Gazete Vatan Logo
Magazin Ya Çok Seversen 1. bölüm yayınladı! Leyla ve Ateş'in yolları kesişti

Ya Çok Seversen 1. bölüm yayınladı! Leyla ve Ateş'in yolları kesişti

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan Ya Çok Seversen dizisinin 1. bölümü bu akşam seyirci karşısına çıktı. Başrollerinde Kerem Bürsin, Hafsanur Sancaktutan, Hatice Aslan ve Şerif Erol gibi önemli isimlerin rol aldığı Ya Çok Seversen dizisi birçok kişinin dikkatini çekti. İşte tüm detaylar...

Ya Çok Seversen 1. bölüm yayınladı! Leyla ve Ateş'in yolları kesişti

Ailesini bulmak için çıktığı yolda Ateş ile yolu kesişen Leyla'nın hayatı değişti.

ATEŞ'İN HAYATINA RENK GELİYOR

Babasının ölüm haberini duyan Ateş, cenazeye katılmak istemedi. Annesinin ölümünden babasını sorumlu tutan Ateş, İlter'in ufak bir yalanıyla İzmir'e gitmeyi kabul etti.
Sahibi olduğu otele giriş yapan Ateş, otelde düğün yapıldığı güne denk geldi.
Leyla ise zengin koca bulup düğünden aldığı takılarla kaçacakken işler pek beklediği gibi gitmedi. Evlendiği adam birlikte olmak isteyince gecelikleriyle dışarı kaçtı.
O sırada asansörle odasına çıkan Ateş, Leyla'nın geceliklerle asansöre bindiğini görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

LEYLA, ATEŞ'İN BOYNUNA SARILIYOR

Asansör tam lobiye geldiği sırada kayınvalidesi ve kayınpederinin sesini duyan Leyla, gizlenmek için kendini Ateş'in kucağına attı.
Kayınvalide ve kayınpederini atlatan Leyla, oda kartı almak için resepsiyona giden Leyla, arıza olduğunu öğrenince havuz başında vakit geçirmek için oyalanırken tekrar kayınvalide ve kayınpederinin geldiğini gördü. Havuzun dibinde gitmesini bekleyen Leyla'yı gören Ateş suya atladığı gibi Leyla'yı kurtardı.
Dışarıda üşümemesi için Leyla'yı odasına davet eden Ateş, sohbet etmeye başladı. Leyla ise Ateş'in otel sahibi olduğunu duyunca şaşkınlığını gizleyemedi.

Haberin Devamı

LEYLA'DAN BÜYÜK VURGUN

Ateş'in odasından çıktıktan sonra kendi odasına geçen Leyla, bütün takıları alıp ekibiyle birlikte otelden ayrıldı.

LEYLA'NIN SIRRI

Ailesine kavuşmak için ailesini tanıyan adamı tedavi ettiren Leyla, hastane masraflarını karşılayabilmek için sahte gelin olup takıları çaldığı ortaya çıktı. Büyük vurgundan sonra tekrar adamı ziyarete giden Leyla, ziyaret sırasında annesinden kalan kolyenin boynunda olmadığını fark edince Ateş'e ulaşmaya çalıştı. O sırada Ateş'i yolda göre Leyla, taksiyle peşine takıldı.

ATEŞ KARDEŞLERİYLE TANIŞIYOR

Babasından kalma mirası bölüşmek için mecbur şirkete giden Ateş, babasının diğer eşinden olma 3 kardeşiyle tanıştı. Mirasın açıklanmasıyla reşit olmayan 3 kardeşine bakması gerektiğini öğrenen Ateş sinir küpüne döndü.

Haberin Devamı

LEYLA BAKICI OLUYOR

Ateş'in şirketten çıkmasını bekleyen Leyla, önce Ateş ile birlikte otele gidip kolyesini bulmak istedi. Otelde dolandırdığı kocasını görünce geri çıkmak zorunda kaldı.
Çaresi kalan Leyla, Ateş'in özel aracına binip saklanmaya çalışırken kendini bir anda Ateş'in kardeşlerinin kaldığı çiftlik evinde buldu. Yanlış anlaşılma üzerine Leyla çiftlikte Ateş'in kardeşlerine bakıcı olarak işe başladı.

ATEŞ ŞOK OLUYOR

Babasından kalma mektubu okuyup şirketin yönetim kurulu başkanı olmaya karar veren Ateş, basın açıklaması yaptıktan sonra kardeşlerini görmek için çiftlik evine gitmek için yola çıktı. Kapıyı çalan Ateş, Leyla ile karşılaşınca şok oldu.

YA ÇOK SEVERSEN 1. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.