Takdir alana para veriliyor mu, takdir teşekkür alana karne hediyesi var mı? Başarı teşvik programı nedir? Karne hediyesi başvurusu 2024 detayları
Takdir alana para veriliyor mu, takdir teşekkür alana karne hediyesi var mı? Başarı teşvik programı nedir? Karne hediyesi başvurusu 2024 detayları Takdir teşekkür alana para veriliyor mu, karne hediyesi başvurusu nasıl yapılır? Başarı teşvik programı karne alan öğrenciler tarafından sorgulanıyor. Karneleriyle beraber takdir ya da teşekkür alan öğrencilere devlet desteği olacak mı, teşvik verilecek mi gibi soruların yanıtlarını araştırıyor. Geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın derece yapan öğrencilerle ilgili açıklamalarının ardından bu yıl da takdir teşekkür alana devlet desteği var mı, sorusu gündeme geldi. Peki, takdir teşekkür alana karne hediyesi var mı?
19.01.2024 Eğitim
Karne hediyesi Cumhurbaşkanı açıklaması var mı? Devletten karne hediyesi başvurusu nedir, karne hediyesi 5000 TL mi verilecek?
Karne hediyesi Cumhurbaşkanı açıklaması var mı? Devletten karne hediyesi başvurusu nedir, karne hediyesi 5000 TL mi verilecek? Devletten karne hediyesi başvurusu sürecine dair merak edilenler arttı. Takdir teşekkür alanlara devlet desteği verileceği iddiaları sosyal medyada gündem olunca öğrenciler ve veliler arama söz konusu iddiaların doğruluğunu araştırmaya başlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Devlet okullarında okuyan ve dereceye giren ilk ve orta öğretim öğrencilerine asgari ücretin %60 orana varan tutarda destek vereceğiz" açıklaması takdir teşekkür alan öğrencilerin Devletten karne hediyesi başvurusu nedir, karne hediyesi 5000 TL mi verilecek? Sorularına yanıt aramasına neden oldu.
30.01.2023 Eğitim
Karne hediyesinde favori tablet!
Karne hediyesinde favori tablet! İlk akla gelen bisiklet tahtını kaptırdı
16.06.2013 Ekonomi
Bisiklet ‘out’ Disneyland ‘in!’
Bisiklet ‘out’ Disneyland ‘in!’ Bisiklet de bilgisayar da demode oldu
19.01.2013 Ekonomi