Kahramankazan

Kahramankazan

Son dakika kahramankazan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kahramankazan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kahramankazan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kahramankazan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kahramankazan gelişmeleri de dahil olmak üzere 180 kahramankazan haberi bulunmuştur. Tüm kahramankazan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ankara yerel seçim sonuçları! Mansur Yavaş'tan ilk açıklama
Ankara yerel seçim sonuçları! Mansur Yavaş'tan ilk açıklama Türkiye yerel yöneticileri için seçimini yaptı. Oylarını kullanan vatandaşlar gözlerini şimdi de yerel seçim sonuçlarına çevirdi. Ankara seçim sonuçları da merak ediliyor. Seçimi resmi olmayan sonuçlara göre önde götüren CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Çalışmalarımıza inanan, bizlere güvenen, her zaman yanımızda olan başta Genel Başkanımız Özgür Özel olmak üzere önceki dönem başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na, partimizin yönetim kademesinden tüm gönüllülerimize kadar herkese, tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum." dedi. Ankara ve ilçe ilçe seçim sonuçları gazetevatan.com'da...
1.04.2024 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: 31 Mart seçimleri ile kayıp yıllar son bulacak
MHP lideri Devlet Bahçeli: 31 Mart seçimleri ile kayıp yıllar son bulacak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'daki törende açıklamalarda bulundu. "İktidara değil Türkiye'ye muhalefet eden partilere meydanın boş olmadığını göstereceğiz." diyen Bahçeli, konuşmasının devamında "31 Mart seçimleri ile kayıp yıllar son bulacak. Bugünkü CHP yönetimi PKK'nın eline geçmiştir. " dedi.
11.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı AK Parti'nin Ankara ilçe belediye başkan adayları, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından tanıtıldı. Erdoğan, ATO konferans salonunda gerçekleşen törende açıklamalarda bulundu. Muhalefete eleştiriler yönelten Erdoğan, "Bol bol şov ve tatil yaptılar. Milletimiz bunun hesabını 31 Mart'ta sandıkta soracaktır. AK Parti kurulduğu günden bu yana milletimizin gönlünde yer etmiştir." dedi.
24.01.2024 Gündem
Ankara'da kaçakçılık operasyonu! Gözaltılar var
Ankara'da kaçakçılık operasyonu! Gözaltılar var Ankara'da, kaçakçılık operasyonlarında 6 şüpheli gözaltına alındı, toplam 33 milyon 100 bin lira değerinde kaçak ürün ve tarihi eser ele geçirildi.
10.10.2023 Yaşam
Boşanma aşamasındaki eşini ve baldızını öldürüp intihar etti
Boşanma aşamasındaki eşini ve baldızını öldürüp intihar etti Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde Hüseyin Yüksel (43), boşanma aşamasındaki eşi Emine Yüksel (40) ve baldızı Çiğdem Demir'i (37) sokak ortasında tabancayla vurarak öldürdükten sonra aynı silahla yaşamına son verdi.
10.09.2023 Gündem
15 Temmuz noterler açık mı 2023, noterler bugün çalışıyor mu? Noterler 15 Temmuz'da kapalı mı?
15 Temmuz noterler açık mı 2023, noterler bugün çalışıyor mu? Noterler 15 Temmuz'da kapalı mı? 15 Temmuz'da noterler açık mı, bugün noterler çalışıyor mu? 15 Temmuz 2023 noterlerin çalışma saatleri merak ediliyor. Noterlerin açık olup olmadığı 15 Temmuz ile birlikte gündeme geldi. Araba ya da ev alım satımı yapacaklar ya da tasdik işlemleri olanlar 15 Temmuz’da noterlerin çalışma durumunu sorguluyor. 2017 yılında TBMM resmi tatil olarak kabul edilen 15 Temmuz'da kamu kurumları tatil ediliyor. 15 Temmuz bu yıl cumartesi güne denk geliyor. Peki, 15 Temmuz'da noterler açık mı, çalışıyor mu?
15.07.2023 Gündem
Tanju Özcan’ın “değişim” yürüyüşü 8’inci gününde
Tanju Özcan’ın “değişim” yürüyüşü 8’inci gününde CHP’de seçim sonrası başlayan “değişim” talebi üzerine Bolu’dan Ankara’ya yürümeye başlayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın yürüyüşü 8’inci gününde sürüyor.
10.07.2023 Gündem
THY pilotunun ölümüne neden olan taşın sırrı çözüldü
THY pilotunun ölümüne neden olan taşın sırrı çözüldü Ankara’da Türk Hava Yolları'nda kaptan pilot Saygın Doğan'ın, feci bir kazada can verdi. Seyir halindeki otomobilinin ön camına isabet ederek ölümüne neden olan taşın sırrı ise yeni çözülebildi.
8.07.2023 Yaşam
Otoyolda fırlayan taş, otomobildeki pilotun ölümüne neden oldu
Otoyolda fırlayan taş, otomobildeki pilotun ölümüne neden oldu Ankara'da pilot Saygın Doğan (38), otoyolda otomobiliyle seyir halindeyken karşı yoldan bir aracın geçişi sırasında fırlayan taşın isabet etmesi sonucu hayatını kaybetti.
22.06.2023 Yaşam
Ankara'da mobilya fabrikasında yangın
Ankara'da mobilya fabrikasında yangın Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde mobilya fabrikasında yangın çıktı. Yangını söndürme çalışmaları sürüyor.
6.06.2023 Yaşam
Ankara’da ilçe ilçe seçim sonuçları
Ankara’da ilçe ilçe seçim sonuçları Türkiye ikinci kez cumhurbaşkanlığı seçimi için sandık başına gitti. YSK'nın seçim yasağını kaldırmasının ardından Ankara'dan sonuçlar geldi.
28.05.2023 Gündem
Ankara 2. bölge seçim sonuçları 2023! Ankara 2. bölge hangi parti kazandı? Ankara 2. bölge Cumhurbaşkanı oy sayıları
Ankara 2. bölge seçim sonuçları 2023! Ankara 2. bölge hangi parti kazandı? Ankara 2. bölge Cumhurbaşkanı oy sayıları Türkiye 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçimleri için sandığa gidiyor. Kritik seçimde oy kullanacak Ankara 2. bölgedeki vatandaşların verdikleri oylar Cumhurbaşkanını ve milletvekillerini belirleyecek. Akyurt, Altındağ, Çubuk, Kahramankazan, Kalecik ve Pursaklar Ankara 2. bölgede yer alıyor. Ankara seçim sonuçları gazetevatan.com'dan anlık olarak takip edilecek. 4.280.941 seçmenin oy kullanacağı Ankara'da Cumhurbaşkanı adaylarının aldıkları oy sayıları ve ittifakların aldıkları oy oranları takip edilecek. Peki Ankara 2. bölgede hangi parti kazandı? Ankara'da hangi ittifak kazandı? İşte Ankara 2. bölge milletvekili dağılımı ve oy oranları...
14.05.2023 Gündem
Ankara'da oy sayım işlemleri devam ediyor! İşte ilk sonuçlar
Ankara'da oy sayım işlemleri devam ediyor! İşte ilk sonuçlar Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oy verme işlemi saat 17.00 itibariyle sona erdi. Sabah saat 08.00'de başlayan Cumhurbaşkanı seçimi için 3 aday yarıştı. Türkiye'nin, 5 yıl boyunca görev yapacak cumhurbaşkanı ile yeni parlamento üyelerinin belirleneceği seçim için ülke genelinde 973 ilçe, 1094 ilçe seçim kurulunda 191 binden fazla sandık kuruldu. İşte ilçe ilçe ilk sonuçlar...
14.05.2023 Gündem
Ankara’da sokak köpekleri saldırısı: 40 kuzu telef oldu
Ankara’da sokak köpekleri saldırısı: 40 kuzu telef oldu Ankara’da koyun üreticiliği ve hayvancılıkla uğraşan Sefa İyiol’a ait 120 koyun ve kuzudan oluşan sürüde, sokak köpeklerinin ağıla girmesi sonucu 40 kuzu telef oldu.
9.05.2023 Gündem
İlk yerli savaş uçağının adı belli oldu! Erdoğan: İsim babası Devlet Bey'dir
İlk yerli savaş uçağının adı belli oldu! Erdoğan: İsim babası Devlet Bey'dir Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstikbalin Yüzyılı Tanıtım programında önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Muharip Uçak'ın (MMU) adını "KAAN" olarak açıkladı. 'KAAN'ın ismini Devlet Bahçeli'nin koyduğunu ifade eden Erdoğan, "Suyun öte tarafındakileri rahatsız etmeye KAAN ve Hürjet yeter" dedi. Erdoğan, ANKA-3 muharip insansız savaş uçağının önümüzdeki günlerde ilk uçuşunu yapacağını söyledi.
1.05.2023 Gündem
İsmail Demir: ANKA-3'ü uçuracağız, Kardeşi KIZILELMA'nın yanında olacak
İsmail Demir: ANKA-3'ü uçuracağız, Kardeşi KIZILELMA'nın yanında olacak Bugün Ankara Kahramankazan’da Milli Muharip Uçak, ANKA-3, ATAK-2 helikopteri ve HÜRJET sahneye çıkıyor. Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir “İstikbalin Yüzyılı Tanıtım Programı”nda önemli açıklamalarda bulundu.
1.05.2023 Ekonomi
Kaza şehidi astsubay, son yolculuğuna uğurlandı
Kaza şehidi astsubay, son yolculuğuna uğurlandı Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde meydana gelen kazaya müdahale ederken başka otomobilin çarpması sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Tansu Çolak (33), son yolculuğuna uğurlandı.
8.04.2023 Gündem
Türkiye başardı! Altay tankı ilk kez görücüye çıktı, işte teslim tarihi
Türkiye başardı! Altay tankı ilk kez görücüye çıktı, işte teslim tarihi Yeni Altay tankı, ilk kez görücüye çıktı. Yerli mühendis grubu ve işçileri ile geliştirilen, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) envanterine girmesi için üretilen ALTAY Tankı, basın mensuplarına tanıtıldı. Altay Ana Muharebe Tankı’nın TSK’ya teslim edileceğini tarih açıklandı. İşte detaylar...
23.03.2023 Ekonomi
Ankara'da kimyasal madde dolum fabrikasında yangın: 1 ölü, 3 yaralı
Ankara'da kimyasal madde dolum fabrikasında yangın: 1 ölü, 3 yaralı Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde kimyasal madde dolum fabrikasında çıkan yangında 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
2.03.2023 Yaşam
İstanbul ve Ankara’da kentsel dönüşüm müjdesi! Bakan detayları açıkladı
İstanbul ve Ankara’da kentsel dönüşüm müjdesi! Bakan detayları açıkladı Ev almayı ya da evini yenilemeyi düşünenleri ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Türkiye’nin dört bir yanında 3.2 milyon konut kentsel dönüşüm kapsamında yenilendi. Konutta yeni dönüşüm için ise harekete geçildi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “İstanbul’da 90 bin, Ankara’da 10 bin olmak üzere toplamda 250 bin konutun dönüşümü sahada devam ediyor. 2035’e kadar acil dönüştürülmesi gereken 1.1 milyon konutun yenilenmesi sağlanacak” dedi.
5.02.2023 Ekonomi
Ankara TOKİ kura çekimi 2022 isim listesi sorgulama! 2 Ocak Ankara TOKİ Kahramankazan 800, Polatlı 700, Kızılcahamam 63 konut kura çekimi sonuçları…
Ankara TOKİ kura çekimi 2022 isim listesi sorgulama! 2 Ocak Ankara TOKİ Kahramankazan 800, Polatlı 700, Kızılcahamam 63 konut kura çekimi sonuçları… TOKİ Ankara kura sonuçları merak ediliyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) eliyle hayata geçirilen 'İlk Evim' projesi kapsamında Ankara'nın Kahramankazan, Polatlı ve Kızılcahamam ilçelerinde başlayacak sosyal konut kura çekilişi 10 gün boyunca devam edecek. Ankara’da 14 ilçesinde 18 bin 450 konutun hak sahibi belli olacak. Noter huzurunda gerçekleşecek Ankara TOKİ kura çekimi canlı yayın ise YouTube üzerinden takip edilebilecek. İşte Ankara TOKİ kura çekimi 2022 isim listesi sorgulama sürecine dair detaylar…
2.01.2023 Ekonomi
Ankara'da 2023'ün ilk sosyal konut kuraları çekilecek
Ankara'da 2023'ün ilk sosyal konut kuraları çekilecek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, bakanlık ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) eliyle hayata geçirilen 'İlk Evim' projesi kapsamında Ankara'nın 14 ilçesinde 18 bin 450 konutun hak sahibinin, 2-12 Ocak'ta belirleneceğini açıkladı.
31.12.2022 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Ankara’da TOKİ konutları nerede yapılacak, hangi ilçelerde? TOKİ Ankara sosyal konut başvuru şartları nelerdir, nasıl başvurulur?
Ankara’da TOKİ konutları nerede yapılacak, hangi ilçelerde? TOKİ Ankara sosyal konut başvuru şartları nelerdir, nasıl başvurulur? TOKİ Ankara'da nereye konut yapacak, Ankara TOKİ sosyal konut başvurusu şartları neler? TOKİ sosyal konut başvurusunun detayları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuyla paylaşıldı. 81 ilde yapılacak Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin Ankara’da yapılacağı yer sorgulanmaya başlandı. Peki, Ankara TOKİ nereye yapılacak, TOKİ Ankara'da nerede konut yapacak?
14.09.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kahramankazan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kahramankazan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.