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu 'Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümde duygusal anlar yaşandı. Yarışmaya katılan Filiz Balemen, karşısına çıkan soru sonrası gözyaşlarını tutamadı.
7.07.2023 Magazin
Tolgahan Sayışman hastanelik oldu!
Tolgahan Sayışman hastanelik oldu! Kaptan-ı Derya Barbaros Hayreddin Paşa'nın yaşadığı dönemleri konu edinen Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizisinde yer alan Tolgahan Sayışman dizi setinde yaralandı. Rol gereği sık sık at üzerinde olan ve kılıçlı talimlerde bulunan Sayışman, önceki gün gerçekleşen savaş sahnesinde ayak bileğindeki ezilme ve elinde oluşan kesiklerden dolayı hastaneye kaldırıldı.
31.01.2023 Magazin
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 48’inci kez sahiplerini buldu.
4.12.2022 Magazin
İlham Gencer 30 dakika taksi bekledi! Yardımına gazeteciler koştu: 'Taksiciler beni almıyor'
İlham Gencer 30 dakika taksi bekledi! Yardımına gazeteciler koştu: 'Taksiciler beni almıyor' Türkiye'nin ilk piyanist şantörlerinden biri olan İlham Gencer (99), önceki gün Kuruçeşme'de 30 dakika taksi bekledi. "Evim çok yokuşta, yürüyemiyorum" diyen usta müzisyenin yardımına gazeteciler koştu.
19.03.2022 Magazin
Kenan İmirzalıoğlu yeni dizi projesi ile ekranlara mı dönüyor? Son noktayı koydu
Kenan İmirzalıoğlu yeni dizi projesi ile ekranlara mı dönüyor? Son noktayı koydu İkinci kez baba olmak için gün sayan Kenan İmirzalıoğlu, önceki gün Etiler'deydi. Yeni bir dizi projesiyle ekranlara döneceği yönünde hakkında haberler çıkan İmirzalıoğlu, konuya son noktayı koydu.
19.03.2022 Magazin
Ünlü yapımcı Fatih Aksoy'un acı günü!
Ünlü yapımcı Fatih Aksoy'un acı günü! MED Yapım'ın sahibi Fatih Aksoy'un annesi Lamia Aksoy hayatını kaybetti. Ünlü yapımcının annesi, dün Levent Afet Yolal Camisi'nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kilyos Mezarlığı'na defnedildi
26.02.2022 Magazin
Sinem Kobal hamile mi? Sinem Kobal kaç yaşında, Sinem Kobal’ın kızı Lalin ne zaman doğdu?
Sinem Kobal hamile mi? Sinem Kobal kaç yaşında, Sinem Kobal’ın kızı Lalin ne zaman doğdu? Sinem Kobal hamile mi? Kenan İmirzalıoğlu ile birlikteliği olan Sinem Kobal'ın ikinci kez hamile olduğu ileri sürüldü. 3 buçuk aylık hamile olduğu iddia edilen Sinem Kobal'ın erkek bebek beklediği de iddialar arasında. Peki, Sinem Kobal kaç yaşında, Sinem Kobal’ın kızı Lalin ne zaman doğdu?
5.11.2021 Gündem
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kenan İmirzalıoğlu Dizi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kenan imirzalıoğlu dizi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.