Kavala

Kavala

Son dakika kavala haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kavala ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kavala haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kavala

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kavala gelişmeleri de dahil olmak üzere 324 kavala haberi bulunmuştur. Tüm kavala haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Tunç'tan 8. yargı paketi açıklaması: Cezasızlık algısı ortadan kalkacak
Bakan Tunç'tan 8. yargı paketi açıklaması: Cezasızlık algısı ortadan kalkacak Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Hakan Çelik'in sunduğu Hafta Sonu programında merak edilenleri yanıtladı. Anayasa Mahkemesi ve Yargıtay arasındaki anlaşmazlık nasıl çözülecek? 8. Yargı Paketi hangi düzenlemeleri içeriyor, ne zaman yürürlüğe girecek? Kamuoyunun yakından takip ettiği davalarda süreç nasıl işleyecek? Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren önemli başlıklar CNN TÜRK canlı yayınında değerlendiriliyor.
20.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze mesajı: Bizim derdimiz barış, BM'de çalışma başlatacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze mesajı: Bizim derdimiz barış, BM'de çalışma başlatacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenen Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 16'ncı Zirvesi'ne katıldı. Zirvede önemli mesajlar veren Erdoğan Türkiye'ye dönüşte gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Dışişleri Bakanı Blinken'ın Türkiye ziyaretine ilişkin, "En büyük hatası en başta oldu, İsrail'e gittiğinde 'Yahudi olarak geldim' dersen bir karşılığı olur" dedi. 'Netanyahu'nun bugünü yarına göre iyi günleridir' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Batı'nın da artık somut adımlar atması gerektiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'AYM, Yargıtay'ın attığı adımı hafife alamaz' ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'deki genel başkanlık değişimi hakkında ise şu sözleri söyledi: Bunların birbirinden farkı yok. Al birini vur öbürüne. Biri Demirtaş'a selam gönderiyor. Biri Kavala'ya selam gönderiyor. Aynı şekilde diğeri de onlara selam veriyor.
10.11.2023 Gündem
Bahçeli'den grup toplantısında CHP'ye sert tepki
Bahçeli'den grup toplantısında CHP'ye sert tepki MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP kurultayında sarf ettiği "Sırtımdaki hançerlerle seçime girdim" sözleri hakkında konuşan Bahçeli, "Gecikmiş bir itiraf beyhude bir sızlanmadır" dedi. Kurultay'da Selahattin Demirtaş'a selam gönderilmesine tepki gösteren Bahçeli, "Üzücü olan, Atatürk'ün kurduğu partinin kurultayında şehitlere rahmet dilemek yerine casuslara, kiralık gazetecilere selam gönderilmesidir. Terörist Demirtaş'a selam gönderilmesi PKK'ya selam göndermektir, bölücülüğü selamlamaktır. İlk tuğla yanlış konulmuş ilk düğme yanlış iliklenmiştir." ifadelerini kullandı.
7.11.2023 Gündem
Kılıdaroğlu'nun 'hançer' sözlerine İYİ Parti'den ilk tepki geldi
Kılıdaroğlu'nun 'hançer' sözlerine İYİ Parti'den ilk tepki geldi CHP'de 38. Olağan Kurultay ile parti yönetimi değişti. Şimdi dikkatler Özgür Özel'in atacağı adımlarda ve yerel seçimler öncesi İYİ Parti ile ilişkileri yeniden ele alıp almayacağına çevrildi. Kurultay sonucu ve salondan verilen mesajlara İYİ Parti cephesinin ilk yorumları da dikkat çekici oldu. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova detayları anlattı.
6.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Özgür Özel yorumu: Al birini vur ötekine
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Özgür Özel yorumu: Al birini vur ötekine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ana muhalefetin dün kongresi vardı. Bay Bay Kemal, Edirne'deki terörist başı Demirtaş'a, Kavala’ya ‘bay bay’ dedi. Peki kongreyi kazanan zat, o kime selam verdi. O da aynen Demirtaş'a, Kavala'ya selam verdi. Al birini vur diğerine. Bunların birbirinden farkı var mı, yok. Bunlar terör örgütleriyle beraber omuza omuza yürüdüler. Zannettiler ki terör örgütlerini yanımıza alırsak biz bu ülkede seçim kazanırız. 12-13 seçim kaybettin. Hep onlarla beraberdin” dedi.
5.11.2023 Gündem
Bahçeli: MHP, Süleyman Soylu'nun sonuna kadar arkasındadır
Bahçeli: MHP, Süleyman Soylu'nun sonuna kadar arkasındadır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Sayın Süleyman Soylu Türk milletine mal olmuş, bakanlığı döneminde koltuğunda bir saniye oturmayarak dağ, tepe demeden dolaşmış, bölücü terör örgütüne kök söktürmüştür. Bu itibarla MHP vefanın ve siyasi ahlakın bir gereği olarak Sayın Süleyman Soylu'nun sonuna kadar arkasındadır" dedi.
25.09.2023 Gündem
Eline aldığında kırılıyorsa o olmamıştır! Kavala Kurabiyesi'nin püf noktası MasterChef'te verildi
Eline aldığında kırılıyorsa o olmamıştır! Kavala Kurabiyesi'nin püf noktası MasterChef'te verildi MasterChef All Star'da kavala kurabiyesi tarifi vardı. Somer Sivrioğlu'nun, "Kavala'da Kavala Kurabiyesi yok" yorumunu yapmasına pek çok eleştiri yapıldı. Kavala kurabiyesini yapmaya çalışan şef adayları, en iyi kurabiyeyi yapmak ve jüriye sunmak için birbirileriyle yarıştı. Biz de kavala kurabaiyesinin püf noktalarını ve malzemelerini araştırdık. İşte ağızda puf puf kırılan kavala kavala kurabiyesi tarifi...
23.09.2023 Televizyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan sözünü kesen ABD'li sunucuya tepki gösterdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan sözünü kesen ABD'li sunucuya tepki gösterdi Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'na katılmak üzere New York'ta bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerikan PBS kanalına açıklamalarda bulundu. Erdoğan açıklamasında, "Rusya'ya güvenmemem için hiçbir neden yok. 50 yıldır AB kapısında bekletiyorlar. Batı ne kadar güvenilir ise Rusya'da o derece güvenilir" ifadelerini kullandı. Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş'la ilgili soruya cevap verdiği sırada PBS sunucusu Amna Nawaz'ın sözünü kesmesinin ardından Erdoğan, "Kesmeye hakkın yok. Saygı duyacaksın, yargının verdiği karara saygı duyacaksın" dedi.
19.09.2023 Haber
Cumhurbaşkanı Erdoğan sözünü kesen ABD'li sunucuya tepki gösterdi: Kesmeye hakkın yok, saygı duyacaksın
Cumhurbaşkanı Erdoğan sözünü kesen ABD'li sunucuya tepki gösterdi: Kesmeye hakkın yok, saygı duyacaksın Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'na katılmak üzere New York'ta bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerikan PBS kanalına açıklamalarda bulundu. Erdoğan açıklamasında, "Rusya'ya güvenmemem için hiçbir neden yok. 50 yıldır AB kapısında bekletiyorlar. Batı ne kadar güvenilir ise Rusya'da o derece güvenilir" ifadelerini kullandı. Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş'la ilgili soruya cevap verdiği sırada PBS sunucusu Amna Nawaz'ın sözünü kesmesinin ardından Erdoğan, "Kesmeye hakkın yok. Saygı duyacaksın, yargının verdiği karara saygı duyacaksın" dedi.
19.09.2023 Gündem
Yunan televizyonundan yanan göçmenler için utanç verici ifade! Skandala imza attılar
Yunan televizyonundan yanan göçmenler için utanç verici ifade! Skandala imza attılar Yunanistan'da devlet kanalı ERT'nin sunucusu, yangında hayatını kaybeden göçmenlerle ilgili kan donduran ifadeler kullandı. Alexandras Douvara, "Kömürleşmiş 18 göçmen dışında iyi ki hiçbir insanımızı kaybetmedik" ifadesini kullandı.
24.08.2023 Dünya
Yunanistan'da 18 kişinin cansız bedenine ulaşıldı
Yunanistan'da 18 kişinin cansız bedenine ulaşıldı Yunanistan'ın Batı Trakya bölgesindeki orman yangınlarıyla mücadele devam ederken, Dedeağaç şehrindeki Dadia Milli Parkı’nda 18 kişinin cansız bedenine ulaşıldı.
22.08.2023 Dünya
Bahçeli'den 'İç savaş' söylemlerine sert tepki: Kefenlerini alıp gelsinler!
Bahçeli'den 'İç savaş' söylemlerine sert tepki: Kefenlerini alıp gelsinler! “14 Mayıs’ta Aziz Milletim Sıra Sende” temalı açık hava toplantısında Burdur Halkına seslenen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli; "Bir terörist alçakça ve cüretkar şekilde milletimizi tehdit ederek, '14 Mayıs’ta Kılıçdaroğlu kazanamazsa iç savaş çıkar' diyebilmiştir. Eğer böyle bir niyet ve planları varsa, tavsiyem yanlarına kefenlerini ya da sarı torbalarını da alıp gelmeleridir” dedi.
13.05.2023 Gündem
Selahattin Demirtaş'tan Kılıçdaroğlu paylaşımı: Benim oyum sizedir
Selahattin Demirtaş'tan Kılıçdaroğlu paylaşımı: Benim oyum sizedir Cezaevinde tutuklu bulunan HDP'nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, "Türkiye'nin 13'üncü Cumhurbaşkanı Sayın Kılıçdaroğlu, Allah yolunuzu açık etsin. Benim oyum sizedir, Sayın Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu" dedi.
4.05.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi
MHP lideri Bahçeli Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi Kastamonu’da konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdroğlu, Millet İttifakı'na sert eleştirilerde bulunarak, "Bozgunculuk bugün de vardır, bölücülük bugün de misliyle tedavüldedir. Hatta dünkü gaflet, dünkü delalet, dünkü ihanet bir fazlasıyla bugüne yansımıştır. Tek eksik fiili işgalin olmamasıdır. Kılıçdaroğlu bu alçak göreve taliptir, etnik ve mezhep çatışmacılığına soyunmuştur" dedi.
24.04.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Kılıçdaroğlu paravan adaydır
MHP lideri Bahçeli: Kılıçdaroğlu paravan adaydır Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Kılıçdaroğlu ülkemize düşmanlık besleyen zalimlerin paravan adayıdır. Sanal tartışmalar dikkatle takip edilmektedir.' dedi.
26.03.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu'ndan HDP savunması: 7 milyon insanı düşman mı ilan edelim?
Kılıçdaroğlu'ndan HDP savunması: 7 milyon insanı düşman mı ilan edelim? CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı canlı yayında HDP ile yaptığı görüşmeyi savunarak "Bir siyasal parti 7 milyon oy alıyorsa, şimdi biz 7 milyon insanı düşman mı ilan edeceğiz" dedi.
24.03.2023 Gündem
Devlet Bahçeli'den seçim açıklaması: Mayıs ayında bu işi bitirelim
Devlet Bahçeli'den seçim açıklaması: Mayıs ayında bu işi bitirelim MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Konuşarak, tartışarak, uzlaşarak, anlaşarak, görüş birliği vasatını oluşturarak, Türkiye'mizi hep birlikte seçime taşıyalım. Kaldı ki mayıs ayı içinde bu işi bitirelim, sözü ve kararı hep birlikte aziz milletimizin kutlu iradesine tevdi edelim" dedi.
17.01.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli: CHP uçurumun kenarındadır
MHP lideri Bahçeli: CHP uçurumun kenarındadır Elazığ'da vatandaşlara hitap eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP'nin kuruluş çizgisinden bütünüyle uzaklaştığını söyledi. Kılıçdaroğlu'nun dış güçlerden icazet beklediğini de belirten Bahçeli, CHP liderine sert tepki gösterdi.
13.11.2022 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu'ndan vize açıklaması: Tüm büyükelçiler Bakanlığımıza çağırıldı
Bakan Çavuşoğlu'ndan vize açıklaması: Tüm büyükelçiler Bakanlığımıza çağırıldı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, vize konusuyla ilgili olarak, "Vize konusu gerçekten bir sorun, vize hepimizin bir sorunu. Tüm büyükelçiler Bakanlığımıza çağırıldı, gerekli uyarılar yapıldı. ABD dahil bazı ülkeler hızlandırmaya başladı" ifadelerini kullandı. Öte yandan Bakan Çavuşoğlu, Kıbrıs ve Yunanistan konusunda ABD'ye tepki göstererek, "ABD’nin terazisi bozuldu. Biz ABD’ye gereken uyarıları yaptık" dedi.
8.11.2022 Siyaset
Bakan Karaismailoğlu: 5G için yaptığımız çalışmalar 6G teknolojilerinin de zeminini oluşturacak
Bakan Karaismailoğlu: 5G için yaptığımız çalışmalar 6G teknolojilerinin de zeminini oluşturacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye'nin Türksat6A uydusunu Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümünde uzaya göndereceğini belirterek "Yerli ve millî imkânlarla geliştirmekte olduğumuz 5G teknolojisine yakın zamanda geçeceğiz. 5 G ile hayatımıza hız katacağız. 5G için yaptığımız çalışmalar aynı zamanda 6G teknolojilerinin de zeminini oluşturacak” ifadelerini kullandı.
7.10.2022 Ekonomi
MHP lideri Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na sert sözler: Sözleri, Türkiye’ye meydan okuma küstahlığıdır
MHP lideri Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na sert sözler: Sözleri, Türkiye’ye meydan okuma küstahlığıdır MHP lideri Devlet Bahçeli, "2023'e doğru aday belli, karar net" mitingi kapsamında Erzurum'da önemli açıklamalarda bulundu. MHP lideri Bahçeli, "Hiç kimse boş hayale kapılıp yanlış hesap yapmasın. Alayınız çıksın karşımıza. Dadaşlar Türkiye'ye yan bakanlara direnir." ifadelerini kullandı.
25.09.2022 Siyaset
Çavuşoğlu, İslam İşbirliği Teşkilatı Genel Sekreteri Brahim ile görüştü
Çavuşoğlu, İslam İşbirliği Teşkilatı Genel Sekreteri Brahim ile görüştü ABD’nin New York kentinde bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Genel Sekreteri Hissein Brahim ile görüştü.
21.09.2022 Siyaset
MHP lideri Bahçeli'den HDP'ye bakanlık verileceği iddiasına sert tepki: Teröristlerin tıpkı belediyeler gibi bakanlıklara yerleşmesi demektir!
MHP lideri Bahçeli'den HDP'ye bakanlık verileceği iddiasına sert tepki: Teröristlerin tıpkı belediyeler gibi bakanlıklara yerleşmesi demektir! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bursa'da 2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net mitinginde konuştu. Bahçeli yaptığı açıklamada, "HDP’ye bakanlık vermek demek, teröristlerin tıpkı belediyeler gibi bakanlıklara yerleşmesi demektir." ifadelerini kullandı. Yunanistan'a sert tepki gösteren Bahçeli, "Bu ülke yönetimi ayağımızın altında dolaşmaktan, damarımıza basmaktan vazgeçmelidir, taciz ve tahriklerine derhal son vermelidir." dedi.
11.09.2022 Siyaset
CHP'li Özel: Yunanistan'ı defalarca kınadık, bir kez daha kınıyoruz
CHP'li Özel: Yunanistan'ı defalarca kınadık, bir kez daha kınıyoruz CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Yunanistan'ı defalarca kınadık, bir kez daha kınıyoruz. Yunan adaları silahlanırken biz defalarca yazdık. Soru önergeleri verdik" dedi.
8.09.2022 Siyaset
MHP'li Büyükataman: Kılıçdaroğlu, teröristlerin dertleriyle dertlenmektedir
MHP'li Büyükataman: Kılıçdaroğlu, teröristlerin dertleriyle dertlenmektedir Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "CHP Lideri Kılıçdaroğlu her konuşmasında, 'Yönetime geldiğimizde helalleşeceğiz' diyerek FETÖ, PKK ve DHKP-C tutuklularına umut olmaktadır. Kılıçdaroğlu hangi hakla terör örgütlerinin şehit ettiği binlerce vatandaşımız adına konuşmakta, hangi vicdanla şehitlerimizin katilleriyle helalleşeceğini söylemektedir? Kılıçdaroğlu, milletin değil teröristlerin, Türkiye düşmanlarının dertleriyle dertlenmektedir" dedi.
7.09.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Kavala ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kavala haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.