Kamu Çalışanı Zam

Kamu Çalışanı Zam

Son dakika kamu çalışanı zam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kamu çalışanı zam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kamu çalışanı zam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kamu Çalışanı Zam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kamu çalışanı zam gelişmeleri de dahil olmak üzere 114 kamu çalışanı zam haberi bulunmuştur. Tüm kamu çalışanı zam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emekli ve memura dev zam! Yeni maaşlar belli oluyor, seyyanen zam ve refah payı detayı
Emekli ve memura dev zam! Yeni maaşlar belli oluyor, seyyanen zam ve refah payı detayı Milyonlarca kişinin gözü memur ve emeklilere yapılacak zam oranına çevrildi. Meclis bayram öncesinde hızlı çalışma dönemine giriyor. Milyonlarca memur ve emekliyi ilgilendiren tasarı Meclis'te olacak. AK Parti'deki çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte teklif bu hafta komisyonlara gelecek.
19.06.2023 Gündem
Maaşlara ek zam! Paralar hesaba yatıyor! Tarih belli oldu! 5 bin 580 lira...
Maaşlara ek zam! Paralar hesaba yatıyor! Tarih belli oldu! 5 bin 580 lira... Maaşlarla ilgili son dakika zam açıklaması. Kamuda çalışan yüz binlerce çalışanı kapsıyor. Paralar hesabap yatıyor. Tarih verildi. Memur ve memur emeklisinin ardından 700 bin kamu işçisinin de yüzü güldü. Kamu işçilerine toplu sözleşmeden doğan zam ve enflasyon farkına ilave olarak yüzde 2.5'luk bir artış daha yapıldı. Bununla birlikte kamu işçilerinin zam oranı yüzde 28'e çıktı. Ocak'ta sözleşme gereği yapılan zamla bu tutar 4 bin 592 liraya yükseldi. Yüzde 5 artı enflasyon ve yüzde 2.5 ek zamla birlikte bu tutar 5 bin 580 lirayı geçti. Öte yandan; İlave tediye (ikramiye) ödemeleri de başladı.
Kamu işçilerine zam ile ilgili flaş gelişme! Ve belli oldu, 4 bin 800 TL...
Kamu işçilerine zam ile ilgili flaş gelişme! Ve belli oldu, 4 bin 800 TL... Yüz binlerce çalışanı ilgilendiriyor. Yeni zam geliyor. Zam talepleri netlik kazandı ve belli oldu. Kamu işçileri ne kadar zam yapılacağını merakla bekliyor. Hazırlıklar tamamlandı. Toplu iş sözleşmesi görüşmeleri kapsamında konfederasyonlar bugün hükümete ortak taleplerini sundu. Türk-İş ve Hak-İş, kamu işçisinin en düşük brüt ücretinin 4 bin 800 TL'ye yükseltilmesini, 2021-2022 için ilk 6 ay %20, diğer 6 aylar için enflasyon+%3 refah payı talep etti. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, toplu sözleşme müzakerelerinin uzun bir süreç olduğunu belirterek, "Ama biz bunu ne kadar kısa sürede, ne kadar geniş bir uzlaşma zemininde başarırsak Türkiye'deki çalışma hayatının istikrarına ve Türkiye'deki demokrasiye o kadar katkı yapmış oluruz." dedi.
31.05.2021 Ekonomi
İşçi, memur, emekliler için flaş gelişme! Yeni zam geliyor
İşçi, memur, emekliler için flaş gelişme! Yeni zam geliyor Kamuda çalışan yüz binlerce kişi bekliyor. İşçi, memur, emekliler için müjdeli haber geldi. Zam oranları ile ilgili flaş gelişme. Ve belli oldu. Tek tek açıklandı. Kamu işçilerinin zam pazarlığı başlıyor. Türk-İş ve Hak-İş, kamudaki 700 binden fazla işçinin ücretine 2021-2022'de yapılacak zammın belirleneceği görüşmeler öncesi ortak taleplerini belirledi. Görüşmelerin temmuz ayında sonuçlanması bekleniyor. Öte yandan, yaklaşık 3,5 milyon memur ile 5,5 milyon memur emeklisinin maaşlarına yapılacak zam oranının belirleneceği 2021-2022 yıllarını kapsayan 6. Dönem Toplu Sözleşme görüşmeleri 1 Ağustos itibarıyla başlayacak.
23.05.2021 Ekonomi
MEMUR MAAŞI 2024 | En düşük memur maaşı ne kadar oldu (Ocak 2024)? 2024 memur zammı yüzde kaç, memurlar 2024 Ocak’ta ne kadar zam alacak?
MEMUR MAAŞI 2024 | En düşük memur maaşı ne kadar oldu (Ocak 2024)? 2024 memur zammı yüzde kaç, memurlar 2024 Ocak’ta ne kadar zam alacak? Memur ve memur emeklilerinin 2023-2024 yılları için zam oranı belli oldu. 2024'ün ilk altı ayında yüzde 15, ikinci altı ayında yüzde 10, 2025'in ilk altı ayında yüzde 6 ve ikinci altı ayında yüzde 5 zam yapılacak. Peki, en düşük memur maaşı ne kadar olacak, 2024 memur zammı yüzde kaç?
1.09.2023 Memur
Memur ve memur emeklilerinin zam oranı belli oldu!
Memur ve memur emeklilerinin zam oranı belli oldu! 4 milyon memur ve 2 buçuk milyon memur emeklisinin gözünü diktiği Hakem Kurulu'nun son toplantı sona erdi. Toplantıyla birlikte önümüzdeki 2 yılı kapsayan zam oranı belli oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan memur zamlarına ilişkin yaptığı açıklamada, "Kamu görevlilerini ve memurları enflasyona ezdirmeyeceğiz." demişti. İşte Memur ve memur emeklilerinin 2023-2024 yılları için zam oranı...
31.08.2023 Emekli
Bakan Işıkhan'dan flaş memur zammı açıklaması: Enflasyona ezdirmeyeceğiz
Bakan Işıkhan'dan flaş memur zammı açıklaması: Enflasyona ezdirmeyeceğiz Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan memmur zammına ilişkin konuşarak " Kamu görevlilerini ve emeklileri enflasyona ezdirmeyeceğız." dedi.
30.08.2023 Ekonomi
Eski sevgilisini kaçırıp, rezidansta işkence yapmıştı! İstenen ceza belli oldu
Eski sevgilisini kaçırıp, rezidansta işkence yapmıştı! İstenen ceza belli oldu Konya'nın Selçuklu ilçesinde eski sevgilisi Demet Aydın'ı (21) kaçırıp, rezidansta işkence yaptıkları suçlamasıyla tutuksuz yargılanan Murat Demirci (41) ile nişanlısı Sara Demir (24) ve arkadaşları Tuğba Demirci (22) için savcı, 32 yıl 6’şar ay hapis cezası istedi.
21.06.2023 Yaşam
Yeni dönemin 2. Kabine toplantısı başladı! İşte masadaki konular
Yeni dönemin 2. Kabine toplantısı başladı! İşte masadaki konular Yeni dönemin ikinci Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında toplandı. Toplantıda öncelikli gündem maddesi ekonomi. Asgari ücrete yapılacak ara zam ve deprem bölgesine yönelik çalışmaların ele alınması bekleniyor.
14.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere müjdeli haber!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere müjdeli haber! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da Memur-Sen Genel Kurulu'nda önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Seçimden sonra yeni Meclis'in yasama faaliyetlerine başlamasıyla 7 bin 500 liranın üzerinde emekli maaşı alanları sevindirecek haberi milletimizle paylaşacağız." dedi.
1.05.2023 Gündem
Memur zam oranı değişti! Lisans mezunu (9/1) memur maaşı kaç lira, TL oldu?
Memur zam oranı değişti! Lisans mezunu (9/1) memur maaşı kaç lira, TL oldu? Memur maaşları ile ilgili son dakika gelişmesi! Zam oranı arttı, 2023 memur maaşları değişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ek zam müjdesini duyurdu.. En düşük memur maaşı kaç lira oldu? Lisans mezunu memur (9/1) maaşı kaç TL olacak?
4.01.2023 Memur
Bakan Bilgin açıkladı! EYT'de tüm süreci tek tek anlattı
Bakan Bilgin açıkladı! EYT'de tüm süreci tek tek anlattı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Bilgin, ekonomi gündemine ilişkin tüm detayları TRT Haber canlı yayınında değerlendirdi. Bilgin, "EYT düzenlemesini ocak ayı içerisinde Meclis'e takdim edeceğiz" dedi. Emekli olacakların ağırlıklı yaş ortalamasının 50'nin üzerinde olduğunu belirtti. EYT'nin maliyetinin 100 milyar liranın üzerinde olduğunu söyledi.
29.12.2022 Ekonomi
2023 asgari ücreti belli oldu! Erdoğan canlı yayında açıkladı
2023 asgari ücreti belli oldu! Erdoğan canlı yayında açıkladı Milyonlarca çalışan 2023 asgari ücret zammını bekliyordu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan canlı yayında yeni asgari ücreti açıkladı. 2023 yılı asgari ücreti 8 bin 506 oldu. Asgari ücret ile birlikte diğer ödeme kalemleri de arttı. İşte haberin detayları...
22.12.2022 Çalışma Hayatı
Emekli herkese ödeniyor! Hesaplar yanlış yapılıyor, bankaya yatan maaşın içerisinde...
Emekli herkese ödeniyor! Hesaplar yanlış yapılıyor, bankaya yatan maaşın içerisinde... Emeklilere her ay ödeniyor. Maaşlarla birlikte hesaplara yatırılıyor. Emekli aylıklarının yüzde 4'ü ek ödeme adı altında tüm emeklilerin hesaplarına geçiyor. Ocak ve temmuz olmak üzere yılda iki defa emekli aylıklarına yapılan zam sonrasında alınacak ek ödeme tutarları da artıyor. Ancak bazı emekli vatandaşların konuya ilişkin kafasında soru işaretleri bulunuyor. Emekli maaşına ek ödemenin yapılmadığını iddia ediyorlar ancak hesaplar yanlış yapılıyor. Emekliler genellikle maaş üzerinden değil bankaya yatan tutar üzerinden ek ödemesini hesaplıyor. Peki emekli ek ödemesi nasıl hesaplanmalı? İşte detaylar...
10.08.2022 Emekli
Sözleşmeli personele kadro müjdesi! Geri sayım başladı, detaylar belli oldu
Sözleşmeli personele kadro müjdesi! Geri sayım başladı, detaylar belli oldu Sözleşmeli binlerce çalışana kadro düzenlemesi ile ilgili son dakika gelişmesi! Tarih belli oldu, 560 bin sözleşmeli personel bu haberi bekliyor. Çalışmalar hızlandı, mali ve özlük haklarla ilgili yasa için harekete geçilecek. Düzenleme taslağına göre; kamudaki sözleşmeli memurların memur olarak kamuya atanması isteğe bağlı olacak. İşte sözleşmeliye kadro düzenlemesinde detaylar...
30.07.2022 Memur
EYT son dakika! Emeklilikte yaşa takılanlar için müjde! Formül belli oldu, prim, yaş ve maaş...
EYT son dakika! Emeklilikte yaşa takılanlar için müjde! Formül belli oldu, prim, yaş ve maaş... Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi ile ilgili son dakika gelişmesi. EYT'de milyonların beklediği adımlar atılıyor. EYT düzenlemesinde geri sayım başladı. Yaklaşık bir milyon EYT'liyi ilgilendiren yasa düzenlemesinin önümüzdeki aylarda Meclis'e gelmesi bekleniyor. Peki masada hangi formüller var? Uzman isim tek tek açıkladı. Öte yandan Emeklilikte Yaşa Takılanlarla (EYT) ilgili en kritik açıklama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den geldi. EYT'liler nasıl bir düzenleme yapılacağını merak ediyor. Masadaki formüllere göre, emeklilikteki yaş sınırının düşürülmesi, kadın ve erkek sigortalılar için prim şartlarının yeniden düzenlenmesi gündemde. İşte EYT ile ilgili son dakika gelişmelerinin ayrıntıları...
24.07.2022 Çalışan Hakları
Paralar kesintisiz hesaplara yatırılacak! Zamlı olarak devlet memurlarına ödenecek
Paralar kesintisiz hesaplara yatırılacak! Zamlı olarak devlet memurlarına ödenecek Milyonlarca kamu çalışanı maaş zamlarını bekliyordu. Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından memurlar için 41,68 zam kesinleşti. Zam ile birlikte maaş dışındaki bazı ödemelerde de artış olacak. Kamu çalışaları zammın netlik kazanmasının ardından, 'aile ve çocuk yardımı ne kadar olacak?' sorusuna yanıt aryor. Memurlara yapılacak yardım miktarı da belli oldu. Aile ve çocuk yardımları hiçbir kesinti yapılmadan çalışanların hesaplarına yatırılacak.
6.07.2022 Memur
Memurların maaşına yüzde 41,85 zam! İşte yeni  zamlı maaşlar
Memurların maaşına yüzde 41,85 zam! İşte yeni zamlı maaşlar Temmuz zammı ile ilgili son dakika gelişmesi! Memur maaşlarında zam oranları belli oldu. Milyonlarca kamu çalışanı temmuz ayında maaşlarını zamlı olarak alacak. Yılbaşından bu yana beklenen temmuz zammında son adım olan 6 aylık enflasyon oranı açıklandı. Enflasyon farkının belli olması ardından milyonlarca memur, Memur maaşları kaç lira olacak?,'En düşük memur maaşı ne kadar?' sorularına yanıt aramaya başladı. İşte memur aylıklarına yapılacak zam oranları ile ilgili ayrıntılar...
4.07.2022 Memur
Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Bilgin müjdeyi verdi
Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Bilgin müjdeyi verdi EYT son dakika gelişmesi. Bakan Bilgin canlı yayında duyurdu. EYT'lileri sevindiren açıklama. Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ile ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den heyecanlandıran bir açıklama geldi. Bakan Bilgin, "EYT ile ilgili çalışmalarımız da var. Listenin ilk sırasında sözleşmeliler var. Sonra EYT de var... Bu sorunlar halledilecek. Bu önümüzdeki sorunların hepsini çözeceğiz." dedi.
1.07.2022 Ekonomi
Emekli ve memura zam! Müjdeyi verdi, maaşlara ek artış, 300 lira ve...
Emekli ve memura zam! Müjdeyi verdi, maaşlara ek artış, 300 lira ve... Emekli ve memur milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Maaşlara zam geliyor. Müjdeli haberi verdi. Asgari ücrete yapılan yüzde 30'luk ara zam sonrası harekete geçildi. Milyonlarca memur ve emeklinin gözü kulağı temmuz ayında alacakları zam oranındaydı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli ve memurlara zam müjdesi geldi. Yüzde 40'ın üzerinde artış yapılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücrete yüzde 30 zam geldiğini duyurdu. Asgari ücretteki esas artışın Aralık ayında yapılacağını belirten Erdoğan "Yılbaşında devreye aldığımız asgari ücret kadar gelirin vergi dışında kalması nedeniyle kamu çalışanlarına bu artış ortalama 300 lira olarak yansıyacaktır" dedi. Öte yandan Erdoğan memur ve emeklilerin maaşlarına gelecek olan zammın da sinyalini verdi. Pazartesi günü açıklanacak olan Haziran ayı enflasyonu sonrasında memur ve emeklilerin maaşlarına gelecek zam belli olacak. Buna dikkatleri çeken Erdoğan “Kamu çalışanlarımızın emeklilerimizin maaşlarına yüzde 40'ın üzerinde enflasyon farkı artışı zaten yapılacak” dedi. SSK ve BAĞ KUR en düşük emekli maaş zammı ne kadar, kaç TL olacak? Emekli zammı ne zaman açıklanacak? İşte emekli ve memur temmuz zammı için son dakika gelişmeleri...
1.07.2022 Emekli
Asgari ücrete zam! Milyonlar bekliyordu, 1625 lira ve...
Asgari ücrete zam! Milyonlar bekliyordu, 1625 lira ve... İşçi ve işveren milyonlarca kişi bekliyordu ve belli oldu. Asgari ücrete zam için kritik gün geldi. Milyonlarca çalışanın dört gözle beklediği asgari ücret zammı için beklenen açıklamayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapmıştı. Komsiyon toplanıyor. Masada birden çok formül var. Asgari ücret net rakam üzerinden bakıldığında kamunun elinde 1625 liralık bir alan olduğu ifade ediliyor. Bu durumda asgari ücretin 5 bin 878 liraya yükselebileceği belirtiliyor. İşte asgüri ücrete zam için formüller ve yeni hesap...
29.06.2022 Çalışma Hayatı
Net asgari ücret ile ilgili yeni açıklama! Temmuz ayında...
Net asgari ücret ile ilgili yeni açıklama! Temmuz ayında... Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika açıklamaları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Asgari ücrete ikinci zamda yeni gelişmeler yaşanıyor. Açıklamalar art arda gelirken asgari ücretli de zam miktarının ne kadar olacağını ve ne zaman maaşlara yansıyacaını merak ediyor. Hem hükümet kanadından hem de işçi sendikalarından zam açıklamaları geliyor. Öte yandan işverenler de asgari ücret zammına ilişkin olumlu mesajlar veriyor. Bugün HAK-İŞ tarafından yapılan açıklamada asgari ücret zammının 'zorunluluk' olduğuna vurgu yapılarak, bütün çalışanlara aynı şekilde zam yapılması istendi.
21.06.2022 Çalışan Hakları
Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) 30 personel alacak
Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) 30 personel alacak Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) farklı kadrolarda 30 kişilik kadro ile kamu personeli alımı gerçekleştirilecek. Kontenjan dağılımı belli oldu. Başvuru süreci 25 Temmuz'a kadar devam edecek.
19.06.2022 Personel Alımı
Emeklilikte dikkate alınıp maaşları yükseltiyor! SGK’ya aynı ay bildirilirse...
Emeklilikte dikkate alınıp maaşları yükseltiyor! SGK’ya aynı ay bildirilirse... Emekli olmak isteyen herkesi yakından ilgilendiriyor. Emeklilik hayali kuran vatandaşlar bir yandan çalışırken, diğer yandan da emeklilik hesabı yapıyor. Vatandaşlar daha erken emekliliğin yollarına ve nasıl emekli olunacağına dair kafasındaki soru işaretlerine yanıt arıyor. Emekli olmadan kıdem tazminatı nasıl alınır? Doğum borçlanması ile nasıl emekli olunur? 2008 öncesi askerlik emeklilikte dikkate alınır mı? İki ayrı şirkette sigortalı olmak emekli aylığını artırır mı? Kamu işçisinin kıdem tazminatı nasıl hesaplanır? soruları yanıt buldu, tek tek detaylarıyla açıklandı. İşte emeklilikte önemli detaylar...
18.06.2022 Emekli

Benzer Haber Etiketleri

Kamu Çalışanı Zam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kamu çalışanı zam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.