Kamu Kurumu

Kamu Kurumu

Son dakika kamu kurumu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kamu kurumu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kamu kurumu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kamu Kurumu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kamu kurumu gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.084 kamu kurumu haberi bulunmuştur. Tüm kamu kurumu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Gündem
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Ekonomi
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar sosyal medya hesaplarından 'sıkça sorulan sorular' etiketi ile açıklama yayınladı. Selçuk Bayraktar, 'Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır.' ifadelerine yer verdi.
12.04.2024 Gündem
Hastanede kavga ettiler! İdari soruşturma başlatıldı
Hastanede kavga ettiler! İdari soruşturma başlatıldı Tekirdağ'da Çorlu Devlet Hastanesi'nde Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcısı Cumali K. ile hastanede protez ortez teknikeri olan Halil İbrahim Kazankaya arasında kavga meydana geldi. Yaşanan kavgayı güvenlik kameraları saniye saniye kaydetti.Taraflar şikayetçi olurken, hastane yönetimi olayla ilgili idari soruşturma başlattı.
4.04.2024 Gündem
Arefe günü kargolar çalışıyor mu, kaça kadar, bayramda kargolar açık mı? Kargo firmaları kaç gün kapalı 2024? Aras, Yurtiçi, MNG, Sürat, PTT, UPS kargo dağıtım yapacak mı?
Arefe günü kargolar çalışıyor mu, kaça kadar, bayramda kargolar açık mı? Kargo firmaları kaç gün kapalı 2024? Aras, Yurtiçi, MNG, Sürat, PTT, UPS kargo dağıtım yapacak mı? 9 günlük idari izin kapsamında kamu kurumları ve kuruluşları 8 Nisan Pazartesi kapalı olacak. Kamu kurum ve kuruluşların kapalı olması nedeniyle vatandaşlar kargoların arefe günü ve bayramdaki mesailerini sorgulamaya başladı. Kargo işlemleri olanlar “Bayramda kargolar çalışır mı, arefe günü kargolar açık mı 2024, bayramda kargolar kaç gün kapalı 2024?” sorularına yanıt arıyor.
4.04.2024 Yaşam
Memur maaşları erken yatacak mı💰Kamu personeli maaşları bayramdan önce hesaplara yatar mı? Nisanın kaçında, ne zaman memurların maaşları yatacak?
Memur maaşları erken yatacak mı💰Kamu personeli maaşları bayramdan önce hesaplara yatar mı? Nisanın kaçında, ne zaman memurların maaşları yatacak? Kamu kurumu çalışanları ve emeklileri nisan ayının gelmesiyle maaşlarına yönelik araştırmalarını hızlandırdı. Maaş ödemelerini bekleyen kamu çalışanları bayram sebebiyle yatırılacak maaşların bayram öncesi hesaplarında olup olmayacağını sorguluyor. Bakanlık merak edilen soruya yanıt verdi. SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri maaş ödemeleri tahsis numarasına göre farklı tarihlerde yapılırken, memur maaşları her ayın 15’inde hesaplara yatırılıyor. Peki, Memur ve emekli maaşları erken mi ödenecek? Kamu personeli maaşları ne zaman yatacak, bayramdan önce mi yatacak?
3.04.2024 Çalışma Hayatı
17 kamu kurumu personel alımı yapacak! Binlerce kişiye memur olma fırsatı! Şartlar neler?
17 kamu kurumu personel alımı yapacak! Binlerce kişiye memur olma fırsatı! Şartlar neler? Personel alımı yapacak kamu kurumlarının ilanları Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre 17 kamu kurumuna 1.808 memur ve sözleşmeli personel alımı yapılacak. Personel alımı yapılacak pozisyonlar ve son başvuru tarihlerini sıraladık. Hangi kurumlar memur, işçi veya sözleşmeli personel alımı yapacak? Hangi pozisyonlar açıkta? Şartlar neler? İşte detaylar?
1.04.2024 Çalışma Hayatı
Memur olmak isteyenlere iş fırsatı! Memur, işçi ve sözleşmeli olarak 19 kamu kurumu alım yapacak
Memur olmak isteyenlere iş fırsatı! Memur, işçi ve sözleşmeli olarak 19 kamu kurumu alım yapacak Memur olmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsat. Personel alımı için yayımlanan ilanlara göre memur, işçi ve sözleşmeli personel statülerinde 19 kamu kurumu alım yapacak. Lisans, önlisans ve ortaöğretim mezunları için açılan personel alımı pozisyonları belli oldu. Hangi kurum kaç personel alımı yapacak? Hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak? Kurumlar ve personel alımı şartları listelendi. İşte detaylar...
25.03.2024 Çalışma Hayatı
Siyasi partilerde bağış tartışması! Miktar 351 bin TL’ye kadar çıkabiliyor
Siyasi partilerde bağış tartışması! Miktar 351 bin TL’ye kadar çıkabiliyor CHP’nin il binasının alımı sırasında bir avukatlık bürosunda çekilen ve sosyal medyada paylaşılan para sayma görüntüleri siyasi partilere yapılan bağışları gündeme getirdi. Partilere yapılacak bağışın üst limitinin mevzuata göre 2024 yılı için 351 bin 134 TL olarak belirlendiği görülürken, genel merkezlerin ise bu konu ile ilgili özel web sayfaları oluşturarak, kredi kartı veya havale üzerinden 25 TL’den başlayan rakamlarda bağış kabul ettikleri ortaya çıktı. Siyasi Partiler Kanununa göre bağışın şeklinin belli olduğunu vurgulayan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Miktarı da bellidir. Yapılan kampanyada verilen hesap numaraları var. Bu hesap numara yatan paralar mıdır? Acaba bir başka kaynaktan mı geliyor?” derken, Hukukçu Prof. Dr. Erol Ulusoy da siyasi partilerin 5 milyon liraya kadar harcamalarını makbuz ve faturalandırmak zorunda olmadığını belirtti.
18.03.2024 Gündem
Deprem uyarısı Prof. Dr. Görür'den geldi: Bu işi halletmemiz lazım, aksi halde tarihin çöplüğüne gideriz
Deprem uyarısı Prof. Dr. Görür'den geldi: Bu işi halletmemiz lazım, aksi halde tarihin çöplüğüne gideriz Prof. Dr. Naci Görür, "Deprem dirençli yerler, bugünkü bilimle, teknoloji ile yapılabilir. Bunu yapabilecek her şeyimiz var. Olmayan, siyasetin iradesidir, halkın gözetim ve denetim görevidir. Eğer insanlarımız talep etmezse, siyaseti zorlamazsa siyasetçi bu işe girmez. Biz de her depremde binlerce insanımızı toprağa veririz. Bu iş böyle gitmez. Bu deprem işini halletmemiz lazım; aksi halde tarihin çöplüğüne atılır, gideriz."
11.03.2024 Gündem
Belediyeye tam zamanlı işçi alımı: KPSS şartı yok, 08.00 – 17.00 arası mesai var! Fırsat ilanda...
Belediyeye tam zamanlı işçi alımı: KPSS şartı yok, 08.00 – 17.00 arası mesai var! Fırsat ilanda... KPSS şartı olmadan personel arayan kamu kurumu ya da belediyelerde çalışmak bir fırsat olarak görülür. İŞKUR üzerinden yayınlanan birçok ilanda adaylar başvurularını, şartlarını ve detayları öğrenebilirler. Kamu sektöründe ve belediyelerde çalışmak isteyenler bu personel alım ilanları için internet sitesini ziyaret etmelidir. İlgili adaylar belirlenen tarihler arasında başvurularını tamamlamak zorundadır.
19.02.2024 Çalışma Hayatı
TMSF'den satılık araç ihalesi! Kritik uyarı, aman gaza gelmeyin
TMSF'den satılık araç ihalesi! Kritik uyarı, aman gaza gelmeyin TMSF, 22 Şubat’ta ihalesi yapılacak lüks araçların satışına aracılık yapabileceğini iddia eden dolandırıcılara karşı bir kez daha uyardı. 19 araç arasında değeri 6 milyon lirayı aşan Bentley, Mercedes, Porsche gibi markalar var.
10.02.2024 Ekonomi
Ordu’da doktor, rüşvetten tutuklandı! Soruşturma başlatıldı
Ordu’da doktor, rüşvetten tutuklandı! Soruşturma başlatıldı Ordu’da Fatsa Devlet Hastanesi'nde görevli Kadın Doğum Uzmanı Opr. Dr. Okay Kurtbay ‘Rüşvet, irtikap ve kamu kurumu zararına dolandırıcılık’ suçundan tutuklandı.
24.10.2023 Yaşam
29 Ekim resmi tatil mi 2023? Hastaneler, okullar, üniversiteler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı açık mı, özel sektöre 29 Ekim tatil mi?
29 Ekim resmi tatil mi 2023? Hastaneler, okullar, üniversiteler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı açık mı, özel sektöre 29 Ekim tatil mi? Ekim ayına girişle birlikte vatandaşlar milli bayramlar arasında yer alan 29 Ekim’in resmi tatil olup olmadığını araştırmaya başladı. 29 Ekim'de kutlanan Cumhuriyet Bayramı için tüm yurtta yeri sayım başladı. Peki, 29 Ekim resmi tatil mi 2023? Hastaneler, okullar, üniversiteler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı açık mı, özel sektöre 29 Ekim tatil mi?
3.10.2023 Gündem
KYK yurt kayıtları ne zaman, KYK kayıt işlemleri için gerekli belgeler neler? KYK yurt kayıt işlemleri nasıl yapılır, KYK yurt ücreti ne kadar?
KYK yurt kayıtları ne zaman, KYK kayıt işlemleri için gerekli belgeler neler? KYK yurt kayıt işlemleri nasıl yapılır, KYK yurt ücreti ne kadar? Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurt başvuru sonuçları açıklandı. Öğrenciler, başvuru sonuçlarını GSB'nin sonuç açıklama sitesinde görebilecek. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak yaptığı açıklamada “Yapılan başvurular, 12 kamu kurumu tarafından dijital olarak analiz edildi. Titizlik ve hassasiyetle gerçekleştirilen yerleştirme sürecinde başvurusu geçerli sayılan öğrencilerimizi gelir, başarı ve sosyal durum kriterlerini esas alarak değerlendirdik ve buna göre dijital ortamda bir puanlama sırası oluşturduk. Bu sıralamayla öğrencilerimiz, kazandıkları okula en yakın yurda olmak üzere yerleştiler. Eğer o yurtta yer yok ise bir sonraki en yakın yurda yerleştirildiler" ifadelerini kullandı. Başvuru sonuçlarının duyurulmasının ardından “KYK yurt kayıtları ne zaman, KYK yurt kayıt işlemleri nasıl yapılır? KYK yurt kayıt ücreti nasıl ödenir, KYK kayıt belgeleri ne zaman verilecek?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte KYK kayıt tarihi ve işlemleri ile KYK yurt kayıt parası yatırma…
15.09.2023 Eğitim
Yurt başvuru sonuçları açıklandı! Bakan Bak: Yurtlara yüzde 87 oranında yerleştirme yapıldı
Yurt başvuru sonuçları açıklandı! Bakan Bak: Yurtlara yüzde 87 oranında yerleştirme yapıldı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, yurt başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Yurt kapasitemiz geçtiğimiz yıla oranla artış gösterdi. An itibarıyla 81 il, 260 ilçe ve KKTC’de olmak üzere 822 yurt ve toplam 950 bin yatak kapasitesi ile gençlerimizin hizmetindeyiz." dedi.
13.09.2023 Gündem
KYK yurt başvuruları başladı
KYK yurt başvuruları başladı  Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, bakanlığa bağlı Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) öğrenci yurtları için yeni dönem başvurularının başladığını açıkladı.
29.08.2023 Gündem
29 Ağustos yarım gün mü, 30 Ağustos Zafer Bayramı resmi tatil mi? 29 Ağustos tatil mi, özel sektör 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda tatil mi? 2023 resmi tatil takvimi
29 Ağustos yarım gün mü, 30 Ağustos Zafer Bayramı resmi tatil mi? 29 Ağustos tatil mi, özel sektör 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda tatil mi? 2023 resmi tatil takvimi 30 Ağustos Zafer Bayramı resmi tatil mi? 30 Ağustos Zafer Bayramı için gün sayılırken resmi tatil araştırmaları da hızlandı. Zafer Bayramı tüm yurtta coşkuyla kutlanacak. Bayram kısa bir süre kala kamu, kurum ve kuruluşlarında çalışanlar 30 Ağustos’un resmi tatil olup olmadığı sorguluyor. Peki, 30 Ağustos resmi tatil mi? 29 Ağustos tatil mi, yarım gün mü?
9.08.2023 Gündem
KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM açıkladı: KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi sınav sonuçları açıklanma tarihi
KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM açıkladı: KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi sınav sonuçları açıklanma tarihi Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy KPSS sonuçlarının ne zaman açıklanacağını duyurdu. Peki, KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak?
29.07.2023 Eğitim
KPSS sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu
KPSS sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu Kamuda işe girmek isteyen lisans mezunu adaylar, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) heyecanı yaşadı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, "25 Ağustos civarlarında, ağustosun sonuna doğru sınav sonuçlarını ilan edeceğiz" dedi.
29.07.2023 Gündem
Bakan Göktaş: Süresiz nafaka adil bir durum değil
Bakan Göktaş: Süresiz nafaka adil bir durum değil Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Süresiz nafaka gibi bir durum adil bir durum değil" dedi.
26.07.2023 Gündem
Bakan Şimşek'ten kamu kurumlarına tasarruf genelgesi
Bakan Şimşek'ten kamu kurumlarına tasarruf genelgesi Bakan Mehmet Şimşek'in imzasıyla bugün kamu kurumlarına gönderilen genelgede, deprem kaynaklı maliyetler haricinde tüm harcamaların yeniden gözden geçirilmesi gerektiği belirtilerek tasarruf takibinin tavizsiz sağlanacağını bildirdi
17.07.2023 Ekonomi
TOKİ yeni fırsatı duyurdu: 28 şehirde yüzlerce arsa satışa çıkıyor!
TOKİ yeni fırsatı duyurdu: 28 şehirde yüzlerce arsa satışa çıkıyor! İhtiyaç sahiplerine sunduğu fırsatlarla üretime devam eden ve özellikle depremden etkilenmeyen binalarıyla dikkat çeken kamu kurumu TOKİ yeni fırsatı açıkladı. Aralarında İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerin olduğu 28 ilde yüzlerce arsa satışa çıkarıldı.
2.07.2023 Gündem
Bayramda kargolar açık mı? Kargolar bayramda çalışıyor mu, bayramda kargo gelir mi, bayramda hangi kargolar açık? Trendyol Express, Aras, Yurtiçi, MGN kargo açık mı?
Bayramda kargolar açık mı? Kargolar bayramda çalışıyor mu, bayramda kargo gelir mi, bayramda hangi kargolar açık? Trendyol Express, Aras, Yurtiçi, MGN kargo açık mı? Bugün kargolar açık mı, kargolar bayramda çalışıyor mu, bayramda kargo gelir mi? Kurban Bayramı'nda kargolarda işlem yapmak isteyen kişiler bayramda kargoların çalışma durumunu sorguluyor. Peki, Bayramda kargolar açık mı, kargolar bayramda kapalı mı? Kurban Bayramı'nda kargolar çalışıyor mu?
27.06.2023 Gündem
26 Haziran 2023 Sağlık ocağı açık mı? Yarın ve arefe günü sağlık ocağı, eczaneler çalışıyor mu?
26 Haziran 2023 Sağlık ocağı açık mı? Yarın ve arefe günü sağlık ocağı, eczaneler çalışıyor mu? Kurban Bayramı tatilinde idari izin 26-27 Haziran 2023 başlıyor. Kamu kurumu çalışanları idari izin sayılacak. Kurban bayramı arefe günü Salı gününe denk geliyor. Eczane, sağlık ocağı gibi kurumların çalışıp çalışmadığı merak ediliyor. Kurban Bayramı 28 Haziran'da başlayacak ve 4 gün sürecek. Hastanelerin acil servisleri ve nöbetçi eczaneler çalışacak. Ancak bayram tatili boyunca sağlık ocakları ve Aile Sağlık Merkezleri kapalı olacak. Peki 26 Haziran 2023 sağlık ocağı açık mı? Yarın sağlık ocağı çalışıyor mu?
25.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kamu Kurumu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kamu kurumu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.