Kaplıca

Kaplıca

Son dakika kaplıca haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kaplıca ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kaplıca haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kaplıca

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kaplıca gelişmeleri de dahil olmak üzere 298 kaplıca haberi bulunmuştur. Tüm kaplıca haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ayder'de jeotermal keşif
Ayder'de jeotermal keşif Rize'de ünlü turizm merkezi Ayder Yaylası'nda, belediye ekiplerince yapılan sondaj çalışmalarında zeminden 253 metre derinlikte jeotermal kaynağa ulaşıldı. Oluşturulan kuyuda saniyede 20 litre çıkarılan jeotermal suyun sıcaklığı, 30.8 santigrat olarak ölçüldü. Keşif sonrası turizm bölgesindeki kaplıca sayısının 2'ye çıkarılması planlanıyor.
25.12.2023 Gündem
Aile tatili faciayla bitti! 2 yaşındaki bebek feci şekilde hayatını kaybetti
Aile tatili faciayla bitti! 2 yaşındaki bebek feci şekilde hayatını kaybetti Ailenin kaplıca tatili faciayla son buldu. ABD’de 2 yaşında bir çocuk kaplıcada kaptığı “beyin yiyen amip” nedeniyle hayatını kaybetti.
22.07.2023 Dünya
Annesini tehdit eden babasını öldürdü
Annesini tehdit eden babasını öldürdü Rize’de M.A.L (14), annesini ölümle tehdit ettiğini öne sürdüğü babası Ali Rıza Laçin'i (54) evde tabancayla vurup, öldürdü.
31.05.2023 Yaşam
Kraliçe’de nefesler tutuldu!
Kraliçe’de nefesler tutuldu! Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ın oturduğu, dünya çapında çok izlenen ‘’Queen Sugar’’ dizisinden uyarlanan dizisi Kraliçe’de sular durulmuyor. Diziye Gaye karakteri ile katılan Sümeyra Koç, Ateş ve Deniz ilişkisinde krize neden olacak. Ateş’in eski sevgilisi olan Gaye'nin geri dönüşü ile ortalık karışıyor.
26.04.2023 Televizyon
Kraliçe'nin yeni bölümünden ilk tanıtım yayında! Deniz ve Ateş arasında sular durulmuyor
Kraliçe'nin yeni bölümünden ilk tanıtım yayında! Deniz ve Ateş arasında sular durulmuyor Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ın oturduğu, dünya çapında çok izlenen ‘’Queen Sugar’’ dizisinden uyarlanan dizisi Kraliçe’nin dördüncü bölümünden ilk tanıtım yayınlandı.
6.04.2023 Televizyon
Dört mevsim sıcak suyuyla şifa kaynağı! Yurt dışından da talep var
Dört mevsim sıcak suyuyla şifa kaynağı! Yurt dışından da talep var Ağrı’nın Diyadin ilçesinde bulunan ve cilt hastalıkları başta olmak üzere birçok hastalığa iyi geldiği düşünülen kaplıcalar, soğuk havalarda bile sıcak suyuyla ziyaretçilerini ağırlıyor.
4.04.2023 Yaşam
Kraliçe’nin yayın tarihi belli oldu!
Kraliçe’nin yayın tarihi belli oldu! Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ın oturduğu, dünya çapında çok izlenen Queen Sugar dizisinden uyarlanan yeni dizisi Kraliçe’nin yayın tarihi belli oldu. Merakla beklenen dizi, 22 Mart Çarşamba akşamı ekran serüvenine başlıyor.
13.03.2023 Magazin
Kraliçe’nin Ateş’i Gökhan Alkan’dan basketbol şov!
Kraliçe’nin Ateş’i Gökhan Alkan’dan basketbol şov! Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ın oturduğu, dünya çapında çok izlenen ‘’Queen Sugar’’ dizisinden uyarlanan yeni dizisi Kraliçe’de Ateş karakterini canlandıracak başarılı oyuncu Gökhan Alkan, çekimler başlamadan önce basketbol dersleri aldı. Ünlü basketbol koçu Ömer Uğurata ile çalışan Gökhan Alkan’ın tanıtımdaki performansı dikkat çekti.
8.03.2023 Televizyon
"Kraliçe" yakında Kanal D’de! Merakla beklenen dizinin afişi yayınlandı
"Kraliçe" yakında Kanal D’de! Merakla beklenen dizinin afişi yayınlandı Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ın oturduğu, dünya çapında çok izlenen ‘’Queen Sugar’’ dizisinden uyarlanan yeni dizisi Kraliçe’nin afişi yayınlandı.
7.03.2023 Televizyon
'Kraliçe'nin ilk bölüm tanıtımı yayınlandı!
'Kraliçe'nin ilk bölüm tanıtımı yayınlandı! Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ın oturduğu, dünya çapında çok izlenen ‘’Queen Sugar’’ dizisinden uyarlanan yeni dizisi Kraliçe’nin ilk tanıtımı yayınlandı. Basketbol maçı görüntülerinin yer aldığı tanıtımda Burcu Özberk ve Gökhan Alkan ise performansları ses getirdi.
6.03.2023 Televizyon
"Kraliçe" yakında Kanal D'de!
"Kraliçe" yakında Kanal D'de! Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, dünya çapında çok izlenen Queen Sugar dizisinden uyarlanan yeni dizisi Kraliçe yakında izleyici karşısına çıkacak. Dizinin başrol oyuncuları Gökhan Alkan ve Burcu Özberk olurken, dizinin oyuncu kadrosu ise tamamlandı.  
1.03.2023 Televizyon
Arkadaşının kız çocuğuna cinsel istismara 26 yıl hapis talebi
Arkadaşının kız çocuğuna cinsel istismara 26 yıl hapis talebi Ankara'da A.A. (46) hakkında, arkadaşının kızı M.O.'ya (14) cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla 26 yıl 3 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
13.01.2023 Gündem
SGK kaplıca tedavilerini karşılıyor mu? Kaplıca tedavisi için sağlık raporu nasıl alınır? İşte SGK ile anlaşmalı kaplıcalar listesi
SGK kaplıca tedavilerini karşılıyor mu? Kaplıca tedavisi için sağlık raporu nasıl alınır? İşte SGK ile anlaşmalı kaplıcalar listesi Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) kaplıcalardan yararlanma hakkı tanıyor. Sigortalı çalışanların çeşitli hastalık ve sağlık problemlerinde muayene, ilaç ameliyat ve diğer tedavi masraflarının yanında kaplıca tedavilerinden de yararlanabiliyor. Peki, SGK kaplıca tedavilerini hangi koşullarda karşılıyor? Kaplıca tedavisi için sağlık raporu nasıl alınır? Kaplıca desteği nasıl alınır? İşte SGK ile anlaşmalı kaplıcalar listesi ve kaplıca tedavisi ile ilgili bilmeniz gerekenler…
Ilıca Kaplıcaları Kurban Bayramı'na hazır
Ilıca Kaplıcaları Kurban Bayramı'na hazır Kütahya'nın dünyaca ünlü Ilıca Kaplıcaları, Kurban Bayramı'na hazır hale getirildi.
5.07.2022 Ekonomi
Yaz geldi, havuz sezonu açıldı! Birçok rahatsızlığa şifa oluyor
Yaz geldi, havuz sezonu açıldı! Birçok rahatsızlığa şifa oluyor Kütahya'nın şifalı sularıyla ünlü Ilıca Kaplıcaları'ndaki turizm tesislerinde havuz sezonu açıldı.
15.06.2022 Yaşam
Korkunç cinayette kan donduran ifade! ‘Kuruntu yapmış olabilirim’
Korkunç cinayette kan donduran ifade! ‘Kuruntu yapmış olabilirim’ Rize'de tartıştığı eşi Özlem Dursun'u (32), otomobil jantı ile darbedip, bıçaklayarak öldüren inşaat işçisi Ramazan Dursun'un (38), polis ve savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı. Eşinin kendisini aldattığını ancak buna ilişkin bir delili olmadığını söyleyen Dursun'un, "Kuruntu yapmış olabilirim. Olayın bu hadde varmasında alkolün etkisi oldu, pişmanım" dediği öğrenildi.
12.06.2022 Yaşam
SSK'lı, Bağ-Kur'lu, emekli fark etmiyor! Tamamen ücretsiz, 5 gün içerisinde...
SSK'lı, Bağ-Kur'lu, emekli fark etmiyor! Tamamen ücretsiz, 5 gün içerisinde... Para ödenmiyor! İsteyen herkes yararlanabiliyor. Başvuru yapılması gerekiyor. Emekliler SSK'lı ya da Bağ-Kur'lu olarak çalışanlar için önemli bir fırsat oluşturuyor. Ödemeler SGK tarafından yapılıyor. Pek çok kişi haberdar olmadığı için başvuruda bulunmuyor. 5 gün detayı dikkat çekiyor. Birçok sağlık hizmetine para ödemeden ulaşan vatandaşlar kaplıca tedavilerinden de ücretsiz olarak faydalanabiliyor. Bulunduğu kentte kaplıca bulunmayan kişilerin yol masraflarını da SGK ödüyor.
28.02.2022 Çalışma Hayatı
Dünyada eşi benzeri yok, akın akın oraya geliyorlar! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzayı attı
Dünyada eşi benzeri yok, akın akın oraya geliyorlar! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzayı attı Sivas’ın Kangal ilçesine yer altından çıkan yoğun mineralli ve selenyumlu su, suda bulunan balıklarında yardımı ile şifa bulamayan sedef, egzama gibi cilt hastalarına şifa oluyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzayı attı. Dünya’da eşi benzeri bulunmayan Sivas’ın doktor balıkları için oluşturulması planlanan sağlık turizmi köyü için acele kamulaştırma kararı alındı. Karar bugünkü resmi gazetede yayınlandı.
15.02.2022 Yaşam
Emeklilere tamamen ücretsiz! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensuplarını kapsıyor, 15 gün içerisinde...
Emeklilere tamamen ücretsiz! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensuplarını kapsıyor, 15 gün içerisinde... Milyonlarca emekliye güzel haber! SSK, Bağ-Kur, ve Emekli Sandığı mensupları para ödemeden yararlanıyor. SGK resmen duyurdu. 6 ay sınırı bunuyor. Sosyal Güvenlik Kurumu emekli vatandaşlar için harekete geçti. Ödemeler SGK tarafından karşılanıyor. Sağlık ile ilgili pek çok hizmete para ödemeden ulaşan vatandaşlar kaplıca tedavilerinden de ücretsiz olarak faydalanabiliyor. Ayrıca şehir dışına kaplıca tedavisine gidenlerin yol paraları da Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından ödeniyor. Ücretsiz kaplıca merkezi seçerken merkezin SGK izni olup olmadığının kontrol edilmesi gerekiyor. İzinsiz merkezlerin ücretleri SGK tarafından karşılanmıyor. Koronavirüs nedeni ile iki yıldır rağbet görmeyen kaplıcalar özellikle emekliler tarafından tercih edilmeye başladı. Peki ücretsiz kaplıca tedavisinden kimler yararlanabiliyor? Emeklilerin nereye başvurması gerekiyor? İşte emeklilerin para ödemeden yararlanabileceği kaplıca merkezleri...
14.02.2022 Emekli
SGK maaş bağlıyor! Resmen duyuruldu, ayda 5.600 lira ödeniyor, 3 gün içerisinde...
SGK maaş bağlıyor! Resmen duyuruldu, ayda 5.600 lira ödeniyor, 3 gün içerisinde... Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından maaş bağlanıyor. Ödemeler aylık olarak yapılıyor. SGK maaş ödemesinde prim şartı aranmıyor. Ancak 3 gün içerisinde SGK'ya bildirilmesi gerekiyor. 4A ve 4B'liler, tarım ve orman işlerinde hizmet akdiyle süreksiz olarak çalışanlar, ev işlerinde çalışanlar ile çırak ve stajyerleri kapsıyor. Tüm çalışanları çok yakından ilgilendiren ödeme imkanı belli durumlarda devreye alınıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), çalıştığı işyerinde yaptığı işten dolayı hastalanan, bedensel veya ruhsal engelli hale gelen kişilere, yani meslek hastalığı nedeniyle çalışma gücünü kaybedenlere geçici veya sürekli aylık bağlıyor. Bu ödemenin yapılabilmesi için hastalık ile çalışma arasında illiyet bağının kurulması gerekiyor. Meslek hastalığı nedeniyle maaş bağlanabilmesi için SGK’nın belirlediği hastanelerden sağlık kurulu raporu alınması ve bu raporun SGK sağlık kurulunca da onaylanması gerekiyor.
10.02.2022 Çalışan Hakları
SGK resmen duyurdu! Güzel haber geldi, ödemeler Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan...
SGK resmen duyurdu! Güzel haber geldi, ödemeler Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan... Sosyal Güvenlik Kurumu harekete geçti. Hem çalışanları hem de emekliyi kapsıyor. Ödemeler SGK tarafından yapılıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu tek tek açıkladı. Sağlık Uygulama Tebliği'nde kamuoyu ile paylaşıldı. Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Ödemeler SGK tarafından yapılıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu'na tabi olarak çalışan ya da çalışma hayatı sonucunda emekli olanlar sağlık hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanıyor. Sağlık ile ilgili pek çok hizmete para ödemeden ulaşan vatandaşlar kaplıca tedavilerinden de ücretsiz olarak faydalanabiliyor. Ayrıca şehir dışına kaplıca tedavisine gidenlerin yol paraları da Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından ödeniyor. Ücretsiz kaplıca merkezi seçerken merkezin SGK izni olduğundan emlin olmak gerekiyor. İzni olmayan kuruluşlarda yapılan tedavilerin masrafları SGK tarafından karşılanmıyor. SGK'nın internet sitesinde yer alan listede bugün için 26'sı Afyon'da olmak üzere toplamda 311 kaplıca merkezinin Sağlık Bakanlığı tarafından yetkilendirildiği görülüyor. Listede en çok merkez Ankara'da yer alıyor.
Rus turistler akın akın oraya geliyor! Sayı her geçen gün artıyor, hayran kaldılar
Rus turistler akın akın oraya geliyor! Sayı her geçen gün artıyor, hayran kaldılar Türkiye’de yaz aylarında Ege ve Akdeniz’de deniz tatilini tercih eden Ruslar, kış aylarında da artık Türkiye’yi geliyor. Rusların son yıllardaki kış tatili tercihi Yalova’nın kaplıcalarıyla ünlü Termal ilçesi oldu.
27.01.2022 Ekonomi
'Diyadin Kaplıcaları’na dondurucu soğukta bile akın var
'Diyadin Kaplıcaları’na dondurucu soğukta bile akın var Ağrı’nın Diyadin ilçesinde bulunan ve cilt hastalıkları başta olmak üzere birçok hastalığa iyi geldiği düşünülen kaplıcalar, dondurucu soğuklarda sıcak suyuyla ziyaretçilerini ağırlıyor.
13.01.2022 Sağlık
Muğla'daki dünyaca ünlü kaplıca sular atında kaldı
Muğla'daki dünyaca ünlü kaplıca sular atında kaldı Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde yerli ve yabancı turistlerin gözdesi Sultaniye Kaplıcaları ve çamur banyoları su altında kaldı. İlçede tarım arazileri ve narenciye bahçelerinin yanı sıra çok sayıda sera da su altında kaldı.
12.01.2022 Gündem
Ceren'e ticari taksinin çarptığı kaza anı kamerada! Soruşturma başlatıldı
Ceren'e ticari taksinin çarptığı kaza anı kamerada! Soruşturma başlatıldı Bursa'da 14 yaşındaki Ceren Müminoğlu, yolun karşısına geçmek istediği sırada ticari taksinin çarpması sonucu ağır yaralandı. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
12.12.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kaplıca ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kaplıca haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.