Kazı Kazan

Kazı Kazan

Son dakika kazı kazan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kazı kazan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kazı kazan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kazı Kazan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kazı kazan gelişmeleri de dahil olmak üzere 130 kazı kazan haberi bulunmuştur. Tüm kazı kazan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süper Loto İzmir Karşıyaka'da 52 milyon 287 bin 766 TL kazandırdı
Süper Loto İzmir Karşıyaka'da 52 milyon 287 bin 766 TL kazandırdı Süper Loto'nun 19 Ekim'de gerçekleştirilen çekilişinde, İzmir Karşıyaka'dan oynayarak 6 bilen bir kişi, 52 milyon 287 bin 766 TL ikramiye kazandı. Büyük ikramiye; 2, 9, 11, 15, 35, 51 sayılarına isabet etti.
3.11.2023 Yaşam
Ucuz ulaşım formülü! Hem ekonomik hem de trafik sorununa çare
Ucuz ulaşım formülü! Hem ekonomik hem de trafik sorununa çare Sıfır otomobile ulaşmak her geçen gün zorlaşmaya başladı. Çip krizi ve tedarik sorunları fiyatları yükseltirken, bu durum vatandaşları aylarca araba beklemek zorunda bırakıyor. Sıfırdaki bu durum ikinci el arabada da fiyatları yukarı çekti. Tüm bunlara rağmen büyük şehirlerde ise trafiğe kayıtlı araç sayısının ve nüfusun artması, ulaşımı da yoğun bir hale getirmeye başladı. Vatandaşlar da hem otomobile ulaşmayı daha kolay hale getiren hem de daha uyguna yolculuk imkanı sunan alternatif yöntemlere başvurmaya başladı. İşte ulaşımın yolculuğun detayları...
4.02.2023 Ekonomi
Bahçelievler'de duraktakileri ezen İETT otobüsünün içinden görüntüler ortaya çıktı
Bahçelievler'de duraktakileri ezen İETT otobüsünün içinden görüntüler ortaya çıktı Bahçelievler'de İETT otobüsünün kaldırıma çıkıp durağa girmesiyle 1 kişinin öldüğü 5 kişinin yaralandığı kazaya ilişkin otobüsün güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Savcıya ifade veren şüpheli şoför çıkarıldığı sulh ceza hakimliği tarafından 'Taksirle birden fazla kişinin ölümüne veya yaralanmasına neden olma' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kazada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Azerbaycan uyruklu Ahmad Rzayev hastanede hayatını kaybetti. Böylece kazada ölenlerin sayısı 2'ye çıktı.
3.02.2023 Yaşam
6 yaşındaki kızını boğarak öldüren annenin ifadesi ortaya çıktı! Cinayet nedeni kan dondurdu...
6 yaşındaki kızını boğarak öldüren annenin ifadesi ortaya çıktı! Cinayet nedeni kan dondurdu... 6 yaşındaki küçük kızın cansız bedeni Gaziantep’te, boş arsada bulunmuştu. Suriye uyruklu Aya Necmi'yi (6), boğarak öldüren annesi Nuhha Cemmel'in (23), savcılık ifadesinde; psikolojik tedavi gördüğünü ve bir süredir Suriye uyruklu doktorun verdiği ilaçların etkisiyle kızını öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Anne Cemmel, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.
3.02.2023 Yaşam
NASA keşfetti Antalya'dan görüntülendi! Hızla dünyaya yaklaşıyor...
NASA keşfetti Antalya'dan görüntülendi! Hızla dünyaya yaklaşıyor... NASA tarafından 2022'de keşfedilen yeşil renkli kuyruklu yıldız hızal dünyaya doğru yaklaşıyor. Antalya'da 2 bin 500 rakımdaki TÜBİTAK Ulusal Gözlemevi'nin 'Aygöz' adlı ufuk teleskobu, parlak yeşil renkteki C/2022 E3 (ZTF) isimli kuyruklu yıldızını görüntüledi. Gözlemevi Müdür Vekili Dr. Tuncay Özışık, "Bu hafta, Dünya'ya çok yakın ve bu uzaklık değişecek. Git gide kendi yörüngesi üzerinde Dünya'dan uzaklaşacak ve milyonlarca kilometre uzağa gidecek" dedi.
3.02.2023 Bilim ve Teknoloji
Ev sahibi olma hayaliyle 'Kazı Kazan' aldı, 4 milyon TL ikramiye çıktı
Ev sahibi olma hayaliyle 'Kazı Kazan' aldı, 4 milyon TL ikramiye çıktı Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde bir kişi, oynadığı 50 liralık Kazı Kazan'dan 4 milyon liralık büyük ikramiye kazandı. Kuponu satan market sahibi Muharrem Tekin, talihlinin isminin açıklanmasını istemediğini belirterek, "Talihli ev sahibi olma hayali ile aldığı kupon sayesinde ev sahibi olacak ve yaşadığı sıkıntılardan kurtulacak" dedi.
3.02.2023 Yaşam
Doktorlar arasında ‘hastayı uyandır’ kavgası! Dehşet veren olay
Doktorlar arasında ‘hastayı uyandır’ kavgası! Dehşet veren olay Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde doktorlar arasında çıkan kriz kavgaya dönüştü. Doktorlar arasında çıkan kavgada darbedilen anestezi asistanı Muhammed Ali Ertan ile Dr. İsmail Şayan arasında ameliyattan çıkan hastanın çabuk uyandırılması talebi nedeniyle tartışma yaşandı. Bu olaydan sonra ise dehşeti yaşadı...
26.01.2023 Yaşam
Çöp ev skandalı! Üç kardeşin kahreden görüntüsü
Çöp ev skandalı! Üç kardeşin kahreden görüntüsü Bursa’da çöp evde bulunan Cem Muhammet A.’nın yaşadıkları gündemdeki sıcaklığını korurken, İstanbul Eyüpsultan'dan gelen bir haber yürekleri dağladı. İhbar üzerine bir eve giden polis ekipleri, anne ve babaları tarafından terk edilmiş üç çocukla karşılaştı. Polisler gördüğü manzara karşısında şoke olurken, o anların görüntüleri ortaya çıktı.
26.01.2023 Yaşam
Akdeniz açıklarında 5.4 büyüklüğünde deprem! Saniyeler önce gelen mesaj gündem oldu
Akdeniz açıklarında 5.4 büyüklüğünde deprem! Saniyeler önce gelen mesaj gündem oldu Muğla'nın Seydikemer ilçesi açıklarında 5.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin Antalya ve çevresinde de hissedildiği öğrenildi. AFAD'dan da depremle ilgili açıklama geldi. Depremin yaklaşık 20 saniye sürdüğünü aktaran DHA Muhabiri Ahmet İstek, "Yüksek katlı binalarda oturanlarda, iş yerlerinde bir panik havası var" dedi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, depremle ilgili herhangi bir olumsuzluk bulunmadığını bildirdi. Öte yandan depremden saniyeler önce, bazı cep telefonlarına uyarı mesajı geldiği yönündeki paylaşımlar sosyal medyada gündem oldu. Depremden saniyeler önce cep telefonlarına 'acil durum uyarısı' gönderildi. İşte haberin detayları...
25.01.2023 Gündem
Sancaktepe'de yolda yürüyen eşine peş peşe ateş ederek yaraladı
Sancaktepe'de yolda yürüyen eşine peş peşe ateş ederek yaraladı Sancaktepe'de iddiaya göre bir kişi, takip ettiği caddede yürüyen eşine peş peşe ateş ederek olay yerinden kaçtı. Bacaklarından yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı. O anlar cep telefonu kamerasına kaydedildi.
25.01.2023 Yaşam
Para üstü olarak aldığı 'Kazı Kazan'dan, 4 milyon lira çıktı
Para üstü olarak aldığı 'Kazı Kazan'dan, 4 milyon lira çıktı Edirne'de bir vatandaş, sigara aldığı büfeden para üstü olarak verilen Kazı Kazan kuponundan 4 milyon lira kazandı. Büfe sahibi Ayhan Demir, "Kendisine parayı sağlıklı günlerde harcamasını diledik. Umarım bize de şans getirir" diye konuştu.
25.01.2023 Yaşam
30 liralık kahve aldı, para üstüyle 1 milyon lira kazandı!
30 liralık kahve aldı, para üstüyle 1 milyon lira kazandı! Büfeden 30 liralık kahve alan, para üstüyle de 'Kazı Kazan' oynayan çift, hayatının şansını yakaladı. Kuponu kazıdıktan sonra makineye okutan çift, büyük ikramiyeyi kazandı. İşte detaylar...
7.12.2022 Yaşam
Milli Piyango heyecanı başladı! Tam, yarım ve çeyrek biletlerde fiyatlar belli oldu
Milli Piyango heyecanı başladı! Tam, yarım ve çeyrek biletlerde fiyatlar belli oldu Milli Piyango yılbaşı çekilişinin yaklaşması ile beraber özellikle sokakta çalışan seyyar bayileri ve vatandaşları heyecan sardı. Bilet satıcıları önemli açıklamalarda bulunurken, Milli Piyangocular ve Şans Oyunları Bayileri Odası’ndan dikkat çeken bir çağrı geldi.
2.12.2022 Ekonomi
Asgari ücretle mağazada çalışıyordu! 'Kazı Kazan'dan 1 milyon TL çıktı
Asgari ücretle mağazada çalışıyordu! 'Kazı Kazan'dan 1 milyon TL çıktı Malatya'da bir mağazada asgari ücretle çalışan 32 yaşındaki işçi, 20 TL'ye aldığı Kazı Kazan kuponuyla 1 milyon TL ikramiye kazandı.
19.10.2022 Yaşam
Edirne'de 1 talihli Sayısal Loto'dan 836 bin TL kazandı
Edirne'de 1 talihli Sayısal Loto'dan 836 bin TL kazandı Edirne’de 5 milyon TL ekstra ikramiyeli 'Çılgın Sayısal Loto' oynayan 1 talihli, 7 rakamdan 5'ini doğru bilerek 836 bin 176,90 TL kazandı.
11.10.2022 Gündem
Balıkçılara önemli uyarı! Alarma geçildi, arama çalışması başlatıldı
Balıkçılara önemli uyarı! Alarma geçildi, arama çalışması başlatıldı Kastamonu’nun Doğanyurt ilçesi açıklarında balıkçıların mayın gördüğünü iddia etmesi üzerine İnebolu Sahil Güvenlik 96. Bot Komutanlığına bağlı ekipler bölgede arama çalışması başlattı. Ayrıca mayın görülmesi sebebiyle bölgede balıkçıların denize açılmaması istendi.
20.09.2022 Gündem
Son 30 lirasıyla aldığı Kazı-Kazan kuponuna 2 milyon liralık ikramiye çıktı
Son 30 lirasıyla aldığı Kazı-Kazan kuponuna 2 milyon liralık ikramiye çıktı Tokat'ta işçi emeklisi Dursun Koçyiğit (49), Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan şans oyunları bayisine giderek cebindeki son 30 lirasıyla aldığı Kazı-Kazan 'Milyonerler Kulübü' adlı kupondan 2 milyon lira ikramiye kazandı.
20.09.2022 Yaşam
Son 30 lirasıyla aldığı Kazı-Kazan kuponuna 2 milyon liralık ikramiye çıktı
Son 30 lirasıyla aldığı Kazı-Kazan kuponuna 2 milyon liralık ikramiye çıktı Tokat'ta işçi emeklisi Dursun Koçyiğit (49), Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan şans oyunları bayisine giderek cebindeki son 30 lirasıyla aldığı Kazı-Kazan 'Milyonerler Kulübü' adlı kupondan 2 milyon lira ikramiye kazandı.
20.09.2022 Yaşam
20 lira verdi 1 milyon TL kazandı!
20 lira verdi 1 milyon TL kazandı! İzmir'in Kınık ilçesinde seyyar bayiden kazı kazan oynayan Kudret Yıldırım (33), kazıdığı 20 TL'lik kupondan 1 milyon TL ikramiye kazandı. İkramiyeyi alan maden işçisi Yıldırım, bir otomobil alacağını, evinin ihtiyacını gidereceğini ve ileriye dönük yatırım yapacağını söyledi.
19.05.2022 Yaşam
Müstehcen sitelerde telefon numarasını paylaştılar! Akılalmaz araç tuzağı...
Müstehcen sitelerde telefon numarasını paylaştılar! Akılalmaz araç tuzağı... Denizli’den uygun fiyata ilana verilen arızalı araç için Çorum’dan gelen alıcı, hayatının şokunu yaşadı. Hem araçtan hem de parasından olan alıcı, parasını talep ettiği şüpheliler tarafından numarası müstehcen sitelerde paylaşılınca başına gelmeyen kalmadı.
6.05.2022 Yaşam
Kazı Kazan'la 1 milyon lirayı, almak istemediği kuponla kazanmış
Kazı Kazan'la 1 milyon lirayı, almak istemediği kuponla kazanmış Edirne’de Kazı Kazan oynayan talihli, 1 milyon lira ikramiye kazandı. Bayi Sevda Rastgele, talihlinin büyük ikramiye çıkan kuponu yere düştüğü için satın almak istemeyip, 30'lu Kazı Kazan aldığını ve son anda ikramiye çıkan kuponu almaya karar verdiğini söyledi.
6.05.2022 Yaşam
Cesedi otomobilin içinde bulundu! Akrabaları öldürmüş
Cesedi otomobilin içinde bulundu! Akrabaları öldürmüş İstanbul Başakşehir'de akrabaları olan Kemal Yavuz'u (42) öldürdükleri iddia edilen iki şüpheli polis tarafından yakalandı. Olayın alacak verecek yüzünden meydana geldiği öğrenildi. Şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.
20.04.2022 Yaşam
TEM’de feci kaza! Araç, dinlenme tesisindeki tıra ok gibi saplandı
TEM’de feci kaza! Araç, dinlenme tesisindeki tıra ok gibi saplandı TEM Otoyolu Sakarya geçişinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde kontrolden çıkan otomobil, dinlenme tesisindeki park halinde bulunan tıra ok gibi saplandı. Meydana gelen kazada adeta kağıt gibi ezilen otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı.
20.04.2022 Yaşam
Kazı Kazan'la 2 milyon TL kazandı! Büfe sahibine motosiklet hediye edip, borçları ödedi
Kazı Kazan'la 2 milyon TL kazandı! Büfe sahibine motosiklet hediye edip, borçları ödedi Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde Kazı Kazan'dan 2 milyon TL kazanan kişi, kupon aldığı büfenin veresiye defterini kapattı, ardından da büfe sahibi Fatih Bayram’a motosiklet hediye etti. Talihlinin 2 milyon TL'lik ikramiyeyi önce 2 bin TL olarak yorumladığını anlatan Bayram, "Bana uzattığı zaman, kendisine biletin 2 milyon TL olduğunu söyledim. Sevindi, 'Canım yeğenim' diyerek bana sarıldı" dedi.
20.04.2022 Yaşam
10 TL ile 500 bin TL kazandı! Şansı böyle buldu: Zaman geçtikçe...
10 TL ile 500 bin TL kazandı! Şansı böyle buldu: Zaman geçtikçe... Çanakkale Bayramiç'te bir kişi 10 TL’lik Kazı Kazan kuponu ile 500 bin TL kazandı. İkramiyeyi kazanan Gürkan Düz, ilk başta ne kadar kazandığını anlayamadıklarını, zaman geçtikçe olayın bilincine vardığını söyledi.
3.04.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kazı Kazan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kazı kazan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.