Kan Donduran Cinayet

Kan Donduran Cinayet

Son dakika kan donduran cinayet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kan donduran cinayet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kan donduran cinayet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kan Donduran Cinayet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kan donduran cinayet gelişmeleri de dahil olmak üzere 179 kan donduran cinayet haberi bulunmuştur. Tüm kan donduran cinayet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yaşlı kadının feci sonu! Başlı taşla ezilerek öldürüldü, 2 oğlu ve komşusu adliyeye sevk edildi
Yaşlı kadının feci sonu! Başlı taşla ezilerek öldürüldü, 2 oğlu ve komşusu adliyeye sevk edildi Kan donduran cinayet Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde işlendi. Başı ezilerek öldürülen kadına ilişkin gözaltına alınan 2 oğlu ve komşusu adliyeye sevk edildi.
16.11.2023 Gündem
Amasya'da kan donduran cinayet! Taşla öldürüp, cesedi koyduğu otomobili ateşe verdi
Amasya'da kan donduran cinayet! Taşla öldürüp, cesedi koyduğu otomobili ateşe verdi Amasya’nın Merzifon ilçesinde Yılmaz Uyanık’ı (37) başına taşla vurarak öldürüp, cesedini otomobiliyle ateşe veren Ahmet Mutlu (39), tutuklanarak cezaevine gönderildi.
21.09.2023 Yaşam
Kocaeli’de kan donduran cinayet: Baba, oğlunu boğazından bıçaklayarak öldürdü
Kocaeli’de kan donduran cinayet: Baba, oğlunu boğazından bıçaklayarak öldürdü Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Baba, tartıştığı oğlunu boğazından bıçaklayarak öldürdü.
24.06.2023 Yaşam
16 yaşındaki katil annesi, ablası ve komşusunu öldürdü
16 yaşındaki katil annesi, ablası ve komşusunu öldürdü Silivri'de 16 yaşındaki Mehmet A., annesi, ablası ve komşusunu bıçaklayarak öldürdü.
27.05.2023 Gündem
13 dakikada 4 öğrenciyi katletti! 04:00'te başladı, sır perdesi aralandı
13 dakikada 4 öğrenciyi katletti! 04:00'te başladı, sır perdesi aralandı Zincirleme katliamda sıcak gelişmeler yaşanıyor. 4 öğrenciyi uykusunda katleden zanlının yakalanması ile ülkeyi sarsan olay üzerindeki sis perdesi de aralanmaya başladı. Polis raporlarına göre kan donduran cinayet sadece 13 dakika gibi kısa bir sürede gerçekleşmiş. İşte kan donduran olayın detayları...
6.01.2023 Dünya
Şule Çet davasında yeni gelişme! Çağatay Aksu ve  Berk Akand hakkında flaş karar
Şule Çet davasında yeni gelişme! Çağatay Aksu ve Berk Akand hakkında flaş karar Son dakika haberi... Korkunç olay 2018 yılında Ankara'da yaşandı. Üniversite öğrencisi Şule Çet, bir plazada cinsel saldırıya uğradıktan sonra 20. Kattan atılarak öldürüldü. Kan donduran cinayet sonrası tutuklanan Çağatay Aksu ve Berk Akand’a hapis cezası verildi. Dava sürecinde ilginç olaylar silsilesi devam ederken, Yargıtay’dan flaş bir karar daha geldi.
23.12.2022 Yaşam
Önce araba çarptı sonrası korkunç! Ankara'da kan donduran olay
Önce araba çarptı sonrası korkunç! Ankara'da kan donduran olay Kan donduran olay Ankara'nın Çankaya ilçesinde yaşandı. Yolun karşısına geçmeye çalışırken bir otomobilin çarpmasıyla savrulup yola düşen 15 yaşındaki gencin sonu korkunç oldu.
9.12.2022 Yaşam
Antalya'da kan donduran cinayet! Tartıştığı annesini boğazından bıçakladı
Antalya'da kan donduran cinayet! Tartıştığı annesini boğazından bıçakladı Kan donduran cinayet Antalya'da gerçekleşti. Anne ile oğul arasında yaşanan tartışma korkunç sonla bitti. Annesini öldüren şahıs komşuları tarafından yakalanıp polise teslim edildi. Olayı duyup eve gelen baba ise uzun süre gözyaşı döktü.
8.12.2022 Yaşam
Vampirin yüzü DNA teknolojisiyle ortaya çıkarıldı! İşte ölüm sebebi
Vampirin yüzü DNA teknolojisiyle ortaya çıkarıldı! İşte ölüm sebebi 1990 yılında bulunan kemikler üzerinde yapılan incelemede, ortaya çıkan bulgularda şaşırtan sonuçlar ortaya çıktı. 19'uncu yüzyılın başlarında yaşadığı düşünülen vampirin, yeni geliştirilen bir DNA teknolojisiyle yüzü belirlendi. İsmi dahi tespit edilen vampirin ölüm sebebi ise şaşırttı.
4.11.2022 Dünya
Dünya bu çocuğu konuşuyor! 12 yaşında doktor olmaya hazırlanıyor
Dünya bu çocuğu konuşuyor! 12 yaşında doktor olmaya hazırlanıyor Belçika'da 12 yaşındaki Laurent Simons, üstün zekalı olduğu için eğitim hayatında hızla yükselerek yüksek lisansını da başarıyla tamamladı. Yaşıtları ilkokulda olan "Küçük Einstein" lakaplı Simons, Almanya'da doktora yapmaya hazırlanıyor.
4.11.2022 Dünya
Hastaya eziyet eden sağlık çalışanları 3’er yıl meslekten men edildi
Hastaya eziyet eden sağlık çalışanları 3’er yıl meslekten men edildi Sağlık Bakanlığı, İstanbul’daki Bayındır İçerenköy Hastanesi yoğun bakımında hastalara eziyet edildiği gerekçesiyle geçici olarak kapatılan hastanenin tekrar hizmete açıldığını ve olayda adı geçen sağlık çalışanlarının 3’er yıl meslekten men edildiğini açıkladı.
3.11.2022 Gündem
Eski eşini 41 yerinden bıçaklayarak öldürdü! Kan donduran cinayet
Eski eşini 41 yerinden bıçaklayarak öldürdü! Kan donduran cinayet Almanya'nın Stadtallendorf kentinde 28 yaşındaki kadın, eski kocası tarafından 41 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.
3.11.2022 Dünya
Başkent'te sokak ortasında kan donduran cinayet
Başkent'te sokak ortasında kan donduran cinayet Ankara’da sokakta yürürken kavga etmeye başlayan iki şahıstan biri, kaldırım taşı ile başına vurduğu diğer kişiyi ağır yaraladı. Yaralı kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
21.09.2022 Yaşam
Kan donduran cinayet! Öldürüp düğün salonuna gömdüler...
Kan donduran cinayet! Öldürüp düğün salonuna gömdüler... İstanbul'da iki buçuk ay önce ortadan kaybolan Fatih Demir'in, husumetlileri tarafından kaçırılıp öldürüldükten sonra 10 dönümlük bahçesi olan kır düğün salonuna gömüldüğü ortaya çıktı. Polis, cesedi gömüldüğü yerden çıkardı. İşte kan donduran olayın detayları...
17.06.2022 Yaşam
Evlat edineceği bebeği öldürdü! Üvey anne gerçeği itiraf etti
Evlat edineceği bebeği öldürdü! Üvey anne gerçeği itiraf etti İngiltere'de 38 yaşındaki bir kadın evlat edinmeye çalıştığı 13 aylık bir bebeği öldürdü. İngiltere'nin gündemine oturan üvey anne, 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
26.05.2022 Dünya
Kan donduran cinayet! Eve alkollü geldi, eşini çekiçle öldürdü
Kan donduran cinayet! Eve alkollü geldi, eşini çekiçle öldürdü Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde eve alkollü gelen Ahmet Ayçelebi (58), bu nedenle kendisine tepki gösterip aracının lastiklerinin havasını indiren eşi Şahizer Çelebi'yi (58) çıkan tartışmada başına çekiçle vurarak öldürdü.
2.02.2022 Yaşam
ABD'de kan donduran cinayet! Türk öğretmen eşi tarafından öldürüldü
ABD'de kan donduran cinayet! Türk öğretmen eşi tarafından öldürüldü ABD’de yaşayan Türk öğretmen Bengü Beachley boşanmak üzere olduğu eşi John Beachley tarafından öldürüldü. Saldırıda Bengü Beachley’in annesini de yaralayan gözü dönmüş koca, en son kendisini de vurarak intihar etti. Dehşet verici olayın detayları yetkililer tarafından araştırılıyor.
26.01.2022 Dünya
İstanbul'da tekstil atölyesinde kan donduran cinayet! Karısını döverek öldürdü
İstanbul'da tekstil atölyesinde kan donduran cinayet! Karısını döverek öldürdü İstanbul Başakşehir'de kan donduran cinayet! Çalıştıkları tekstil atölyesinde kavga eden çiftten koca eşini döverek öldürdü. Cinayeti işleyip kaçan şüphelinin, 'Dükkana gelin anneniz kötü durumda' diyerek haber vermesiyle gelen iki kızı, annelerini üstü çıplak, darbedilmiş halde yerde yatarken buldu. Kadın hastaneye kaldırılırken yolda ölürken, şüpheli koca gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
23.11.2021 Gündem
Kan donduran cinayet!  Babasının boğazını kesti
Kan donduran cinayet! Babasının boğazını kesti Adana'da Sefa Kürçe, evine gidip tartıştığı babası Cabbar Kürçe'nin boğazını kesti. Cabbar Kürçe olay yerinde hayatını kaybederken, Sefa Kürçe ise polis ekiplerine teslim oldu.
14.11.2021 Gündem
Kan donduran cinayet! Birlikte yaşadığı Nurdan'ı öldürüp, ormana gömmüş
Kan donduran cinayet! Birlikte yaşadığı Nurdan'ı öldürüp, ormana gömmüş Bursa'da 2 çocuk babası 31 yaşındaki Kemal Bulut, boşandıktan sonra yeniden bir araya gelip birlikte yaşamaya başladığı 26 yaşındaki Nurdan Budak’ı, kendisini aldattığı iddiasıyla tabancayla başından vurup öldürdükten sonra cesedini ormana gömdü. Olayın ardından kaplıcaya gidip bir gün sonra geri dönen, Budak’ın sevgilisine kaçmış olabileceğini söyleyen Bulut, çapraz sorguda suçunu itiraf etti. Bulut’un, Nurdan Budak’ı öldürmeden önce kayınpederi V.B.’nin iş yerine götürdüğü, V.B.’nin damadına ‘Götür ne yaparsan yap’ dediği ortaya çıktı.
11.11.2021 Gündem
Denizli’de vahşet! Şebnem Şirin, erkek arkadaşı tarafından katledildi
Denizli’de vahşet! Şebnem Şirin, erkek arkadaşı tarafından katledildi Denizli'de Türkiye’yi sarsan bir vahşet yaşandı. 25 yaşındaki Şebnem Şirin, erkek arkadaşı Furkan Zıbıncı tarafından evinde bıçakla boğazı kesilerek katledildi. Bağrışmaları duyan komşular, hemen polisi aradı ama genç kız ne yazık ki kurtarılamadı. Kan donduran cinayet sonrası kaçan şüpheli ise polis tarafından kısa sürede gözaltına alındı.
27.10.2021 Gündem
Lüks otelde kan donduran cinayet! Sır perdesi aralandı...
Lüks otelde kan donduran cinayet! Sır perdesi aralandı... Son dakika haberine göre; 2019 yılında İsviçre'deki otel odasının banyosunda ölü bulunan 22 yaşındaki İngiliz kadının davasında yeni gelişmeler yaşandı. İngiliz basını savcılığın elde ettiği yeni kanıtları sayfalarına taşıdı ve katilin erkek arkadaş olduğunu yazdı.
21.09.2021 Dünya
İş adamı silahını çekip vurdu! Kan donduran cinayet
İş adamı silahını çekip vurdu! Kan donduran cinayet Şile'de iddiaya göre aralarında daha önceden husumet bulunan otel sahibi ile başka bir otelin işletmecisi, tekrar bir araya geldi. Fadul Pehlivan, belinden çıkardığı silahla Onur Abdullah İnak'a ateş ederek öldürdü. Cinayet anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
26.08.2021 Yaşam
Kan donduran cinayet! Eski eşini atletle boğdu sonra...
Kan donduran cinayet! Eski eşini atletle boğdu sonra... İstanbul Büyükçekmece'de kan donduran olay! Fatma İnan eski eşi tarafından atletle boğularak öldürüldü. Görgü şahitlerinin anlattıkları ve katilin kameralara yansıyan görüntüleri tüyleri diken diken etti.
19.08.2021 Gündem
Korkunç olay! Talip oldukları evi satın alan kişiyi öldürdüler
Korkunç olay! Talip oldukları evi satın alan kişiyi öldürdüler Adana’da Mustafa Ok'u (56) tabancayla vurarak öldüren İ.T. (16) ile onu azmettirdiği öne sürülen amcası İsmail T. (42) yakalandı. Cinayetin, iki ailenin mahalledeki aynı evi satın almak istemesi üzerine işlendiği belirlendi.
30.06.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kan Donduran Cinayet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kan donduran cinayet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.