Kars Valiliği

Kars Valiliği

Son dakika kars valiliği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kars valiliği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kars valiliği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kars Valiliği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kars valiliği gelişmeleri de dahil olmak üzere 188 kars valiliği haberi bulunmuştur. Tüm kars valiliği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süleyman Atlı kimdir? Snowboard gösterisi yapan Süleyman Atlı kaç yaşında, nereli?
Süleyman Atlı kimdir? Snowboard gösterisi yapan Süleyman Atlı kaç yaşında, nereli? Süleyman Atlı, Kars'ta Doğu Ekspresi'nin üzerinden snowboardla atlayarak dikkat çeken bir performans sergiledi. Bu cesur atlayış, Kars Valiliği'nin davetiyle gerçekleşti ve sosyal medyada büyük ilgi gördü. Peki, Süleyman Atlı kimdir, kaç yaşında, nereli?  
21.03.2024 Gündem
Snowboardla Doğu Ekspresi’nin üzerinden atladı
Snowboardla Doğu Ekspresi’nin üzerinden atladı Ünlü Snowboardcu Süleyman Atlı, Doğu Ekspresi ile yaşanan Ankara-Kars seferinde bir ilk imza attı. Kars’tan Ankara’ya hareket halindeki Doğu Ekspresi’nin üzerinden atladı. Kars Valiliğinin davetlisi olarak kentte bulunan Süleyman Atlı’nın tren üzerinden atlayışını Kars Valiliği sosyal medya hesabında paylaştı.
21.03.2024 Vatan TV
12 ilde 'terör' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
12 ilde 'terör' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Kars merkezli 12 ilde teröristlere yardım ve yataklık ettiği tespit edilen 29 şüpheliden 4'ü, gözaltına alındı.
19.10.2023 Yaşam
Kars'ta yolcu otobüsü viyadükten uçtu; 7 ölü, 22 yaralı
Kars'ta yolcu otobüsü viyadükten uçtu; 7 ölü, 22 yaralı Karsın Sarıkamış ilçesinde, yolcu otobüsü Karakurt Viyadüğü'nden uçtu. Kazada ilk belirlemelere göre 7 kişi hayatını kaybetti, 22 kişi yaralandı.
30.07.2023 Gündem
Komandolardan Kağızman'da bahar harekatı
Komandolardan Kağızman'da bahar harekatı Kars İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı komandolar Kağızman ilçesi Çemçe- Madur bölgesinde başlattığı bahar harekatını sürdürüyor.
21.03.2023 Gündem
Bakan Muş: Yüzde 5 veya üzerinde büyüme oranı bekliyoruz
Bakan Muş: Yüzde 5 veya üzerinde büyüme oranı bekliyoruz Ticaret Bakanı Mehmet Muş, "Türkiye büyümek istiyor, bölgede önemli bir ülke. Geçtiğimiz yılın rakamları daha açıklanmadı ama yüzde 5 civarında veya biraz üzerinde büyüme oranı bekliyoruz" dedi. 
4.02.2023 Ekonomi
Birçok ilde okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika izin kararı
Birçok ilde okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika izin kararı Meteoroloji günler öncesinden uyarılarda bulunmasının ardından kar yağışı kentleri altına almaya başladı. Kar yağışının şiddetini artırmasıyla birlikte birçok il valiliğinden yapılan açıklamalarla kamu kurum ve kuruluşlarda çalışanlara idari izin verildi. Okullarda eğitime ara verildi İşte son dakika haberinin detayları...
11.03.2022 Gündem
Birçok ilde okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı
Birçok ilde okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı Yüz yüze eğitimle ilgili son dakika kararı. Resmen duyuruldu. Birçok ilde okullar tatil edildi. Kar yağışı yurdun bir bölümünde etkisini göstermeye devam ediyor. Yağışların yoğun olduğu bazı şehirlerde yüz yüze eğitime ara verildi. İşte son dakika haberinin detayları...
9.03.2022 Gündem
Kars'ta defineciler suçüstü yakalandı
Kars'ta defineciler suçüstü yakalandı Kars’ta defineciler jandarma ekiplerince suçüstü yakalandı.
7.03.2022 Yaşam
Bir hayal Katerina Köşkü ile gerçeğe dönüşüyor…
Bir hayal Katerina Köşkü ile gerçeğe dönüşüyor… Yıllardır atıl kalan Sarıkamış’taki Katerina Köşkü otel olarak turizme kazandırılıyor. Köşkü restore edip lüks otele çevirecek olan İş insanı Turgut Torunoğulları, bir hayali de gerçeğe dönüştürüyor. Ata toprağına yatırım yapan ünlü iş insanı annesine verdiği sözü de yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyor.
27.02.2022 Kültür Sanat
Sarıkamış'ın çocukları olimpiyatlara hazırlanıyor...
Sarıkamış'ın çocukları olimpiyatlara hazırlanıyor... Şehitler diyarı, sarıçam ormanları ve kristal karıyla Türkiye'nin kış turizm merkezlerinden Sarıkamış'ta farklı bir heyecan yaşanıyor. Sarıkamış'ın çocukları olimpiyatlara hazırlanıyor. Okullardan seçilen 6-10 yaş aralığındaki çocuklar Sarıkamış Spor Oyunları ve Olimpik Kayakçı Yetiştirme Projesi kapsamında eğitime alındı. Hedef gelecekte olimpiyatlara katılacak sporcular yetiştirmek. Projenin Koordinatörü Millî Kayakçı Yıldırım Candan, bu proje ile çıtayı yükselttiklerini ve olimpiyat sporcuları yetiştireceklerini belirtti.
23.02.2022 Gündem
Kars Valiliği'nden Kılıçdaroğlu'nun iddialarına cevap
Kars Valiliği'nden Kılıçdaroğlu'nun iddialarına cevap Kars Valiliği’nden Kılıçdaroğlu’nun TBMM’de dile getirdiği iddialara ilişkin açıklama geldi. Açıklamada, “CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu tarafından dile getirilen veya kendisine verilen bilgilerle oluşturulan iddialar gerçeklikten uzaktır ve kamuoyunun yanıltılmasına neden olmaktadır” denildi.
26.10.2021 Siyaset
Katerina Köşkü turizme kazandırılıyor! Restore edilecek...
Katerina Köşkü turizme kazandırılıyor! Restore edilecek... Kars'ın Sarıkamış ilçesinde Rus Çarı 2.Nikola'nın ailesi için 1887 yılında yapılan Katerina Köşkü uzun yıllar sonra turizme kazandırılıyor. Yapısında tek bir çivi dahi kullanılmadan yapılan Köşk, Kars Valiliği'nin girişimleri sonucu Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından restorasyon ve 100 yataklı otel olarak kullanılması için ilana çıkıldı. Yeni sahibi belli oldu.
23.10.2021 Gündem
Kars'ta otelde kimlik krizi! Valilik açıklama yaptı: Doktor ve misafiri...
Kars'ta otelde kimlik krizi! Valilik açıklama yaptı: Doktor ve misafiri... Kars Valiliği, Sarıkamış ilçesinde bir doktor ile apart otel görevlisi arasında kimlik göstermeme yüzünden çıkan tartışmanın sosyal medyada çarpıtılarak paylaşıldığını bildirdi.
17.10.2021 Gündem
Valilik duyurdu! Giriş çıkışlar kapatıldı, sayı 9'a yükseldi
Valilik duyurdu! Giriş çıkışlar kapatıldı, sayı 9'a yükseldi Kars’ta koronavirüs vakalarının görüldüğü merkeze bağlı Hapanlı, Eşmeyazı ve Selim Hasbey köyleri karantinaya alınırken, Küçük Pirveli ve Mezra köyünde ise uygulanan karantina kaldırıldı.
21.04.2021 Gündem
Sarıkamış şehitlerini anma törenlerine 'koronavirüs' kısıtlaması
Sarıkamış şehitlerini anma törenlerine 'koronavirüs' kısıtlaması Sarıkamış Harekatı'nın 106'ncı yıl dönümü törenleri, pandemi dolayısıyla kısıtlandı. Geçen yıllarda 3 gün süren anma töreni, bu yıl sadece 9 Ocak'ta yapılacak etkinliklerle tamamlanacak.
8.01.2021 Gündem
Vakalar artınca harekete geçtiler! Giriş çıkışlar kapatıldı
Vakalar artınca harekete geçtiler! Giriş çıkışlar kapatıldı Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde bir mahalle, Bilecik'in Pazaryeri ilçesine bağlı Ahmetler köyü, Tunceli’de Altınyüzük köyü, Kars’ta Ağadeve köyü ve Kütahya’nın Emet ilçesinde 2 apartman yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında karantinaya alındı.
25.10.2020 Gündem
Türker Öksüz kimdir? İçişleri Bakanlığı tarafından Kars Valisi’ne yeni görev! Kars Belediye Başkan Vekili olan Türker Öksüz nereli, kaç yaşında?
Türker Öksüz kimdir? İçişleri Bakanlığı tarafından Kars Valisi’ne yeni görev! Kars Belediye Başkan Vekili olan Türker Öksüz nereli, kaç yaşında? Kars Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Türker Öksüz, göreve başladı. İçişleri Bakanlığının onayı ile görevinden uzaklaştırılan Ayhan Bilgen'in yerine Belediye Başkan Vekili olarak Türker Öksüz görevlendirdi. Türker Öksüz kimdir? Türker Öksüz nereli, kaç yaşında?
2.10.2020 Gündem
Kars’ta bir köy karantina alındı!
Kars’ta bir köy karantina alındı! Kars'ın Arpaçay ilçesine bağlı bir köyün, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında karantinaya alındığı bildirildi.
22.09.2020 Gündem
Kars'ta kavılca buğdayının hasadı başladı
Kars'ta kavılca buğdayının hasadı başladı Kars'ta 13 bin yıllık geçmişi bulunan kavılca buğdayının hasadına başlandı. Kars'ın eski buğday cinslerinden biri olan ve yıllardır ekilmeyen kavılca buğdayının gluten içermediği ve çölyak hastaları için uygun olduğunu belirten Ziraat Odası Koordinasyon Başkanı ve Digor Ziraat Odası Başkanı İsmet Hagi, "Kavılca genleriyle oynanmamış, hibrit olmamış antik bir tohumdur" dedi.
14.08.2020 Ekonomi
Corona virüs nedeniyle karantina kararları peş peşe geliyor!
Corona virüs nedeniyle karantina kararları peş peşe geliyor! Gümüşhane'de, yeni tip corona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında bir köyde karantina kararı verildi. Corona virüs salgınıyla mücadele kapsamında Kars Sarıkamış’ta da bir köy karantinaya alındı.
12.08.2020 Gündem
Başçavuş paylaşımları nedeniyle görevden uzaklaştırıldı!
Başçavuş paylaşımları nedeniyle görevden uzaklaştırıldı! Devlet büyükleri aleyhine paylaşım yapan başçavuş görevden uzaklaştırıldı...
2.07.2020 Siyaset
Sünnet düğünündeki takılarla okul ve yurt yaptırdı!
Sünnet düğünündeki takılarla okul ve yurt yaptırdı! Karslı iş adamı Sezgin Baran Korkmaz, 4 yıl önce çocuğunun sünnet düğününde davetlilerden topladığı takılarla kente okul yaptırdı. Adının taşıyan vakfın yönetim kurulu başkanlığını yapan, bu okulun dışında başka okullar da yaptırıp, çok sayıda öğrenciye burs ve kıyafet yardımında bulunan Korkmaz, "Lüks otellerde yüz binlerce dolarlık kıyafeti giyerek 50'şer bin dolarlık çanta takarak dolaşma hikayesi değil benim hikayem. Bu davranışla örnek alsın istedim herkesin. Almışlardır kesin. Şimdi o okulda çocuklar kaloriferli sınıflarda akıllı malzemelerle öğretim görüyor" dedi.
15.12.2019 Yaşam
Erzurum'da buz sarkıtlarının boyu 2 metreye ulaştı
Erzurum'da buz sarkıtlarının boyu 2 metreye ulaştı Kara kışın hüküm sürdüğü ve hava sıcaklığının eksi 14- 15 derecelerde seyrettiği Erzurum'da, binaların çatılarında oluşan buzdan sarkıtlar görenleri şaşırtıyor.
18.12.2018 Yaşam
Kars'ta şehitler anıtına saldırı
Kars'ta şehitler anıtına saldırı KARS'ın Arpaçay ilçesinin Büyük Çatma köyünde, 1915- 1918 yıllarında Ermeni Taşnak çetelerince katledilen, çoğu kadın ve çocuklardan oluşan 183 şehidin anısına yaptırılan şehitler anıtına, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce saldırıda bulunuldu. Anıt mermerleri ile ışıklandırmaları tahrip edilirken, jandarma, olayla ilgili inceleme başlattı.
6.08.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kars Valiliği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kars valiliği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.