Gazete Vatan Logo

Gelinim Mutfakta Ezgi neden yok, diskalifiye mi oldu? Ezgi Gelinim Mutfakta neden gitti, elendi mi?

Kanal D’nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta’nın bugün yayınlanan 1149. bölümde Ezgi ve kayınvalidesi Gönül Ediz'i ekranda göremeyenler arama motorlarına yöneldi. Ezgi ve Kader'in dünkü kavgasını hatırlayanlar, yarışmacının diskalifiye olup olmadığını araştırmaya başladı. Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin tarafından yapılan açıklamayla Ezgi’nin akıbeti belli oldu. Peki, Gelinim Mutfakta Ezgi neden yok, diskalifiye mi oldu? Ezgi Gelinim Mutfakta neden gitti, elendi mi?

Gelinim Mutfakta Ezgi neden yok, diskalifiye mi oldu? Ezgi Gelinim Mutfakta neden gitti, elendi mi?

Gelinim Mutfakta Ezgi'nin ve kayınvalidesi Gönül Hanım'ın mutfak masasının boş olması programı izleyenleri meraklandırdı. Nursel Ergin, fragmanda Ezgi ve Gönül Hanım'ın olmayışını 'Ben çok üzüldüm' sözleriyle ifade etmişti. Peki, Gelinim Mutfakta Ezgi neden yok, diskalifiye mi oldu? Ezgi neden gitti? 

Gelinim Mutfakta Ezgi neden yok, diskalifiye mi oldu?

Ezgi ve Gönül Hanım'dan bir açıklama yapılmazken program esnasında sunucu Nursel Ergin'den açıklama geldi.

Yarışmadan diskalifiye olmadıkları açıklanan Ezgi ve Gönül Hanım'ın ayrılığının dünkü kavgayla bir ilgisi yok. Gönül Hanım'ın annesinin geçirdiği rahatsızlık nedeniyle gelin kayınvalide yarışmadan ayrıldı.

Ezgi yarışmaya geri dönecek mi?

Gönül Ediz'in annesinin diyaliz hastası olduğu ve dün akşam yoğun bakıma kaldırıldığı öğrenildi. 

Nursel Ergin, Gönül Hanım'a geçmiş olsun dileklerini ilettikten sonra 'Diskalifiye olmadılar, sağlık sorunları nedeniyle ayrıldılar. Başımızın üzerinde yerleri var.' ifadeleriyle Ezgi ve Gönül Hanım'ın diledikleri zaman yarışmaya dönebileceklerini de ifade etmiş oldu.

Haberin Devamı