Kalamış

Kalamış

Son dakika Kalamış haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kalamış ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kalamış haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kalamış

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kalamış gelişmeleri de dahil olmak üzere 450 kalamış haberi bulunmuştur. Tüm kalamış haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sitede kuryelere tepki çeken asansör uygulaması! Görüntüleri sosyal medyadan paylaştılar: Sekizinci sınıf insan muamelesi
Sitede kuryelere tepki çeken asansör uygulaması! Görüntüleri sosyal medyadan paylaştılar: Sekizinci sınıf insan muamelesi İstanbul Kadıköy'de bulunan bir sitede, kuryelerin girişte güvenlik tarafından uyarılarak bina sakinlerinin kullandığı asansörden ayrı bir asansöre yönlendirildiği öne sürüldü. Siteye sipariş götüren bir kurye, ayrımcılık yaşandığını ifade ederek "Kuryeler için asansör yapmışlar, bir de içine hava filtresi takmışlar. Herhalde kuryelerin mikrobu bina sakinlerine geçmesin diye. Bu asansör bir de yavaş gidiyor, insanların bindiği diğer asansör daha hızlı gidiyor. Bildiğin böyle sekizinci sınıf insan muamelesi" cümleleriyle video çekip sosyal medyada paylaşım yaparak tepki gösterdi. Siteye sipariş götüren kurye Mahmut Baştaş, "Kurye ile site sakinin bindiği asansör ayrı. Büyük tarzda kullanışlı bir asansör. Normal insanların kullandığı farklı, kuryelerin ya da çalışmak için gelenlerin asansörü farklı" dedi. Durumun hukuki boyutunu değerlendiren Avukat Iyaz Çimen, "Anayasamız eşitliği temel alarak, kişilerin dini, cinsi, ırkıyla ilgili ayrım yapılamayacağını bize söylüyor. Bu noktada toplum içerisinde de sizler insanları herhangi şekilde işi, mesleğiyle insanı ayrımcılığa maruz bırakırsanız ki buradaki asansör kullanımı da aynı şekilde bir ayrımcılık olarak karşımıza çıkmakta. Bununla ilgili, Türkiye İnsan Hakları Kurumu'nun yaptırımları söz konusu olabilir" dedi. Site yönetimi ise konuyla ilgili açıklama yapmadı.
14.02.2024 Gündem
Sibel Alaş'tan 'best of albüm' müjdesi
Sibel Alaş'tan 'best of albüm' müjdesi Sibel Alaş, geçtiğimiz akşam Kalamış'ta bir mekanda sahneye açıktı. 'Adam' isimli sevilen şarkısıyla konsere sanatçı, 2.5 saat boyunca 90'lardan günümüze uzanan hit şarkıları seslendirdi.
6.11.2023 Magazin
Ozan Güven günler sonra evden çıktı! Böyle görüntülendi
Ozan Güven günler sonra evden çıktı! Böyle görüntülendi Sevgilisine şiddet uyguladığı iddiasıyla yargılanan ve uzun süredir ortalarda görünmeyen Ozan Güven, Kalamış’ta avukatıyla görüntülendi.
2.11.2023 Magazin
Yeraltı dünyasının isimleri Kalamış'ta çatıştı, 47 saniye içinde 59 kurşun sıkıldı! Çakır kardeşlerin cezası belli oldu...
Yeraltı dünyasının isimleri Kalamış'ta çatıştı, 47 saniye içinde 59 kurşun sıkıldı! Çakır kardeşlerin cezası belli oldu... İstanbul Kalamış'ta 20 Aralık 2021 tarihinde bir restoranda yaşanan olayda iki kişi çıkan çatışmada öldürülmüştü. Kalamış'ta Ziya Bandırmalıoğlu ve Şahin Arslan, aralarında 25 milyon dolarlık yat anlaşmazlığı bulunan Fuat Çakır ve kardeşi Ayhan Çakır ile bir restoranda buluşmuştu. Anlaşma sağlanamayınca 2 grup arasında silahlar konuşmuştu. Bandırmalıoğlu ve Arslan’ı öldüren Çakır kardeşlerin, ‘nefsi müdafaa’ gerekçesiyle mayıs ayında 2 yıl 8 ay hapis cezası aldıkları ortaya çıktı.
18.09.2023 Gündem
Doğum günü sürprizi Zuhal Olcay'ı duygulandırdı
Doğum günü sürprizi Zuhal Olcay'ı duygulandırdı Zuhal Olcay geçen akşam Kalamış Yaz Festivali’nde sahne aldı. Doğum günü kutlanan Olcay duygusal anlar yaşadı.
14.08.2023 Magazin
Fenerbahçe formaları yıldızsız mı olacak? Fenerbahçe maçlara yıldızsız formayla mı çıkacak?
Fenerbahçe formaları yıldızsız mı olacak? Fenerbahçe maçlara yıldızsız formayla mı çıkacak? Kalamış’taki Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde devam eden Yüksek Divan Kurulu toplantısında konuşan Ali Koç, 1959 öncesi şampiyonluklarıyla ilgili kurulan komisyon ve 5 yıldızlı formayla maça çıkma hakkında açıklamalar yaptı. Peki, Fenerbahçe formaları yıldızsız mı olacak? Fenerbahçe maçlara yıldızsız formayla mı çıkacak?
29.07.2023 Şampiy10
İstanbul'da çılgın tarife: Havuza girmek 295 euro
İstanbul'da çılgın tarife: Havuza girmek 295 euro Kurban Bayramı ile birlikte yaz sezonu resmen açıldı. Birçok kişi Ege ve Akdeniz sahillerinin yolunu tuttu. Tatili İstanbul’da geçirmek isteyenler ise her sezon olduğu gibi özel plajlar ve otellerin havuzlarını tercih ediyor. Yeni sezonda otellerin havuz tarifesi yüksek. Boğaz kenarındaki Çırağan Palace Kempinski havuz için kişi başı 295 Euro ücret isterken, Four Seasons’ta 2 bin 850 TL, Hilton’da 2 bin 200 TL tarife uygulanıyor. Anadolu Yakası’nda fiyatlar 400 TL’den başlıyor.
29.06.2023 Ekonomi
Sibel Alaş şarkı sözlerini unuttu: Yaşlanıyor muyuz ne?
Sibel Alaş şarkı sözlerini unuttu: Yaşlanıyor muyuz ne? İlk albümünü 1995 yılında çıkaran, 'Adam' parçası ile 'En İyi Çıkış Yapan Kadın Şarkıcı Ödülü'nü kazanan Sibel Alaş, geçen akşam Kalamış'ta müzikseverlerle buluştu.
10.04.2023 Magazin
Aidatlara yüzde 100 zam! En yüksek artış Şişli'de
Aidatlara yüzde 100 zam! En yüksek artış Şişli'de aidat ödemeleri kiralarla yarışır hale geldi. Özellikle sitelerde masrafların artması nedeniyle aidatlara yapılan zam miktarı da arttı. Yeni yıl ile birlikte bazı sitelerde aidatlar 2-3 katına kadar çıktı. Bu artışların özellikle kiracıları farklı semtlere taşınmaya, sitelerden apartman dairelerine geçmeye yönlendiriyor.
31.01.2023 Ekonomi
Bosphorus Cup, 21. kez İstanbul'da
Bosphorus Cup, 21. kez İstanbul'da Türkiye'nin dünyaya ihraç ettiği en büyük spor organizasyonlarından biri olan Bosphorus Cup, 21. kez İstanbul'da düzenlenecek. 'İstanbul Yelken Açıyor' sloganıyla 22-25 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek 21. Bosphorus Cup, bu yıl da İstanbul'un tüm güzelliklerini dünyaya tanıtacak. 10 farklı ülkeden yelkencilerin katılacağı ve yerli yabancı toplam 900 sporcunun yarışacağı organizasyonun Boğaz Yarışı etabı, 24 Eylül Cumartesi günü yapılacak.
2.09.2022 Diğer Sporlar
Kadıköy Yaz Spor Okulu 2. dönem kayıtları ne zaman? Hangi branşlarda eğitim verilecek?
Kadıköy Yaz Spor Okulu 2. dönem kayıtları ne zaman? Hangi branşlarda eğitim verilecek? Kadıköy Belediyesi duyurdu! 7-12 yaş arası çocuklar için yaz boyunca hizmet verdiği Yaz Spor Okulları’nın 2. dönem kayıtları başlıyor. Peki, Kadıköy Yaz Spor Okulu 2. dönem kayıtları ne zaman? Kadıköy Yaz Spor Okulu başvurusu nasıl yapılır? Hangi branşlarda eğitim verilecek? İşte detaylar…
24.07.2022 Eğitim
TÜGİAD’dan üyelerine metaverse şov
TÜGİAD’dan üyelerine metaverse şov Türkiye Genç İş İnsanları Derneği (TÜGİAD) genel kurul toplantısının ardından farklı sektörlerden bir araya gelen üyelerine metaverse şov yaptı. İş adamları ve iş kadınları sanal gerçeklik gözlüğünü takarak açık havada bir AVM’ye deniz kenarında bir mağazaya giderek bu teknolojiyi deneyimleme fırsatı buldu. Katılımcılar, deneyimden oldukça memnun kaldıklarını, güzel bir his olduğunu söyledi.
20.07.2022 Bilim ve Teknoloji
Ece Su Uçkan kimdir, kaç yaşında? Ece Su Uçkan taksi ile denize uçtu!
Ece Su Uçkan kimdir, kaç yaşında? Ece Su Uçkan taksi ile denize uçtu! Model Ece Su Uçkan'ın içinde bulunduğu taksi sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu denize düştü. Ece Su Uçkan taksi ile denize uçtuğunu ve içi su dolu taksiden hayatını zor kurtardığını anlattı. Söz konusu haberin ardından Ece Su Uçkan hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Ece Su Uçkan kimdir?
2.02.2022 Magazin
Ünlü model Ece Su Uçkan, Kadıköy'de taksi ile denize uçtu!
Ünlü model Ece Su Uçkan, Kadıköy'de taksi ile denize uçtu! İstanbul Kadıköy'de ünlü model Ece Su Uçkan'ın içinde bulunduğu taksi denize düştü. Uçkan, "Suyun altındaydık. Bir anda yüzüp canımızı kurtarmak zorunda kaldık" dedi.
2.02.2022 Gündem
Susurluk hükümlüsü Ziya Bandırmalıoğlu'nu öldürmüştü! İfadesi ortaya çıktı: 'Racon Masası'nda ne oldu?
Susurluk hükümlüsü Ziya Bandırmalıoğlu'nu öldürmüştü! İfadesi ortaya çıktı: 'Racon Masası'nda ne oldu? 20 Aralık günü Kalamış’taki bir restoranda çatışma yaşandı. İki grup arasında çıkan çatışmada Ziya Bandırmalıoğlu’nu vurarak öldüren Fuat Çakır’ın ifadesi ortaya çıktı. Çakır, “Masadaki herkes vuruldu, ayakta bir tek ben kaldım” dedi.
4.01.2022 Gündem
Buğrahan Tuncer evi beğenmedi! Eda Ece'den flaş hamle...
Buğrahan Tuncer evi beğenmedi! Eda Ece'den flaş hamle... İlişkileri yılan hikayesine dönen Eda Ece ile basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer, geçtiğimiz aylarda kavga edip tekrar barışmıştı. Ulus'teki sitesinden ev alan Eda Ece, sevgilisi Buğrahan Tuncer evi beğenmeyince, Kalamış’a kiraya çıktı.
27.12.2021 Magazin
Susurluk hükümlüsü Bandırmalıoğlu cinayetinde yeni detaylar! Restoranda neden toplandıkları ortaya çıktı
Susurluk hükümlüsü Bandırmalıoğlu cinayetinde yeni detaylar! Restoranda neden toplandıkları ortaya çıktı Susurluk davası hükümlüsü eski özel harekat polisi Ziya Bandırmalıoğlu ile eski polis memuru Şahin Aslan'ın Kadıköy'deki bir restoranda, iki grup arasında yaşanan silahlı çatışmada öldürülmesi ve 5 kişinin de yaralanması olayıyla ilgili soruşturmada önemli ayrıntılar ortaya çıktı. Soruşturma kapsamında şüpheli Mert B.'nin, Ziya Bandırmalıoğlu'nun öldürüldüğü restorana getiren, silahlı çatışma yaşadığı kişilerle de irtibatını kuran kişi olduğu değerlendirmesiyle tutuklandığı öğrenildi. Mert B.'nin ise ifadesinde suçlamaları kabul etmediği, sadece şoförlük yaptığını ileri sürdüğü belirtildi.
26.12.2021 Gündem
Azra Akın: Son dönemde herkes birbirine benziyor
Azra Akın: Son dönemde herkes birbirine benziyor Azra Akın ile Gülenay Kalkan Ünlüoğlu, Kalamış'ta yeni nesil güzellik teknolojilerinin tanıtıldığı etkinlikte objektiflere yansıdı. Akın, estetiğe karşı olmadığını ancak herkesin son dönemde birbirine benzediğini gözlemlediğini anlattı.
11.12.2021 Magazin
Kadıköy'de denize akan 'renkli su' endişesi
Kadıköy'de denize akan 'renkli su' endişesi Kadıköy Fenerbahçe'de bulunan Kalamış Atatürk Parkı'nın yanındaki dereden denize akan renkli su endişeye neden oldu. Beyaz renkli su, Marmara'ya karıştı. Parkta bulunanlar kokudan da şikayetçi oldu. Serkan Eser, "Sürekli hayvan ölüleri de çıkıyor zaten burada. Bu parktaki kedilerin sürekli bir gözü kör oluyor. Bu dereden kaynaklanıyor galiba" şeklinde konuştu.
2.07.2021 Gündem
Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı 40 yıllığına özelleştirilecek
Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı 40 yıllığına özelleştirilecek Türkiye Denizcilik İşletmeleri AŞ'ye ait "Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı" 40 yıl süreyle "işletme hakkının verilmesi" yöntemiyle özelleştirilecek.
27.03.2021 Ekonomi
Kadıköy'de ağaç aracın üzerine devrildi
Kadıköy'de ağaç aracın üzerine devrildi İstanbul Kadıköy'de etkili olan rüzgar ve sağanak yağış sonrasında bir ağaç park halindeki otomobilin üzerine devrildi. Ağaç itfaiye ekipleri tarafından kaldırılırken, otomobilde maddi hasar meydana geldi. Aracının başına gelen sürücü, gördüğü manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.
12.02.2021 Gündem
Caddebostan sahilini yine kırmızı yosunlar sardı
Caddebostan sahilini yine kırmızı yosunlar sardı İstanbul Kadıköy Caddebostan sahilini kırmızı yosunlar sardı. Kadıköy Caddebostan Sahili'nde bulunan yelken kulübü görevlileri küreklerle biriken yosunları temizledi. Sahilde bulunan kırmızı yosunlar havadan da fotoğraflandı.
14.12.2020 Gündem
Boğaz'daki Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Yat Yarışı havadan görüntülendi
Boğaz'daki Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Yat Yarışı havadan görüntülendi "Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Yat Yarışı" 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda başladı. Dolmabahçe Sarayı'nın önünde başlayan yarışın startını İstanbul Valisi Ali Yerlikaya verdi. Yarış havadan da görüntülendi.
29.10.2020 Gündem
Elektrikler ne zaman gelecek? 7 Temmuz İstanbul planlı elektrik kesintisi listesi...
Elektrikler ne zaman gelecek? 7 Temmuz İstanbul planlı elektrik kesintisi listesi... BEDAŞ ve AYEDAŞ İstanbul'da 7 Temmuz 2020 Salı günü (bugün) elektrik kesintisi yaşanacak ilçelerin listesi duyurdu. Peki, Elektrikler ne zaman gelecek? İşte 7 Temmuz elektrik kesintisi uygulanacak ilçelerin listesi...
7.07.2020 Gündem
Kadıköy'de evlilik teklifi için gittikleri parkta kurşunların hedefi oldular
Kadıköy'de evlilik teklifi için gittikleri parkta kurşunların hedefi oldular Kadıköy'de evlilik teklifi yapmak için gittikleri parkta kavga eden grubu uyaran kişilerin üzerine ateş açıldı. Olayda 2'si evlilik teklifi yapmak için parka gidenlerden 1'i ise kavga eden gruptan olmak üzere 3 kişi yaralandı.
21.06.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kalamış ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kalamış haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.