Kar Engeli

Kar Engeli

Son dakika Kar engeli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kar engeli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kar engeli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kar Engeli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kar engeli gelişmeleri de dahil olmak üzere 309 kar engeli haberi bulunmuştur. Tüm kar engeli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bir ilde eğitime kar engeli
Bir ilde eğitime kar engeli Hakkari'de etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle okulların bir gün süreyle tatil edildiği belirtildi.
21.03.2024 Gündem
İki ilde eğitime kar engeli
İki ilde eğitime kar engeli Van'ın Çatak, Bahçesaray, Saray ve Özalp ilçelerinde kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi. Hakkari'de etkili olan kar yağışı nedeniyle okullar yarın için tatil edildi.
19.03.2024 Gündem
Eğitime kar engeli!  İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden açıklama geldi
Eğitime kar engeli! İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden açıklama geldi Hakkari merkez ile Yüksekova ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitime ara verildi.
15.02.2024 Gündem
2 ilde eğitime kar engeli
2 ilde eğitime kar engeli Ardahan'da yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime perşembe günü ara verildi. Ayrıca Van'ın Çaldıran ilçesinde yoğun kar yağışından dolayı kırsal mahalle okulları ile taşımalı eğitime 1 gün ara verildi.
7.02.2024 Gündem
2 ilde eğitime kar engeli
2 ilde eğitime kar engeli Bingöl’ün Karlıova ilçesinde yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar bugün tatil edildi. Van'ın Saray ilçesinde yoğun kar yağışından dolayı taşımalı eğitime 1 gün ara verildi.
4.02.2024 Gündem
Tunceli ve Bingöl'de eğitime 'kar' engeli
Tunceli ve Bingöl'de eğitime 'kar' engeli Tunceli'nin 5 ilçesi ile Bingöl’ün 2 ilçesinde yoğun kar nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.
16.01.2024 Gündem
10 ilde eğitime kar engeli
10 ilde eğitime kar engeli Kış mevsiminin gelmesiyle kar yağışı birçok ilde etkisini gösteriyor. Hayatı felç eden kar yağışı bazı illerde eğitimi aksattı.
24.12.2023 Gündem
TEM Otoyolu'nda ulaşıma 'kar' engeli; araç kuyrukları oluştu
TEM Otoyolu'nda ulaşıma 'kar' engeli; araç kuyrukları oluştu Kocaeli'de yoğun kar nedeniyle TEM Otoyolu'na ulaşım aksadı, İstanbul yönünde uzun araç kuyrukları oluştu.
19.11.2023 Gündem
2 ilde eğitime kar engeli
2 ilde eğitime kar engeli Yoğun kar yağışı sürüyor. Bu çerçevede bazı illerde eğitim-öğretime 1 gün süreyle ara verildi.
30.03.2023 Gündem
Yoğun kar yağışı nedeniyle 9 ilde eğitime ara verildi
Yoğun kar yağışı nedeniyle 9 ilde eğitime ara verildi Baharı beklerken yurdu kar vurdu. Türkiye'nin birçok ilinde kar yağışı etkili olunca peş peşe eğitime kar engeli haberleri de geldi.
29.03.2023 Gündem
Deprem sonrası hasar tespit raporları e-Devlet’e yüklenmeye başlandı! İşte yeni binalarla ilgili gerçek
Deprem sonrası hasar tespit raporları e-Devlet’e yüklenmeye başlandı! İşte yeni binalarla ilgili gerçek Malatya’nın yeni yerleşim bölgelerinden Bostanbaşı Mahallesi’ndeki binaların neredeyse hiçbiri depremlerde yıkılmadı. Ancak dışarıdan sapasağlam görünen blokların içleri kelimenin tam anlamıyla göçük. Yapılan incelemelerde kirişleri patlayan, kolonları eğrilen dairelerin tamamına yakını ‘ağır hasarlı’ bulundu.
14.03.2023 Gündem
Mart ayında yoğun yağış! 4 ilde eğitime kar engeli
Mart ayında yoğun yağış! 4 ilde eğitime kar engeli Mart ayında bazı illerde kar yağışı etkili oluyor. Bazı il ve ilçelerde kar yağışı ve buzlanma riski nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.
13.03.2023 Gündem
Artvin'de eğitime kar engeli
Artvin'de eğitime kar engeli Artvin'de kar yağışı nedeniyle merkez, Borçka, Murgul, Şavşat ve Yusufeli ilçelerinde eğitime bir gün ara verildi.
19.02.2023 Gündem
Okullar tatil edildi! Eğitime kar engeli
Okullar tatil edildi! Eğitime kar engeli Okullar tatil edildi. Eğitim kar engeline takıldı. kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi. Hangi illerde okullar tatil edildi? Kar yağışı hayatı felç etti. Birçok ilde eğitime ara verildi. İstanbul'da okullar tatil edildi mi? Ankara'da okullar tatil edildi mi? Valiliklerden peş peşe açıklama geldi. İşte kar tatili verilen iller...
5.02.2023 Gündem
Çok sayıda ilimizde eğitime kar engeli! Okullar tatil edildi
Çok sayıda ilimizde eğitime kar engeli! Okullar tatil edildi Olumsuz hava şartları ve etkisini giderek artıran kar yağışı nedeniyle bazı illerde okullar tatil edildi. İşte okullar için tatil kararı alınan illerimiz...
5.02.2023 Eğitim
Bir ilde taşımalı eğitime kar engeli
Bir ilde taşımalı eğitime kar engeli Van'ın üç ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitime 1 gün ara verildi.
8.01.2023 Gündem
Kar yağışı kuvvetli vuracak! Meteoroloji son dakika duyurdu ve tarih belli oldu! Tamamen değişiyor, günlerce sürecek...
Kar yağışı kuvvetli vuracak! Meteoroloji son dakika duyurdu ve tarih belli oldu! Tamamen değişiyor, günlerce sürecek... Kar yağışı ile ilgili Meteoroloji'den son dakika açıklaması! Günlerce sürecek. Tarih verildi ve belli oldu. Kar esareti İstanbul'da sona erse de bazı ilçelerde aralıklarla yağmur yağıyor. Çok sayıda ilde ise yağışlarla birlikte kötü hava koşulları etkisini sürdürmeye devam ediyor. Kar ve sağanak yağışların günlerce devam etmesi bekleniyor. Bugün de dahil 4 gün boyunca kar ve sağanak uyarısı yapıldı. Aynı zamanda bugün ve yarın için sarı ve turuncu kodlu uyarı yapılan iller de belli oldu. Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin altında seyredecek. Sadece Trakya'da sıcaklıklar 2-4 dereceye kadar artacak. Vatandaşlar cumartesi ve pazar günü havanın nasıl olacağını merak ediyor. Peki hafta sonu hava durumu nasıl? Hafta sonu kar yağışı hangi illerde var? İstanbul'da kar bekleniyor mu? MGM haritayı paylaşarak duyurdu. Meteoroloji'den son dakika hava durumu açıklaması...
24.03.2022 Gündem
O illerimizde okullar tatil edildi!
O illerimizde okullar tatil edildi! Olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı illerimizde okullar tatil edildi. İşte okulların tatil edildiği il ve ilçeler...
21.03.2022 Gündem
Trabzon’da eğitime kar engeli!
Trabzon’da eğitime kar engeli! Trabzon'da kar yağışı nedeniyle 18 Mart Cuma günü il genelindeki tüm okullar tatil edildi.
17.03.2022 Eğitim
Mesleki eğitim okulları ile ilgili Bakan Özer'den flaş açıklama!
Mesleki eğitim okulları ile ilgili Bakan Özer'den flaş açıklama! Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Mesleki eğitimde geçmişteki uygulamalardan kaynaklanan problemler, büyük oranda çözüldü. Mesleki eğitim okullarımız artık ihracat yapıyor, patent üretiyor. Mesleki eğitimi akademik olarak başarılı öğrenciler de tercih ediyor" dedi.
16.03.2022 Eğitim
Stajyer alımı için kurumlar 1500 TL para istiyor! Taksit seçeneği bile sunuluyor
Stajyer alımı için kurumlar 1500 TL para istiyor! Taksit seçeneği bile sunuluyor Staj yapılacak kurum bulmak en az iş bulmak kadar zor. Pek çok kurum stajyer almadığını söylüyor. Bazıları da ‘CV’nizi atın dönüş yaparız’ diyerek geçiştiriyor. Stajyer alacak olanlar ise üstüne para istiyor. Bir sağlık kuruluşu stajyerlik için 900 TL para ödenmesini talep ederken, bir rehberlik merkezi de 1500 TL istiyor. 4 ya da 6 aylık taksit seçeneği dahi sunuluyor.
16.03.2022 Eğitim
Samsun'da eğitime kar engeli
Samsun'da eğitime kar engeli Samsun'da olumsuz hava koşulları nedeniyle birçok ilçede okullarda yüz yüze eğitime ara verildi.
16.03.2022 Eğitim
O illerimizde kar nedeniyle okullar tatil edildi!
O illerimizde kar nedeniyle okullar tatil edildi! Kar yağışının etkisini göstermeye devam ettiği illerimizde okullar tatil edildi. İşte kar yağışı nedeniyle okulların tatil edildiği illerimiz...
14.03.2022 Gündem
Hangi illerde okullar tatil? 14 Mart Pazartesi okulları kar nedeniyle tatil edilen iller…
Hangi illerde okullar tatil? 14 Mart Pazartesi okulları kar nedeniyle tatil edilen iller… 14 Mart hangi illerde okullar tatil? 14 Mart 2022 Pazartesi günü 19  ilde eğitime kar engeli geldi. Yoğun kar yağışı don ve buzlanma nedeniyle 18 ilin tamamında veya bazı ilçelerinde 14 Mart Pazartesi günü eğitime ara verildi. Hangi illerde okullar tatil? 14 Mart Pazartesi okulları tatil edilen iller…
14.03.2022 Eğitim
14 Mart pazartesi okullar tatil mi, yarın İstanbul'da okullar tatil olacak mı? Gözler İstanbul Valiliğinde!
14 Mart pazartesi okullar tatil mi, yarın İstanbul'da okullar tatil olacak mı? Gözler İstanbul Valiliğinde! Pazartesi okullar tatil mi? Ülke genelini etkisi altına kar yağışı bugün de devam ediliyor. Öğrenciler ve veliler pazartesi günü okulların olup olmadığını sorguluyor. Birçok il gibi İstanbul'da etkili olan kar yağışının ardından Valilik okulları 2 gün tatil etti. Peki, 14 Mart tatil mi, pazartesi okul var mı? Yarın okullar tatil olur mu?
13.03.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Kar Engeli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kar engeli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.