Kamu İşçisi

Kamu İşçisi

Son dakika kamu işçisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kamu işçisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kamu işçisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kamu İşçisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kamu işçisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 519 kamu işçisi haberi bulunmuştur. Tüm kamu işçisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kamu işçisine ek zam var mı 2024? Kamu işçisi maaşı 2024 ne kadar olacak, kamu işçisi 2024 ocak zam oranı belli oldu mu?
Kamu işçisine ek zam var mı 2024? Kamu işçisi maaşı 2024 ne kadar olacak, kamu işçisi 2024 ocak zam oranı belli oldu mu? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yaklaşık 700 bin işçi için ek zam protokolü imzalandığını duyurdu. Peki, Kamu işçisine ek zam var mı 2024? Kamu işçisinin zammı öne çekildi mi, 700 bin kamu işçisine ek zam mı verildi, ne kadar?
30.01.2024 Çalışma Hayatı
Hem kolon kanserini hem de tiroit kanserini yendi! 'Hastalıklar bize ders vermek için başımıza geliyor'
Hem kolon kanserini hem de tiroit kanserini yendi! 'Hastalıklar bize ders vermek için başımıza geliyor' İzmir'de 1 çocuk annesi Nazife Selçuk (41), kolon kanseri tedavisinin ardından tiroit kanserini de yendi. Tedavinin başarısında olumlu ruh halinin etkili olduğunu söyleyen Selçuk, "Hastalıklar bize ders vermek için başımıza geliyor. 'Bu kaderim' demek kolaya kaçmaktır. Kanseri 2 kez yenmem, bu mücadelem benim gibi kanser hastalarına motivasyon ve umut olsun" dedi.
2.08.2023 Yaşam
Bayram ikramiyesi ödenecek! En düşük 3 bin 685 lira
Bayram ikramiyesi ödenecek! En düşük 3 bin 685 lira Kamu işçilerine ve kadroya geçen taşeron işçilere bu yılın ikinci yarısında ödenecek ikramiyenin (tediye) tarihi belli oldu. Buna göre 13 günlük ödeme 23 Haziran’da yani bayramdan önce yapılacak. En düşük ödeme 3 bin 685 lira.
17.06.2023 Çalışma Hayatı
Kamu işçilerine ödenecek ikramiyelerin tarihi belli oldu
Kamu işçilerine ödenecek ikramiyelerin tarihi belli oldu Kamuda çalışan 700 bin işçinin toplu iş sözleşmesi görüşmelerinden çıkacak kararlar merakla bekleniyordu. Toplu sözleşme ikramiyesi için mutabakat sağlandı. Yılda 4 kez ödenecek ikramiyelerin tarihi de belli oldu. Ödemelerin ilk yarısı 23 Haziran, ikinci yarısı 18 Aralık’ta olacak.
15.06.2023 Ekonomi
Kamu işçisi zamlı maaş hangi ay alınır, kamu işçileri zamlı maaşlarını ne zaman alacak? 700 bin kamu işçisi maaş farklarının ödenmesini bekliyor!
Kamu işçisi zamlı maaş hangi ay alınır, kamu işçileri zamlı maaşlarını ne zaman alacak? 700 bin kamu işçisi maaş farklarının ödenmesini bekliyor! Kamu işçisi zamlı maaşı ne zaman alacak? 4/D’li kamu işçilerin iki yıl boyunca geçerli olacak alacağı zam oranı belli olduktan sonra, zamlı maaşlar kamu işçilerinin gündeminden düşmüyor. Karayolları, Demiryolları, il özel idareleri, şeker fabrikaları, elektrik üretim santralleri, kömür işletmeleri, Milli Eğitim Bakanlığı, üniversiteler ve hastanelerin kadrolarında çalışan 700 bin kamu işçisinin maaşlarına yüze 45 zam yapıldı. Zamla birlikte en düşük kamu işçisinin maaşı 15 bin TL'ye yükseldi. Peki, 700 bin kamu işçisi zamlı maaşlarını ne zaman alacak? Kamu işçisi maaşları ne zaman yatar? Kamu işçileri zamlı maaşlarını ne zaman alacak?
17.05.2023 Çalışma Hayatı
Zam oranı belli oldu! Milyonlarca memura güzel haber geldi
Zam oranı belli oldu! Milyonlarca memura güzel haber geldi Yüz binlerce kamu çalışanı merakla bekliyordu. En düşük memur maaşının kaç lira olacağı açıklandı. Temmuz ayında kamu çalışanları için düzenleme yapılacak. En düşük memur maaşı 22 bin TL olacak.
11.05.2023 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memura zam müjdesi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memura zam müjdesi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hacı Bayram Veli Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde HAK-İŞ Genel Kurulu'nda önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, HAK-İŞ Konfederasyonu 15. Olağan Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, “En düşük memur maaşını, en düşük kamu işçisi maaşından aşağı kalmayacak şekilde düzenleyeceğiz. Kamu işçilerinde olduğu gibi, en düşük maaşı yine 15 bin liraya çıkartarak, üzerine de enflasyon ve refah payı olarak benzer bir artış yapacağız. Böylece en düşük memur maaşı da 22 bin lirayı bulacak. Memur maaşlarındaki bu artışlar, otomatik olarak emekliliklerine de yansıyacak” dedi.
11.05.2023 Gündem
Kamu işçisine yılda 4 ikramiye! En düşük maaş 18.500 lira oldu
Kamu işçisine yılda 4 ikramiye! En düşük maaş 18.500 lira oldu Toplu iş sözleşmesi kapsamında 700 bin kamu işçisinin ücretleriyle beraber sosyal hakları da iyileşiyor. Aileleriyle birlikte 3 milyonun yüzü gülerken, maaşın dışında doğum, ölüm, evlenme yardımı, tazminat, yemek gibi ödemeler de artacak. Yüzde 45 zamla birlikte aylık brüt ücret 21 bin 750 lira, günlük brüt ücret 725 lira, aylık sosyal yardım 1.595 lira oldu.
11.05.2023 Çalışma Hayatı
Zam ve prim ile ilgili son dakika gelişmesi! Oran açıklandı, maaşlarda domino etkisi yapacak
Zam ve prim ile ilgili son dakika gelişmesi! Oran açıklandı, maaşlarda domino etkisi yapacak Binlerce kamu işçisine son dakika müjdesi! Kamu işçilerine yapılacak zam oranı belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 700 bin kamu işçisini ilgilendiren zammı Beştepe'de duyurdu. Erdoğan "Epeyce ayrıntısı bulunan çerçeve neticesiyle refah payı dahil yüzde 45 zam yapıyoruz” dedi. İş primi ödemesi bulunmayan işçilere de bir müjde verildi. Peki en düşük kamu işçisinin alacağı ücret ne kadar oldu? İşte detaylar...
9.05.2023 Çalışma Hayatı
Kamu işçileri kimlerdir, kamu işçisi nedir? Kamu işçileri kimleri kapsıyor, 700 bin kamu işçisi belediyeleri kapsıyor mu?
Kamu işçileri kimlerdir, kamu işçisi nedir? Kamu işçileri kimleri kapsıyor, 700 bin kamu işçisi belediyeleri kapsıyor mu? 700 binden fazla işçiyi ilgilendiren toplu iş sözleşmelerinde belirsizlik bugüne sona eriyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kamu işçilerinin maaş zammı ile ilgili açıklamasını bugün saat 11.30'da kameraların önüne geçerek yapacak. Hükümet tarafından son olarak taban aylıkları için 12 bin TL teklif etmiş, işçi kesimi ise 15 bin TL talebinde bulunmuştu. Gözler zam teklifine çevrilmişken, 700 bin kamu işçisinin kimleri kapsadığı araştırılıyor. Peki, Kamu işçileri kimler, kamu işçisi nedir?
9.05.2023 Çalışma Hayatı
En düşük memur maaşı ne kadar 2023? Memur zammı ne zaman belli olacak 2023, memur temmuz zammı ne kadar olur?
En düşük memur maaşı ne kadar 2023? Memur zammı ne zaman belli olacak 2023, memur temmuz zammı ne kadar olur? Kamu işçisi zam oranının belli olmasının ardından gözler memur zammına çevrildi. Yeni memur zammı ile en düşük memur maaşının ne kadar olacağı merak konusu oldu. 2023 Temmuz memur zammına yönelik senaryolar da şekillendi. Peki, En düşük memur maaşı ne kadar 2023? Memur zammı ne zaman belli olacak 2023, memur temmuz zammı ne kadar olur?
9.05.2023 Memur
Kamu işçisi zamlı maaşı ne zaman alacak, hangi ay? Kamu işçilerinin maaş farkları ne zaman ödenecek, bu ay verilir mi?
Kamu işçisi zamlı maaşı ne zaman alacak, hangi ay? Kamu işçilerinin maaş farkları ne zaman ödenecek, bu ay verilir mi? Kamu işçisi maaş farkları ne zaman yatacak, kamu işçileri zamlı maaşlarını ne zaman alacak? Kamudaki 700 binden fazla işçiyi ilgilendiren zam pazarlığında sona gelindi. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada 'Bu toplu iş sözleşmesi çerçevesiyle, refah payı dahil ücretlerde yüzde 45 zam yapıyoruz, böylece en düşük kamu işçisi ücretini 15 bin liraya çıkıyor.' İfadelerini kullanarak kamu işçisinin alacağı zam oranını açıkladı. Zam oranının belli olmasının ardından “Kamu işçisi zamlı maaşı ne zaman alacak, hangi ay? Kamu işçilerinin maaş farkları ne zaman ödenecek, bu ay verilir mi?” sorularının yanıtı sorgulanmaya başlandı.
Kamu işçisine refah payı verildi mi, en düşük kamu işçisi maaşı ne kadar oldu? Kamu işçisi maaşına refah payı dahil mi?
Kamu işçisine refah payı verildi mi, en düşük kamu işçisi maaşı ne kadar oldu? Kamu işçisi maaşına refah payı dahil mi? 700 bin kamu işçisini ilgilendiren pazarlık sona erdi. Tarafların pazarlıkları sona erdikten sonra sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. Peki, Kamu işçisine refah payı verildi mi, en düşük kamu işçisi maaşı ne kadar oldu? Kamu işçisi maaşına refah payı dahil mi?
Kamu işçisi zammı ne kadar oldu, kamu işçisi zam oranı 2023 yüzde kaç? En düşük kamu işçisi maaşı kaç TL? Toplu İş Sözleşmesi ile kamu işçisi zam oranı!
Kamu işçisi zammı ne kadar oldu, kamu işçisi zam oranı 2023 yüzde kaç? En düşük kamu işçisi maaşı kaç TL? Toplu İş Sözleşmesi ile kamu işçisi zam oranı! Kamu işçileri için zam pazarlığında sona gelindi. 700 bini aşkın kamu işçisi için toplu iş sözleşmesi kapsamında zam oranı belirlendi. Peki, Kamu işçisi zam oranı 2023 ne kadar oldu? Kamu işçisi zammı yüzde kaç? Kamu işçisi ne kadar zam aldı?
9.05.2023 Çalışma Hayatı
Kamu işçisinin zammı belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yüzde 45 zam yapıyoruz
Kamu işçisinin zammı belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yüzde 45 zam yapıyoruz 700 bin kamu işçisinin zam pazarlığında sona gelindi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 700 binden fazla işçiyi ilgilendiren 2023 Yılı Kamu Toplu İş Sözleşmeleri'nde zam oranını açıkladı. Erdoğan Yüzde 45 zam yapıyoruz. En düşük kamu işçisi ücreti 15 bin TL olacak" dedi. Asgari ücret artışından memur ve emekli maaş zammına çalışmaların devamının geleceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Temmuzda enflasyon farkı ve refah payına dayanan hazırlıklarımız var." ifadelerini kullandı.
9.05.2023 Gündem
Kamu Çerçeve Protokolü imzalandı mı? 2023 Kamu Çerçeve Protokolü maddeleri nelerdir, kamu çerçeve protokolünde neler var?
Kamu Çerçeve Protokolü imzalandı mı? 2023 Kamu Çerçeve Protokolü maddeleri nelerdir, kamu çerçeve protokolünde neler var? Kamuda çalışan 700 binden fazla işçiyi ilgilendiren kamu çerçeve protokolü sürecinde sona gelindi. Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, hükümetin kamu işçisi için son teklifin 12 bin lira taban ücret ve ilk altı ay için yüzde 40 artış olduğunu duyurmuştu. Peki, Kamu Çerçeve Protokolü imzalandı mı? 2023 Kamu Çerçeve Protokolü maddeleri nelerdir, kamu çerçeve protokolünde neler var?
Depremde hayat kurtaracak cihaz tasarlandı! En ufak sesi bile tespit ediyor
Depremde hayat kurtaracak cihaz tasarlandı! En ufak sesi bile tespit ediyor Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Eğitim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tuncay Dilci ve Ar-Ge Bilişim Uzmanı Emrah Bekçi, binalarda insan sayısını bildirecek, deprem anında sesli uyarı, deprem sonrası ise hassas dinleme ve canlı tespiti yapacak cihaz tasarladı. Deprem Acil Müdahale Ağı Sistemi (DAMAS) olarak adlandırılan cihaz için patent başvurusu yapıldı.
9.05.2023 Gündem
Bakan Kurum Beykoz'da vatandaşlara seslendi: 23 mahallenin yeni imar planları onaylandı
Bakan Kurum Beykoz'da vatandaşlara seslendi: 23 mahallenin yeni imar planları onaylandı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, Giresunlular Buluşması için Beykoz’da vatandaşlarla bir araya geldi.
9.05.2023 Gündem
Kamu işçilerine zam 2023! Kamu işçileri zammı belli oldu mu, zam görüşmeleri ne oldu? Toplu iş sözleşmesi ne zaman imzalanacak? Kamu işçisi zam oranı…
Kamu işçilerine zam 2023! Kamu işçileri zammı belli oldu mu, zam görüşmeleri ne oldu? Toplu iş sözleşmesi ne zaman imzalanacak? Kamu işçisi zam oranı… Kamu işçileri zammında son viraja girildi. 700 bin kamu işçisinde zam pazarlığı devam ederken, Türk-İş ve Hak-İş'in açıklamalarının ardından hükümet teklif verecek. Büyük İstanbul mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamu işçileri zammının salı günü kamuoyuna açıklanacağını belirtti. Peki, Kamu işçileri zammı belli oldu mu, kamu işçilerine ne kadar zam yapıldı? İşte kamu işçisi zam oranı…
Kamu işçisinin zam oranı bugün belli oluyor
Kamu işçisinin zam oranı bugün belli oluyor 700 bin kamu işçisini ilgilendiren toplu sözleşme görüşmelerinde sona gelindi. Zam oranları bugün belli oluyor
9.05.2023 Ekonomi
Amerika'da AVM'ye silahlı saldırı! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Amerika'da AVM'ye silahlı saldırı! Çok sayıda ölü ve yaralı var Texas eyaletinde gerçekleştirilen saldırıda, bir alışveriş merkezine giren silahlı saldırgan 8 kişiyi öldürüp, 7 kişiyi de yaraladı.
7.05.2023 Dünya
Kamu işçisi zam oranı 2023! Kamu işçileri toplu iş sözleşmesi ne zaman yapılacak 2023, kamu işçileri zammı ne kadar olacak? Toplu iş sözleşmesi tarihi
Kamu işçisi zam oranı 2023! Kamu işçileri toplu iş sözleşmesi ne zaman yapılacak 2023, kamu işçileri zammı ne kadar olacak? Toplu iş sözleşmesi tarihi Toplu İş Sözleşmesi için 700 binden fazla işçi sabırsızlıkla bekliyor. Hak-İş ve Türk-İş'in de masada olduğu toplantının ardından açıklama yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, uzlaşmaya yaklaşıldığını duyurdu. Hükümetin kamu işçisi zam teklifi için yeni tarih belli oldu. Peki, 2023 kamu işçileri zammı ne kadar olacak, kamu işçisi zam oranı ne zaman açıklanacak?
Kamu işçisine zam pazarlığı: Mutabakat sağlandı mı?
Kamu işçisine zam pazarlığı: Mutabakat sağlandı mı? HAK-İŞ Başkanı Mahmut Arslan, kamu işçisine zam pazarlığı hakkında yapılan toplantıya ilişkin, "Verimli bir toplantı yaptık, tam bir mutabakat sağlanamadı, umarım önümüzdeki hafta sonlandırmış oluruz." açıklamasında bulundu.
Kamu işçilerinin maaş farkları ne zaman ödenecek? Kamu işçileri zammı ne zaman alacak, kamu işçisi maaş farkları ne zaman yatacak?
Kamu işçilerinin maaş farkları ne zaman ödenecek? Kamu işçileri zammı ne zaman alacak, kamu işçisi maaş farkları ne zaman yatacak? Kamu çalışanlarının maaş zamlarını belirleyecek toplu iş sözleşmesi görüşmelerinden çıkacak nihai sonuç sabırsızlıkla bekleniyor.  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "TÜRK-İL ve HAK-İŞ ile cuma günü konuyu bir defa daha ele alacağız. Bir uzlaşmaya zaten yaklaştık. Bunu da çözüm yoluna sokacağız" bilgisini vermişti. Gözler zam pazarlığına çevrilmişken kamu işçilerinin maaş farklarını ne zaman alacakları da araştırılıyor. Peki, Kamu işçilerinin maaş farkları ne zaman ödenecek? Kamu işçileri zammı ne zaman alacak, kamu işçisi maaş farkları ne zaman yatacak?
5.05.2023 Çalışma Hayatı
Aşiret düğününde takılan altın ve para dudak uçuklattı!
Aşiret düğününde takılan altın ve para dudak uçuklattı! Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesindeki Kato Dağı eteklerinde görkemli aşiret düğününe binlerce kişi katıldı. Düğünde davetliler için 45 koyun kesilirken, yarım kilo altın ve 1 milyon lira para takıldı.
5.05.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kamu İşçisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kamu işçisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.