Kadın Sürücü

Kadın Sürücü

Son dakika kadın sürücü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kadın sürücü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kadın sürücü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kadın Sürücü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kadın sürücü gelişmeleri de dahil olmak üzere 974 kadın sürücü haberi bulunmuştur. Tüm kadın sürücü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kadıköy'de trafikte dehşet! Tartıştığı kadına böyle saldırdı
Kadıköy'de trafikte dehşet! Tartıştığı kadına böyle saldırdı Kadıköy'de minibüs şoförü, trafikte tartıştığı kadın sürücüye saldırdı. O anlar, bir sürücünün cep telefonu kamerasına yansıdı.
23.03.2024 Gündem
Yol verme tartışmasında iki kadın birbirine girdi
Yol verme tartışmasında iki kadın birbirine girdi Adana’da din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni R.Ş. adlı kadın, trafikte ‘yol vermeme’ meselesi nedeniyle tartıştığı hemcinsini çocuğunun gözü önünde yumrukladı. Gözaltına alınan R.Ş. adli kontrolle serbest bırakıldı.
20.03.2024 Adana
İstanbul’da faciadan dönüldü! Doğal gaz kutusuna saplandı
İstanbul’da faciadan dönüldü! Doğal gaz kutusuna saplandı Kağıthane Çağlayan’da freni tutmadığı iddia edilen otomobil, sürücünün kontrolünden çıkarak önce doğalgaz kutusuna ardından da binanın girişine çarparak durabildi. Kazadan sürücü yara almadan kurtulurken, kopan doğal gaz borusundan sızan gazlar sokağa yayıldı. Binanın girişinin kapanması nedeniyle vatandaşlar bir süre içeriye giremedi.
9.10.2023 Yaşam
Ankara'da şiddetli sağanak sele neden oldu! Yollar göle döndü
Ankara'da şiddetli sağanak sele neden oldu! Yollar göle döndü Ankara'da aniden bastıran sağanak ve dolu yağışında bazı bölgelerde su baskınları yaşanırken, sokaktaki vatandaşlar ve sürücüler zor anlar yaşadı. Ankara Valisi Şahin, trafiğe kapatılan yolları açıkladı.
11.06.2023 Gündem
Kadıköy'de aracı yanan sürücü gözyaşlarına boğuldu
Kadıköy'de aracı yanan sürücü gözyaşlarına boğuldu Kadıköy'de seyir halindeki cipte yangın çıktı. Aracını yol kenarında durduran kadın sürücü, yangına itfaiye ekipleri müdahale ederken gözyaşlarını tutamadı.
25.03.2023 Gündem
Başakşehir'de skandal, ambulans şoförüne saldırı!
Başakşehir'de skandal, ambulans şoförüne saldırı! İstanbul Başakşehir'de ambulansın, aracına çarptığını iddia eden sürücü, ambulans şoförünü kolundan bıçakla yaraladı. Araçtaki hamile kardeşini bahane eden kadın, kendisini telefon kamerası ile görüntüleyen kişiye de saldırdı. Yaşananlar saniye saniye kaydedildi.
4.01.2023 Yaşam
Korna çaldığı otomobildekilerin saldırısına uğradı! İki parmağı kırıldı
Korna çaldığı otomobildekilerin saldırısına uğradı! İki parmağı kırıldı Sancaktepe’de yolda ilerlerken ışıklarda durduğu esnada önüne aniden kıran otomobile korna çalan sürücü, korna çaldığı otomobildeki bir kadın ve erkek tarafından saldırıya uğradı. Önce arabasından inmeyerek kendisine saldıranları telefonu ile kayda alan kadın sürücü daha sonra aracından indi. Yaşanan arbede sırasında genç kadının iki parmağı kırıldı. Yaşanan tartışma anları cep telefonu kamerasına yansıdı.
27.11.2022 Yaşam
Hem suçlu hem güçlü! 'Çekmeyin' dedi ve saldırdı
Hem suçlu hem güçlü! 'Çekmeyin' dedi ve saldırdı Kadıköy’de iddiaya göre süratli otomobil kullanan kadın sürücü aracıyla takla attı. Şahıs, olay yerinde bulunan basın mensuplarına "Çekmeyin" diyerek saldırıda bulundu.
4.11.2022 Yaşam
Kadın sürücülerden trafikte saç saça baş başa kavga
Kadın sürücülerden trafikte saç saça baş başa kavga Şişli'de iki kadın sürücü, iddiaya göre yol verme tartışmasının ardından kavga etti. Kadın sürücülerin birbirine saldırdığı anlar cep telefonu kamerası görüntülerine yansıdı.   
13.09.2022 Yaşam
Kadıköy’de İETT ile otomobil çarpıştı! 3 kişi yaralandı
Kadıköy’de İETT ile otomobil çarpıştı! 3 kişi yaralandı İstanbul Kadıköy’de İETT otobüsü ile otomobil çarpıştı. Kazada 3 kişi yaralandı.
9.07.2022 Yaşam
Norveç'te Kur'an-ı Kerim yakıp kaçmaya çalışan grubun aracı yolda takla attı
Norveç'te Kur'an-ı Kerim yakıp kaçmaya çalışan grubun aracı yolda takla attı Norveç'in başkenti Oslo'da İslam karşıtı aşırı sağcı SIAN grubunun lideri Lars Thorsen, büyük bir Müslüman topluluğun yaşadığı Mortensrud bölgesine geldi. Thorsen yaktığı Kuran-ı Kerim'i yolun ortasına bıraktı ve aracına döndü. Çevredekiler ise duruma müdahale ederek alevleri söndürmeye çalıştı.
5.07.2022 Dünya
5 evi birden soyan kadın hırsız, çaldığı tabletin konumundan bulundu!
5 evi birden soyan kadın hırsız, çaldığı tabletin konumundan bulundu! Bursa'da 5 evi soyan ve 21 ayrı suçtan kaydı bulunan kadın hırsız 30 iPhone, 1 tablet, bir poşet altın, çalıntı olduğu tespit edilen para, musluk başı ve peluş ayıcıkla çatıdan çatıya süren kovalamaca sonucu polis ekipleri tarafından yakalandı. Ayrıca kadın hırsızın saklandığı çatı katı, çaldığı tabletin konumundan bulundu. Pişman olduğunu söyleyen kadın, bir arkadaşının da yanında olduğunu ve kaçtığını belirterek sitemde bulundu.
17.06.2022 Yaşam
Alkollü kadın sürücü polise çarparak dehşet saçtı
Alkollü kadın sürücü polise çarparak dehşet saçtı Kırıkkale'de polisin 'dur' ihtarına uymayan alkollü kadın sürücü, bir süre sonra kendisini durduran trafik polisine çarparak tekrar kaçtı. Yaralanan polis memuru tedavi altına alındı.
16.06.2022 Yaşam
Bebekli kadın sürücünün aynasını kıran magandanın cezası belli oldu!
Bebekli kadın sürücünün aynasını kıran magandanın cezası belli oldu! İstanbul Maltepe'de, içerisinde bebeğinin bulunduğu aracın aynasını kıran şahıs trafikte terör estirdi. Sosyal medyaya büyük tepki çeken görüntülerdeki saldırganın cezası belli oldu.
11.04.2022 Gündem
Trafikte kadının aynasını kırmıştı! 'Pişmanım ama küçük düşürüldüm'
Trafikte kadının aynasını kırmıştı! 'Pişmanım ama küçük düşürüldüm' Maltepe'de yaşanan yol verme tartışmasında içinde çocuk bulunan otomobilin aynasını kırdığı gerekçesiyle gözaltına alınan ve ifadesinin ardından serbest kalan Utku Karataş, "Pişmanım olaydan dolayı, gerek yoktu. Ama beni arkadaşlarımın yanında küçümseyince ben de gençliğin de verdiği bir şeyle öyle yapma gereği duydum" dedi.
10.04.2022 Yaşam
Arabada bebeği olan kadın sürücüye saldırıp aynasını kıran kişi gözaltına alındı
Arabada bebeği olan kadın sürücüye saldırıp aynasını kıran kişi gözaltına alındı Maltepe'de içerisinde bebeğin bulunduğu aracın aynasını kıran şahıs trafikte terör estirdi.
10.04.2022 Yaşam
Alkollü kadın sürücü polislere zor anlar yaşattı
Alkollü kadın sürücü polislere zor anlar yaşattı Aydın’ın Efeler ilçesinde alkollü olduğu tespit edilen kadın sürücü, polis ekiplerine zor anlar yaşattı.
26.01.2022 Yaşam
Otomobil bahçe duvarıyla bina arasında asılı kaldı
Otomobil bahçe duvarıyla bina arasında asılı kaldı Avcılar'da, sürücüsünün fren yerine gaza bastığı iddia edilen otomobil, demir parmaklıkları aşıp, bahçe duvarı ile bina arasında asılı kaldı. Kazada, şans eseri yaralanan olmadı.
13.01.2022 Yaşam
Kadın sürücü paramparça olan araçtan sağ çıktı
Kadın sürücü paramparça olan araçtan sağ çıktı Samsun'da yoldan çıkan otomobilin karşı şeride geçerek başka bir otomobil ile çarpışması sonucu meydana gelen kazada paramparça olan otomobilin kadın sürücüsü kazayı yaralı olarak atlattı.
13.12.2021 Yaşam
İstanbul Büyükçekmece'de alkollü sürücü restorana daldı, ortalık savaş alanına döndü
İstanbul Büyükçekmece'de alkollü sürücü restorana daldı, ortalık savaş alanına döndü Büyükçekmece'de alkollü olduğu öğrenilen kadın sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek yan tarafta bulunan çorbacı restoran ve börekçi salonuna daldı. Bu sırada dışarıda bulunan iki mahalle bekçisi de hafif yaralandı. Savaş alanına dönen restoran ve börekçi salonun da büyük oranda madde hasar oluştu.
13.12.2021 Yaşam
Trafikte 'yol benim hakkım' inatlaşması!
Trafikte 'yol benim hakkım' inatlaşması! Esenyurt’ta trafikte 'yol benim hakkım' tartışması kameralara yansıdı. Bir kadın sürücü ile tartışan vatandaş, kamyonetini dakikalarca yol ortasında bırakırken, arkadan gelen araçlar kuyruk oluşturdu. Kısa süreli tartışmaların ardından pes eden sürücüler, yolu açarak inatçı kamyonet sürücüsüne yol verdi.
5.12.2021 Yaşam
Fren yerine gaza bastı, ortalık savaş alanına döndü!
Fren yerine gaza bastı, ortalık savaş alanına döndü! İstanbul Kadıköy’de kadın sürücü fren yerine gaza basınca önündeki araca çarptı, ardından kaldırımdaki ağaca çarparak durabildi. Güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan kazada 2 kişi yaralandı.
26.11.2021 Vatan TV
Kadıköy’de sürücü fren yerine gaza bastı, ortalık savaş alanına döndü!
Kadıköy’de sürücü fren yerine gaza bastı, ortalık savaş alanına döndü! İstanbul Kadıköy’de kadın sürücü fren yerine gaza basınca önündeki araca çarptı, ardından kaldırımdaki ağaca çarparak durabildi. Kazada 2 kişi yaralandı.   
26.11.2021 Gündem
Avcılar'da cip, bahçe duvarına çarparak devrildi
Avcılar'da cip, bahçe duvarına çarparak devrildi İstanbul Avcılar'da, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği cip, bahçe duvarına çarparak devrildi. Kazada araçta sıkışan sürücü yaralandı.
23.10.2021 Gündem
Taksi şoförleri sürücü adayına dehşeti yaşattı! Kadına hakaretler yağdırdı
Taksi şoförleri sürücü adayına dehşeti yaşattı! Kadına hakaretler yağdırdı İstanbul Esenyurt'ta taksi sürücüsü, otomobili hareket ettiremeyen kadın sürücü adayına sözlü saldırıda bulundu. Kendisi ile tartışan direksiyon öğretmeninden hıncını alamayan şoför, meslektaşları ile beraber bu sefer eğitim aracının önünü kesti. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.
4.08.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kadın Sürücü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kadın sürücü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.