Gazete Vatan Logo

Hafta sonu alışverişi

Tasarım

Enmoda.com modayı yakından takip ederken çevreyi korumaktan da vazgeçmek istemeyenler için Paperthinks, Melissa ve Mined gibi markaları bir araya getirdi. Paperthinks markasının yüzde 100 geri dönüştürülmüş deriden ürettiği, birbirinden renkli çanta ve iPad kılıfları www.enmoda.com’da.

Makyaj

Cildinize hafif, taze ve pürüzsüz bir görünüm vermek için Yves Rocher’in ‘Pure Light’ Pürüzsüz Işıltı Fondöteni’ni denemelisiniz. Fondötenin benzersiz formülü cilt hücrelerinin solunumunu artırıp cildin nefes almasını sağlıyor. İçeriğindeki organik peygamber çiçeği suyu yatıştırıcı ve rahatlatıcı bir etkiye sahip. Fondötenin fiyatı bir süre için 59.90 TL yerine 49.90 TL.

Moda

Polo sporunun ruhunda olan rahat şıklığı ailenizin tüm fertleri için koleksiyonlarına yansıtan U.S. Polo Assn., yarı yıl tatili heyecanı yaşayan çocuklara şık ve sportif kış ürünlerini çok avantajlı fiyatlarla sunuyor. 2012-2013 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nda monttan elbiseye, pantolondan hırkaya sezon dışı ürünlerde
yüzde 50 indirim var.

Teknoloji

Pentax WG1 GPS her zaman meydan okumaya hazır. Kışın zor koşullarına uygun WG1 GPS’i, dağcılıkta, bisiklet gezilerinde, yüzerken veya kayak yaparken yanınıza alabilirsiniz. Su geçirmez özelliği de sahip.

Lezzet

Hem Osmanlı mutfağını hem de modern mutfağı mönüsünde barındıran, Topaz yeni seçenekleriyle sizi bekliyor. Yanında domates püre ve cevizli tatlı biber köpürtme ile saray usulü keklik etli piruhi’den safranlı deniz ürünleri çorbasına, lavanta parfümlü limon pie’a bu
tatları kaçırmayın.

İç giyim

F&F, iç çamaşırı ve gecelik koleksiyonuyla, tarzını ve gardırobunu yenilemek isteyenlere klişeden uzak tasarımlar sunuyor. Kendinizi şeftali, pembe ve açık mavi gibi feminen renklerle şımartırken; dantel detaylarının bulunduğu seçenekler ile mutlu edin.

Aksesuar

Belçika’nın eğlenceli çanta markası Kipling, küçük ayrıntılarla büyük bir fark yaratıyor! “Aksesuar Koleksiyonu” sevgilinize rengarenk, cıvıl cıvıl, küçüklü büyüklü birçok çılgın hediye seçeneği sunuyor. İçinde aynası da bulunan Kipling Makyaj Çantası; tüm ‘kızsal’ şeyler için ‘gel. beni al’ pratikliğinde...

Dekorasyon

Ev ve yaşam için her şeyi bir arada sunan Mudo Concept’te, klasik ve modern evlerin vazgeçilmezi natürel ahşap mobilyalar, kadife puflar, endüstriyel yaşam stilini evlerinize taşıyan kitaplıkları yüzde 70’e varan indirimlerle bulabilirsiniz.

Tatil hediyesi

Tüm bir yarı yıl dersten derse koşan çocuklarınızı renkli ve sevimli Twigy terliklerle sevindirebilirsiniz. Kızlar ve erkekler için birçok alternatifi olan terliklerin fiyatları 29,90 ile 45,00 TL arasında değişiyor.

En çok satan kitaplar

1) Efsane (Bir Barbaros Romanı)/ İskender Pala/ Kapı Yayınları
2) Grinin Elli Tonu- E.L.James/ Pegasus Yayınları
3) Ne Güzel Şey Hatırlamak Seni/ Nazım Hikmet/ YKY
4) Birand - Bir Ömür, Ardına Bakmadan.../
Can Dündar/ Can Yayınları
5) Saftirik Gregin Günlüğü Ah Kalbim!/
Jeff Kinney/ Epsilon Yayınları
6) Karanlığın Elli Tonu| E.L.James/ Pegasus Yayınları
7) Özgürlüğün Elli Tonu/ E.L.James/
Pegasus Yayınları
8) Kürk Mantolu Madonna/ Sabahattin Ali/ YKY
9) Karatay Diyeti/ Canan Efendigil Karatay/ Hayy Kitap
10) Şeker Portakalı/ Jose Mauro De Vasconcelos/ Can Yayınları

En çok satan CD

1) Orhan Gencebay
Orhan Gencebay ile Bir Ömür Orhan Gencebay
2) Demet Akalın Giderli 16
3) Mehmet Erdem
Herkes Aynı Hayatta
4) Sıla Vaveyla
5) Linet-Yorum Farkı
6) Mor ve Ötesi-Güneşi Beklerken
7) Hande Yener-Kraliçe
8) Yasmin Levy-Libertad
9) Türkçe Pop 150
10) Beyoğlu Trio
Cafe De Beyoğlu II- Violins&Piano

En çok satan DVD

1) The Bourne Legacy
Bourneun Mirası
2) Resident Evil Retribution Ölümcül Deney İntikam
3) CMYLMZ
4) Çanakkale 1915
5) Ekümenopolis:
Ucu Olmayan Şehir
6) One Day Bir Gün
7) Brave Cesur
8) Lay The Favorite
Bahse
Var mısın?
9) Expendables 2 -
Cehennem Melekleri 2
10) Ice Age 4: Continental Drift-Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor

Haberin Devamı