Kahramanmaraş Depremi

Kahramanmaraş Depremi

Son dakika Kahramanmaraş depremi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kahramanmaraş depremi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kahramanmaraş depremi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kahramanmaraş Depremi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kahramanmaraş depremi gelişmeleri de dahil olmak üzere 348 kahramanmaraş depremi haberi bulunmuştur. Tüm kahramanmaraş depremi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Maraş deprem: 4 Mart Kahramanmaraş Elbistan depremi kaç büyüklüğünde, merkez üssü neresi?
Maraş deprem: 4 Mart Kahramanmaraş Elbistan depremi kaç büyüklüğünde, merkez üssü neresi? 4 Mart Kahramanmaraş Elbistan depremi: Kandili Rasathanesi ve AFAD verilerine göre Kahramanmaraş'ta 4.4 büyüklüğünde deprem oldu. Birçok yerden hissedilen deprem korku ve paniğe neden oldu. Peki Elbistan deprem kaç büyüklüğünde, 4 Mart 2024 Kahramanmaraş depremi merkez üssü neresi?
4.03.2024 Gündem
6 Şubat 2023 deprem saat kaçta oldu? Kahramanmaraş depremi ne kadar sürdü, 6 Şubat birinci ve ikinci deprem arasında ne kadar süre var?
6 Şubat 2023 deprem saat kaçta oldu? Kahramanmaraş depremi ne kadar sürdü, 6 Şubat birinci ve ikinci deprem arasında ne kadar süre var? 6 Şubat depremi saat kaçta oldu, kaç saniye sürdü? 6 Şubat depremi saati ve şiddeti depremin 1. Yıldönümünde yeniden gündem oldu. 1 yıl önce gerçekleşen asrın felaketi 11 ili etkiledi. Türkiye’de iki deprem art arda yaşandı. Milyonlarca insanı etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıl dönümünde acılar bir kez daha yaşanırken, depremde hayatını kaybedenler hatırlanıyor. Peki, Hatay depremi saat kaçta oldu, 6 Şubat ikinci deprem ne zaman oldu? 6 Şubat depremi kaç saniye sürdü?
6.02.2024 Gündem
Murat Kurum: Depremde hayatını kaybeden insanlar üzerinden siyasi rant elde edilmez
Murat Kurum: Depremde hayatını kaybeden insanlar üzerinden siyasi rant elde edilmez Güngören'de Karadenizli kadınlarla bir araya gelen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, etkinlik sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kurum, bir televizyon programındaki söylemi ile ilgili soruya, "Dün katıldığımız programda da ondan önceki programlarda da biz son bir asırda ülkemizde yaşamış olduğumuz depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın 130 bine ulaştığını, en son Kahramanmaraş Pazarcık depreminde, asrın felaketinde de 50 bin canımızı kaybettiğimizi ifade ettik. Aynı programda da ifade etmemiş olmamıza rağmen; bunun acısı daha dün gibi taze dememize rağmen maalesef depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımız üzerinden bir merkezden sanki bir açık bulmuşçasına siyasi rant elde etmeye çalışanları esefle kınıyorum" dedi.
1.02.2024 Gündem
Karavanist Fuarı’nda vatandaşlardan Tiny House’a yoğun ilgi
Karavanist Fuarı’nda vatandaşlardan Tiny House’a yoğun ilgi Gayrimenkul uzmanı Işık: “Konut dışı gayrimenkul satışları yüzde 62 oranlarında arttı”
9.01.2024 Advertorial
Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever açıkladı: O duruşu benim için yeniden aşık olma sebebi
Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever açıkladı: O duruşu benim için yeniden aşık olma sebebi Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel, katıldığı programda çok konuşulacak açıklamalara imza attı. Aşkı "geçici bir his" olarak tanımlayan iki çocuk annesi tescilli güzel, ailesiyle birlikte yaşadığı büyük Kahramanmaraş depremi sonrası eşinin manevi duruşuna vurgu yaptı.
3.01.2024 Magazin
Naci Görür deprem için hangi illeri uyardı? İşte Naci Görür'ün uyardığı 18 il
Naci Görür deprem için hangi illeri uyardı? İşte Naci Görür'ün uyardığı 18 il Prof. Dr. Naci Görür, KAFA TV'de yayınlanan programa konuk oldu ve içinden fay hattı geçen 18 ili tek tek açıkladı. Görür ayrıca Kahramanmaraş depremi zamanı yaşadığı bir anıyı da gözyaşları içinde anlattı. Peki, Naci Görür hangi illeri uyardı? İşte Naci Görür’ün uyardığı 18 il…
6.12.2023 Gündem
İstanbul için çarpıcı rapor! Binaların yarısı çürük çıktı, işte ilçe ilçe incelenen bina sayısı
İstanbul için çarpıcı rapor! Binaların yarısı çürük çıktı, işte ilçe ilçe incelenen bina sayısı İstanbul’da taranan 35 bin binanın yarısı çürük çıktı. Kent genelinde tespit edilen 207 bin binanın acilen yıkılması ya da güçlendirilmesi gerekiyor.
19.08.2023 Gündem
Deprem sigortasında her şey değişti! Fiyat ve teminatlar yükseldi
Deprem sigortasında her şey değişti! Fiyat ve teminatlar yükseldi Deprem sigortasının şartları değişti, fiyat ve teminatlar arttı, yeni düzenleme 1 Ağustos’ta uygulamaya girdi. Kahramanmaraş depremi sonrası hem DASK dışında sigortalı konut sayısının az olması hem de sigortalılarla sigortacılar arasında anlaşmazlıklar yaşanması üzerine; Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK), konut ve işyerlerine yönelik deprem sigortasının şartlarını baştan sona değiştirdi. İşte deprem sigortasıyla ilgili merak edilen tüm detaylar...
7.08.2023 Ekonomi
Güney Afrikalı ünlü profesörden şaşırtan Türkiye iddiası: Ülkesindeki depremi Kahramanmaraş'a bağladı
Güney Afrikalı ünlü profesörden şaşırtan Türkiye iddiası: Ülkesindeki depremi Kahramanmaraş'a bağladı 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş'ta meydana gelen 2 büyük depremin üzerinden aylar geçti. Güney Afrikalı ünlü jeolog Dr. Gideon Groenewald'ın açıklamaları ise felaketi tekrar gündeme getirdi.
12.06.2023 Dünya
Kentsel dönüşümle evini yenilemek isteyenler dikkat! Sigorta detayı, verilmiyorsa yaptırmayın
Kentsel dönüşümle evini yenilemek isteyenler dikkat! Sigorta detayı, verilmiyorsa yaptırmayın Kahramanmaraş depremi sonrası kentsel dönüşümün önemi ve aciliyeti ortaya çıktı. Önümüzdeki günlerin gündem konusu kentsel dönüşüm olacak. Sadece İstanbul’daki riskli bina sayısı 1.5 milyon ve bunun da yüzde 25’inin acil dönüşmesi gerekiyor. Kahramanmaraş depremi sonrası binasının riskli olduğunu düşünenler binalarını dönüştürmeye çalışıyor. 'Belediyede tanıdığımız var, tanıdık müteahhit var’ diyerek bu işten rant elde etmek isteyen ve vatandaşları kandırmaya çalışan bazı kişi ve grupların türediği de ortaya çıktı.
12.06.2023 Ekonomi
Deprem mi oldu? 5 Haziran Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? Büyüklüğü kaç, merkez üssü neresi?
Deprem mi oldu? 5 Haziran Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? Büyüklüğü kaç, merkez üssü neresi? Deprem mi oldu sorusunun yanıtı merak ediliyor. 5 Haziran Kahramanmaraş depremi sonrası halk korku dolu anlar yaşadı. Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından 5 Haziran Maraş depremi büyüklüğü ve merkez üssü de açıklandı. Peki bugün Maraş'ta deprem mi oldu, büyüklüğü kaç? İşte detaylar...
5.06.2023 Gündem
Kahramanmaraş'ta 4.1 büyüklüğünde deprem
Kahramanmaraş'ta 4.1 büyüklüğünde deprem Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı çevre ilçelerde de hissedildi.
15.04.2023 Yaşam
DASK ile ilgili dikkat çeken üç uygulama! Tamamen değişiyor, işte detaylar
DASK ile ilgili dikkat çeken üç uygulama! Tamamen değişiyor, işte detaylar DASK ile ilgili son dakika gelişmesi! Kahramanmaraş depremi sonrası hem bina kalitesi hem de sigorta sistemi ön plana çıktı. Özellikle deprem bölgesinde her iki konuttan birinin DASK kapsamında olması ve konut hasarlarının büyük çoğunluğunun DASK tarafından ödenmesi; sistemin önemini gösterdi. AK Parti’nin Seçim Beyannamesi’nde yer alan DASK ile ilgili köklü bir değişiklik gündemde. Bundan böyle zorunlu deprem sigortası olmayacak. İşte evi olan milyonları ilgilendiren değişikliğin detayları...
13.04.2023 Ekonomi
Hayatımızı altüst ediyor! Uzman isim açıkladı: Hatırlamıyor, bilmiyor ama yaşıyoruz
Hayatımızı altüst ediyor! Uzman isim açıkladı: Hatırlamıyor, bilmiyor ama yaşıyoruz Yaşanan trajik olaylar ardında bireylerde derin izler bırakabiliyor. Psikiyatrik rahatsızlıkların işaret ettiği nedenler de çoğu zaman bu olaylar oluyor. Peki, savaş, göç ya da doğal afetler gibi toplumu dolayısıyla bireyi derinden etkileyen olaylar sadece o anı yaşayanlarda mı yoksa sonraki nesillerde de iz bırakabilir mi? Psikiyatrist & Psikoterapist Doç. Dr. Adnan Çoban detayları açıkladı.
2.04.2023 Sağlık
Rönesans'ta üst katlar neden arkaya devrildi? İnceleme sonuçları açıklandı
Rönesans'ta üst katlar neden arkaya devrildi? İnceleme sonuçları açıklandı Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Can Altunışık, depremde Hatay'da yıkılan Rönesans Rezidans'ta yaptıkları incelemelere ilişkin, “Hatay’da gördüğümüz Rönesans binasında bodrum ve üstteki 1 ile 2 katın hiç hasar almadığını, ama yetersiz bindirme boylarından dolayı, üst katların arkaya doğru devrildiğini gördük” dedi.
23.03.2023 Gündem
AYM'den HDP'nin talebine ret
AYM'den HDP'nin talebine ret Anayasa Mahkemesi, HDP'nin "sözlü savunmayı seçim sonrası yapma" başvurusunu reddetti.
22.03.2023 Gündem
Deprem bölgesine giden Alara Bozbey en çok duygulandığı olayı anlattı
Deprem bölgesine giden Alara Bozbey en çok duygulandığı olayı anlattı Oyuncu Alara Bozbey, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem felaketiyle ilgili konuşan Alara Bozbey, afet bölgesine gittiğinde en çok duygulandığı olayı paylaştı.
19.03.2023 Magazin
Üniversiteler açılır mı? Üniversitelerde yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak, üniversitelerde yüz yüze eğitime mi geçilecek, üniversiteler nisanda açılacak mı?
Üniversiteler açılır mı? Üniversitelerde yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak, üniversitelerde yüz yüze eğitime mi geçilecek, üniversiteler nisanda açılacak mı? Üniversiteler ne zaman açılacak, yüz yüze eğitime geçilecek mi? YÖK Başkanı Erol Özvar, nisan ayında üniversitelerde yüz yüze eğitimin yeniden başlatılabileceğine ilişkin bir açıklama yaptı. Deprem bölgesindeki üniversitelerdeki hasarın tespit edilmesi ve gerekli onarımların yapılması gerektiğinden Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizde ağır yıkıma neden olan deprem dolasıyla eğitime ara verilmişti. YÖK, üniversitelerin açılış tarihi ile ilgili kararın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verileceğini aktardı. İşte Üniversitelerin açılış tarihi ve yüz yüze eğitimin ne zaman başlayacağı konusu hakkında merak edilenler…
14.03.2023 Eğitim
Depremin yeni görüntüleri ortaya çıktı: Gece gündüze dönmüş, bina böyle çökmüş
Depremin yeni görüntüleri ortaya çıktı: Gece gündüze dönmüş, bina böyle çökmüş Kahramanmaraş merkezli 7,7 büyüklüğündeki depreme ait yeni görüntüler ortaya çıktı. O anlarda gecenin adeta gündüze döndüğü ve bir binanın çökme anı da yer aldı.
13.03.2023 Vatan TV
Tarihler ve iller belli oldu: 'İlk Evim, İlk İş Yerim' ve 'İlk Evim Arsa' kuraları devam ediyor
Tarihler ve iller belli oldu: 'İlk Evim, İlk İş Yerim' ve 'İlk Evim Arsa' kuraları devam ediyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ eliyle hayata geçirilen ve 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle ara verilen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi “İlk Evim, İlk İş Yerim” ve “İlk Evim Arsa” projelerinde kura çekimlerine yeniden başlandı. Depremden etkilenen illere öncelik verileceği açıklanarak 8-10 Mart tarihleri arasında 15 bin 400 hak sahibi için müstakil arsa kuralarının noter huzurunda çekileceği belirtildi. “İlk Evim, İlk İş Yerim” projesi kapsamında İzmir, Afyonkarahisar, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ olmak üzere beş ilde 8-14 Mart tarihleri arasında 21 bin 219 konutun kuraları noter huzurunda çekilecek.
7.03.2023 Ekonomi
İyi Adamın 10 Günü nerede çekildi, uyarlama mı? İyi Adamın 10 Günü filminin sonunda ne oluyor, konusu ne, oyuncu kadrosunda kim var?
İyi Adamın 10 Günü nerede çekildi, uyarlama mı? İyi Adamın 10 Günü filminin sonunda ne oluyor, konusu ne, oyuncu kadrosunda kim var? Maraş merkezli depremler nedeniyle gösterimi ertelenen “İyi Adamın 10 Günü" film, 3 Mart'ta izleyiciyle buluştu. Kahramanmaraş depremi sonucu 10 Şubat'ta yayınlanması beklenen suç – gerilim temalı yapım ertelenmişti. Film 3 Mart Cuma günü dijital yayın platformunda yayınlandı. Peki, İyi Adamın 10 Günü nerede çekildi, hangi semtlerde? İyi Adamın 10 Günü filminin konusu nedir, uyarlama mı? İyi Adamın 10 Günü filminin sonunda ne oluyor? İşte İyi Adamın 10 günü konusu ve oyuncu kadrosu…
4.03.2023 Televizyon
EYT Resmi Gazete'de yayınlandı! EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) resmen emekli oldu! 3 Mart 2023 Resmi Gazete
EYT Resmi Gazete'de yayınlandı! EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) resmen emekli oldu! 3 Mart 2023 Resmi Gazete EYT 3 Mart 2023 Resmi Gazete'de yayınlandı. Uzun süredir yasalaşması beklenen 4 maddelik EYT yasası TBMM'de kabul edildi. Milyonlarca vatandaşın merakla beklediği EYT yasası Kahramanmaraş depremi nedeniyle kapanan Meclis'ten geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasından sonra kanunlaşacak olan Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT Yasası) Resmi Gazete'de ne zaman çıkar? İşte detaylar...
2.03.2023 Ekonomi
İmamoğlu, İstanbul Deprem Seferberlik Planı'nı açıkladı
İmamoğlu, İstanbul Deprem Seferberlik Planı'nı açıkladı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Deprem Seferberlik Planı'nı açıkladı.
1.03.2023 Gündem
Depremzedeler nasıl emekli olacak?
Depremzedeler nasıl emekli olacak? Merkez üssü Kahramanmaraş depremi 11 ilde büyük yıkıma neden oldu. Çok sayıda kişi hayatını kaybetti. Peki, depremde hayatını kaybedenlerin yakınlarına emekli maaşı nasıl bağlanacak? Şartlar neler? CNN TÜRK muhabiri Emel Telli, Ekonomist Muhammed Bayram ile değerlendirdi.
1.03.2023 Vatan TV
Mersin deprem riski var mı? Mersin’de deprem mi oldu, fay hattı var mı, hangi ilçelerden geçiyor? İl deprem bölgesi mi, ilin riski ilçeleri hangileri?
Mersin deprem riski var mı? Mersin’de deprem mi oldu, fay hattı var mı, hangi ilçelerden geçiyor? İl deprem bölgesi mi, ilin riski ilçeleri hangileri? AFAD, Hatay'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Peki, Mersin’de deprem oldu mu, Mersin deprem bölgesi mi? Mersin’de fay hattı var mı, nereden geçiyor, hangi ilçeler riski?
1.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kahramanmaraş Depremi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kahramanmaraş depremi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.