Fatih Dizisi

Fatih Dizisi

Son dakika Fatih dizisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fatih dizisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fatih dizisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fatih Dizisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fatih dizisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 508 fatih dizisi haberi bulunmuştur. Tüm fatih dizisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mehmed Bir Cihan Fatih 1. bölümüyle bu akşam başlıyor!
Mehmed Bir Cihan Fatih 1. bölümüyle bu akşam başlıyor! Mehmed Bir Cihan Fatih 1. bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu ve Çetin Tekindor gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Mehmed Bir Cihan Fatih merakla bekleniyor. İşte Mehmed Bir Cihan Fatih dizisinin konusu ve fragmanları...
21.03.2018 Gündem
Parasını alamayan işçiler...
Parasını alamayan işçiler... Kenan İmirzalıoğlu'nın bölüm başı 350 bin lira aldığı 'Mehmed: Bir Cihan Fatihi' dizinin setinde çalışanlar haftalardır para alamayınca iş bırakma eylemi yaptı.
14.03.2018 Magazin
Kenan İmirzalıoğlu kaprisleriyle bıktırdı!
Kenan İmirzalıoğlu kaprisleriyle bıktırdı! Fatih'in başrol oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu, kaprisleriyle dizi ekibini bıktırdı. İmirzalıoğlu'nun yönetmen Altan Dönmez'e "Böyle yaparsanız gidersiniz." dediği ortaya çıktı
6.03.2018 Magazin
Mutsuz Fatih
Mutsuz Fatih ‘Cingöz Recai’ filminin gişedeki başarısızlığı, ‘Fatih’ dizisinin çekimlerindeki aksaklık Kenan imirzalıoğlu’nun canını sıktı. Oyuncu, fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarını ilk kez reddetti
24.11.2017 Magazin
'Fatih' dizisine çok kötü haber! Bile bile...
'Fatih' dizisine çok kötü haber! Bile bile... Yılın en iddialı yapımı olan 'Fatih'in yayın günü belli oldu. İddialı dizinin yayın gününün belli olmasından sonra tartışmalar başladı.
10.10.2017 Televizyon
Yılın dizisinden ilk kare yayınlandı!
Yılın dizisinden ilk kare yayınlandı! O3 Medya'nın Kanal D için hazırladığı dönem draması Fatih dizisinden Kenan İmirzalıoğlu'na ait ilk kare yayınlandı.
5.10.2017 Televizyon
'Fatih' dizisindeki partneri bakın hangi isim oldu?
'Fatih' dizisindeki partneri bakın hangi isim oldu? Kanal D’nin yeni dizisi “Fatih”te Bizans İmparatoriçesi Teodora rolünü kimin oynayacağı belli oldu.
28.09.2017 Televizyon
Kenan İmirzalıoğlu'ndan büyük sürpriz!
Kenan İmirzalıoğlu'ndan büyük sürpriz! Başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun photoshop'la saçlarının silinip kelleştirildiği fotoğraf dün sosyal medyada yayınlandı.
26.09.2017 Magazin
Natalie Arıkan "Fatih" dizisi için görüşüyor!
Natalie Arıkan "Fatih" dizisi için görüşüyor! Hint ve İngiliz sineması projelerinde rol alan Türk oyuncu Natalie Arıkan, Fatih dizisi için görüşmelere başladı.
19.09.2017 Televizyon
Fatih dizisine sürpriz isim!
Fatih dizisine sürpriz isim! Kanal D'nin merakla beklenen Fatih dizisinde Teodora rolünün sahibi sonunda belli oldu.
18.09.2017 Televizyon
Kenan İmirzalıoğlu, 'Fatih' için ayda 1 milyon 400 bin TL alacak!
Kenan İmirzalıoğlu, 'Fatih' için ayda 1 milyon 400 bin TL alacak! Kanal D'nin yeni projesi Fatih'de başrol oynayacak olan Kenan İmirzaloğlu, bölüm başına 350 bin TL alacak. İmirzalıoğlu, bir ayda 1 milyon 400 bin TL kazanacak.
17.09.2017 Televizyon
'Fatih'i bekleyen tehlike!
'Fatih'i bekleyen tehlike! Milliyet Cadde yazarı Sina Koloğlu bugünkü köşesinde Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni projesi Fatih'i yazdı. "Fatih’in ‘dünya çapında bir tarihi dizi’ kategorisinden listeye girmesi şart" dedi.
12.09.2017 Televizyon
Kenan İmirzalıoğlu'nun 'Fatih' çalışması!
Kenan İmirzalıoğlu'nun 'Fatih' çalışması! Uzun bir aradan sonra "Fatih" dizisi ile ekrana dönmeye hazırlanan Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni dizisi ile ilgili planı ortaya çıktı.
10.09.2017 Televizyon
'Fatih' dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu!
'Fatih' dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu! Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, Fatih dizinine dahil olan oyuncuları yazdı.
31.08.2017 Televizyon
Deren'e rekor sayıda dizi teklifi!
Deren'e rekor sayıda dizi teklifi! Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu, bu sezon yapımcıların yeni gözdesi oldu.
29.08.2017 Magazin
İşte Wilma Elles'in yeni dizisi!
İşte Wilma Elles'in yeni dizisi! Alma asıllı oyuncu Wilma Elles, aralık ayında Kanal D'de başlayacak 'Fatih' dizisinin kadrosuna katıldı.
12.08.2017 Televizyon
'Fatih' dizisini hangi ekip yazıyor?
'Fatih' dizisini hangi ekip yazıyor? İşte, Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolünde olacağı dizinin senaryo ekibi...
27.07.2017 Televizyon
'Fatih' dizisinde Tuba Büyüküstün bombası!
'Fatih' dizisinde Tuba Büyüküstün bombası! Tuba Büyüküstün’e Kenan İmirzalıoğlu’nun oynayacağı ‘Fatih’ projesinden teklif geldi. Projeyi beğenen oyuncu, ücreti artınca teklife sıcak bakıyor.
19.06.2017 Televizyon
'Fatih' dizisinde kriz çıktı!
'Fatih' dizisinde kriz çıktı! Kenan İmirzalıoğlu, 'Fatih' dizisinde Fatih Sultan Mehmet'i oynayacak; ancak senaryoda 'yaş krizi' çıktı.
18.06.2017 Televizyon
Gülümse Yeter dizisine kim transfer oldu?
Gülümse Yeter dizisine kim transfer oldu? Show Tv ekranlarında yayınlanan dizi Gülümse Yeter dizisi yoluna dolu dizgin devam ediyor. Sevilen dizi Gülümse Yeter'e yeni bir oyuncu mu dahil oluyor? Gülümse Yeter dizisine kim dahil olacak? İşte ayrıntılar...
29.09.2021 Gündem
Ev alışverişi yaptı
Ev alışverişi yaptı Mehmet Akif Alakurt, önceki gün iki bayan arkadaşı ile birlikte ev alışverişi yaptı.
21.11.2013 Magazin
Süleyman'dan Fatih yorumu
Süleyman'dan Fatih yorumu Halit Ergenç, yayından kaldırılan Fatih için ne yorumda bulundu?
8.11.2013 Magazin
Sette şiddet uyguladı mı?
Sette şiddet uyguladı mı? Ünlü oyundu o iddialar hakkında ilk kez konuştu.
3.11.2013 Magazin
Bir Hürrem'i olsa bitmezdi!
Bir Hürrem'i olsa bitmezdi! 'Fatih' dizisi beklediği reytingleri alamadı... Peki neden?
2.11.2013 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Fatih Dizisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fatih dizisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.