Karatay Diyeti

Karatay Diyeti

Son dakika karatay diyeti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan karatay diyeti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını karatay diyeti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karatay Diyeti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karatay diyeti gelişmeleri de dahil olmak üzere 35 karatay diyeti haberi bulunmuştur. Tüm karatay diyeti haberleri aşağıda listelenmiştir.
İnsülin direnci diyeti nedir, nasıl yapılır? İnsülin direnci diyet listesi!
İnsülin direnci diyeti nedir, nasıl yapılır? İnsülin direnci diyet listesi! Diyabet hastalığı günümüzde pek çok kişide görülen bir sağlık problemidir. Yanlış ve düzensiz beslenmek ve aşırı yağlı beslenmek diyabet hastaları için büyük sorunlara neden olabiliyor. Bu nedenle insülin diyeti bu hastalığa sahip olan kişiler tarafından sıklıkla araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki insülin direnci diyeti nedir, nasıl yapılır? İşte insülin direnci diyet listesi hakkında merak edilenler…
18.01.2022 Sağlık
Hurma diyeti nedir, nasıl yapılır? Hurma diyet listesi!
Hurma diyeti nedir, nasıl yapılır? Hurma diyet listesi! Kilo vermek isteyen kişiler için hazırlanmış farklı diyet listeleri bulunuyor. Bu diyet listelerine uyarak istenilen kiloya ulaşmak mümkün. Listelerde yer alan yiyecek ve içeceklerin doğru zaman ve miktarda tüketilmesi durumunda uygulanan diyetin başarılı sonuçlara ulaştığı uzmanlarca da ifade ediliyor. Son yıllarda en çok dikkat çeken diyetlerden biri de hurma diyeti. Peki, hurma diyeti nedir, nasıl yapılır? Hurma diyet listesinde neler bulunuyor? Hurma diyeti yapanlar nasıl beslenmeli? Hurma diyeti kaç gün yapılır? Hurma diyetiyle kaç kilo verilir? İşte, hurma diyeti hakkında bilmeniz gerekenler…
18.01.2022 Sağlık
Karatay diyeti nedir, nasıl yapılır? İşte Karatay diyet listesi!
Karatay diyeti nedir, nasıl yapılır? İşte Karatay diyet listesi! Prof. Doktor Canan Karatay tarafından oluşturulan bir diyet olarak bilinen Karatay diyeti özellikle günde 2 kez beslenmek gerektiği şeklinde ortaya konulan beslenme yöntemlerini konu edinmektedir. Peki, Karatay diyeti nedir ve nasıl yapılır? Karatay diyet listesinde neler bulunur? Karatay diyet listesi nasıl yapılır? Karatay diyeti hakkındaki tüm bilgileri sizler için derledik.
17.01.2022 Sağlık
Tavuk döner tartışması yeniden alevlendi
Tavuk döner tartışması yeniden alevlendi İç hastalıkları ve kardiyoloji uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajla tavuk döner tartışmasının fitilini ateşledi. “Başından beri tavuk dönere karşıyım. Tavuk döner olan büfelerin önünden geçerken bile midem bulanıyor” diyen Prof. Dr. Karatay’ın bu sözlerine konunun uzmanlarından cevap geldi. İşte o yanıtlar:
10.12.2019 Gündem
Canan Karatay uyardı: Sakın kullanmayın
Canan Karatay uyardı: Sakın kullanmayın Prof. Dr. Canan Karatay, sporcuların ve kas yapmak isteyenlerin kullandığı protein tozunun çok tehlikeli olduğunu söyledi
22.12.2017 Sağlık
Canan Karatay'dan sonra emekli profesör de dolandırıldı
Canan Karatay'dan sonra emekli profesör de dolandırıldı Telefon dolandırıcılarının tuzağına düşen Canan Karatay, yaklaşık 190 bin TL'sinden olmuştu. Bir emekli profesör de benzer tuzağa düştü.
29.09.2021 Gündem
Karatay'a arıcılardan tepki! Suç duyurusunda bulunacaklar
Karatay'a arıcılardan tepki! Suç duyurusunda bulunacaklar Prof. Dr. Canan Karatay’ın kaleme aldığı, ‘Karatay Diyeti Bilimsel Gerçeklerle Kilo Vermenin ABC'si’ kitabında ‘Bal’ ile alakalı olan kısımlarda baldan ‘Zehir’ olarak bahsettiğini söyleyen Giresun Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Kubilay Elevli, Karatay hakkında suç duyurusunda bulunacağını söyledi.
20.02.2017 Yaşam
Canan Karatay: Lahmacun, Türklerin en sağlıklı fast food yiyeceği
Canan Karatay: Lahmacun, Türklerin en sağlıklı fast food yiyeceği KARATAY diyeti ve sağlıklı beslenme üzerine yazdığı kitaplarıyla tanınan Prof. Dr. Canan Karatay, lahmacunun çok vitaminli olduğunu belirterek, "Lahmacun, Türkler’in en sağlıklı fast food yiyeceğidir. İçinde et, sebze var, limon sıkılır, ayran içilir. Çok vitaminlidir" dedi.
3.03.2016 Yaşam
'Bakanlığın çıkaracağı karar neyse uyarız'
'Bakanlığın çıkaracağı karar neyse uyarız' Prof. Dr. Canan Karatay, Sağlık Bakanlığı’nın televizyon ekranına çıkacak olan uzman hekim ve doktorlara getirilecek sertifika zorunluluğuna ilişkin, “Bakanlığın çıkaracağı bir kural varsa bekleyip göreceğiz. Karar ne ise ona uyarız” dedi.
29.09.2021 Gündem
Yağ kesildi ruh hastalığı patladı
Yağ kesildi ruh hastalığı patladı TIME, tereyağını kapak yaptı...
24.06.2014 Dünya
TİME kapak yaptı: Tereyağı yiyin!
TİME kapak yaptı: Tereyağı yiyin! TIME dergisinde yayımlanan makale; Prof. Dr. Canan Karatay’ın tereyağı konusundaki sözlerini onaylar nitelikte. ABD’deki kilo problemlerini düşük yağlı diyetlerin artırdığı belirtilen makalede, “Tereyağı yiyin” önerisi yer alıyor.
24.06.2014 Sağlık
'Erkekler kadınlara göre daha kolay kilo veriyor'
'Erkekler kadınlara göre daha kolay kilo veriyor' Son iki yıldır en çok duyduğumuz kelimelerden biri Dukan. Milyonlarca insan Dukan Diyeti sayesinde kilo verdi, vermeye de devam ediyor. Elbette bu diyeti eleştirenler de var. Yeni kitabının tanıtımı için Türkiye’ye gelen Dr. Pierre Dukan’a hem eleştirileri hem de diyetinin ayrıntılarını sorduk. “Bu diyeti 30 senede inşa ettim; gökten inmedi” diyor.
17.05.2014 Arşiv
Parayı hibe edecekti ama...
Parayı hibe edecekti ama... Polisler parayı reddetti
29.09.2021 Gündem
Doğal ürünlerle beslenin
Doğal ürünlerle beslenin 32. Tüyap İstanbul Kitap Fuarı bugün sona eriyor. Fuarın son gününde imza günü olan yazarlardan biri de Karatay Diyeti'yle binlerce insana sağlıklı beslenerek formda kalmanın formülünü veren Prof.Dr. Canan Karatay. Formda kalmanın en önemli yolunun doğal ürünlerle beslenmek olduğunu söyleyen Karatay "Her şey mevsiminde yenmeli, yapay gıdalardan uzak durulmalı" diyor.
10.11.2013 Yaşam
Beslenme tuzaklarından kurtulmanın yolları
Beslenme tuzaklarından kurtulmanın yolları “Doğal yumurta, pastırma, lahmacun yiyin, kilo verin” diyerek sağlıklı beslenme konusundaki bütün ezberimizi bozan Kardiyoloji ve İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay yeni kitabıyla beslenme tuzaklarını anlatıyor ve kurtuluş reçetelerini veriyor.
26.10.2013 Arşiv
‘Bir kitap okudum bir insan eksildim’
‘Bir kitap okudum bir insan eksildim’ Okan Çağlar: Adeta içimden bir insan çıktı
29.09.2021 Gündem
Beyaz ekmeğin zehirden farkı yok
Beyaz ekmeğin zehirden farkı yok Prof. Karatay sağlıklı yaşamın sırlarını anlattı
26.08.2013 Sağlık
Karatay'dan şok kola açıklaması!
Karatay'dan şok kola açıklaması! Prof. Dr. Canan Karatay önemli uyarılarda bulundu
1.07.2013 Sağlık
'Ayran dünyanın en sağlıklı içkisidir'
'Ayran dünyanın en sağlıklı içkisidir' Erdoğan'ın açıklamasını değerlendirdi!
29.09.2021 Gündem
HAFTA SONU NE YAPALIM?
HAFTA SONU NE YAPALIM? ModaNetwork kadını yeni sezonda yazın enerjik, eğlenceli ve romantik ruhunu farklı temaların buluştuğu bir koleksiyonla gözler önüne seriyor...
22.03.2013 Arşiv
Meyve suları hakkında şok iddia!
Meyve suları hakkında şok iddia! Hazır meyve sularında, sıvı sabunlarda kullanılan aromatik katkılar mı kullanılıyor?
29.09.2021 Gündem
Hafta sonu alışverişi
Hafta sonu alışverişi TasarımEnmoda...
25.01.2013 Arşiv
Başkan'a göbek fırçası
Başkan'a göbek fırçası Altınkum Yazarlar Festivali’nde Profesör Karatay, Didim Belediye Başkanı'nı fena fırçaladı
4.08.2012 Yaşam
Tanınmaz hale geldi
Tanınmaz hale geldi Yaklaşık 100 kilo olduğu için vatandaşları obeziteyle mücadeleye davet ederken sıkıntı yaşayan Sağlık Bakanlığı Kanser Daire Başkanı Doç. Dr. Murat Gültekin, 7 ayda 32 kilo verdi.
14.06.2012 Yaşam
Ömür uzatan mutfak!
Ömür uzatan mutfak! Yaptığı sağlıklı diyet önerileriyle bilinen Prof. Dr. Canan Karatay, bu kez mutfağa el attı...
24.05.2012 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Karatay Diyeti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karatay diyeti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.