Katedral

Katedral

Son dakika katedral haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan katedral ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını katedral haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Katedral

haberleri sayfasında son dakika yaşanan katedral gelişmeleri de dahil olmak üzere 83 katedral haberi bulunmuştur. Tüm katedral haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sırbistan Bayrağı Anlamı Nedir? Sırbistan Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Sırbistan Bayrağı Anlamı Nedir? Sırbistan Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Resmi ismiyle Sırbistan Cumhuriyeti olan ülke Güneydoğu Avrupa'da yer almaktadır. 7 milyonluk nüfusa sahip olan ülke Avrupa'nın her yerinden turist almaktadır. 
14.09.2023 Eğitim
Cezayir Bayrağı Anlamı Nedir? Cezayir Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Cezayir Bayrağı Anlamı Nedir? Cezayir Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Cezayir, Afrika'nın kuzey bölümünde yer alan bir ülkedir. Ülkenin sınır komşuları arasında Mali, Fas, Nijer, Libya ve Tunus yer almaktadır.
4.09.2023 Eğitim
Rusya Odessa'ya füze yağdırdı
Rusya Odessa'ya füze yağdırdı Rusya’nın, Ukrayna’nın liman kenti Odessa’ya füzelerle saldırısı sonucu 1 kişi hayatını kaybederken, şehirdeki tarihi katedral ağır hasar gördü.
23.07.2023 Dünya
Bacaklarda ağrı, şişlik ve huzursuzluk varsa dikkat
Bacaklarda ağrı, şişlik ve huzursuzluk varsa dikkat Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Burak Erdolu, varis hastalığına ilişkin önemli bilgiler verdi.
10.06.2022 Sağlık
Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenskiy 'hayatımız buna bağlı' dedi ve dünyaya duyurdu
Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenskiy 'hayatımız buna bağlı' dedi ve dünyaya duyurdu Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ateşkes görüşmeşeri devam ederken açıklamalarda bulundu. Zelenskiy yaptığı açıklamada "Rus ordusu bizden çok daha büyük belki 5 kat daha büyük. Buraya naaşlarını yakmak için özel araçlar bile getirdiler.' ifadelerinde bulundu. Zelenskiy Rus annelere seslendi: Anneler lütfen gelin çocuklarınızı alın. Gencecik insanların yeri morglar olmamalı. Zelenskiy tüm dünyaya çağrıda bulundu 'Rusya durdurulmazsa daha çok fazla insan hayatını kaybedecek.' sözlerini kullandı.
3.03.2022 Dünya
Emine Erdoğan, Ukrayna’da Türkçe Sesli Rehber Projesi Açılış Programı’na katıldı
Emine Erdoğan, Ukrayna’da Türkçe Sesli Rehber Projesi Açılış Programı’na katıldı Ukrayna resmi ziyaret kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğana eşlik eden Emine Erdoğan, Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenskynin eşi Olena Zelensky ile baş başa görüştü. Öte yandan Emine Erdoğan, UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde kayıtlı eserlerden biri olan Kiev’in önemli sembollerinden Aziz Sofya Katedrali’nin Türkçe Sesli Rehber Projesi Açılış Programı’na katıldı.
3.02.2022 Siyaset
İtalya'da günlük vaka sayısı 11 bini geçti
İtalya'da günlük vaka sayısı 11 bini geçti İtalya'da yeni tip koronavirüs salgınında son 24 saatte 11 bin 555 yeni vaka tespit edildi.
20.11.2021 Dünya
16 bin pound maaş veriliyordu! Belediyenin kadrolu büyücüsü kovuldu
16 bin pound maaş veriliyordu! Belediyenin kadrolu büyücüsü kovuldu Yeni Zelanda’da Christchurch şehrinin tanıtım çalışmalarında yer alan ve yıllık 16 bin pound maaş ödenen, 23 yıldır kentin resmi büyücüsü olarak çalışan 88 yaşındaki Ian Brackenbury Channell’in işine son verildi.
15.10.2021 Dünya
Ani'deki kazılarda bulunan asırlık aslan kabartmalı taşlar ziyarete açıldı
Ani'deki kazılarda bulunan asırlık aslan kabartmalı taşlar ziyarete açıldı Kars merkeze bağlı Ocaklı Köyü sınırları içerisinde yer alan Ani Ören Yeri'ndeki kazılarda çıkarılan asırlık aslan kabartmalı taşlar, yerli ve yabancı turistlerin ziyaretine açıldı.
31.08.2021 Kültür Sanat
Fransa'da vahşet! Kendisine evini açan papazı önce yaktı sonra acımadan katletti!
Fransa'da vahşet! Kendisine evini açan papazı önce yaktı sonra acımadan katletti! Fransa'da işlenen cinayet dünyanın kanını dondurdu. Geçen sene Nantes Katedrali'nin kundaklanmasından sorumlu tutulan kişi bu kez de kendisine evini açan papazı öldürdü.
9.08.2021 Dünya
Fransa’da tarihi Nantes Katedrali’nde yangın
Fransa’da tarihi Nantes Katedrali’nde yangın Fransa’da Nantes Katedrali’nde yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin bölgede yangına müdahalesi sürüyor.
18.07.2020 Gündem
Notre Dame yine yanabilir
Notre Dame yine yanabilir Avrupa’da etkisini gösteren aşırı sıcaklardan nasibini alan Fransa, ünlü katedrali Notre Dame’ın ikinci kez yanabileceği korkusuyla karşı karşıya.
26.07.2019 Dünya
ABD’deki katedrale benzinle saldırı girişimi!
ABD’deki katedrale benzinle saldırı girişimi! ABD’nin New York kentinde bulunan bir katedrale elindeki iki benzin bidonu ile giren ve benzini katedralin duvarlarına döken bir kişi gözaltına alındı.
18.04.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Notre-Dame Katedrali mesajı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Notre-Dame Katedrali mesajı! Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa'nın başkenti Paris'teki Notre Dame Katedrali'nde çıkan yangına ilişkin "Paris'in sembollerinden biri olan ve insanlığın ortak mirası Notre Dame Katedrali'ni tahrip eden korkunç yangın bizi de derinden sarstı" açıklamasında bulundu.
16.04.2019 Dünya
Son dakika | Paris'te tarihi Notre Dame Katedrali'nde korkunç yangın! Küle döndü...
Son dakika | Paris'te tarihi Notre Dame Katedrali'nde korkunç yangın! Küle döndü... Fransa'nın başkenti Paris'te 850 yıllık tarihi Notre Dame Katedrali'nde yangın çıktı, Katedralin çatısının tamamı çöktüğü ve kulenin yıkıldığı açıklandı. Yangın 8,5 saat sonra söndürüldü.
16.04.2019 Dünya
İngiltere'nin en eski katedraline Rus bayrağı asıldı, kriz çıktı
İngiltere'nin en eski katedraline Rus bayrağı asıldı, kriz çıktı Rus ajan Skripal'in zehirlendiği Salisbury kentindeki katedralde dalgalanan bayrak, İngiltere'de depreme yol açtı. Moskova yönetimi, olayın kendileriyle ilgisi olmadığını savunuyor.
18.02.2019 Dünya
Fransa'da operasyon
Fransa'da operasyon Fransa'nın Strazburg kentinde Noel için kurulan çarşı yakınlarında yaşanan silahlı saldırının ardından Strazburg Notre Dame Katedrali civarında polisin operasyon başlattığı bildirildi.
12.12.2018 Dünya
Brezilya'da katedrale silahlı saldırı: Çok sayıda ölü
Brezilya'da katedrale silahlı saldırı: Çok sayıda ölü Sao Paulo yakınlarındaki Campinas kentinde, silahlı bir kişi bir katedralde ayine katılan kalabalığa ateş açtı. Olayda 5 kişi hayatını kaybetti.
12.12.2018 Dünya
Durum iyice karışıyor! Putin çıldıracak! Kimliği ortaya çıktı
Durum iyice karışıyor! Putin çıldıracak! Kimliği ortaya çıktı İngiltere çifte ajan Sergey Skripal ve kızının zehirlemesi olayının faillerinden birinin Rusya ordusunda görevli bir albay olduğunu açıkladı.
27.09.2018 Dünya
ABD yasta!
ABD yasta! Arizona Senatörü John McCain'in cenazesi, Maryland eyaletinde Deniz Harp Akademisi mezarlığında toprağa verildi. Senatör McCain'in eşi Cindy McCain, tabutun başında gözyaşlarına boğuldu.
3.09.2018 Dünya
İsveç'te kraliyet tacı ve asası Katedral Müzesi'nden çalındı
İsveç'te kraliyet tacı ve asası Katedral Müzesi'nden çalındı İsveç Devlet televizyonu'un haberine göre İsveç'in Başkenti Stockholm'e 120 kilometre uzaklıkta bulunan Strangas Şehri'nin merkezinde bulunan Srangas Katedrali 'nde olan müzeden çok kıymetli kraliyet tacı çalındı.
31.07.2018 Dünya
1017 yıllık anıt katedral restore ediliyor
1017 yıllık anıt katedral restore ediliyor ‘Dünya Kenti’, ‘Medeniyetler Beşiği’, ‘Binbir Kilise’, ‘40 Kapılı Şehir’ olarak da adlandırılan ve ilk yerleşimin milattan önce 3 binli yıllara dayandığı Ani’de ayakta kalan 23 eserden bazılarının bu yıl restore edilmesi için çalışma başlatıldı.
15.04.2018 Yaşam
Bataklıktan doğan mucize St. Petersburg
Bataklıktan doğan mucize St. Petersburg Doğal güzelliklerinin yanı sıra tarih, kültür ve sanatın içinize kadar işleyeceği meşhur St. Petersburg şehri tam anlamıyla bir Rus düşü...
1.12.2017 Arşiv
Teröristler, cesetleri üst üste atıp bıraktılar!
Teröristler, cesetleri üst üste atıp bıraktılar! Filipinlerden dehşet haberleri gelmeye devam ediyor... Terör örgütü IŞİD, Filipinler'in Marawi kentinde sokak çatışmalarını sürdürerek güneydoğu asyada etkisini artırmaya çalışıyor. Kentte 16 rehinenin cesedine ulaşıldı ve cesetlerin üst üste atıldığı görüldü.
29.05.2017 Dünya
Sisi açıkladı: 4 gözaltı
Sisi açıkladı: 4 gözaltı Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah el Sisi dün başkant Kahire'de Kıptilere ait Aziz Mark Katedrali'ne yapılan bombalı saldırının intihar saldırısı olduğunu duyurdu. Sisi saldırıyla ilgili 4 kişinin de gözaltına alındığını açıkladı.
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Katedral ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki katedral haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.