Keman

Keman

Son dakika keman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan keman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını keman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Keman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan keman gelişmeleri de dahil olmak üzere 618 keman haberi bulunmuştur. Tüm keman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sabiha Gökçen Havalimanı’nda 23 Nisan Konseri
Sabiha Gökçen Havalimanı’nda 23 Nisan Konseri Adalar Çocuk ve Gençlik Orkestrası, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla terminalde konser verdi.
23.04.2024 Gündem
Aydilge'den hayranlarını üzecek haber! Acil ameliyata alındı
Aydilge'den hayranlarını üzecek haber! Acil ameliyata alındı Ünlü şarkıcı Aydilge, Instagram sayfasından bir video yayınlayarak, acil ameliyata alındığını duyurdu. Kalçasında labrum yırtığı bulunan Aydilge, sevenlerinden dua istedi.
2.04.2024 Magazin
ÇEV Sanat'ın genç keman sanatçısı Bade Daştan, Curtis Institute of Music’i birincilikle kazandı: Türkiye'den bu okula giren ilk kemancı oldu
ÇEV Sanat'ın genç keman sanatçısı Bade Daştan, Curtis Institute of Music’i birincilikle kazandı: Türkiye'den bu okula giren ilk kemancı oldu ÇEV Sanat’ın genç keman sanatçısı Bade Daştan, dünyanın en önemli müzik okullarından Amerika’daki Curtis Institute of Music’in, yüzlerce başvuru arasından yapılan elemeleri başarıyla geçen 3 sanatçı arasından birinci olarak okula tam burslu kabul edildi.
25.03.2024 Vatan TV
ÇEV Sanat'ın genç keman sanatçısı Bade Daştan, Curtis Institute of Music’i birincilikle kazandı: Türkiye'den bu okula giren ilk kemancı oldu
ÇEV Sanat'ın genç keman sanatçısı Bade Daştan, Curtis Institute of Music’i birincilikle kazandı: Türkiye'den bu okula giren ilk kemancı oldu ÇEV Sanat’ın genç keman sanatçısı Bade Daştan, dünyanın en önemli müzik okullarından Amerika’daki Curtis Institute of Music’in, yüzlerce başvuru arasından yapılan elemeleri başarıyla geçen 3 sanatçı arasından birinci olarak okula tam burslu kabul edildi.
25.03.2024 Gündem
'Sosyal medyadan sosyal meydana' etkinliği büyük yankı uyandırdı! Gençler unutulmaz anlar yaşadı
'Sosyal medyadan sosyal meydana' etkinliği büyük yankı uyandırdı! Gençler unutulmaz anlar yaşadı Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın sosyal medya bağımlılığına dikkat çekmek ve gençleri sosyal hayatın içerisine dahil etmek amacıyla 81 ilde eş zamanlı düzenlediği “Sosyal medyadan sosyal meydana” etkinliği, Adana’da büyük bir yankı uyandırdı.
5.03.2024 Adana
Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu?
Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu? O Ses Türkiye Yılbaşı özel programını izleyenler Murat Boz’un saçını gördükten sonra peruk kullanıp kullanmadığını merak etmeye başladı. Peki, Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu?
31.12.2023 Magazin
Uzun Hikaye Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Uzun Hikaye Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
Uzun Hikaye Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Uzun Hikaye Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler... Uzun hikaye göçmen bir ailenin başından geçenleri anlatan kitaplar arasındadır. Mustafa Kutlu tarafından yazılmış olan Uzun hikaye kitabı 1940'lı seneleri anlatmaktadır.
25.12.2023 Eğitim
“Atatürk’ü Anlamak” konseri 13 Aralık’ta İzmir’de gerçekleşecek
“Atatürk’ü Anlamak” konseri 13 Aralık’ta İzmir’de gerçekleşecek Cumhuriyetimizin 100. yılında, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ü klasik müzikle anlatmayı ve anlamayı hedefleyen “Atatürk’ü Anlamak” başlıklı çok özel konser, 13 Aralık Çarşamba akşamı saat 20.00’de İzmir Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek! Milliyet gazetesi ve Türkiye’nin en köklü kültür-sanat dergisi Milliyet Sanat işbirliğiyle düzenlenen bu çok özel konserde Cihat Aşkın, Cana Gürmen, Faik Mansuroğlu ve Burcu Hancı, Atatürk’ün sevdiği Türk ve yabancı bestecilerinin yeniden düzenlenmiş klasik müzik eserlerini seslendirecekler. Cihat Aşkın ise her parça öncesinde çalınacak eser ve bu eserin Atatürk için önemi üzerine bir açıklama yapacak. “Atatürk’ü Anlamak” konserinin biletleri Mobilet’te ve Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi gişesinde!
29.11.2023 Yaşam
Festival gibi konser! Tekfen Filarmoni, kurucusu Ali Nihat Gökyiğit’i anıyor
Festival gibi konser! Tekfen Filarmoni, kurucusu Ali Nihat Gökyiğit’i anıyor Tekfen Filarmoni, kurucusu Ali Nihat Gökyiğit’i iki özel konserle anıyor. Daimî Şef Aziz Shokhakimov yönetimindeki orkestra, Bulgar Liya Petrova ile seslendireceği Erich Korngold’un Keman Konçertosunu’nun ardından kemança, kanun, ud ve ney ustaları Mehri Arifqızı, Göksel Baktagir, Yurdal Tokcan ve Ercan Irmak ile Gökyiğit’in en sevdiği eserlerin icra edileceği konserde İstanbul ve İzmir’deki klasik müzik severler, unutulmaz bir geceye şahit olacak.
24.11.2023 Kültür Sanat
Şirketlerde 100’üncü yıl hareketliliği
Şirketlerde 100’üncü yıl hareketliliği Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl coşkusunun yaşandığı bugünlerde farklı sektörlerde çok sayıda şirket hem sosyal sorumluluk kapsamında yaptıkları hazırlıkları duyuruyor hem de müşterilerine yönelik çok sayıda kampanyayı hayata geçiriyor.
30.10.2023 Ekonomi
Adra’Fest’te konserler ve etkinlikler ilgiyle izlendi
Adra’Fest’te konserler ve etkinlikler ilgiyle izlendi Balıkesir’de gerçekleşen Adra’Fest’te, bir hafta boyunca dokuz konser ve bir panel gerçekleşti.
25.08.2023 Vitrin
İlk Türk Astronom Nüzhet Gökdoğan Kimdir? Google’da Doodle olan Nüzhet Gökdoğan'ın hayatı: Kaç yaşında, nasıl ve neden öldü?
İlk Türk Astronom Nüzhet Gökdoğan Kimdir? Google’da Doodle olan Nüzhet Gökdoğan'ın hayatı: Kaç yaşında, nasıl ve neden öldü? Nüzhet Gökdoğan Atatürk ile akraba mı, neden öldü? Google, gökbilimci ve akademisyen Prof. Dr. Nüzhet Gökdoğan’a özel ‘Doodle’ hazırladı. Doodle tıklandığında kullanıcılar, 14 Ağustos 1910’da İstanbul’da dünyaya gelen Prof. Dr. Nüzhet Gökdoğan ile ilgili bilgi ve haberlerin yer aldığı sayfaya yönlendiriliyor. Peki, Nüzhet Gökdoğan kimdir, kaç yaşında, neden ve nasıl öldü? Nüzhet Gökdoğan Atatürk’ün neyi? İşte Nüzhet Gökdoğan’ın gençliği ve hayatı…
14.08.2023 Gündem
Mustafa Taşpınarlı hayatını kaybetti
Mustafa Taşpınarlı hayatını kaybetti İbrahim Tatlıses ve Sibel Can gibi ünlü isimlere sahnede eşlik eden usta keman sanatçısı Mustafa Taşpınarlı yaşamını yitirdi. 79 yaşındaki usta keman virtüözünün cenaze töreniyle ilgili detaylar belli oldu.
20.06.2023 Magazin
Dünyaca ünlü keman virtüözü Suna Kan hayatını kaybetti!
Dünyaca ünlü keman virtüözü Suna Kan hayatını kaybetti! Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi keman virtüözlerinden birisi olarak tanınan ve uzun yıllar Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nda solist ve başkemancı olarak görev yapan Suna Kan, 86 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi Suna Kan'ın yakın dostu bir başka devlet sanatçımız Gülsin Onay duyurdu...
11.06.2023 Kültür Sanat
Mazlum Çimen kimdir? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Mazlum Çimen'in eşi kim?
Mazlum Çimen kimdir? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Mazlum Çimen'in eşi kim? Mazlum Çimen kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. 27 Mayıs Şarkılar Bizi Söyler programına konuk olan besteci, keman sanatçısı Mazlum Çimen, İstanbul Devlet Konservatuarı mezunudur. Peki Mazlum Çimen kaç yaşında, nereli?
27.05.2023 Gündem
Tekfen Filarmoni, bu yaz festivalden festivale koşuyor!
Tekfen Filarmoni, bu yaz festivalden festivale koşuyor! Tekfen Filarmoni, haziran ayı konserleri ile festivalden festivale koşuyor. Festival turnesi kapsamında orkestra, ilk olarak yıldız piyanist Jan Lisiecki ile birlikte 51. İstanbul Müzik Festivali Açılış Konseri ile seyirci karşısına çıkacak. Tekfen Filarmoni, 4 Haziran’da 36. Uluslararası İzmir Festivali’nde keman sanatçısı Veriko Tchumburidze ile dinleyicisiyle büyülü Efes Antik Tiyatro’da buluşacak. “O da Tekfen” oluşumuyla ise 8 Haziran’da 9. AIMA Müzik Festivali’ni bakır üflemeli beşlisinin renkli programıyla açacak.
22.05.2023 Kültür Sanat
Bakan Kurum'dan 'Adalar'a 12 müjde: Hiçbir tapu problemi olmayacak!
Bakan Kurum'dan 'Adalar'a 12 müjde: Hiçbir tapu problemi olmayacak! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, “Bundan sonra Adalar’da hiçbir tapu problemi olmayacak! Sorunu kökten çözmüş olacağız!” dedi.
6.05.2023 Ekonomi
12 yaşındaki şef, CSO’yu yönetecek
12 yaşındaki şef, CSO’yu yönetecek Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın (CSO) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle gerçekleştireceği konserinde 6’ncı sınıf öğrencisi Atahan Dinç (12), şef ve solist olarak yer alacak.
19.04.2023 Kültür Sanat
Çocuklar yarı yıl tatilinde AKM'de buluşacak
Çocuklar yarı yıl tatilinde AKM'de buluşacak İstanbul’un buluşma noktası Atatürk Kültür Merkezi, geleceğin sanatseverleri çocuklar için hazırladığı eğitici ve eğlendiren sömestr atölyeleri ve dijital hayvanlar alemi sergisi Digizoo ile çocukların yarıyıl tatilini renklendiriyor.
19.01.2023 Eğitim
Adnan Karaduman kimdir, kaç yaşında, nereli? Keman virtüözü Adnan Karaduman neden öldü?
Adnan Karaduman kimdir, kaç yaşında, nereli? Keman virtüözü Adnan Karaduman neden öldü? 57 yaşındaki ünlü müzisyen Adnan Karaduman tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Peki, Adnan Karaduman kimdir, kaç yaşında, nereli? Keman virtüözü Adnan Karaduman neden öldü?
19.12.2022 Kültür Sanat
İstiklal Marşı sözleri ve notaları! İstiklal Marşı ne zaman yazıldı, bestecisi kim? İşte İstiklal Marşı 10 kıtası
İstiklal Marşı sözleri ve notaları! İstiklal Marşı ne zaman yazıldı, bestecisi kim? İşte İstiklal Marşı 10 kıtası Millî Mücadele'de Mehmet Âkif Ersoy tarafından kaleme alınmış şiir olan İstiklal Marşı, millî bir ruhu anlatır. İstiklal Marşı, 17 Şubat 1921'de Sebilürreşad dergisinin ilk sayfasında "Kahraman Ordumuza" ithafıyla yayımlandı. Türk bayrağı gibi Türk milletinin önemli simgelerinden biri olan İstiklal Marşı, milletin güçlü aidiyet duygusuyla geleceğe karşı umut ve cesaretle bakmasını sağlayan "milli mutabakat metni" olarak kabul ediliyor. Peki, İstiklal ne demek? İstiklal Marşı ne zaman yazıldı? İstiklal Marşımızın bestecisi kimdir? İstiklal Marşı sözleri ve İstiklal Marşı’nın 10 kıtası…
20.11.2022 Yaşam
Hulusi Kentmen kimdir? Google Hulusi Kentmen’i unutmadı!
Hulusi Kentmen kimdir? Google Hulusi Kentmen’i unutmadı! Yeşilçam’ın ‘Baba’ karakterlerinden Hulusi Kentmen, Google’da Doodle oldu. Google’ın anasayfasında anılan Hulusi Kentmen, Doodle açıklamasında, Türk sinemasının Yeşilçam döneminin en sevilen ve en üretken oyuncularından biriydi. Yeşilçam filmlerinin 'babası' olarak anılmaya başlandı. Bugün Türkiye’de sert ama babacan bir kişiliği belirtmek için hala “Hulusi Kentmen gibi” ifadesi yaygın olarak kullanıyor.” ifadelerine yer verildi. Peki, Hulusi Kentmen kimdir, ne zaman öldü? Hulusi Kentmen filmleri!
1.11.2022 Kültür Sanat
Leyla Lydia Tuğutlu kimdir? Leyla Lydia Tuğutlu hamile mi? Leyla Lydia Tuğutlu’nun eşi Ceyhun Ergin kimdir?
Leyla Lydia Tuğutlu kimdir? Leyla Lydia Tuğutlu hamile mi? Leyla Lydia Tuğutlu’nun eşi Ceyhun Ergin kimdir? Geçtiğimiz aylarda Almanya’da Ceyhun Ergün ile evlendiğini duyuran Leyla Lydia Tuğutlu, hamile olduğunu açıkladı. 6 aylık hamile olan Leyla Lydia Tuğutlu bebeğinin adını açıkladı. Peki, Leyla Lydia Tuğutlu kimdir? Leyla Lydia Tuğutlu’nun eşi Ceyhun Ergin kimdir? İşte detaylar…
25.10.2022 Ünlüler Dünyası
Dünyanın yaşayan en usta keman sanatçısı Türkiye'de konser verecek
Dünyanın yaşayan en usta keman sanatçısı Türkiye'de konser verecek 5 Ekim’de İstanbul, 6 Ekim’de ise Ankara’da sahne almaya hazırlanan Şef Aziz Shokhakimov yönetimindeki orkestra, dünyanın en sevilen keman sanatçılarından Roby Lakatos ve günümüzün önde gelen kanun virtüözlerinden Göksel Baktagir’i ağırlayacak.
16.09.2022 Kültür Sanat
Öykü Gürman doğum gününde sahne aldı!
Öykü Gürman doğum gününde sahne aldı! Şarkıcı Öykü Gürman, dün akşam 'Turkcell Yıldızlı Geceler’ konserleri kapsamında sahneye çıktı. Doğum gününün ilk defa bir konsere denk geldiğini söyleyen Gürman, neşeli tavırları ve danslarıyla da dikkat çekti.
5.08.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Keman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki keman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.