Kayyum Ataması

Kayyum Ataması

Son dakika Kayyum ataması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kayyum ataması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kayyum ataması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kayyum Ataması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kayyum ataması gelişmeleri de dahil olmak üzere 81 kayyum ataması haberi bulunmuştur. Tüm kayyum ataması haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kayyum atandı ne demek, kayyum nedir? Kayyum neden atanır, kayyum atandıktan sonra ne olur? (Polat çiftinin işyerlerine kayyum atandı)
Kayyum atandı ne demek, kayyum nedir? Kayyum neden atanır, kayyum atandıktan sonra ne olur? (Polat çiftinin işyerlerine kayyum atandı) Dilan ve Engin Polat çiftinin 27 şirketine kayyum atandı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Dilan Polat, Engin Polat ve yakınlarına ait olan 27 şirkete kayyum atanmasını talep edilmişti. Talebi değerlendiren mahkeme 27 şirkete kayyum atanmasına karar verdi. Söz konusu gelişmenin ardından kayyumun neden atandığı, atanınca ne olduğu merak konusu oldu.
16.11.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu: Demirtaş'ın, Kavala'nın serbest bırakılmasını istiyorsanız bize katılacaksınız
Kılıçdaroğlu: Demirtaş'ın, Kavala'nın serbest bırakılmasını istiyorsanız bize katılacaksınız CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Düşüncesinden dolayı hiç kimsenin hapse atılmasını istemiyorsanız; Selahattin Demirtaş'ın, Osman Kavala'nın serbest bırakılmasını istiyorsanız bize katılacaksınız. Devletin adaletle erdemle bilgi ve birikimle yönetilmesini istiyorsanız bize katılacaksınız. Toplumun her kesiminin kucaklanmasını istiyorsanız bize katılacaksanız. Biz sizin partiniziz, sizin için çalışıyor, sizin için emek harcıyoruz" dedi.
28.05.2022 Siyaset
FETÖ firarisi Akın İpek'e AİHM'den ret: Kabul edilemez
FETÖ firarisi Akın İpek'e AİHM'den ret: Kabul edilemez Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM), Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) çatı davasının firari sanığı, eski Koza Holding'in yöneticisi Hamdi Akın İpek'in başvurusunu kabul edilemez buldu.
21.10.2021 Gündem
Milyonluk miras aileyi karıştırdı! Gelin, kayınpeder ve kaynanayı dolandırıcılıkla suçladı
Milyonluk miras aileyi karıştırdı! Gelin, kayınpeder ve kaynanayı dolandırıcılıkla suçladı Çanakkale'de genç yaşta hayatını kaybeden iş insanı Emin Altın’ın 50 milyon bulan mirası ailesini karıştırdı. Ölümünden 2,5 ay önce evlenen Altın’ın tüm servetini babası üzerine geçirdi. Durumu fark eden Altın’un eşi B. Altın, kayınpederi ve kaynanası hakkında ‘dolandırıcılık’ iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Kayınpederi ve kaynanasına karşı 3 aylık uzaklaştırma kararı alan B. Altın, eşinin kurduğu şirket için de kayyum talep etti. Suçlanan kayınpeder ise, gelin B. Altın’ın, kendileri hakkındaki suçlamaları kabul etmedi.
10.07.2020 Gündem
İstanbul Şehir Üniversitesi ile ilgili flaş gelişme!
İstanbul Şehir Üniversitesi ile ilgili flaş gelişme! Bilim ve Sanat Vakfının mahkeme tarafından kayyum atanıncaya kadar Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından yönetileceği bildirildi.
21.01.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınına konuk oldu.
25.02.2019 Siyaset
Tetiş Yapı Elazığspor'a kayyum şoku!
Tetiş Yapı Elazığspor'a kayyum şoku! Spor Toto 1'inci Lig'de maddi anlamda zor günler geçiren Tetiş Yapı Elazığspora 1'inci Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından kayyum ataması yapıldı.
26.12.2018 TFF 1.Lig
Elazığspor'dan kulübe kayyum talebi!
Elazığspor'dan kulübe kayyum talebi! Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Tetiş Yapı Elazığspor'da kulüp yönetimi, mahkemeye kayyum ataması talebinde bulundu.
19.12.2018 Futbol
Caner Erkin'in oğlu Çınar'a kayyum atanacak
Caner Erkin'in oğlu Çınar'a kayyum atanacak Beşiktaş'ın milli futbolcusu Caner Erkin'in oğlu Çınar'ın velayetini alabilmek için eski eşi Asena Atalay'a açtığı davada mahkeme, kayyum atanmasına karar verdi. İstanbul Aile Mahkemesi, Çınar Erkin'in davadaki haklarının korunması amacıyla kayyum atanması için Sulh Hukuk Mahkemesi'ne ihbarda bulundu.
14.09.2018 Magazin
ABD'den art arda son dakika haberleri geliyor! Meğer FETÖ'cüler...
ABD'den art arda son dakika haberleri geliyor! Meğer FETÖ'cüler... Anadolu Ajansı ABD'de yaşayan FETÖ'cülerle ilgili peş peşe haberler yayınladı. FETÖ'cülerin kilisede buluştukları ortaya çıktı. Kaçak FETÖ'cü Adil Öksüz'ün kayınbiraderi de ABD bayrağını öperken görüntülendi. İşte detaylar...
14.06.2018 Gündem
15 şirkete kayyum atandı
15 şirkete kayyum atandı Amasya'nın Merzifon ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında 15 şirkete kayyum atandı.
14.05.2018 Gündem
Kuruyemiş devine kayyum atandı!
Kuruyemiş devine kayyum atandı! Aydın Sulh Ceza Mahkemesi tarafından il merkezli 'Tuğba Kuruyemiş'e kayyum atandı.
12.10.2017 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Hainlerin kafasını kopartacağız!"
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Hainlerin kafasını kopartacağız!" Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki törende konuştu. Erdoğan konuşmasında çok sert mesajlar vererek "Önce o hainlerin kafasını koparacağız. Meclis idam kararı verir, bana gelirse, ben onaylarım. Herkes şunu bilsin, Türkiye göründüğünden ibaret değildir." ifadelerini kullandı.
29.09.2021 Gündem
Kaynak Holding'in 2 şirketine daha kayyum atandı
Kaynak Holding'in 2 şirketine daha kayyum atandı FETÖ/PDY bünyesinde faaliyet gösterdiği iddiasıyla Kaynak Holding'e yönelik soruşturma kapsamında, Sulh Ceza Hakimliğinin kararıyla 2 şirkete daha TMSF yetkililerinin kayyum olarak atanmasına karar verildi.
29.09.2021 Gündem
Muğla'da 3 şirkete kayyum atandı
Muğla'da 3 şirkete kayyum atandı Muğla'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik soruşturma kapsamında 3 şirkete kayyum atandı.
29.09.2021 Gündem
Muğla'da 2 şirkete kayyum atandı
Muğla'da 2 şirkete kayyum atandı Muğla'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında 2 şirkete kayyum atandı.
5.06.2017 Ekonomi
Mahrem imamlar her ay milyonlarca lira toplamış
Mahrem imamlar her ay milyonlarca lira toplamış Emniyet Genel Müdürlüğü, Fetullahçı Terör Örgütü Emniyet Yapılanmasının mali iltisaklarına ilişkin açıklama yaptı. Emniyet mahrem yapı sorumlularının, örgüt mensuplarından aylık 3 milyon 500 bin TL himmet parası topladıkları ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Aras Kargo’ya yönetici kayyum atandı
Aras Kargo’ya yönetici kayyum atandı Daha önce ticareti kayyum atanan Aras Kargo’ya bu kez de tarafların istemesi nedeniyle 5 kişilik yönetici kayyum heyeti atandı. Kayyumlardan 2'sinin imzası şirketi temsil etmeye yeterli olacak.
9.05.2017 Ekonomi
Kaynak Holdinge yönelik soruşturma
Kaynak Holdinge yönelik soruşturma FETÖ/PDY bünyesinde faaliyet gösterdiği iddiasıyla Kaynak Holding'e yönelik soruşturma kapsamında, holdingin yöneticileri ve yetkililerinden olan Abdullah Katırcıoğlu ile Ali Katırcıoğlu'nun da aralarında bulunduğu bazı şüphelilerin mal varlıklarına Sulh Ceza Hakimliğinin kararıyla tedbir konuldu
29.09.2021 Gündem
Süt firmasına yönelik FETÖ operasyonunda 19 kişi tutuklandı
Süt firmasına yönelik FETÖ operasyonunda 19 kişi tutuklandı DENİZLİ'de, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında süt firmasına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan aralarında firmanın yönetim kurulu başkanı ve üyelerinin de bulunduğu 19 kişi tutuklandı. Tutuklananların arasında TÜBİTAK'tan böcek davası sonucunda ihraç edilen ve şirkette üst düzey yönetici konumunda işe alınan kişilerin de bulunduğu öğrenildi.
29.09.2021 Gündem
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı: FETÖ Barzani’yi devirecekti
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı: FETÖ Barzani’yi devirecekti Çözüm süreci ve sonrasına yönelik değerlendirmeler yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti sözcüsü Yasin Aktay, “PKK ile müzahir olan o parti (HDP) ile Kürt meselesini birbirinden fersah fersah ayırdık ve Kürt meselesini bitirdik” dedi. HDP'li milletvekillerinin tutuklu olmasının toplumda bir teselli kaynağı olduğunu ifade eden Aktay, PKK'nın ABD'den aldığı destekle Suriye'de bir "Terör koridoru" oluşturmaya çalıştığını söyledi.
29.09.2021 Gündem
Son Dakika - Aynes Gıda'ya FETÖ operasyonu
Son Dakika - Aynes Gıda'ya FETÖ operasyonu DENİZLİ'den son dakika haberi geldi. Polis, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Aynes Gıda firmasına operasyondan düzenledi. Aralarında Yönetim Kurulu üyeleri Nevzat Serin, Mehmet Ali Özkan ile Ayhan Batur'un da bulunduğu 17 kişi gözaltına alındı. İşte son dakika haberinin tüm detayları...
29.09.2021 Gündem
Erzincan İliç Belediyesi'ne kayyum atandı
Erzincan İliç Belediyesi'ne kayyum atandı ERZİNCAN'ın İliç Belediye Başkanı Muhlis Doğan'ın FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınması ardından, İliç Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, 'Belediye Başkan Vekili' olarak görevlendirildi.
29.09.2021 Gündem
İzmir'de 57 şirkete kayyum
İzmir'de 57 şirkete kayyum İzmir Valiliği, yöneticileri FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan, aralarında Kavuklar ve Küçükbay grubuna bağlı şirketlerin de bulunduğu 57 şirket, kooperatif ve meslek birliğine kayyum atandığını bildirdi. Kayyum ataması yapılan şirketler arasında Orkide Yağ, Alfemo Mobilya ve Kavuklar Grubu'na bağlı şirketler yer alıyor
29.09.2021 Gündem
Sakarya'da 2 şirkete kayyum atandı
Sakarya'da 2 şirkete kayyum atandı Sakarya'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında 2 şirkete kayyum atandı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kayyum Ataması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kayyum ataması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.