Gazete Vatan Logo

HAFTA SONU NE YAPALIM?

HAFTA SONU NE YAPALIM?

Moda

Network kadını yeni sezonda yazın enerjik, eğlenceli ve romantik ruhunu farklı temaların buluştuğu bir koleksiyonla gözler önüne seriyor. Lacivert-beyaz çizgilerin hakimiyetindeki triko ve ceketler, gold fermuar ve tokalarla biraraya gelerek marin temasına modern bir yorum katıyor. Yazın yoğun temposuna ayak uyduran safari teması ise turuncu, bej, haki, safran ve morun uyumuyla günden geceye uzanan bir şıklık sunuyor. Zarafetini ahşap görünümlü aksesuarla tamamlayan Network kadını süet tulum, pantolon ve bluzlarla gezgin ruhunu yansıtıyor.

Mekan



40 yıla yaklaşan tecrübesiyle balık sevenlerin müdavimi olduğu Kuruçeşme Park Fora’nın ortaklarından Ali Rıza Yılmaz, “Mart ayı boyunca balık sevenlerin tercihi şüphesiz Kalkan balığı olacak ve tabii ki Park Fora Usulü Kalkan Tandır” diyor. Dil menüyer, kardinal, kiremitte balık spesyalleri olan Park Fora’nın balık mantısı, İmroz salatası ve balık mücverini de deneyin.

Güzellik



Dermalogica, Mart ve Nisan aylarında biri Age Smart olmak üzere iki Dermalogica ürünü alışverişine gündüz bakım kiti hediye ediyor. Gündüz bakım kiti “Day Time Radiance” Dermalogica’nın yaşlanma karşıtı üç ürününden oluşuyor.

Çocuk

Her sezon çocukların renkli, sağlıklı ve özgür hareket etmeleri için koleksiyonlarını hazırlayan Keen; bu sezonda birbirinden farklı modelleri çocukların ve ebeveynlerinin beğenilerine sunuyor. Doğa ve su sporları için uygun olan sandaletler denizde kullanılabilir, yıkanabilir, mikroplara karşı siper görevi gören hidrofobik file astar ve zemini sıkı kavrayan tırnaklandırılmış dış taban özelliklerine sahip. Keen sandaletleri, minik ayakların özgürce ve güvenle hareket etmesi için tasarlandı.

Saat



Konyalı Saat sevdiklerine farklı hediye seçeneği arayanlar için yeni bir kampanyaya imza atıyor. Gömlekevi.com sitesi işbirliğiyle Konyalı Saat, 600 TL ve üzeri alışveriş yapan herkese kendi gömleğini tasarlama şansı veriyor. Kumaşından rengine, stilinden modeline hatta yazısına kadar kendinizin tasarlayacağı gömleklerden birine sahip olabilmek için tek yapmanız gereken; 14 Nisan'a kadar arasında Konyalı Saat mağazalarına uğramak.

Aksesuar



Samsonite, hayatımızın vazgeçilmezleri arasında yer alan tabletler için birbirinden şık kılıflar tasarladı. Yeni Ipad’ler için de uyumlu olan kılıfların koruyucu iç kapakları çizikleri önlüyor. Siyah, bordo ve lacivert renklerindeki tablet kılıfları 139 TL’den satışa sunuluyor.

İç giyim



Yeniliğin ve doğal güzelliğin bir yansıması olan Intimissimi dantel ve saten koleksiyonu en romantik renkler ve tasarımlarla Intimissimi ilk bahar yaz 2013 koleksiyonunda bugünün kadını için yorumlandı.

Konser



Athena, akustik ve elektrikli performanslarıyla bu gece Babylon sahnesinde. Pis albümü ile hayran kitlesini genişleten, Frank Sinatra'nın "My Way" şarkısını "Ben Böyleyim" ismiyle coverlayan grubun bu gece çalacağı akustik performansları özellikle büyük beğeni topluyor. Bu performanslarda dünden bugüne en sevilen şarkılarına yer veriyorlar.

En çok satan CD

1) Nilüfer-13 Düet
2) Gülşen-Beni Durdursan Mı
3) Feridun Düzağaç-Flu
4) Various Artists-Türkçe Pop 150
5) Sıla-Vaveyla
6) Orhan Gencebay-Orhan Gencebay ile Bir Ömür
7) Taxim Beyoğlu Trio-Cafe De Beyoğlu I- Rapsodi
8) Demet Akalın-Giderli 16
9) Birsen Tezer-İkinci Cihan
10) Gökhan Özen-Milyoner

En çok satan kitaplar

1) Canan Tan-Hasret/Doğan Kitap
2) Canan Efendigil Karatay-Karatay Diyeti/Hayykitap
3) Canan Efendigil Karatay-Karatay Diyetiyle Obezite ve Diyabete Çözüm Var!/Hayykitap
4) Ece Temelkuran-Düğümlere Üfleyen Kadınlar/Everest Yayınları
5) M. Barış Muslu-Beynine Format At/Doğan Kitap
6) E L James-Grinin Elli Tonu/Pegasus
7) Sinan Akyüz-Şahika Feraye/ALFA
8) Sabahattin Ali-Kürk Mantolu Madonna/YKY
9) James Bowen-Sokak Kedisi Bob/Yabancı
10) Canan Efendigil Karatay-Karatay Mutfağı/Hayykitap

En çok satan DVD

1) Skyfall
2) Operasyon: Argo
3) Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2-Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti
Bölüm 2
4) Barbie: Sihirli Balerin
5) Ted - Ayı Teddy
6) Che Part Two: Guerrilla Bölüm 2
7) CMYLMZ
8) The Master
9) Çanakkale 1915
10) The Lord Of The Rings Trilogy-Yüzüklerin Efendisi Üçleme

Haberin Devamı