Kan Parası

Kan Parası

Son dakika kan parası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kan parası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kan parası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kan Parası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kan parası gelişmeleri de dahil olmak üzere 308 kan parası haberi bulunmuştur. Tüm kan parası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kan parası uygulamasında  yeni görüş!
Kan parası uygulamasında yeni görüş! ‘Kan parası’ olarak bilinen tazminatın sadece ölenin mirasçıları değil, maddi veya manevi destek olduğu kişilerin de alabileceğini belirten Avukat Selin Kırhan, "Dava, ilgili Asliye Hukuk Mahkemesinde açılır. Zaman aşımı ölüm tarihinden itibaren 2 yıldır. Her halde, fiilin işlendiği tarihten itibaren 10 yıldır” dedi.
21.03.2024 Gündem
Oğlunu kaybeden baba Özer Aci Cihantimur ile görüşmesini anlattı: 'Ne yüzle 5-6 kişi geliyorsunuz, çocuğunu, eski eşini al adalete teslim et' dedim
Oğlunu kaybeden baba Özer Aci Cihantimur ile görüşmesini anlattı: 'Ne yüzle 5-6 kişi geliyorsunuz, çocuğunu, eski eşini al adalete teslim et' dedim Eyüpsultan'da 1 kişinin öldüğü 4 kişinin yaralandığı kazada oğlunu kaybeden baba Özer Aci, ABD'ye kaçan T.C.’nin babası Bülent Cihantimur ile görüşmesinin detaylarını anlattı. Aci, "Farklı bir noktada görüştük. 5-6 kişi geldiler, hatta kınadım. Ne yüzle 5-6 kişi geliyorsunuz diye kınadım. Çok kısa bir görüşme oldu. Ona şunu söyledim, "Git çocuğunu, eski eşini al adalete teslim et, ondan sonra taziyeye mi geleceksin buyur gel" dedim. Baba Aci kan parası iddialarıyla ilgili olarak, "Bana şu İstanbul'u bağışlasalar oğlum geri gelmeyecek. O insanın bir lokması benim boğazımdan geçmeyecektir. Bunu açık açık net bir şekilde söylüyorum " diye konuştu.
20.03.2024 Gündem
20 yıl önce kardeşini öldürmüştü, kan parası için amca oğlunu da katletti
20 yıl önce kardeşini öldürmüştü, kan parası için amca oğlunu da katletti Korkunç olay Diyarbakır’ın Hazro ilçesinde yaşandı. Arazi tartışmasında Salim Kaydaş'ın tabancayla vurarak öldürdüğü amcasının oğlu Mecit Kaydaş (53) defnedilmek üzere Manisa’ya götürülürken, ağır yaralanan yeğeni Kerem Kaydaş’ın (35) tedavisi devam ediyor. Salim Kaydaş'ın yakalanması için çalışmalar sürerken, katil zanlısının 20 yıl önce Mecit Kaydaş'ın kardeşi Nurettin Kaydaş’ı öldürdüğü, ailesinin Mecit Kaydaş'a kan parası olarak verdiği araziyi geri istediği, buna olumsuz cevap alınca cinayeti işlediği belirlendi.
16.11.2023 Gündem
Esenyurt tekel bayii katliamında yeni gelişme! Başsavcılık'tan baba Erzen'e: Siz mi azmettirdiniz?
Esenyurt tekel bayii katliamında yeni gelişme! Başsavcılık'tan baba Erzen'e: Siz mi azmettirdiniz? Esenyurt'ta bir tekel bayiinde meydana gelen vahşette yeni gelişmeler yaşandı. Çifte cinayetle ilgili soruşturmada, daha önce meydana gelen bir olayın da dosyası açıldı. Baskında ölen Yunus Emre Erzen’in babası Cantürk Erzen, büyük oğlu Mehmet Erzen’e Murat Özer’i ayağından vurdurduğu gerekçesiyle savcılıkta ifade verdi. Tekel bayi baskınıyla ilgili gözaltına alınan Tarık Özer, oğlu Azat Özer, Samet Özer ve onlara yardım eden 5 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
3.08.2023 Gündem
Esenyurt'taki tekel bayiindeki katliamı başlatan hilti kavgası! İşte cinayete kadar giden olay ve yeni gelişmeler...
Esenyurt'taki tekel bayiindeki katliamı başlatan hilti kavgası! İşte cinayete kadar giden olay ve yeni gelişmeler... Esenyurt ilçesi Güzelyurt Mahallesi’nde bir tekel bayiinde meydana gelen olay Türkiye'yi derinden sarstı. İki kişinin silahla vurularak hayatını kaybettiği saldırıya ilişkin yeni detaylar ve ayrıntılar ortaya çıktı. Saldırıda hayatını kaybeden Yunus Emre Erzen'in babası Cantürk Erzen, olayın meydana geldiği tekel bayisinde 2,5 ay öncesine ait yeni görüntülere ve kavganın mart ayında 35 bin liralık bir hilti satışıyla ilgili çıktığı yönünde iddialara ilişkin konuştu.
2.08.2023 Gündem
Esenyurt'taki tekel bayi vahşetinde ilk ifade: Beni küçük düşürdü
Esenyurt'taki tekel bayi vahşetinde ilk ifade: Beni küçük düşürdü Türkiye'nin konuştuğu Esenyurt'taki tekel bayisine düzenlenen silahlı baskınınla ilgili detaylar netleşirken, ilk ifade de ortaya çıktı. Tekel bayisi baskınıyla ilgili gözaltına alınan Murat Özer adliyeye sevk edildi. Şüpheli Özer, savcılık ifadesinin ardından 'Nitelikli Kasten öldürme' suçundan tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi. Gözaltına alınan 9 şüpheliden Murat Özer tutuklandı.
1.08.2023 Gündem
Esenyurt'taki tekel bayi saldırısında flaş gelişme! Şüphelilerin hepsi gözaltına alındı
Esenyurt'taki tekel bayi saldırısında flaş gelişme! Şüphelilerin hepsi gözaltına alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Esenyurt'ta meydana gelen olayla ilgili şüphelilerin tamamının gözaltında olduğunu duyurdu. Yerlikaya, "İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzün yaptığı çalışmalar sonrası olayın şüphelilerinden M.Ö ve S.Ö.’den sonra T.Ö. ve A.Ö de yakalandı" açıklamasını yaptı.
31.07.2023 Gündem
Tekel bayi saldırısında yeni gelişme! Baba korkunç detayları açıkladı: Görüntüleri izleyemedim
Tekel bayi saldırısında yeni gelişme! Baba korkunç detayları açıkladı: Görüntüleri izleyemedim Esenyurt'ta iki kişinin öldüğü tekel bayisindeki saldırıya ilişkin yapılan çalışmalarda bir kişi daha yakalanarak gözaltına alındı. Konu ile ilgili sosyal medyadan açıklama yapan İçişleri Bakanı Yerlikaya, şüphelilerden S.Ö.'nün de yakalanarak gözaltına alındığını duyurdu. Silahlı saldırıda hayatını kaybeden Yunus Emre Erzen'in babası Cantürk Erzen yaşananları anlatırken saldırıyla ilgili korkunç detaylar da ortaya çıktı.
31.07.2023 Gündem
Kelebekler Vadisi’nde korkunç ölüm! Şok detaylar ortaya çıktı
Kelebekler Vadisi’nde korkunç ölüm! Şok detaylar ortaya çıktı Muğla'nın Fethiye ilçesinde, 2.5 yıl önce kayalıklardan düşerek yaşamını yitiren 7 aylık hamile eşi Semra Aysal'ı (32), 400 bin TL'lik ferdi kaza sigortası ücretini alabilmek için iterek öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Hakan Aysal'ın yargılanmasına devam edildi. Tutuklu sanık Hakan Aysal, karantinada olduğu gerekçesiyle duruşmaya katılmadı. Duruşmada tanık olarak dinlenen Sait Ertürk, Hakan Aysal’ın yoldan geçerken kendilerini durdurup eşinin düştüğünü söylediğini belirterek, “Biz aşağıya indiğimizde Hakan yukarıda kaldı. Jandarma gelene kadar orada kaldık. Hakan gayet yavaş ve sakindi. Eşi düşmüş biri gibi değildi" dedi.
6.04.2021 Yaşam
Babasını öldüren annesini affetmedi! İdam...
Babasını öldüren annesini affetmedi! İdam... İran'da kendisine şiddet uygulayan kocasını öldüren Maryam Karami idam edildi. Kadının idam cezasını ise kızı uyguladı.
26.03.2021 Dünya
Gaziantep kurtuluşu tarihi: Antep nasıl Gaziantep oldu? Antep savunması ve Gaziantep kurtuluşu kahramanları
Gaziantep kurtuluşu tarihi: Antep nasıl Gaziantep oldu? Antep savunması ve Gaziantep kurtuluşu kahramanları Gaziantep’in kurtuluşunun üzerinden 99 yıl geçti. 99 yıl önce Gaziantep halkı bağımsızlık savaşı verdi ve ölümü alarak işgalcilere karşı büyük bir direniş gösterdi. İmkansızlıklara rağmen kadın, erkek, genç ve yaşlı 7’den 70’e Antep halkı, Antep savunmasını tarihe yazdı. İşte Gaziantep’in kurtuluşu hakkındaki detaylar…
25.12.2020 Gündem
Bacanağı ile baldızını öldürdü! 'Canavarca hisle öldürmüş olsam parçalardım'
Bacanağı ile baldızını öldürdü! 'Canavarca hisle öldürmüş olsam parçalardım' Erzurum'da, baldızı Hülya Özmen (29) ile bacanağı Fatih Özmen'i (27), evlerinin önünde pusu kurup, tabancayla vurarak öldürdüğü öne sürülen eski uzman çavuş Mükremin Turan'a (41) tutuklu yargılandığı davada verilen 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasının gerekçeli kararı açıklandı. Turan'ın baldızı ve bacanağını tasarlayarak öldürdüğüne vurgu yapılan gerekçeli kararda, sanığın son savunmasında, "Canavarca hisle öldürmüş olsam, diğer öldüren kişiler gibi parçalayıp, kovaya koymam gibi faaliyetlerde bulunmam gerekmektedir. Ben sadece ateş ederek ölüme sebebiyet vermişim. Cesetler üzerinde bir oynamada bulunmadım. Canavarsa hisle adam öldürme suçunu kabul etmiyorum" dediği yer aldı.
16.10.2020 Gündem
İstanbul'a getirilen kurbanlıklar pazarlarda yerlerini alıyor
İstanbul'a getirilen kurbanlıklar pazarlarda yerlerini alıyor Kurban Bayramı'na yaklaşık 2 hafta kala, kurbanlıklar İstanbul'a gelmeye başladı. Gece yarısından itibaren denetimleri yapılan kurbanlıklar kente giriş yaptı. O kurbanlıkların bir bölümü kamyonlarla Sultangazi'deki kurban pazarına getirildi. Kamyonlardan indirilen kurbanlıklar kurulan çadırlara yerleştirildi. Çadırların bir bölümünün ise henüz boş olduğu görüldü. Her sene olduğu gibi bu yıl da kurban pazarında hareketlilik beklediklerini ifade eden satıcılar, alıcılara kurban pazarlarına erken gitmeleri yönünde çağrıda bulundu.
16.07.2020 Gündem
Bacanağı ve baldızını öldürmeye 4 dolu şarjörle gitmiş
Bacanağı ve baldızını öldürmeye 4 dolu şarjörle gitmiş Erzurum'da, baldızı Hülya Özmen (29) ile bacanağı Fatih Özmen'i (27) pusu kurarak öldüren Mükremin Turan'ın (41) 4 dolu şarjörle olay yerine gittiği tespit edildi. Mükremin Turan, verdiği ifadede cinayet planını tüm detaylarıyla anlattı. Eşinin Fatih Özmen'in yaptığı esprilerine fazla güldüğünü söyleyen Turan, günlerce plan yaptığını belirtti. Bacanağını öldürmek için evlerinin önünde beklediğini anlatan Turan, "Tabancanın ucuyla camı tıkladım. Fatih kafasını çevirip beni görünce panikledi. Fatih'in kafasına doğru tetiğe bastım. Hülya'ya ateş ettiğimi hatırlamıyorum. Ancak Hülya'nın yere düştüğünü görünce kendi kendime 'Ben Hülya'ya dokunmayacaktım, bunu şimdi niye vurdum' dedim" diye konuştu.
13.05.2020 Gündem
Kan parası cinayeti! Baba: Ödememi beklemediler
Kan parası cinayeti! Baba: Ödememi beklemediler Batman’da otogarda yaşanan ve görüntüleri infial yaratan cinayete dair yeni detaylar ortaya çıktı. 21 yaşındaki Suat Yüksekbağ, ‘kan parası’ ödeyemediği için öldürüldü. Baba Nuri Yüksekbağ “100 bin lira kan parası istediler. Gücüm yoktu ödemeye, oğlumu kurtarmak için Kütahya’da çalışıyordum. Beklemediler, öldürdüler” dedi.
3.09.2019 Yaşam
Kaşıkçı'nın nişanlısı Cengiz'den "uluslararası soruşturma" çağrısı
Kaşıkçı'nın nişanlısı Cengiz'den "uluslararası soruşturma" çağrısı Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın nişanlısı Hatice Cengiz, Birleşmiş Milletler (BM), Avrupa Birliği (AB) ve ABD Kongresine, Kaşıkçı cinayetine ilişkin uluslararası cezai soruşturma çağrısında bulundu.
26.06.2019 Dünya
'Suudi Arabistan, Kaşıkçı'nın çocuklarına yüklü ödemeler yapıyor'
'Suudi Arabistan, Kaşıkçı'nın çocuklarına yüklü ödemeler yapıyor' Suudi Arabistan'ın, cinayete kurban giden Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın çocuklarına milyonlarca dolarlık evler verdiği ve her ay 10'ar bin dolar ödeme yaptığı iddia edildi.
2.04.2019 Dünya
EDHO 126. bölüm fragmanı
EDHO 126. bölüm fragmanı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 126. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.
26.02.2019 Televizyon
Suudi Arabistan Kaşıkçı için 'kan parası' ödeyecek!
Suudi Arabistan Kaşıkçı için 'kan parası' ödeyecek! Cemal Kaşıkçı'nın 2 Ekim'de Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda öldürülmesiyle ilgili Riyad'ın kan parası ödeyeceğine dair Ankara'yı bilgilendirdiği belirtildi.
7.11.2018 Dünya
Ünlü iş adamına öz kızına tecavüzden 19 yıl hapis!
Ünlü iş adamına öz kızına tecavüzden 19 yıl hapis! MTV, Eurosport gibi birçok eğlence ve tematik kanalın Türkiye yayın hakkının sahibi olan Fatih Oflaz, kızına 7 yıl boyunca cinsel istismarda bulunmaktan yargılandığı davada 22 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Sabıkasız olması nedeniyle cezası 18 yıl 9 aya indirilen Oflaz için yurt dışına çıkış yasağı getirildi. Ancak Oflaz karardan hemen önce İspanya’ya yerleşmiş.
20.07.2018 Gündem
Dayan Yüreğim 12. bölümde Atıf suçunu itiraf ediyor! Final mi yapıyor?
Dayan Yüreğim 12. bölümde Atıf suçunu itiraf ediyor! Final mi yapıyor? Dayan Yüreğim 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Fox Tv ekranlarında yayınlanan Dayan Yüreğim 12. bölümde ortalık iyice karışıyor. 13. bölümde final yapması beklenen Dayan Yüreğim bu akşam saat 20:00'de ekranlara gelecek...
29.09.2021 Gündem
TÜRKSAT baskını davasında müştekiler yaşadıklarını anlattı
TÜRKSAT baskını davasında müştekiler yaşadıklarını anlattı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Gölbaşı'ndaki TÜRKSAT'a giderek yayınları kesmeye çalışan 5'i sivil 16 kişi hakkında açılan davanın ikinci celsesinde müştekiler yaşadıklarını anlattı. Müşteki Asım Akkaya, "Ailem benim öldüğümü sandı. Onların döktüğü her gözyaşı için bunlardan şikayetçiyim. Bunların kellesini istiyorum. Dinimizde kısasa kısas diye bir hüküm vardır. En azından bunlardan 2 tanesinin idam edilmesini talep ediyorum" dedi.
29.09.2021 Gündem
Dayan Yüreğim dizisi 1. bölümüyle bu akşam Fox'ta başlıyor!
Dayan Yüreğim dizisi 1. bölümüyle bu akşam Fox'ta başlıyor! Fox'ta yeni bir dizi başlıyor. Dayan Yüreğim adlı dizinin konusu ve oyuncuları dikkat çekiyor. Bu akşam ilk bölümüyle ekranlara gelecek olan Dayan Yüreğim dizisi merakla bekleniyor. İşte Dayan Yüreğim hakkındaki tüm detaylar...
29.09.2021 Gündem
Adana-Çorum ‘Rüzgar’ hattı
Adana-Çorum ‘Rüzgar’ hattı Rüzgar Çetin’in annesi ile avukatı, üç kez şehit polisin eşinin yaşadığı Adana’ya 4 kez de anne, baba ve kardeşlerinin bulunduğu Çorum’a gitti. 3 milyon liraya anlaşan aile, son görüşmenin gerçekleştiği 30 Eylül’de şikâyetinden vazgeçti
29.09.2021 Gündem
Şehit polisin ailesi 10 milyon TL istemiş
Şehit polisin ailesi 10 milyon TL istemiş Alkollü halde kullandığı araçla bir polis memurunun ölümüne neden olan Rüzgar Çetin’in tahliyesinden kan parası çıktı. Şikâyetten vazgeçmek için 10 milyon lira isteyen polisin ailesi, 3 milyona anlaştı. Avukat da 300 bin lira aldı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kan Parası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kan parası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.