Kamu İşçilerine Zam

Kamu İşçilerine Zam

Son dakika kamu işçilerine zam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kamu işçilerine zam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kamu işçilerine zam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kamu İşçilerine Zam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kamu işçilerine zam gelişmeleri de dahil olmak üzere 76 kamu işçilerine zam haberi bulunmuştur. Tüm kamu işçilerine zam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Kurum Beykoz'da vatandaşlara seslendi: 23 mahallenin yeni imar planları onaylandı
Bakan Kurum Beykoz'da vatandaşlara seslendi: 23 mahallenin yeni imar planları onaylandı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, Giresunlular Buluşması için Beykoz’da vatandaşlarla bir araya geldi.
9.05.2023 Gündem
Kamu işçilerine zam 2023! Kamu işçileri zammı belli oldu mu, zam görüşmeleri ne oldu? Toplu iş sözleşmesi ne zaman imzalanacak? Kamu işçisi zam oranı…
Kamu işçilerine zam 2023! Kamu işçileri zammı belli oldu mu, zam görüşmeleri ne oldu? Toplu iş sözleşmesi ne zaman imzalanacak? Kamu işçisi zam oranı… Kamu işçileri zammında son viraja girildi. 700 bin kamu işçisinde zam pazarlığı devam ederken, Türk-İş ve Hak-İş'in açıklamalarının ardından hükümet teklif verecek. Büyük İstanbul mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamu işçileri zammının salı günü kamuoyuna açıklanacağını belirtti. Peki, Kamu işçileri zammı belli oldu mu, kamu işçilerine ne kadar zam yapıldı? İşte kamu işçisi zam oranı…
Kamu işçileri zam oranı belli oldu mu, ne kadar zam alacak? Kamu işçilerine ne kadar zam yapıldı 2023?
Kamu işçileri zam oranı belli oldu mu, ne kadar zam alacak? Kamu işçilerine ne kadar zam yapıldı 2023? Kamu işçilerine zam oranı belli oldu mu, kamu işçileri ne kadar zam alacak? Kamudaki 700 binden fazla kamu işçisinin mali ve sosyal haklarının belirleneceği Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü’nde pazarlıkta son aşamaya gelindi. Kara yolları, demir yolları, il özel idareleri, şeker fabrikaları, elektrik üretim santralleri, Milli Eğitim ve Milli Savunma bakanlıkları, hastaneler ve üniversitelerin de aralarında olduğu kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan 700 binden fazla işçi zam oranını merakla bekliyor. Peki, Kamu işçileri zam oranı belli oldu mu, ne kadar zam alacak? Kamu işçilerine ne kadar zam yapıldı 2023?
5.05.2023 Çalışma Hayatı
Kamu işçilerine zam ile ilgili en güçlü tahmin! Bakan Bilgin yarını işaret etti
Kamu işçilerine zam ile ilgili en güçlü tahmin! Bakan Bilgin yarını işaret etti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin kamu işçilerine yapılan zam için yarını işaret etti. Peki ikinci teklifi de kabul etmeyen kamu işçilerinin yeni maaşı ne olacak? İşte detaylar...
İşçiye ek zam! Kamu işçilerine ek zam verilecek mi? Kamu işçi maaşlarına ek zam var mı?
İşçiye ek zam! Kamu işçilerine ek zam verilecek mi? Kamu işçi maaşlarına ek zam var mı? 700 bin kamu işçisini ilgilendiriyor! Kamu işçilerine zam geliyor! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu! Katıldığı bir televizyon programında Türkiye gündemi ile ilgili soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kamu işçilerine müjdeyi verdi. İşçi maaşlarına yapılacak artış ile ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yaklaşık 700 bin kamu işçisini doğrudan ilgilendiren bu artış için gereken düzenleme kısa sürede yapılacaktır. Özel sektörün de kendi çalışanları için benzer bir iyileştirmeye gideceğine inanıyorum.” dedi. Peki, Kadrolu işçi maaşları ne kadar olacak? Kamu işçi zammı ne zaman yapılacak? İşçi zammı 2022 ne zaman belli olacak? İşte işçiye yapılacak ek zam ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları!
27.01.2022 Çalışan Hakları
Yüz binlerce çalışanı kapsıyor! Asgari ücretliye 500 lira zam! Hesaplara yatıyor
Yüz binlerce çalışanı kapsıyor! Asgari ücretliye 500 lira zam! Hesaplara yatıyor Yüz binlerce çalışan ilgilendiriyor. Asgari ücret alan yüz binlerce vatandaşa 500 lira zam. Kamu işçileri için yürütülen toplu sözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlandı. Toplam 315 bin asgari ücretli çalışan için 500 lira iyileştirme yapılması benimsenirken, bu rakamın üzerine yılın ilk yarısı için yüzde 12, ikinci yarısı içinse yüzde 5 artı enflasyon farkı verilecek. Ayrıca işçilere bu yıl ilk kez çalıştıkları her yıl için 7 lira hizmet zammı verilecek. Toplu sözleşmeler 600 binden fazla çalışanı kapsıyor.
12.08.2021 Ekonomi
Emekli ve memura zam! Ve belli oldu, 600 lira...
Emekli ve memura zam! Ve belli oldu, 600 lira... Milyonlarca kişi bekliyordu ve belli oldu. 6 buçuk milyona yakın memur ve memur emeklisini ilgilendiren toplu sözleşme süreci, başladı. Hükümet teklifini 12 Ağustos'ta sunacak. İki konfederasyon, taban aylığa 600 lira seyyanen zam, 2022’de yüzde 21, 2023’te yüzde 17, her yıl yüzde 3 olmak üzere iki yılda toplam yüzde 6 refah payı artışı talebinde bulundu. Kamu işçileri için de Türk-İş’le hükümet arasındaki görüşmelerde bu hafta son teklifin verilmesi beklenirken, müzakerelerde belli bir noktaya gelindiği vurgulanıyor.
12.08.2021 Çalışan Hakları
Kamu işçilerine zam ile ilgili flaş açıklama! Yeni teklif...
Kamu işçilerine zam ile ilgili flaş açıklama! Yeni teklif... Yüz binlerce kişi bu haberi bekliyordu. Hükümet zam teklifini sundu ve belli oldu. Maaşı 3 bin 577 TL ile 3 bin 750 TL arasında olanlara 100 TL zam önerildi. Türk-İş ve Hak-İş ise hükümetten taleplerini karşılayacak yeni bir teklif bekliyor. Kamu işçilerine yapılan zam teklifinin kabul edilemez olduğu, talepler ile hükümetin teklifi arasında ciddi fark olduğu belirtildi. Bayramdan sonra makul pazarlık sürecinin başlayacağı öngörülüyor.
13.07.2021 Ekonomi
Kamu işçilerine zam ile ilgili flaş gelişme! Ve belli oldu, 4 bin 800 TL...
Kamu işçilerine zam ile ilgili flaş gelişme! Ve belli oldu, 4 bin 800 TL... Yüz binlerce çalışanı ilgilendiriyor. Yeni zam geliyor. Zam talepleri netlik kazandı ve belli oldu. Kamu işçileri ne kadar zam yapılacağını merakla bekliyor. Hazırlıklar tamamlandı. Toplu iş sözleşmesi görüşmeleri kapsamında konfederasyonlar bugün hükümete ortak taleplerini sundu. Türk-İş ve Hak-İş, kamu işçisinin en düşük brüt ücretinin 4 bin 800 TL'ye yükseltilmesini, 2021-2022 için ilk 6 ay %20, diğer 6 aylar için enflasyon+%3 refah payı talep etti. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, toplu sözleşme müzakerelerinin uzun bir süreç olduğunu belirterek, "Ama biz bunu ne kadar kısa sürede, ne kadar geniş bir uzlaşma zemininde başarırsak Türkiye'deki çalışma hayatının istikrarına ve Türkiye'deki demokrasiye o kadar katkı yapmış oluruz." dedi.
31.05.2021 Ekonomi
200 bin kamu işçisinin alacağı zam için imzalar atıldı!
200 bin kamu işçisinin alacağı zam için imzalar atıldı! Kamuda çalışan 200 bin işçiyi kapsayan toplu sözleşme hükümet ile Hak-İş arasında imzalandı. İmzalanan sözleşmeye göre 2019 yılı için 8+4, 2020 yılı için yüzde 3+3 zam ve enflasyon farkı verilecek. Brüt 3 bin 500 liranın altında maaş alan kamu işçisine de 150 liraya kadar iyileştirme yapılacak.
22.08.2019 Çalışan Hakları
Yeni dönemin 2. Kabine toplantısı başladı! İşte masadaki konular
Yeni dönemin 2. Kabine toplantısı başladı! İşte masadaki konular Yeni dönemin ikinci Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında toplandı. Toplantıda öncelikli gündem maddesi ekonomi. Asgari ücrete yapılacak ara zam ve deprem bölgesine yönelik çalışmaların ele alınması bekleniyor.
14.06.2023 Gündem
Asgari ücrete rekor zam yolda! CNN TÜRK'te 'bayram' detayı açıklandı
Asgari ücrete rekor zam yolda! CNN TÜRK'te 'bayram' detayı açıklandı Asgari ücret zammında flaş gelişme. Gözler asgari ücrete Temmuz ayında yapılacak ara zamma çevrildi. Gazeteciler, CNN TÜRK ekranlarında Hande Fırat ile Gece Görüşü programında konuyu değerlendirdi.
13.06.2023 Ekonomi
Memur enflasyon farkı ne kadar oldu? Memur maaş zammı 2023 belli oldu mu, 5 aylık enflasyon farkına göre memura ne kadar zam yapılacak?
Memur enflasyon farkı ne kadar oldu? Memur maaş zammı 2023 belli oldu mu, 5 aylık enflasyon farkına göre memura ne kadar zam yapılacak? Türkiye İstatistik Kurumu, Mayıs ayı Tüketici Fiyat Endeksi verilerini açıkladı. Mayıs'ta TÜFE 39,59 oldu. Enflasyon oranlarının açıklanmasıyla emekli zammı ve memur zammı için 5 aylık zam oranı belli oldu. Kamu işçilerine yapılan yüzde 45 zam ve 15 bin TL taban maaş uygulaması sonrası gözler memur maaşlarına çevrilmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan memur maaşlarına yönelik “Asgari ücret artışından memur ve emekli zammına yılbaşında gerçekleştirdiğimizi çalışmaların devamını getireceğiz. Temmuz ayı enflasyon farkı ve refah payına dayanan hazırlıklarımız var. Memurlarımız müsterih olsunlar. Onların aklarını teslim etmek boynumuzun borcudur. Kimseyi enflasyona ezdirmeyeceğiz." İfadelerini kullanmıştı. Peki, memur zammı ne kadar olacak, memura zam ne zaman verilecek? Memur enflasyon farkı ne kadar oldu? Memur maaş zammı 2023 belli oldu mu, 5 aylık enflasyon farkına göre memura ne kadar zam yapılacak?
5.06.2023 Memur
Bakan Bilgin açıkladı! Asgari ücrette masadaki rakam belli oldu
Bakan Bilgin açıkladı! Asgari ücrette masadaki rakam belli oldu Kamu çalışanlarına yüzde 45 oranında zam yapılırken en düşük memur maaşı 22 bin liraya çıkarıldı. Hal böyle olunca milyonlarca emekli, memur ve asgari ücretli Temmuz ayında ne kadar zam alacağını merak ediyor. Konuyla ilgili Bakan Bilgin açıklamalarda bulunurken, Yeminli Mali Müşavir Ahmet Kurtuluş milliyet.com.tr'ye asgari ücret tahminini açıkladı.
23.05.2023 Ekonomi
(Memur maaş zammı 2023) Memura ne kadar zam yapılacak, memur zammı ne kadar olacak? Memura zam ne zaman verilecek?
(Memur maaş zammı 2023) Memura ne kadar zam yapılacak, memur zammı ne kadar olacak? Memura zam ne zaman verilecek? Kamu işçilerine yapılan yüzde 45 zam ve 15 bin TL taban maaş uygulaması sonrası gözler memur maaşlarına çevrildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan memur maaşlarına yönelik “"Asgari ücret artışından memur ve emekli zammına yılbaşında gerçekleştirdiğimizi çalışmaların devamını getireceğiz. Temmuz ayı enflasyon farkı ve refah payına dayanan hazırlıklarımız var. Memurlarımız müsterih olsunlar. Onların aklarını teslim etmek boynumuzun borcudur. Kimseyi enflasyona ezdirmeyeceğiz." İfadelerini kullanmıştı. Erdoğan’ın Hak İŞ Genel Kurul toplantısında konuşması memurlarda zam beklentisine neden oldu. Peki, Memura zam var mı? Memur zammı ne kadar olacak, memura zam ne zaman verilecek? İşte Memur maaş zammı 2023…
11.05.2023 Memur
Asgari ücrete zam açıklaması! Bakan Bilgin: 500 doların altında olmamalı
Asgari ücrete zam açıklaması! Bakan Bilgin: 500 doların altında olmamalı Asgari ücret, emeklilik, maaş zamları ve gündeme ilişkin önemli konularla ilgili CNN Türk canlı yayında açıklamalarda bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Dolar bazında baktığımızda ilk defa AK Parti döneminde en üst düzeye çıktı. Ben görevim gereği bunları sayın cumhurbaşkanımıza götürdüğümde anlattığımda kabul etti. Asgari ücret 500 doların altında olmamalı." dedi
10.05.2023 Çalışan Hakları
Asgari ücret zammında hesaplar değişti, yeni rakamlar belli oldu
Asgari ücret zammında hesaplar değişti, yeni rakamlar belli oldu 700 bin kamu çalışanını doğrudan, milyonlarca asgari ücetli ve emekliyi de dolaylı olarak ilgilendiren zam kararı açıklandı. Kamu çalışanlarına yüzde 45 oranında yapılan zam sonrası emekli, memur ve asgari ücretli temmuz ayında ne kadar zam alacağını merak ediyor. Zam oranları netleşmeye başldı. Kamu işçilerine yapılan zam domino etkisi yaratacak mı? Uzman isimler tek tek açıkladı.
10.05.2023 Çalışma Hayatı
Zam ve prim ile ilgili son dakika gelişmesi! Oran açıklandı, maaşlarda domino etkisi yapacak
Zam ve prim ile ilgili son dakika gelişmesi! Oran açıklandı, maaşlarda domino etkisi yapacak Binlerce kamu işçisine son dakika müjdesi! Kamu işçilerine yapılacak zam oranı belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 700 bin kamu işçisini ilgilendiren zammı Beştepe'de duyurdu. Erdoğan "Epeyce ayrıntısı bulunan çerçeve neticesiyle refah payı dahil yüzde 45 zam yapıyoruz” dedi. İş primi ödemesi bulunmayan işçilere de bir müjde verildi. Peki en düşük kamu işçisinin alacağı ücret ne kadar oldu? İşte detaylar...
9.05.2023 Çalışma Hayatı
Kamu işçisi refah payı alacak mı 2023? Kamu işçilerine refah payı verilecek mi?
Kamu işçisi refah payı alacak mı 2023? Kamu işçilerine refah payı verilecek mi? Kamu işçilerinin toplu iş sözleşmesinde sona gelindi. Ocak ve Mart ayında maaşlara yansıyacak teklif merakla beklenirken, işçiler oluşan zam farkını toplu olarak alacak. İşçi konfederasyonları masaya 'taban ücretin brüt 15 bin liraya yükseltilmesi, ilk 6 ay yüzde 45 zam ve yüzde 15 refah payı' talebiyle oturdu. Peki, Kamu işçisi refah payı alacak mı 2023? Kamu işçilerine refah payı verilecek mi?
Kamu işçisi zam oranı belli oldu mu, seçim öncesi kamu işçisine seyyanen zam verilecek mi? Kamu işçisi toplu sözleşme ne zaman 2023?
Kamu işçisi zam oranı belli oldu mu, seçim öncesi kamu işçisine seyyanen zam verilecek mi? Kamu işçisi toplu sözleşme ne zaman 2023? Kamuda işçi zammı için toplu iş sözleşmesi zam oranı merak ediliyor. Hükümetin kamu işçilerine ikinci zam teklifi açıklandı. Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, hükümetin 700 bin kamu işçisi için ilk 6 aylık zam teklifi edildiği duyurdu. Peki, Kamu işçisi zam oranı belli oldu mu, seçim öncesi kamu işçisine seyyanen zam verilecek mi? Kamu işçisi toplu sözleşme ne zaman 2023?
28.04.2023 Çalışma Hayatı
Kamuda yeni dönem! Yüz binler bekliyordu ve belli oldu...
Kamuda yeni dönem! Yüz binler bekliyordu ve belli oldu... 3600 ek göstergenin ardından hükümet harekete geçti. Kamuda yeni dönem başlıyor. Kamuda çalışan 530 bin sözleşmeli personelin statü değişikliği ile ilgili çalışma başlıyor. Çalışma Bakanı Vedat Bilgin "ilk dosyamız sözleşmeliler" derken taslakta mali ve sosyal hakların yer alması bekleniyor. Sözleşmelilerin ücret, tayin, görevde yükselme, mazerete dayalı yer değiştirme gibi sorunları çözüme kavuşturulacak.Ağırlıklı olarak Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde olan sözleşmeli personel özellikle eş durumundan yer değiştirme hakları istiyor. Kamu kurum ve kuruluşları ile belediyelerde 40'a yakın statüde bulunan sözleşmeli sistemi de sadeleşmiş olacak.
11.06.2022 Memur
Maaş zammı ile ilgili flaş açıklama! Üç ayda bir enflasyon farkı...
Maaş zammı ile ilgili flaş açıklama! Üç ayda bir enflasyon farkı... Temmuz zammı şimdiden milyonlarca çalışanın gündeminde. Maaş zamları ile ilgili önemli bir açıklama yapıldı. Enflasyon zammının aylık ya da 3 aylık olarak yapılması gerektiği vurgulandı. Asgari ücrete temmuz ayında ara zam yapılması tartışılırken Memur-Sen Konfederasyonu Başkanı Ali Yalçın, maaş zamlarında geçmişte olduğu gibi eşel mobil sistemi uygulanmasını önerdi. Yalçın, enflasyon farkının yansıtılması için 6 ay beklenmeyip aylık veya en geç 3 aylık dilimler halinde enflasyon farkı ödenmesi gerektiğini savundu. Peki, 1997 – 1998 yıllarında eşel – mobil sistemi nasıl uygulandı ve nasıl bir sonuç alındı?
12.04.2022 Memur
Maaşlara ek zam! Paralar hesaba yatıyor! Tarih belli oldu! 5 bin 580 lira...
Maaşlara ek zam! Paralar hesaba yatıyor! Tarih belli oldu! 5 bin 580 lira... Maaşlarla ilgili son dakika zam açıklaması. Kamuda çalışan yüz binlerce çalışanı kapsıyor. Paralar hesabap yatıyor. Tarih verildi. Memur ve memur emeklisinin ardından 700 bin kamu işçisinin de yüzü güldü. Kamu işçilerine toplu sözleşmeden doğan zam ve enflasyon farkına ilave olarak yüzde 2.5'luk bir artış daha yapıldı. Bununla birlikte kamu işçilerinin zam oranı yüzde 28'e çıktı. Ocak'ta sözleşme gereği yapılan zamla bu tutar 4 bin 592 liraya yükseldi. Yüzde 5 artı enflasyon ve yüzde 2.5 ek zamla birlikte bu tutar 5 bin 580 lirayı geçti. Öte yandan; İlave tediye (ikramiye) ödemeleri de başladı.
İlave zamda son dakika gelişmesi! İmzalar atıldı, yüz binlerce işçiye yüzde 2,5 ek zam...
İlave zamda son dakika gelişmesi! İmzalar atıldı, yüz binlerce işçiye yüzde 2,5 ek zam... Ek zam müjdesi! İmzalar atıldı. Yüz binlerce işçi ilave zam alacak. Ek zamda son dakika gelişmesi! Beklenen oldu. Yüzde 2,5 oranında ilave zam yapıldı. Türk-İş ve Çalışma Bakanı Vedat Bilgin arasında kamu işçisi için yüzde 2,5 ek zam protokolü imzalandı. Ek zam protokolü ile ilgili detaylar kamuoyu ile paylaşıldı.

Benzer Haber Etiketleri

Kamu İşçilerine Zam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kamu işçilerine zam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.