Kayınvalide

Kayınvalide

Son dakika kayınvalide haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kayınvalide ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kayınvalide haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kayınvalide

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kayınvalide gelişmeleri de dahil olmak üzere 348 kayınvalide haberi bulunmuştur. Tüm kayınvalide haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gelinim Mutfakta bugün kim kazandı? 5 Şubat Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı? Puan durumu...
Gelinim Mutfakta bugün kim kazandı? 5 Şubat Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı? Puan durumu... Yeni haftanın ilk bölümü ekrana geldi. Gelinim Mutfakta programındaki mücadele izleyenleri heyecanlandırmaya devam ediyor. Gelinler en güzel yemeği yaparken kayınvalide ve Nursel Ergin de puanları veriyor. Peki 5 Şubat Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim kazandı? İşte son puan durumu...
5.02.2024 Gündem
Yangında kayınvalide öldü, gelini hastaneye kaldırıldı! Feci olay
Yangında kayınvalide öldü, gelini hastaneye kaldırıldı! Feci olay Aksaray’ın Gülağaç ilçesinde sobadan sıçrayan kıvılcımların neden olduğu yangında kayınvalide Meryem Şahin (85) hayatını kaybetti, dumandan etkilenen gelini Sevgi Şahin (64) hastanede tedaviye alındı.
24.12.2023 Gündem
İki ay ömrü kalan kaynana için inanılmaz fedakarlık! Umutların tükenmeye başladığı anda gelin hayat oldu...
İki ay ömrü kalan kaynana için inanılmaz fedakarlık! Umutların tükenmeye başladığı anda gelin hayat oldu... Yaşadığı rahatsızlığı nedeniyle kendisine 2 ay ömür biçilen kaynanaya gelini hayat oldu. Denizli'de yıllardır mücadele ettiği hastalık yüzünden iki aylık ömrü kalan kaynanası için hiç tereddüt etmeden fedakarlık yapan gelin, kaynanasının yeniden yaşama tutunmasını sağladı.
23.11.2023 Gündem
Ya Çok Seversen 1. bölüm yayınladı! Leyla ve Ateş'in yolları kesişti
Ya Çok Seversen 1. bölüm yayınladı! Leyla ve Ateş'in yolları kesişti Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan Ya Çok Seversen dizisinin 1. bölümü bu akşam seyirci karşısına çıktı. Başrollerinde Kerem Bürsin, Hafsanur Sancaktutan, Hatice Aslan ve Şerif Erol gibi önemli isimlerin rol aldığı Ya Çok Seversen dizisi birçok kişinin dikkatini çekti. İşte tüm detaylar...
6.07.2023 Magazin
Gelinim Mutfakta Ezgi neden yok, diskalifiye mi oldu? Ezgi Gelinim Mutfakta neden gitti, elendi mi?
Gelinim Mutfakta Ezgi neden yok, diskalifiye mi oldu? Ezgi Gelinim Mutfakta neden gitti, elendi mi? Kanal D’nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta’nın bugün yayınlanan 1149. bölümde Ezgi ve kayınvalidesi Gönül Ediz'i ekranda göremeyenler arama motorlarına yöneldi. Ezgi ve Kader'in dünkü kavgasını hatırlayanlar, yarışmacının diskalifiye olup olmadığını araştırmaya başladı. Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin tarafından yapılan açıklamayla Ezgi’nin akıbeti belli oldu. Peki, Gelinim Mutfakta Ezgi neden yok, diskalifiye mi oldu? Ezgi Gelinim Mutfakta neden gitti, elendi mi?
25.05.2023 Televizyon
'Gelinim Mutfakta'da milyoner gelin!
'Gelinim Mutfakta'da milyoner gelin! Kanal D’de Nusel Ergin'in sunuculuğunu yaptığı fenomen yarışma 'Gelinim Mutfakta'ya bu hafta yepyeni bir yarışmacı katıldı. Kayınvalidesi Dilek Gül ile yarışmaya katılan gelin Kader Gül, çeyizi ile programa iddialı bir giriş yaptı.
22.05.2023 Televizyon
Eski damat dehşeti! Kayınvalidesi ve baldızını öldürdü, ona ateş etmedi
Eski damat dehşeti! Kayınvalidesi ve baldızını öldürdü, ona ateş etmedi Adana’da bir kişi, kayınvalidesi ve baldızını öldürüp, kayınbiraderinin eşini de yaraladıktan sonra silahla kafasına ateş ederek intihar etti.
1.05.2023 Yaşam
28 Nisan Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, bilezikleri kim aldı? Bugün Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim kazandı?
28 Nisan Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, bilezikleri kim aldı? Bugün Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim kazandı? Gelinim Mutfakta kim elendi, bugün Gelinim Mutfakta kim birinci oldu ve altın bilezikleri kim aldı? Gelinim Mutfakta haftanın finaliyle ekranlara geliyor. Hafta içi her gün Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan Gelin-kayınvalide yarışma programı Gelinim Mutfakta’da yine gelinler yemekleriyle yarıştı. Programda her Cuma da 7 altın bilezik sahibini buluyor. İşte 28 Nisan Gelinim Mutfakta puan durumu…
28.04.2023 Televizyon
Ev almak isteyen herkesi ilgilendiren karar! Hak kayınvalideye geçiyor
Ev almak isteyen herkesi ilgilendiren karar! Hak kayınvalideye geçiyor Ev alacak milyonları ilgilendiren son dakika uyarısı geldi. İzmir’de, kendi adlarına kredi çıkmaması nedeniyle kocasının annesi üzerine ev alan ve kocasının alkol bağımlılığı nedeniyle tüm kredileri kendisinin ödediğini ileri süren K.A., yargıda kayınvalide engelini aşamadı. İşte Yargıtay’ın kararının detayları...
27.04.2023 Ekonomi
Dağhan Külegeç ile Tuğba Aytaş evlendi
Dağhan Külegeç ile Tuğba Aytaş evlendi Bir döneme damga vuran 'Kavak Yelleri' dizisinde canlandırdığı 'Efe' karakteriyle hafızalarda yer eden Dağhan Külegeç, geçtiğimiz kasım ayında evlilik yolunda ilk adımı attığı Tuğba Aytaş ile sessiz sedasız nikâh masasına oturdu. Ünlü oyuncu, sürpriz gelişmeyi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.
19.04.2023 Magazin
Dağhan Külegeç ile Tuğba Aytaş'tan 7'nci yıl kutlaması!
Dağhan Külegeç ile Tuğba Aytaş'tan 7'nci yıl kutlaması! Oyuncu Dağhan Külegeç, nişanlısı Tuğba Aytaş ile birlikteliğinin 7'nci yılını kutladı. Külegeç, "6'ncı yaşımızı bitirdik, 7'ye bastık" ifadelerini kullandı.
5.03.2023 Magazin
Gelinim Mutfakta 2 Mart 2023 puan durumu! 2 Mart Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altını hangi gelin adayı aldı?
Gelinim Mutfakta 2 Mart 2023 puan durumu! 2 Mart Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altını hangi gelin adayı aldı? Kanal D'nin en sevilen yarışmalarından birisi olan Gelinim Mutfakta programı Nursel Ergin'in sunumuyla bu haftada ekranlara geliyor. İzleyiciler gün sonunda en yüksek puanı alıp çeyrek altın sahibi sorguluyor. Peki, Gelinim Mutfakta 2 Mart 2023 puan durumu ne, Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı, günün birincisi kim oldu? Nursel Ergin hangi geline kaç puan verdi?
2.03.2023 Televizyon
Hamile gelini bebeğini düşürsün diye yapmadığı kalmamış! Esra Erol'un bile ağzı açık kaldı
Hamile gelini bebeğini düşürsün diye yapmadığı kalmamış! Esra Erol'un bile ağzı açık kaldı Esra Erol'un programının son bölümünde gelin ve kayınvalide arasında yaşananlar izleyenlerini şaşkına çevirdi. 3 ay önce kocasından ayrılan Ayşegül Sayın, bebeğini düşürmesi için kayınvalidesinin yaptıklarını anlattı.
25.01.2023 Gündem
Gelinim Mutfakta kim diskalifiye oldu, Derya neden diskalifiye oldu? 10 Ocak Gelinim Mutfakta Derya ve Birgül neden yok?
Gelinim Mutfakta kim diskalifiye oldu, Derya neden diskalifiye oldu? 10 Ocak Gelinim Mutfakta Derya ve Birgül neden yok? Gelinim Mutfakta kim, neden diskalifiye oldu? Kanal D ekranlarının sevilen programı Gelinim Mutfakta'da diskalifiye şoku yaşandı. İzleyiciler arama motorlarına yönelerek Gelinim Mutfakta kim diskalifiye oldu, 10 Ocak Gelinim Mutfakta Derya ve Birgül neden diskalifiye oldu? sorularına yanıt arıyor. Peki, Derya elendi mi, neden yok, Birgül hanım diskalifiye mi oldu?
10.01.2023 Televizyon
Gelinim Mutfakta 10 Ocak Salı 2023 puan durumu! Gelinim mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altını kim aldı?
Gelinim Mutfakta 10 Ocak Salı 2023 puan durumu! Gelinim mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altını kim aldı? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altını kim aldı, puan durumu ne? Gelinim Mutfakta'da yeni haftanın ikinci gününde gelin adayları çeyrek altın için yarışıyor. Dört gelin ve kayınvalidenin rekabet ettiği program Nursel Ergin’in sunumuyla ekranlara geliyor. İşte Gelinim Mutfakta 10 Ocak 2023 puan durumu…
10.01.2023 Televizyon
Eşini öldürdükten sonra internetten 'Hangi hastalıkların cezai ehliyeti yoktur' araması yapmıştı: Akıl sağlığı için karar verildi
Eşini öldürdükten sonra internetten 'Hangi hastalıkların cezai ehliyeti yoktur' araması yapmıştı: Akıl sağlığı için karar verildi Boşanma aşamasındaki eşinin boğazını kesip öldürdü, kayınvalidesini de bıçakla yaraladıktan sonra internette arama motorundan 'Hangi hastalıkların cezai ehliyeti yoktur' aramaları yapan zanlının akıl sağlığı için karar açıklandı.
26.12.2022 Yaşam
Liseli kıza MİT'in adını kullanarak iğrenç tuzak! Mide bulandıran olaylar silsilesi o gün başladı: 'Her gün tecavüz etti'
Liseli kıza MİT'in adını kullanarak iğrenç tuzak! Mide bulandıran olaylar silsilesi o gün başladı: 'Her gün tecavüz etti' Konya’da yaşanan mide bulandıran olay akıllara durgunluk veren detaylar içeriyor. İçerisinde çocuk istismarı, alıkoyma ve dolandırıcılığın da yer aldığı olayda 17 yaşındaki lise son sınıf öğrencisi G.A.’nın hayatı kabusa döndü. MİT’in adını kullanarak kurulan korkunç tuzakta; okul müdürü H.A genç kıza, derslerinde başarılı olma kaydı ile istihbaratçı olma sözü verdi. Bu sırada da evli 1 çocuk babası Ahmet Mandal ile tanıştırdı. Kendisini MİT mensubu olarak tanıtan Ahmet Mandal’ın asıl mesleği bambaşka çıkarken, bir genç kızın hayatını karartan olaydaki FETÖ detayı şoke etti.
10.12.2022 Yaşam
Dolandırıcıların radarına 'engelli' bireyler girdi! 'Ek iş vaadi'ne kandı, tüm parası buhar oldu
Dolandırıcıların radarına 'engelli' bireyler girdi! 'Ek iş vaadi'ne kandı, tüm parası buhar oldu Fırsatçılar rahat durmuyor, vatandaşları türlü türlü yöntemlerle dolandırmaya devam ediyor. Bu kez de Maltepe’de yaşayan engelli bir genç dolandırıcıların kurbanı oldu. Telefonuna gelen ‘ek gelir’ mesajındaki linke tıklayan genç, hayatının şokunu yaşadı. Bankadan kredi çeken gencin 185 bin lirası ise böyle buhar oldu.
8.12.2022 Yaşam
Feci şekilde can vermişti! 'Asli' kusurlu bulundu
Feci şekilde can vermişti! 'Asli' kusurlu bulundu Zonguldak'ta park halindeki dolmuşun önüne oturup, sigara içerken aracın hareket ettirilmesiyle altında kalarak hayatını kaybeden Mehmet Baş (80), bilirkişi raporuna göre 'asli', şoför Yunus Emre K. (20) ise 'tali' kusurlu bulundu. Rapor sonrası hazırlanan iddianamede, Yunus Emre K. için 'taksirle ölüme neden olma' suçundan 2 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası istendi. Yunus Emre K.'nin yargılanmasına başlanırken, mahkemece kazadaki kusur oranının belirlenmesi kararlaştırıldı. 
8.12.2022 Yaşam
Gece kulübünde silahlı kavga! Yaralılar var
Gece kulübünde silahlı kavga! Yaralılar var Bursa'da, bir gece kulübünde çalışanlar ile müşteri arasında çıkan silahlı kavgada, tabancayla vücudunun çeşitli yerlerinden vurulan 3 kişi yaralandı. Yaralıların durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. 
8.12.2022 Yaşam
Damattan zincirleme iğrençlik! Amcasının kızıyla başladı, kayınvalide itiraf etti
Damattan zincirleme iğrençlik! Amcasının kızıyla başladı, kayınvalide itiraf etti Bolu'da rezalet bir olay yaşandı. Kızı ve damadının yanına gelen kayınvalide iğrençlikle karşı karşıya kaldı. 40 yaşındaki damadın daha önce de akrabalarına aynı hareketlerde bulunduğu ortaya çıktı. Suçlamaları reddeden damat, kayınvalidesiyle 4-5 kez yakınlaşmalarının olduğunu belirterek 'Bana 2 adet renkli hap verdi. Bir süre sonra sersemlemeye başladım' diyerek olay günü neler yaşandığını anlattı. İşte haberin detayları...
8.12.2022 Yaşam
Rezaletten FETÖ çıktı! Detaylar mide bulandırdı
Rezaletten FETÖ çıktı! Detaylar mide bulandırdı Ankara'nın Sincan ve Etimesgut ilçelerinde düzenlenen operasyon iğrenç bir gerçeği ortaya çıkardı. 9 şüphelinin gözaltına alındığı 13 kadının da kurtarıldığı olayda, detaylar mide bulandırdı. Operasyondaki FETÖ gerçeği ise okuyanları şoke etti.
2.12.2022 Yaşam
Sürücüyü kurşun yağmuruna tuttular! Kaçırılan kadının kocası ve akrabaları öldürmüş
Sürücüyü kurşun yağmuruna tuttular! Kaçırılan kadının kocası ve akrabaları öldürmüş Şişli'de hareket halindeki otomobilin önünü kesilerek direksiyonda bulunan Muhammet Tekin'in öldürülmesi ve yanındaki kadının kaçırılması olayında polis 3 kişiyi gözaltına alırken, kaçırılan kadın kurtarıldı. Muhammet Tekin'in kaçırdığı kadının kocası ve akrabaları tarafından öldürüldüğü belirtildi.
1.11.2022 Yaşam
Kayınvalide damat tartışması sonrası çılgına döndü! 25 günlük gelin mobilyaları parçalayıp evi terk etti
Kayınvalide damat tartışması sonrası çılgına döndü! 25 günlük gelin mobilyaları parçalayıp evi terk etti Esenyurt'ta, kayınvalidesinin evliliklerine karıştığını iddia eden Ömer Tik, eşiyle tartıştıktan sonra ablasına gitti. Buna öfkelenen 25 günlük gelin A.T., iddiaya göre evdeki koltukları bıçakla parçalayıp eşyaları dağıttıktan sonra evi terk etti. Ömer Tik, bunun üzerine eşine boşanma davası açtı.
1.11.2022 Yaşam
'Şarkılar Bizi Söyler' yine çok izlenen bir bölümle sezona “merhaba” dedi!
'Şarkılar Bizi Söyler' yine çok izlenen bir bölümle sezona “merhaba” dedi! Kanal D’nin, yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı Şarkılar Bizi Söyler, yeni sezona merhaba dedi.
23.10.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Kayınvalide ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kayınvalide haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.