Kayınpeder

Kayınpeder

Son dakika kayınpeder haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kayınpeder ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kayınpeder haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kayınpeder

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kayınpeder gelişmeleri de dahil olmak üzere 336 kayınpeder haberi bulunmuştur. Tüm kayınpeder haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tüfekle gelinini vurup cesedini benzinle yaktı! Cani kayınpederin ifadesi ortaya çıktı
Tüfekle gelinini vurup cesedini benzinle yaktı! Cani kayınpederin ifadesi ortaya çıktı Muğla'nın Seydikemer ilçesinde gelini Hatice Öğüt'ü öldürüp cesedini ateşe veren kayınpeder Kamil Öğüt, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle ilk kez hakim karşısına çıktı. Fethiye 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada, olay günü ile ilgili olarak konuşmak istemediğini belirten Kamil Öğüt, "Hap kullanıyordum, şeker hastasıydım. Ne yaptığımı bilmiyorum, hiçbir şey hatırlamıyorum. Beni zorlamayın, konuşmak istemiyorum" dedi.
14.12.2023 Gündem
Damadını öldürdü, ifadesi ortaya çıktı: 'Başka kadınla dini nikah yaparak birlikte yaşıyordu'
Damadını öldürdü, ifadesi ortaya çıktı: 'Başka kadınla dini nikah yaparak birlikte yaşıyordu' Bursa’da kızıyla boşanmak isteyen damadını sokak ortasında boğazını keserek ölümüne sebep olduğu iddia edilen kayınpederin ifadesi ortaya çıktı. Katil zanlısı ifadesinde, “Damadım, evli olmasına rağmen başka kadınla dini nikah yaparak birlikte yaşıyordu. Kızımı ölümle tehdit ederek boşanmaya zorluyordu. Onun bu davranışı zoruma gitti" dedi.
17.06.2023 Yaşam
Bursa'da kayınpeder dehşeti: Damadının boğazını kesti
Bursa'da kayınpeder dehşeti: Damadının boğazını kesti Bursa’da aralarında husumeti bulunan kayınpeder sokak ortasında tartıştığı damadının boğazını kesti.
17.06.2023 Yaşam
Gelinini öldürüp cesedini yaktı! Muğla'da vahşet
Gelinini öldürüp cesedini yaktı! Muğla'da vahşet Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, iddiaya göre gelinini tüfekle vurup cesedini yakan kayınpeder, jandarma ekipleri tarafından ormanlık alanda yakalanarak gözaltına alındı.
25.04.2023 Yaşam
Kırgız gelinini öldürüp, testere ile parçalara ayıran kayınpedere 'müebbet hapis'
Kırgız gelinini öldürüp, testere ile parçalara ayıran kayınpedere 'müebbet hapis' Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde Kırgızistan uyruklu gelini 2 çocuk annesi Ayat Adsız'ı (30), bıçaklayarak öldürdükten sonra kolları ve bacaklarını testere ile parçalayıp, çöp poşetleri içinde otomobilin bagajına koyan kayınpeder Fehmi Adsız (67), müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
14.03.2023 Gündem
Tartıştığı damadını av tüfeğiyle öldürdü
Tartıştığı damadını av tüfeğiyle öldürdü Antalya'nın Serik ilçesinde çıkan tartışmada Mehmet A.'nın (62) av tüfeğiyle ateş ettiği damadı Himmet Keskin (29), hastanede yaşamını yitirdi. 
5.03.2023 Yaşam
İki gelinine cinsel saldırıdan ceza aldı savcıdan itiraz geldi: Gelinlerin rızası var
İki gelinine cinsel saldırıdan ceza aldı savcıdan itiraz geldi: Gelinlerin rızası var Bursa'nın Osmangazi ilçesinde iki gelinine cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan Osman L.'ye (56) verilen 54 yıl hapis cezası, istinaf mahkemesince onandı. Duruşma savcısı ise oy çokluğu ile alınan karara 'Gelinlerin rızası var' diyerek itiraz etti. İlişki sırasında zor kullanıldığına dair hiçbir maddi bulgu olmadığını belirten savcı, "Bu olaylara şahit olan kimse bulunmadığı gibi en ufak şüphe duyan bir aile bireyi dahi yoktur" dedi.
7.01.2023 Yaşam
Gaziosmanpaşa'da eşinin ailesiyle silahlı çatışmaya girdi, arkadaşı öldü
Gaziosmanpaşa'da eşinin ailesiyle silahlı çatışmaya girdi, arkadaşı öldü Gaziosmanpaşa'da anlaşmazlık yaşayan dini nikahlı çift, konuşmak için bir araya geldikleri sırada taraflar arasında silahlı çatışma yaşandı. Umut Erdoğan (27), karısının babası Sedat İ. ve kardeşi S.İ.'ye silahla ateş etti. Kayınpeder Sedat İ.'nin silahla karşılık verdiği olayda, Erdoğan'ı apartman önündeki araçta bekleyen arkadaşı Caner Akgün vuruldu. Akgün olay yerinde hayatını kaybetti.
5.01.2023 Yaşam
'Sahte emeklilik' skandalı! 20 milyon liralık vurgun ortaya çıktı
'Sahte emeklilik' skandalı! 20 milyon liralık vurgun ortaya çıktı Sahte doktor olayı hala konuşulurken, emniyet birimleri yeni bir sahtecilik olayını daha deşifre etti. Tunceli’de yeni yıl öncesi gerçekleştirilen tefecilik operasyonunda sahte emeklilik skandalı ortaya çıktı. Emekli olduğu tespit edilenlerin 300 civarında vatandaş belirlenirken, tutuklanan şahsın ifadeleri şoke etti.
24.12.2022 Yaşam
Çiftlik Bank davasında yeni gelişme! ‘Tosuncuk’ lakaplı Mehmet Aydın'ın 'kayınpeder' detayı ortaya çıktı
Çiftlik Bank davasında yeni gelişme! ‘Tosuncuk’ lakaplı Mehmet Aydın'ın 'kayınpeder' detayı ortaya çıktı ‘Çiftlik Bank’ adıyla kurduğu şirketle yüksek gelir getirme vaadiyle çok sayıda vatandaşın mağdur olmasına yol açan sistemin kurucusu Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın, Türkiye'nin talebi üzerine Brezilya tarafından sınır dışı edildikten sonra tutuklanmıştı. Davada tutuklu yargılanan Mehmet Aydın ve ağabeyi Fatih Aydın’ın da aralarında bulunduğu 20 sanığın yargılanmasına devam edilirken ilginç ayrıntılar ortaya çıktı.
24.12.2022 Yaşam
Gelinine 8 yıl boyunca dehşeti yaşattı! İğrenç olay
Gelinine 8 yıl boyunca dehşeti yaşattı! İğrenç olay Bursa’da gelini S.T.’ye (25), cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla, ‘nitelikli cinsel saldırı’ ile ‘cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlamasıyla tutuklu yargılanan Siyami T. (56), 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Sanığın yargılama sürecindeki davranışlarını dikkate alarak, cezada takdir indirimi uygulayan mahkeme heyeti, Siyami T.’nin, gelinini zorla alıkoyduğuna dair kesin ve inandırıcı delil olmadığından, ‘cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçunda beraatına karar verdi.
18.12.2022 Yaşam
Bir çocuk gelin skandalı daha patlak verdi! Kan donduran olay
Bir çocuk gelin skandalı daha patlak verdi! Kan donduran olay Siirt'in Pervari ilçesinde 8 yıl önce av tüfeği ile intihar ettiği öne sürülen Kader Ertem'i (14), kayınpederi Tahir Atak'ın öldürüldüğü ortaya çıktı. İki gün önce gözaltına alınan Tahir Atak, dün işlemleri sonrası tutuklandı.
16.12.2022 Yaşam
Önce arabayla çarptı sonra da tüfekle ateş ederek öldürdü: Küfretti, sakinleşemedim
Önce arabayla çarptı sonra da tüfekle ateş ederek öldürdü: Küfretti, sakinleşemedim Şişli'de, kayınpederine önce aracıyla çarpıp, daha sonra pompalı tüfekle ateş ederek öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Ersin Sertçelik, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılandığı davada, hakim karşısına çıktı. Ersin Sertçelik savunmasında, "Kastım öldürmek değil, korkutmaktı. Küfretti sakinleşemedim, arabayla çarptım yere düştü, yine küfretti. Arabadan babamdan kalma silahı alıp ateş ettim" dedi.
15.12.2022 Yaşam
Selim Yalçınkaya olay nedir, Yalçınkaya’nın katili kim? Derya Yalçınkaya'nın mesajları gündem oldu! Müge Anlı’da işlenen Yalçınkaya nasıl öldü?
Selim Yalçınkaya olay nedir, Yalçınkaya’nın katili kim? Derya Yalçınkaya'nın mesajları gündem oldu! Müge Anlı’da işlenen Yalçınkaya nasıl öldü? Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir süredir işlenen Selim Yalçınkaya cinayeti herkesi şoke etti. Selim Yalçınkaya’nın eski eşi Derya'nın üçlü ilişki itirafı gündeme bomba gibi düştü. Derya canlı yayında gerçeği ağlayarak anlattı. Öte yandan Derya, eşini, eşinin arkadaşı ve amcası da dahil olmak üzere birçok kişiyle aldattığı ortaya çıkmıştı. Peki, Selim Yalçınkaya’nın katili kim, Yalçınkaya nasıl öldü? İşte Selim Yalçınkaya olayı…
18.11.2022 Yaşam
Eş ve kayınpeder katilinden 1 milyon liralık takı dolandırıcılığı iddiası
Eş ve kayınpeder katilinden 1 milyon liralık takı dolandırıcılığı iddiası Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi Beyza Sorguç (23) ve kayınpederi Şahin Kılıç'ı öldüren Ömer Sorguç'un (25) ifadesi ortaya çıktı. Sorguç ifadesinde, eşi ve ailesini dolandırıcılıkla suçlayıp, “Evlenirken düğünde takılan yaklaşık 1 milyon lira değerinde ziynet eşyasını alıp beni dolandırdılar” dedi.
24.10.2022 Yaşam
'Yüz kızartıcı' çetenin oyununu böyle ortaya çıkardı! Dolandıranı da dolandırmışlar
'Yüz kızartıcı' çetenin oyununu böyle ortaya çıkardı! Dolandıranı da dolandırmışlar Yazılımcı menajeri Gülşah Akın (40) geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden kendisine iletilen mesajla hayatının şokunu yaşadı. Mesajda kendisine hakkında 'yüz kızartıcı' bir paylaşım yapıldığı iddia edilerek, gönderilen linke tıklanması isteniyordu. Ancak dolandırıcılar bu kez yanlış kişiyi hedef almıştı.
24.10.2022 Yaşam
Damat cinayetinin arkasından skandal çıktı! İğrenç iddia...
Damat cinayetinin arkasından skandal çıktı! İğrenç iddia... Gaziantep’te trafik kazasının ardından yaşanan damat cinayetinde ortaya atılan fuhuş iddiası kan dondurdu. Damadını öldüren kayınpeder, ifadesinde damadı Halil Ağbaş’ın kızını fuhşa zorladığını iddia ederken, damadın çok sayıda suç kaydı olduğu ortaya çıktı.
18.08.2022 Yaşam
Kayınpederini 8 kez bıçaklayıp, başına keserle vurmuş
Kayınpederini 8 kez bıçaklayıp, başına keserle vurmuş Kocaeli’nin Darıca ilçesinde Murat Erzi’nin (40), tartıştığı kayınpederi Cafer Tayyar Akçay’ı (65) 8 kez bıçaklayıp, keserle başına vurarak öldürdüğü belirlendi. Boşanma aşamasındaki eşinin başına keserle vurması sonucu ağır yaralanan Zeynep Erzi’nin (37) ise tedavisi devam ediyor.
13.08.2022 Yaşam
Korkunç cinayet! Cani damat, kayınpederini önce ezdi sonra pompalı tüfekle katletti
Korkunç cinayet! Cani damat, kayınpederini önce ezdi sonra pompalı tüfekle katletti Şişli'de eşiyle boşanma aşamasında olan bir kişi, kayınpederini önce arabayla ezdi, daha sonra da pompalı tüfekle vurdu. Hastaneye kaldırılan adam, kurtarılamayarak hayatını kaybederken, katil ise kısa sürede yakalandı.
23.06.2022 Yaşam
Esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolmuştu! Kan donduran detaylar ortaya çıktı
Esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolmuştu! Kan donduran detaylar ortaya çıktı Tuzla'da esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan Uğur Kahraman'ın (30) cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Cinayeti işledikten sonra cesedi bir varilin içine koyarak saklayan eski kayınpederi Hüseyin S.(46) adliyeye sevk edildi. Uğur Kahraman'ın 2 yıl önce ayrıldığı eşinin bir süre önce Adıyaman'da intihar ettiği öğrenildi.
14.05.2022 Yaşam
Bu sene fitre ne kadar? 2022 fitre miktarı ne kadar? Fitre nedir, kimlere verilir?
Bu sene fitre ne kadar? 2022 fitre miktarı ne kadar? Fitre nedir, kimlere verilir? 2022 yılı ramazan ayının başlangıcından 2023 yılı Ramazan ayının başlangıcına kadar olan süre için Fitre miktarı Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açıklanmıştı. Ramazan Bayramı’na kısa bir süre kala milyonlar Diyanet İşleri Başkanlığı’nın açıkladığı verilmesi gereken en az fitre miktarının ne kadar olduğunu merak ediliyor. Peki, Bu sene fitre ne kadar? Fitre parası ne kadar? Fitre nedir, kimlere verilir? Fitre ne zaman verilir? İşte detaylar…
21.04.2022 Ramazan
Kayınpeder ile gelini bu halde bulunmuştu! Sebebi belli oldu
Kayınpeder ile gelini bu halde bulunmuştu! Sebebi belli oldu Çorum’da komşu iki aile arasında çıkan silahlı kavgada ölen Yusuf Kaçmaz (71) ile gelini Hanım Kaçmaz’ın (56) cenazeleri toprağa verildi. Kavgaya karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan 5 şüpheli ise adliyeye sevk edildi. Kavganın arazi anlaşmazlığı ve ceviz dikme yeri tartışmasından çıktığı belirtildi.
13.04.2022 Yaşam
Oruç tutamayanlar için 2022 fitre ne kadar? 2022 fitre hesaplama nasıl yapılır?
Oruç tutamayanlar için 2022 fitre ne kadar? 2022 fitre hesaplama nasıl yapılır? Ramazan ayının başlamasıyla birlikte Diyanet tarafından her yıl belirlenen fitre miktarı da merak konusu oldu. Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, katıldığı bir televizyon programında 2022 fitre konusuna açıkladı. Çeşitli sebeplerle orucunu tutamayanların verdiği fitrenin günlük ne kadar olduğu araştırılıyor. Peki, Oruç tutamayanlar için 2022 fitre ne kadar? 2022 fitre hesaplama nasıl yapılır? Fitre kimlere verilir? Kardeşe fitre verilir mi? Kimler fitre verir? İşte 2022 fitre miktarı ve merak edilenler…
3.04.2022 Gündem
İş arayan ve iş değiştirmek isteyenler dikkat! Bu hatayı sakın yapmayın, imzalarsanız...
İş arayan ve iş değiştirmek isteyenler dikkat! Bu hatayı sakın yapmayın, imzalarsanız... Çalışan milyonları ve iş arama sürecinde olanları çok yakından ilgilendiriyor. Özellikle iş hayatına yeni adım atanların mutlaka dikkat etmesi gerekiyor. İş alım süreçlerinde birçok kişi sorunsuz bir şekilde işe kabul edilebilmek için önüne konulan sözleşmeyi okumadan imzalıyor. Öyle ki bazı işverenler çalışanın boş kağıt bile imzalamasını talep edebiliyor. Çalışmak zorunda olanlar sözleşmeyi ya da boş kağıdı düşünmeden imzalayabiliyor. Bazı sektörlerde işverenin uğrayacağı olası zararlara karşı işe girişte işçiden senet alınıyor, gayrimenkule ipotek konulabiliyor. Rutin bir işlem gibi gösterilen bu uygulama işçi açısından çok büyük mağduriyetlere yol açabiliyor. İpoteğin kaldırılması için yıllar süren davalar söz konusu olabiliyor. Bu gibi durumlarda sadece çalışan değil çalışanın yakınları da mağdur oluyor. Çalışanların sözleşme metnini dikkatle okuması ve boş kağıt imzalatılmasını ise reddetmesi önemli. Yargıtay karara bağladığı benzer bir davada işveren işe girerken işçiden imzalı boş senet aldı, işçi 5 ay çalışıp ayrıldıktan sonra işveren senedin boşluklarını doldurarak 50 bin lira borç çıkardı. İşveren mahkemede, işçinin işe girerken kendisinden borç aldığını, senedin bu borca karşılık düzenlendiğini iddia etti. İşçi, borcunun olmadığını kanıtlamak için on yıl mücadele etmek zorunda kaldı.
23.03.2022 Çalışan Hakları
Fitre nedir, ne kadar 2022? Diyanet 2022 Ramazan fitresi ne zaman, kimlere verilir? Fitre miktarı 2022
Fitre nedir, ne kadar 2022? Diyanet 2022 Ramazan fitresi ne zaman, kimlere verilir? Fitre miktarı 2022 Fitre ne kadar, fitre ne nedir? Diyanet 2022 Ramazan ayı fitre miktarını belirledi. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Din İşleri Yüksek Kurulu, 2022 yılı Ramazan ayının başlangıcından 2023 yılı Ramazan ayının başlangıcına kadar olan süre için fitre miktarını 40 TL olarak belirledi. Peki, Fitre ne demek, fitre ne zaman, kimlere verilir?
4.03.2022 Dini Bilgiler

Benzer Haber Etiketleri

Kayınpeder ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kayınpeder haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.